Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

emoş teşekkürler.canım börek değil canım küçük bir parça hamuru incecik açıyorsun içini koyup yarım ay şeklinde kapatıyorsun saçta pişiyo.istersen üstüne yağ sürüyorsun ama benimki yağsızdı içi de dışıda. börek olsa yemezdim çok yağlı olurdu çünkü.

Menümm :)
Sabah: domates - salatalık - yumurta - yeşilçay
Ara: yok
Öğle: çorba - salata
Ara: 1 elma
Ara: yeşilçay
Akşam : ıspanak - taze fasulye

Nasıl sizcee ?

gayet güzel canım çok beğendim ne kadar su içtiğini de yaz en alta bi de spor yapmıyo musun canım?

ayy işte benim dediğim börek o :) biz börek diyoruz ona da gözleme diyenler de var :)

gayet güzel canım çok beğendim ne kadar su içtiğini de yaz en alta bi de spor yapmıyo musun canım?

ayy işte benim dediğim börek o :) biz börek diyoruz ona da gözleme diyenler de var :)

biz de çörek diyoruz.tepside bol soslu yağlı yapılınca börek diyoruz.kare şeklinde yine saçta yapılana gözleme diyoruz.

Burcu'cum menün çok güzel, sporlar harika, sadece zeytinler fazla olabilir belki...

Sabah
1 yumurta
1 d. Ekmek
Sekersiz cay

Ogle
Tek 1 d ekmekle yagsız tost

Aksam
2 tane tavuk ızgara (kanat)
1 kase yogurt icinde 1 salatalık rendeledim üstüne nane pulbiber bir nevi cacık

Su 1.5 lt simdilik

güzel cnm menün ama kanat oldukça yağlı ve az etli değil mi cnm yaa?

menümü yazıp çıkıyorum kızlar

12 de

1 yumurta
2 kaşık kısır
peynir
ceviz

akşam 7 de

tavuk,salata
yoğurt

3,5 lt su

30 k betminton 25 dk tempolu yürüyüş

Ayşe'cim harika menülerin, hep dikkatimi çekiyor sabahları geç yiyorsun, böylece 2 öğün mü yapıyorsun cnm?

bomba Emooşş :)

Buse sen zaten aşmışsın , sana yorum yapmamıza bile gerek yok, sonuç ortada :)

işte bir örnek daha...

ayyyyy, ne güzeellll, bende duyacak mıyım bunları acabaaa???

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

geçmiş olsun cnm.... şimdi iyidir umarım..

bu sabah tartıda 77.3 KG ÇIKTIM canımlaaarrr!!!

Venüs süpersin, böyle devam

cnm çok geçmiş olsun, umarım her şey en kısa zamanda düzelir.. tekrar geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum cnm...

süpersin Burcuuu..

Menümm :)
Sabah: domates - salatalık - yumurta - yeşilçay
Ara: yok
Öğle: çorba - salata
Ara: 1 elma
Ara: yeşilçay
Akşam : ıspanak - taze fasulye

Nasıl sizcee ?

iyi olmuş cnm, ama çorbaların karbonhidrat sayıldığını unutma, çok tüketmemeye çalış tamam mı?

hoşgeldin cerennnnnnn
hoşbulduk tatlııım :)

Hoşgeldinnnnn :)
hoşbuldum cnm :)

şimdi zeytinler tek öğünde olmadığı için sorun olmadı canım

Bebeğim spor yapamıyorum bide kendimi zorlaya zorlaya anca 1.5 litre su içebiliyorum (

bebeğim suyunu en az 2 lt iç farkı anlarsın yağların yakımında su çok önemli canım :)

biz de çörek diyoruz.tepside bol soslu yağlı yapılınca börek diyoruz.kare şeklinde yine saçta yapılana gözleme diyoruz.

annem bize bunu sabahları yapar hiç yağ koymaz o da hem hafif hem doyurucu ahhh özledim annişimin yemeklerini

Kızlaaaarr, ben geldim, geçmişi bi okuyup geliyorum...

hoşgeldin cerenimooo :)

emoş çok sıkıldım

kızlar bugün yine PT vardı.. 1,5 saat kadar yaptık.. o kadar yorulmadım.. yani üstüm başım sırılsıklam oldu tabii ama, yani ilk gün yerleri süpürüyodum, bu sefer yaptım... yani bööle.. yalnız 2 gündür tartıda inmiyorum, bir iniyor bir çıkıyorum.. sebebi regl olucak olmam sanırım.. bu hafta içi çarşamba falan olurum sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…