dikkat et mamalardan yemeYarın bissürü misafir geliyooyarın menümu iyi tutup paylaşıcam sizinle ama yine geç katılırım aranıza :)
zaten yanlışlarını biliyorsun yarın düzeltirsinama bu gün çok düzensiz oldu :) kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen yemedim
akşam
1 yuvarlak ekmek
çorba
yoğurtlu patlıcan
su ölçmedim
berbat bi menü kızmakta haklı olursunuz ama mecburdum gerçekten
çok geçmiş olsun canım acil şifalar annene sen belli etme annenin moralini yüksek tutYa kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
karatay çok güzel olmuş olmuş ayseciğim12 gibi
2 yumurtadan omlet
2zeytin
peynir,ceviz
salatalık
akşam 6.30
tavuk
salata
yogurt
3,5 lt su
maşallah güzel kilo vermişsinEvet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)
geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3
hoşgeldin merve inşallah hedefine biran önce ulaşırsınKızlarrr :) Yazmam gereken bilgiler varmış galiba hemen yazıyorum :))
Şu anki kilom :100
Hedef:57
Boyum 1.68
Yaşım :17
çok tatlısın tubiş bende seni çok özledim gelde kız iki lafın belini kıralımkızlaaaarrrr sizi çok özledimBugün ebru'ya kilo bildirimimi mesaj attım. Takım ne durumda bilmiyorum bakmaya vaktim yok malesef :\ benm telefonum külüstür oldğu için internet paketmden faydalanamıyoru. Ben şu anneannemlerde kalıyorum burda net yok ormanlık bi yer zaten burası. Kuzenim geldi de onun telefonuna taktım hattımı sırf uzun zaman sonra buraya yazabilmenin tadını çıkarayım, size kendimi hatırlatayım diye. Önümüzdeki salı aranızdayım yine inşallah. Şimdi hiç vaktim yok kuzenim birazdan dayılarımla beraber gidicek. Kendinize çok çok çok iyi bakın. Sizi çok seviyorum, Allah'a emanet olun.....
sabah (07:30)
3/4 kepekli ekmeğe kıvırcık maydanoz az yaglı peynir domates salatalık 3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle(12:45)
tarhana çorba
3 tane köfte
salata
ara(15:00)
sade kahve
akşam(18:30)
6 yemek kaşığı etli türlü
salata
2.5 litre su
3 bardak bitki çayı içicem
45 dk walk at home yapıcam
15 dk karın egzersizi yapıcam
akşamdan beri ağlıyorum yine kardeşimi acile kaldırmışlar vucut dirençsiz kalmış tabi enfeksiyon kapmış eve çıkarmış annemgil çok kötüyüm kızlar ya gitsem olmuyo çocuklar ev gitmesem aklım onda ne yapacağımı bilemedim sesini duydum da rahatladım biraz
neyse sizinde kafanızı ağrıttım geçmişi okuyum da menümüde yazıyım zaten bugün neredeyse bişey yemedim
busecim msj sayımları sana mı atılıyor
ama bu gün çok düzensiz oldu :) kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen yemedim
akşam
1 yuvarlak ekmek
çorba
yoğurtlu patlıcan
su ölçmedim
berbat bi menü kızmakta haklı olursunuz ama mecburdum gerçekten
BUGÜNLÜK MENÜM
sabah08:30)
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
ara11:20)
1 kivi
öğle12:30)
4 yk kabak yemeği
1 kase salata
yarım dilim kızarmış kepekli ekmek
ara15:30)
3 kuru kayısı
akşam16:30)
5 ızgara köfte
1 porsiyon salata
1 ayran
2,5 lt su (1 lt daha içicem büyük ihtimalle ),4 fincan yeşil çay, 2 fincan sade nescafe
45 dk walk at home, 30 dk mekik+pilates
dipnot:Menümun kahvaltısını hatırlamıyorum bile o yüzden peynir zeytin yazdım sayıları aklımda yok :)
iyi geceler kızlar
Busecim yanlışlıkla alıntıyı sildim. Konserve balık ve yoğurtu sürekli yiyorum valla. Bir çözüm bulmam lazım ona
Teşekkür ederim canım. Haftada bir gün pilav yedim ya bilmiyorum ne kadar etkisi olmuştur. Bundan sonra daha stratejik davranacağım bakalımm..
Afiyet olsun canımmmm
Ay canım biz de seni özledik. Bir an önce dön yahu...
Afiyet olsun canım, menün de sporun da gayet güzel.
Kızlar ben yatıyorum herkese iyi geceleeer
Kızlar bende yatar iyi gecelerrrrr öptüm
Ben geldim herkes kaçmış yahu
akşamdan beri ağlıyorum yine kardeşimi acile kaldırmışlar vucut dirençsiz kalmış tabi enfeksiyon kapmış eve çıkarmış annemgil çok kötüyüm kızlar ya gitsem olmuyo çocuklar ev gitmesem aklım onda ne yapacağımı bilemedim sesini duydum da rahatladım biraz
neyse sizinde kafanızı ağrıttım geçmişi okuyum da menümüde yazıyım zaten bugün neredeyse bişey yemedim
bende menümü yazıp yatıyım artık
sabah
nesfit süt
öğlen 2 dilim ekmek
tarhana çorbası
akşam 1 küçük bisküvi
kızlaaar bana da müsaade :) kurs günü malum sabah erken kalkıcam öpüldünüz iyi geceler
bugünkü menüne bişey demiyorum canım ama bundan sonra düzenli olacak olmazsa ağır eleştirim bakkk:)
Merhaba arkadaslar,
bende araniza yeni katildim
Boyum 1.57 ve 80 kilo ile basladim, bugün 5. günüm sabah tartildigimda 78.7 idim sanirim
Kalori sayimi yaparak kilo veriyorum, toplamda yediklerim 1572kcal'i gecirmemeye calisiyorum.
Bol su icmeye dikkat ediyorum :126:
Düne kadar toplam 3 kez "5i 1yerde" cayi iciyorum, hazmimin hizlandiginida farkettim, fakat
bu cay bende sisiklik yapti ve sürekli karnimdan sesler geliyordu,
sinav dönemimde oldugum icin rahatsiz edeceginden simdilik bu cayi biraktim.
Bu gün bol su tüketerek ve siyah cay icerek midemin daha iyi oldugunu hissettim, sanirim problem 51 1yerde cayindaydi gercekten
2-3 gündür daha fazla yürüyerek ve spor yapmaya calisarak diyetimi destekliyorum.
Fakat 1-2 hafta pek spor yapabilecegimi sanmiyorum, sinavlardan dolayi
Düsmek istedigim kilo 59, uzun bir yolum var,
grup ile birlikte dilerim hepimiz saglikla diledigimiz agirliga yada hafiflige ulasiriz
Grupta kalori sayarak diyet yapanlar var mi?
Veya sizin yöntemleriniz neler arkadaslar
Günaydıngeçmişi okuyup geliyorum :)
Busim haklısın kızmakta bu gün eve geldim daha düzenli olacak inşallah su içmek evde daha kolay olur söz en az 2 litre içicem artık
[sıze=3]kızlaaaarr [/sıze]
[sıze=3]
dün 500gr. Daha gitmiiş[/sıze]
[sıze=3]51.1 kiloyuuum[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?