Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yarın bissürü misafir geliyoo yarın menümu iyi tutup paylaşıcam sizinle ama yine geç katılırım aranıza :)
dikkat et mamalardan yeme

zaten yanlışlarını biliyorsun yarın düzeltirsin

Ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
çok geçmiş olsun canım acil şifalar annene sen belli etme annenin moralini yüksek tut
12 gibi

2 yumurtadan omlet
2zeytin
peynir,ceviz
salatalık

akşam 6.30

tavuk
salata
yogurt

3,5 lt su
karatay çok güzel olmuş olmuş ayseciğim

Evet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)

geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3
maşallah güzel kilo vermişsin

Kızlarrr :) Yazmam gereken bilgiler varmış galiba hemen yazıyorum :))

Şu anki kilom :100
Hedef:57
Boyum 1.68
Yaşım :17
hoşgeldin merve inşallah hedefine biran önce ulaşırsın

çok tatlısın tubiş bende seni çok özledim gelde kız iki lafın belini kıralım

çok güzel maşallah

bende menümü yazıp yatıyım artık
sabah
nesfit süt
öğlen 2 dilim ekmek
tarhana çorbası
akşam 1 küçük bisküvi

çok geçmiş olsun canım çok zor gerçekten.. kafanızı şişirdim falan da deme sadece iyi günlerde değil kötü günlerde de birbirimizin yanında olacağız

busecim msj sayımları sana mı atılıyor

canım kaptana atılıyor sanırım daha gitmedi çünkü

olmadığını biliyorsun, listede olsan çok ama çok kızardım bu menüye ben. kendi evine geçince böyle menüler görmem umarım zeliş, yoksa kilo falan veremezsin haberin olsun. suyu da yine içmemişsin belli ki, napacağız bu su işini seninle

çok güzel emoşuum, ama sanki akşam yemeği biraz erken mi olmuş ne :26:

dipnot :Menümun kahvaltısını hatırlamıyorum bile o yüzden peynir zeytin yazdım sayıları aklımda yok :)

sen şuna ne bulduysam attım ağzıma desene zeliş

iyi geceler kızlar

iyi geceler ayşecim

ya yemen de sorun yokta ben korkarım yani zehirlenmekten falan, o yüzden tazeliğinden emin olmadığım balıkla yoğurdu yemem. ondan şaşırdım. iyi yiyorsun ve bir şey olmuyor sevindirici. ben de mi yesem napsam

Kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceleeer

Kızlar bende yatar iyi gecelerrrrr öptüm

iyi geceleer kızlar

Ben geldim herkes kaçmış yahu

öyle olmuş biraz kaptan yaa

ne demek baş ağrıtmaak olur mu öyle şeey canım yaa üzüldüm cidden, yıpratma kendini desem de nafile tabi :26: bir an önce düzelir bu durumundan kurtulur umarım. çook geçmiş olsun.

bende menümü yazıp yatıyım artık
sabah
nesfit süt
öğlen 2 dilim ekmek
tarhana çorbası
akşam 1 küçük bisküvi

bu moraline bu menüye bi yorum yapamam canım, iyi bile yani

kızlaaar bana da müsaade :) kurs günü malum sabah erken kalkıcam öpüldünüz iyi geceler

iyi geceler tatlım

MENÜM

sabah 10:00
dukan krep
hindi füme
üçgen peynir
1 çay bardağı süt

ara 12:00
3 yk yoğurt

öğle 14.30
ızgara tavuk
yoğurt

akşam 18:00
ızgara tavuk
1 yk katkısız domates sosu

ara 20:00
1 dilim hindi füme

4 kupa yeşil çay
3 lt su
20 dk egzersiz

Merhaba arkadaslar,

bende araniza yeni katildim

Boyum 1.57 ve 80 kilo ile basladim, bugün 5. günüm sabah tartildigimda 78.7 idim sanirim

Kalori sayimi yaparak kilo veriyorum, toplamda yediklerim 1572kcal'i gecirmemeye calisiyorum.

Bol su icmeye dikkat ediyorum :126:

Düne kadar toplam 3 kez "5i 1yerde" cayi iciyorum, hazmimin hizlandiginida farkettim, fakat
bu cay bende sisiklik yapti ve sürekli karnimdan sesler geliyordu,
sinav dönemimde oldugum icin rahatsiz edeceginden simdilik bu cayi biraktim.

Bu gün bol su tüketerek ve siyah cay icerek midemin daha iyi oldugunu hissettim, sanirim problem 51 1yerde cayindaydi gercekten

2-3 gündür daha fazla yürüyerek ve spor yapmaya calisarak diyetimi destekliyorum.
Fakat 1-2 hafta pek spor yapabilecegimi sanmiyorum, sinavlardan dolayi

Düsmek istedigim kilo 59, uzun bir yolum var,
grup ile birlikte dilerim hepimiz saglikla diledigimiz agirliga yada hafiflige ulasiriz

Grupta kalori sayarak diyet yapanlar var mi?
Veya sizin yöntemleriniz neler arkadaslar

çok geçmiş olsun canım zor bi durum inşallah kısa sürede kavuşur sağlığına sende kendini yıpratma ve canını sıkan her ne olursa anlat biz yanında oluruz

Busim haklısın kızmakta bu gün eve geldim daha düzenli olacak inşallah su içmek evde daha kolay olur söz en az 2 litre içicem artık

Hoşgeldin aramıza serçecik bende kalori sayma yöntemini deniyordum bi ara ise yarıyor gerçekten de hedefine ulaşırsın umarım

Hoşgeldin burcu ama ben çıkıyorum şimdi sonra görüşürüz kızlar

canım çok geçmiş olsunnnnn kafa ağrıtma filan yok deme öle şeyler biz bi ekibizz

günaydın canım hoş geldin seni 2 gün önce ben davet etmiştim, ismini de yazarsan seviniriz. ben ve tuba (dontpanic) kaptan yardımcılarıyız. adım buse, 23 yaşında, bekarım, şuan çalışmıyorum, 1.58 boyunda, şuan 51.1 kiloyum. 68 kg ile başladım. altta ticker ımdan da görebilirsin. umarım sen de bir an önce hedefine kavuşursun.

aramızda kalori sayma diyeti yapan yok. ve kaptanımız ebru (ladyline) bu konu da ne der bilemiyorum. her akşam burada menülerimizi, yeme saatlerimiz, içtiğim yeşil çay ve bitki çayları, içtiğimiz su miktarı ve yaptığımız spor şeklinde paylaşıyoruz. benim yukarda paylaştığım menüye bakabilirsin.

yolun düzenli kilo verirsen 5-6 ay kadar, yolu gözünde büyütme. ve benim tavsiyem kalori saymayı bırak. sağlıklı beslen, bu sana kilo verdirir. diyetisyenle kilo veren 2 arkadaş var yanlış hatırlamıyorsam grubumuzda. birisi venüskadını, diğeri de limonlu brokoli (emoş). onların menülerini takip ederek, nasıl beslenirsen kilo vereceğin konusunda bilgi edinebilirsin. kaptanımız da sana yardımcı olur zaten yeme şeklini düzeltmen için.

sen kalori sayarak kilo veriyorsun belki ama acaba yağdan mı veriyorsun, kas mı, su mu? bunu bu şekilde bilemezsin. mesela pilav yağ depolatır, ya da yiyeceğin herhangi bir tatlı. bu durumda sen yağ yakmak isterken vücuda yağ almış olursun. bu da demek olur ki tartıda gördüğün eksiler, çoğunlukla yağ değil. bu şekilde yapmayı acil bırakmanı öneririm. menülerinde karbonhidrat da olmalı (sebze), protein de olmalı (et,süt,yoğurt,yumurta). öğleden önce de meyve yiyebilirsin. öğleden sonra yenilen meyvenin şekerini vücut depoluyor maalesef.

5i 1 yerde bitki çayını da bırak bence, yeşil çay metabolizman için yeterli ve en sağlıklısı. bu konuda kaptanımızın da burdaki çoğu arkadaşımızın da düşüncesi bu yönde. ve içinde sinameki olan çayları tüketmemeye çalışıyoruz. çünkü sinameki bağırsakta besin emilimini sağlayan kılcal tüyleri de dışkıyla attırdığından bir süre sonra bağırsak tembelliğine neden oluyor.

bugün denk geldiğimizde sana takım kurallarını da burdan bildireceğim yaşını da yazarsan seviniriz

Günaydın geçmişi okuyup geliyorum :)

günaydın zelişimmm

Busim haklısın kızmakta bu gün eve geldim daha düzenli olacak inşallah su içmek evde daha kolay olur söz en az 2 litre içicem artık

tamam sözü de aldığıma göre, menüyü bekler artık busi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…