Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım yaaa deli oldum sanki orası kahvehane spor yapanların şevkini kırıyolar dikkatli dikkatli izleyip kırk yılda bir gittim adam gibi tamamlıycaktım sıkılaşmak için aletlerle ama nerdeee
nivea body nin sadece bir cdsini indirebildim canım eminim bir çok varır
bekliyoruz kaptanım artık sıkı yönetim var desene kurbana en az 5 kilo vermiş olarak girmek istiyorummmm ben hazırım o yüzden kaydirigubbakcemile5
bende verdiğim kiloyu yazıyorum kızlar 400 gram akannehir
neyse ki diyete pazartesi başladım o yüzden 5 günde fena değil diyorum umarım bir dahaki cumaya daha fazla vermiş olurum :Saruboceq:
uyarı yapsan spor salonun sahibine belki işe yarar belki birkaç saatini bayanlara kapatırlar. sanırım tvde vardı bir ara. bir tane daha var ben de zenci hoca var onda kız aynı ama ondan sıkıldım çok hareketli ve karışık bence.
ben de 55 olmak istiyorum kurbana o yüzden sıkı yönetim ilan ediyorum takımda herkes en az 3 kilo vermiş olacak bayramakaydirigubbakcemile2
yok hayatım spor salonu değil yürüyüşe çıktım demiştim ya yürüyüş yolları var oraya gittim onun kenarlarında da parklar oluyo ve içinde de spor aletleri falan hazır yürüyüş yapmışken bunları da kullanayım bi işe yarasın dedim ama etraftaki banklara millet sohbet amaçlı oturmuş oysaki orası spor yapanlar için ayrılmış bölümler ama izlemek için geliyo miletklava:
evet evet ben de5 kilo vermek istiyorum artık kaptanım sen nerdesen o bende sana elimden gelen despotluk desteğini vereceğime söz veriyorum artık elimize maşayı alma vakti geldi bide 30 yaşıma zayıf girmek istiyorum artık
kahvaltı istemedi canım zaten ara öğün saatim de geldi o yüzden bir elma ve 3 tane diyet bisküvi yedim
nasıl okudysam ben deklava:
biraz araştır canm belki daha bağımsız bölümler vardır yada aldırma bırak baksınlar sevaba girerler güzele bakıpkaydirigubbakcemile2
afiyet olsun fıstık.
saol canım pek tokluk hissetmiyorum ama olsun :)
çoğu yürüyüş yolunun kenarlarında olduğu için ne yazık ki çoğu yer böyle tatlım evde cd ile egzersizlere devam yani yerimseniben
kızlar herkesler çıkmış ben de çıkıyorum sonra tekrar görüşürüz öpüldünüz
gülverendeki yürüyüş yoluna gittim canım etrafta hanzo çok biliyosun bitmiyolar ki hele de bu çevrede haddinden fazla galibaklava:
nasıl okudysam ben deklava:
biraz araştır canm belki daha bağımsız bölümler vardır yada aldırma bırak baksınlar sevaba girerler güzele bakıpkaydirigubbakcemile2
tamam melzeyitim yapalım bir güzellik.
ne zaman d.günün?
afiyet olsun fıstık.
kızlar herkesler çıkmış ben de çıkıyorum sonra tekrar görüşürüz öpüldünüz
tabiki hayatım,en iyisini yapıyorsun.nede olsa büyüğün. bugün sen başkasına yardım edersin dilerim ileride sanada karşılık gözetmeksizin yardım edenler olur tatlım. :teselli: (cülemize inşallah)napim canım bu kadar sıkıntı yaşattı ama sonuçta yaşlı bi insan bizler de bir gün yaşlanıcaz elimden geldiğince koşturuyorum işte evde olsun hastanede olsun inşallah sonuçlarını hayırlısıyla alırız da benim de sıkıntım biter en kısa zamanda :Saruboceq:
bu iradeyi alkışlıyorum arkadaşlar alkisalkisalkis a.s. inanın mantıya deli olurum ve ben olsam kesin yerdim sonrada acı çekerdim. :a015: yemeyeli uzuuuun zaman oldu. :uhm:bhrcım dün bende sana söz verdim diye 30 dk yürüdüm demkki işe yaramış söz vermek :))
bugün ise 20dk tempolu yürüdüm ama akşam koşu bandına çıkacağım
adcım evet kaçamak yapmayacak kadar iradeli idim ama sadece mantı vardı ikram olarak bende çoook açtım sadece 3 en fazla 4 yemek kaşığı yedim çok güzeldi ama durdum !!!! bi de bu kişilerle 4 aydır görüşmüyordum süper tepkiler aldım :))
meliscim yoğunsun ama yine de bizi unutmayıp geliyorsun gelmeyenlerin kulağını çekelim :))
şimdi akşam yemeği hazırlayacağım gelirim yine hepinizi öpüyorum
işi bilen birinin desteği çok güzel.kafan rahat olur en azından yani veremediğinde bile sana sebebini söyleyip seni yönlendireceğini bildiğin için yarı yoldan dönmek istemezsin.inan mantı için kendimi çok tuttum yarın tartı günü hem kk için hem diyetisyen için ...
sanırım sonuç ii olcak...
eminim seninde ii olcak canım bi listeye uymak bazen zor olsa da zayıflayacağından emin olmak çok güzel...çünkü gerçekten diyetisyen listesi çok işe yarıyor
canım çooook geçmişolsun.acil şifa diliyorum.hayırlısı ile iyileşir inşallah. sen dualarınla ona bedenden daha fazla yakın olursun emin ol hayatım. güzel günleriniz olsun inşallah. :Saruboceq:anam birileri mantıdan sözetmiş ben yedim arkadaşlar hemde 1 tabak biraz duygusal yeme krizi yaşıyorum dedeme kan kanseri teşhisi koydular çok moralim bozuk birde yakınlarında değilim o canımı daha çok acıtıyor
valla dosbacım bunu düşünmek bile beni deli ediyor. :1no2:canımm çok üzüldüm... Allah şifa versin... ya ne kadar arttı kanser!!! artık yediğimiz içtğimiz herşey zararlı katkılı... bulunduğumuz ortamlar radyasyon yüklü... offf bizim dönemimiz böyle ise çocuklarımıza nasıl bi dünya kalack(
kuzucuğuna geçmişolsun hayatım.şimdi nasıl daha iyidir inşallah.canim cok cok gecmis olsun.
hepinize iyi aksimlar,bugun pek giremedim bebegim biraz rahatsizdi sabahtan simdi iyi duzeldi,
Ben hala oldum kizlar, dayimin oglusu benim sut kardesi ve onun Mehmet adiyla oglu dogudu.Ogleden sonra ona gittik.eve gelir gelmez size yazayim dedim.:teytey:a.s.:dance:
iyi olduğuna sevindim canım. :1hug: sana hemen bir koç bulmak lazım.o zaman daha iyi motive oluyordun sanırım. CADIARZUkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,bugün kan testi sonuçlarıma bakıldı herşey çok normal ve gayet sağlıklıymışım doktor öle söledikaydirigubbakcemile3bu arada vücudum çok şişti adet olmam gecikti sabah tartıldım 72,5 çıktım(
birazdan yeşil çayımı içicem,bu arada kilo bildirimide yapmış olayım dedima.s
teşekkürler ablacım. a.s.kardes takima yarin icin basarilar dilemeye geldim.
insallah kisa zamanda saglikla istediginiz kilolra kavusursunuz..a.s.
geçmişolsun hayatım.insanın evladı söz konusu olunca içi gidiyor. eşime işyerinde arada sağlık konusunda eğitim veriyorlar gerçi tüm çalışanlarına veriyor bu eğitimi fabrika. biraz zor bir ortam ve herkesin o konuları bilmesi gerekiyor.yani bende biraz şanslıyım o konuda.ayrıca paylaşımın için sağol hayatım. :teselli:ikinci günaydında bnden olsun güne pek güzel başlamadım kızımın sabah kalkınca burna kanadı ateşi falanda yoktu ama ilk defa burnu kanıyor çok korktum direk aklıma peçete geldi peçeteye kan geldikçe içim o kadar acıdıki işte salak kafam peçetenin emici özelliği var sen niye peçete kullanıyosun ki sağlıkçı bir arkadaşım var hemen onu aradım pamuk dedi evdepamuk kalmıyor çocuklar büyüdükçe hele birde kız çocuğuysa kardan adam yapıyolar genelde atlet dedi sizinde aklınızda bulunsun kanayan yere tampon için sakın peçete kullanmayın aklınız başınızdan gider atletini kullandık ama okula gönderdim içim bir tuhaf oldu bugün tartılamadım onun sıkıntısına dünkü kilomu yazıyorum oy yüzden arkadaşlar
76.8 sadece 200 gr
tekrar çok ama çok teşekkürler hayatım. ince ruhlu arkadaşım benim. a.s.sabah sabah baya alışveriş yaptım çok para harcadım umarım herkes memnun kalır.
kozalak kaydirigubbakcemile3melisciğim arkadaşım burnukurumuştur kılcal damarları kanamıştır dedi kılcal damarlar çok kanarmış aklınızda bulunsun gerçi unuttu msenin eşin doktor evde ilk müdahale yapacak biri var bizim evdede ben müdahale ederken bana müdahale eden bir kozalak var![]()
canım ya farketmiyorki bende oğul var ama babaya çok düşkün. Çok üzgünüm çoookfikriyeciğim teşekkür ediyorum doktora danışmadık bende bir eş var son ana kadar doktor olayına sıcak bakmaz çocukta okula gitmek istedi ya neye sinir oluyorum biliyormusunuz
çocuğun üzerine titriyorum yine ikisi iyi oluyor beni bir kenara atıyorlar sinir oldum ya sinirimden ağladım
anladık kızlar babaya varya sırf bu baba kıza inat bir erkek doğuracam
canım ya kıyamam ben ona.sıkıntıda yaparmış balım benim.Şeniz hayatı nekadar erken öğrenmeye başlarsa sende oda okadar rahat edersiniz hayatım.zorluklarla mücadele etmeyi bilen çocuk iyidir. yenile yenile yenmesini öğrenir. buyrunnnnnnnnndosbacığım teşekkür ederim belkide bilmiyorum üzülmüşte olabilir dün spor başlanı seçimi varmış kazanamamış tek oy almış anneciğim kazanamadım ama çok zormuş başkanlık dur yapma etme diye bağıracaksın sürekli dedi eğer kızımı tanıdıysam onu içine attı ona üzüldü büyük ihtimal
bizleri örnek alıp şekilleniyorlar hayatım.inşallah tüm zorluklara rağmen hayattan zevk almayı bilen bir insan olur.haklısın melisciğim galiba birazda bizler hırslıyız çocuklara hırsı aşılıyoruz düşünüyorumda bütün anneler bunu yapıyor ve olan çocuklara oluyor ben kendi adıma kızıma üzülüyorum annede hırs babada hırs gerçi benim kızdaki bizimkinin iki katı bu arada kızım harflere geçti ele ela elele lele lale okuyor ve inci gibi yazıyor kızlar buda beni acayip mutlu ediyorr
inşallah melisciğim 6 kilo dğil 5 kiloya bile razıyım ama çaba sarf etmediğimi gördüm bu hafta dönüm noktam ız olsun artık herkes işi ciddiye alsın buna bende dahil eli sopalı halime geçiyorum