Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çikolata ayçiçek yağı yerine zeytinyağı daha sağlıklı canım aslında hiç koymasan daha iyi :) afiyet olsun canım

afiyet olsun canım güzel menü pasta dışında tabi tekrar nice seneelre canım :)
Daha gruba katildigim ilk günden 20 mesaj yazmisim
Benim gibi laklakci yokdur heralde,

buda etti 21

ben varım beeennnn bazen 30u geçiyo saymakta zorlanıyorum yaaa

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah(08:30)

1 yumurtadan omlet(yağsız)
1 dilim kepekli ekmek
2 çeri domates
biraz maydonoz roka tere

ara(11:30)

1 kutu activia sade

öğle(14:30)

3 orta boy köfte
1 kase salata
4 yk yoğurt
yarım dilim kepekli ekmek

ara15:45 gibi)

1 elma

akşam(18:30)

2 kepçe tarhana çorbası
4 yk kereviz
2 yk yoğurt

2,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
(1 lt daha doldurdum yarısını içerim daha)

45 dk walk at home, 45 dk açık hava yürüyüşü,vaktim olursa biraz da pilates yapıcam

Emine'cim hoş geldin canım. 27-28 Martın mesaj sayılarını göndermemişsin canım. Hemen sayıp gönderebilir misin?

bana gönderemişti :26:

ay o zaman erken yemekle iyi yapmışsın emoşum

iveeet mezuniyetime az kaldıııı

evet 34 beden ama kalça şekli çok güzeeel, bel ince ve kalça hatları geniiş

eline sağlık kaptancım

mesaj alındı kaptan, ben gereken açıklamayı yaparım. hatta bu mesajını alıntılarım tekrar boş olanı yayınlamamışsın kaptancım, bekliyorum

bilinçlisin bu güzzel canım salatan için 1 yk yağ çook fazla. sen onu 1 tatlı kaşığı yap, limon ve sirkeyle tatlandır.

1 gram protein 4,
1 gr karbonhidrat 7,
1 GRAM YAĞ 9 KALORİİ

Tesekkür ederim.
Caykurun poset siyah cayini gördüm ama yesil cayina bakmam lazim

Birde bir sorum var, bu yesil ca ymidede sisiklik yapiyor mu veya cok wcye getiriyor mu ?

emoş da söylemiş, çaykurun küçük yeşil teneke kutuda, bergamot aromalı yeşil çayı var. tadı çok güzel, severek içiyorum ve işe de yarıyor gayet. wc ye çıkarıyor beni. şişkinlik yapmıyor, aksine ödem atıyor bence. bulabilirsen mutlaka stokla. ya da türkiyeye geldiğinde bir kaç kutu al götür yanında bu arada hangi ülkedesin canım? aramızda ne kadar saat farkı var? :26:

kızlarrr...bir süredir giremedim..kızım hastalandı onla uğraştım ateş falan bi de nette sorun vardı..nasılsınız???? ebru yaptı mı doğum falan ne var ne yok

çook geçmiş olsun canım yaa. kızlar açıklamış ebrunun durumunu da

bu arada tartılmıyordum hiç şimdi tartıldım 52.9 çıktım bi mutlu olum ki =)))))vermişim hehehehe

ay ay aaay pek sevindim tebrikleer

aman dikkat et kol çalıştım kolum inceleceğine kas oldu, sertleştiyse bırak derhal. çok pişman olursun benim gibi

arkadaslar kilomuzun yagdan gittigini nasil anlayabiliriz (özel aletler, tartilar haric)?

emoş bilgisi dahilinde cevaplamış, diyetsiyenlerin ölçüm yapan aletleri harici bir yöntem bilmiyorum canım maalesef ben :26:

ay ben deli gibi her an susuyorum emoooş demek bundanmııış yehuuuuuuuu

Arkadaşlar yeni gelen arkadaşlara mesaj sayma işlemini anlatabilir misiniz? Mesela Karamel ve Nur'a. Benim çok vaktim olmuyor uzun uzun anlatmaya. Sizler anlatırsanız sevinirim.

venüs ve emoş sağ olsun çok güzel anlatmış kaptiş

denemedim canım, deneyebilirsin bence. selülit için olduğunu söylemişsin sonradan. belki işe yarayabilir. benim selülitim çok azaldı ama yine de azcık var. ben de dukandan sonra deneyebilirim hatta bu arada ben dukan diyeti yapıyorum 2,5 aydır. söylemiş miydim bilmiyorum

Busi 2 litre oldu suyum akşama kadar 3 bile yapabilirim

aslan zeliiiş hep böyle ol, aferin sanaaaaa

bayıldımm, menü düzelmiş afiyet olsun burcucum çok güzeel

canım benim bildiğim greyfurt ve portakal hatta limon, yani dış kabuğu selülit gibi pütürlü olan meyveler selülite iyi geliyor. portakal yağı alıp sürüp masaj yapabilirsin, çok iyi geliyor.

Ictigim suyun etiketine baktim Ph'si yazmiyordu.
Natrium, Kalium, Chlorid vs. yaziyor. onlarin rakamlariyla Ph'yi cikarabilirmiyim?
Yada illede Ph' kagidiyla test mi yapmaliyim?

Dogru haklisin, cok sabirsiz davraniyorum
Ama aklima takilani sormak istiyorum da, hani görmemisin bir grubu olmus misali

ne güzel ne güzeeel biz çok mutlu oluyoruz böyle paylaşım bol oluncaa, devam et nurcuum

Kizlar,
biri bana mesaj sayimi ni anlatabilir mi?
günlükmü sayiyoruz haftalik mi vs.

günlük canım, venüs ve emoş anlatmış sana güzelce

Menüm

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
domates
salatalık
2 zeytin

öğlen
1 kase special k
yarım dilim ekmek
çok az peynir

ara
elma

akşam
1 karnıyarık
1 kase çorba
salata

su
2.5 litre

zeliş güzel olmuuuş afiyet olsun fıstığııım, bu zamana kadaar sende gördüğüm en iyi menü ama bunda da spor göremedim

doğum günümü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
yeni adımsayaramı da aldım bu arada

hayırlı olsun ayşeciim

çikolata olmamış canıım, spor göremiyorum bir dee onun harici güzel bence, 3 dilim ekmek 2 olmalıymış, bir anda 3 dilim fazla, yağ depolatır :26:

çok güzel ayşecim, afiyet olsun. doğum günün olduğu için pastayı es geçiyorum bu kez

Daha gruba katildigim ilk günden 20 mesaj yazmisim
Benim gibi laklakci yokdur heralde,

buda etti 21

süpeeer

kızlar ben kaçıyorum yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

iyi geceler tatlıım

yine süper yine süpeeer

çikolata ayçiçek yağı yerine zeytinyağı daha sağlıklı canım aslında hiç koymasan daha iyi :) afiyet olsun canım

ben varım beeennnn bazen 30u geçiyo saymakta zorlanıyorum yaaa

Tesekkür ederim, hepimize afiyet olsun

Zeytinyagida var aslinda, hatta Tr'den özel sizma fabrika görmemis,
ama asiti az olmasina ragmen tadina alisamadim

Bidahaki sefere zeytin yagi koyarim, baktimki olmuyor yine siviyag olacak mecbur,
cünkü yagsiz salata yiyemiyorum.
Belki miktari azaltmakda fayda vardir, 1 yk yerine 1 sk olabilir aslinda.:26:

fakat sunuda söylemeyliyim normalde günde baya siviyag tüketiyordum, yumurta kirmasi vs.
ama simdi yumurtayi haslayarak yiyorum ve yalnizca salatya 1 yk siviyag tükettigimede inanamiyorum

kızlar geçmişe dalıp yazmak 1 saatimi aldı yapmam gereken işim var :18: ben kaçıyorum, arada bakarım ama yazabileceğimi sanmıyorum. öpüldünüz beybilerim

bu arada lütfen herkes mesaj sayılarını göndersin bana. kaptanımızın dediği gibi bugün ve bundan sonraki günler mesaj sayılarınızı bana göndereceksiniz komple. duyduk duymadık demeyin.

kızlar erkek arkadaşıma pide yapıcam çok canı çekmiş hamurunu hazırlamıştım yarım saate dönerim
canınız cekmesin sakın şahsen benim çekmiyo

z.yağı kullansan emoşun da dediği gibi çok iyi olur nurcum bu arada son yazdığın mesajdan sonraki mesajları okuyorsun değil mi, geçmişte yazdıklarımızı okumayı ihmal etme tatlım maşallah paylaşımların bugün çok güzel, umarım devamlı olur.

buseeeeee mail geldi yeni mesaj diye ahaa dedim buseb yazıyo döşedi yine sayfalarca alıntıyı

nasıl da biliyorsun beni yaaaaaa döşedim valla 1 saat döşedim ve yapmam gereken 4 saat falan sürecek bir işim var :18:

bilinçlisin bu güzzel canım salatan için 1 yk yağ çook fazla. sen onu 1 tatlı kaşığı yap, limon ve sirkeyle tatlandır.

1 gram protein 4,
1 gr karbonhidrat 7,
1 GRAM YAĞ 9 KALORİİ

Tesekkür ederim.
Evet diger arkadasta öyle söyledi. yarin salata yaparsam zeytinyagi dökecegim yalnizca 1 seker kasigi

Cok wc'ye gitmekten korkuyorum, su sinavlarimi atlatayim ilk isim yesil cay almak olacak
Almanyadayim.
Saat farki, burasi Tr'den 1 saat geride.

emoş bilgisi dahilinde cevaplamış, diyetsiyenlerin ölçüm yapan aletleri harici bir yöntem bilmiyorum canım maalesef ben :26:

O halde saglikli beslenip, yagdan gittigini umacagiz
Arkadas susamak yag yakmaya isarettir dedi bu arada

bu konuda diger arkadaslarin farkli fikirleri vardi, zayifladigimda halen selülitim olursa denemeyi düsünüyorum unutmazsam.

canım benim bildiğim greyfurt ve portakal hatta limon, yani dış kabuğu selülit gibi pütürlü olan meyveler selülite iyi geliyor. portakal yağı alıp sürüp masaj yapabilirsin, çok iyi geliyor.

sanirim asil etki masajdan oluyor.

ne güzel ne güzeeel biz çok mutlu oluyoruz böyle paylaşım bol oluncaa, devam et nurcuum

bende bu cene varken, zaman oldukca yaziyorum, bir yandan derslerimle bogusuyorum

çikolata olmamış canıım, spor göremiyorum bir dee onun harici güzel bence, 3 dilim ekmek 2 olmalıymış, bir anda 3 dilim fazla, yağ depolatır :26:

bu ekmek konusuna dikkat edecegim!
ufacik cikolatammma pompali tüfek gibi davranmayin o kuru sIkI
ben cikolatayi cok seviyorum, dikkat edecegim ama haftada bir kez 9gramcikda olsa yesem olur mu

kızlar erkek arkadaşıma pide yapıcam çok canı çekmiş hamurunu hazırlamıştım yarım saate dönerim
canınız cekmesin sakın şahsen benim çekmiyo

işte olayı kafada bitirmek diye buna deniiir işte aynen benim de canım hiçbir şey çekmiyor. bugün masada komşuların yediklerini görmeliydiniz hiiçbirini canım cekmedi, azıcık ucundan bile alasım gelmedi tabi herkes yine beni irademden dolayı takdir etti, pohpohladı önce ye ye diyorlar, bakıyorlar ki yok, yemiyorum, bu kez de takdir ediyorlar bu kadınlar bi alem oluyor bazen vallaa

evet kendi paylasimimdan sonrakileri okudum.
2 hafta sonra gecmiside okurum insallah, suan bu kadar yazmama bakmayin ödevim ve sinavlarim basimdan askin

evet tatlım o arkadaş emoş işte, limonlubrokoli nin adı emine

ben de sk ne diyordum çk yani çay kaşığına şeker diyormuşsun çok tatlısın

bence çikolata hiçbir şekilde olmaz ama hafta da bir olsun bari ne diyeyim :26: bence haftada bir olmasın, 3 haftada bir kendine istediğin tatlıyı ve çikolatayı ödül olarak sun. bu daha güzel bence. çünkü haftada 1 alacağın çikolatanın içindeki şeker ve işleniş doymuş yağ, diyetine sen farkına varmasan da etki edecek canım maalesef yediklerimizin etkisi hemen o gün bitmiyor çünkü, sonraki günlerde de devam edebiliyor

evet kendi paylasimimdan sonrakileri okudum.
2 hafta sonra gecmiside okurum insallah, suan bu kadar yazmama bakmayin ödevim ve sinavlarim basimdan askin

tamam tatlım. seni bugün geldim sayıyorum ben. bugün son mesajında mesaj sayını bana özel mesaj olarak gönder. özel mesaj gönderemiyorsan buradan yaz mutlaka. geçmişi derken bugün buraya yazmaya başladıktan sonrasını okursan iyi olur, sana sorulmuş bir soru ya da bir öneri gelmiş olabilir çünkü. benim de çook işim vaaar :18: ben de gidiyorum. sana da iyi çalışmalar, başarılar tatlım

görüşürüz kızlaar

çok geçmiş olsun canım çok zor gerçekten.. kafanızı şişirdim falan da deme sadece iyi günlerde değil kötü günlerde de birbirimizin yanında olacağız
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar

saolasın canım

çok güzel olmuş menün afiyet olsun

hoşgeldin canım aramıza kalori sayarak diyet yapan yok canım ama senin bu yolda destekçiniz

çok geçmiş olsun canım zor bi durum inşallah kısa sürede kavuşur sağlığına sende kendini yıpratma ve canını sıkan her ne olursa anlat biz yanında oluruz
saol tatlım

canım çok geçmiş olsunnnnn kafa ağrıtma filan yok deme öle şeyler biz bi ekibizz
saolasın canım

kızlaaaarr

dün 500gr. daha gitmiiş

51.1 kiloyuuum
maşallah busecim tebrikler

Kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
senide kutlarım canım

doğum günün kutlu olsun aysecim nice mutlu yıllara

hoşgeldin canım doğru yoldasın maşallah diyeyim 5 i bi yerde değilde aktardan yada çaykurun yeşil çayı var onu önerirriz ama bulamazsan sallamada yoktan iyidir limonlusu güzel oluyor

afiyet olsun menü ve spor süper olmuş

Menüm

sabah
2 dilim ekmek
yumurta
domates
salatalık
2 zeytin

öğlen
1 kase special k
yarım dilim ekmek
çok az peynir

ara
elma

akşam
1 karnıyarık
1 kase çorba
salata

su
2.5 litre
sanki akşamki karnıyarık olmamış gerisi güzel afiyet olsun canım

herkesinde dediği gibi çikolata hariç güzel azda olsak yememek lazım bir şeyi 40 gün tatmazsan tadını unuturmuşsun derler canım afiyet olsun

çok güzel olmuş ayseciğim 1 dilim pastada yürüyüşle erimiştir afiyet olsun

spor ve menü süper afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…