Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sağol canım bugün başında bekliyorum yalnız kalıyo bi ihtiyacı olursa yanında olayım dedim.

ayy ne güzel kuzum ya inşallah biz de göreceğiz o günleri :) sen uyu hemen provana geç kalma :)

çok sağol canım bugün başında bekliyorum yalnız kalıyo bi ihtiyacı olursa yanında olayım dedim.

ayy ne güzel kuzum ya inşallah biz de göreceğiz o günleri :) sen uyu hemen provana geç kalma :)

Ahhhh yaaa ne güzelll bu günlerin kıymetini bilinnn vallahi :) insalllahhhh canım cok heyecanlı bir bilsen uyuyacagım dedim amaaa yagmur fenaaa uyutmuyo biraz dursundaaa cam kırılacak sanki... söyle bir ceyiz topiklerinee geciss yapiym hahahah :)

bende ufaktan yatıyorumm :) kızlar evde olmadığım için menümü yazamadım bilgisayarımda yazılı çünkü hepsi yarın eve geçer geçmez paylaşırım :) busecim dünkü mesaj sayılarını da yarın sayıp atarım

öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize iyi gecelerrrr :):)

çok mutlu oldum cnm bu hafta seni bomba gibi bekliyoruz o zaman

sağol venüscümmmmm

günaydın kızlarrrr akşama kadar yokum fazla kaynatmayın dersim var akşama kadar bide nası uykum var öptüm hepiniziiiiiiiii

Günaydın uykucular hadi uyanın kaldırın totoları sütumu içip yürüyüşümü yapıp okula geldim siz hala uyuyorsunuz :)

arkadaşlar günaydın merhaba
kısmette tekrardan buraya yazmakda varmış :)
hepinize öncelikle başarılar diliyorum az bi kilom kaldı kalmadı yapıştı sanki onu burda sizlerle vermek istiyorum sadece sohbetinize ve motivenize katılaraktan takım kaptanı arkadaşım da uygun görürüse tabii

Ben çorbayı çok seviyodum tüh ((

hosgeldin canım

gunaydıınnn kızlarrr
cok ozledim soyle doya doya rahat rahat yazmayı buralara:) sınavlarım bitti , simdi kutuphaneye internete girmek icin geldim, malum telefonum bozuldu telefondan giremiyorum artık.. o tamir olana kadar kutuphaneden kutphaneye yazabilicem..

arkadaslar bugun karataya basladım.. yanıma cevizlerimi aldım, bu arada taze sıkılmıs portakal suyu icebiliyormuyuz karatayda?

bakalım aksamım nasıl ggecicek, pilava veda etmek zorundayım

simdi biraz gecmise bakayım

kızlar karatayda kepekli makarna yenebiliyor dimi, oyle okudugumu hatırlıyorum... ben makarnayı cok severim de, arada yerim belki diye esime aldırdım dun kepekli makarna.. tadı nasıl hicbir fikrim yok ama

birde daha karatay diyetimin ucuncu gununde, yani carsamba gunu misafirim olucak.. kısır yenebiliyor diye biliyorum karatayda, onun icin kısır yapıcam.. yanına ne yapayım sizce???
tatlı olarak sutlu tatlı mı yapayım kek filan mı? en hafif sekilde atalatabilmem icin yardım edinn!!
sen yap ama yeme demeyin sakın, o işi hic basaramamısımdır....

arkadaşlar ben bu karatay dietini araştırıyorum
uygunsa onu yapmayı düşünüyorum
neler serbest neler yasak hiç bilmiyorum

canım meyve de meyve suyu da yasak.makarnanın her türlüsü yasak,pirinç yasak.kısır yiyebilirsin ama abartma canım

güldencimmmmm hoşgeldin canımmmm inş. onu da vereceksn tatlım.

hava yağmurlu nasıl yürüyüş yapıcam ben

kızlar karatay düşünüyorsanız kitabını alın mutlaka daha iyi anlayabilmeniz için

her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +yok cuma dışında tartılmak yok artık

aa beni de unutmayııın

Kızlar dün kardesim hastaydı gecede atesi çıktı annemlerde yoktu bütün gece onunla ilgilendim ondan yazamadım özür dilerimmmm

Napıyosunuz nasılsınızzzz :)

canım çok geçmiş olsun

o senin süperliğin tubişiiim

bu sabah tartıda 77.3 KG ÇIKTIM canımlaaarrr!!!

oleeeyyyyyy

canım peki sınav istediğin gibi iyi geçti mi

dönücem yakındaaaaaa canım çıkıyooor

yaaaaaaaa

şımarttın beni ceren

canım kasların şişti, sen merak etme gidiyor yağlar, aynen devam

tatlı telaş bunlar ama Allah kolaylık versin valla zor iş :26:

ay çok sevindim bunaa ama diyetini boşlamana sinirlendim zeliş, kaçamak olabilir ama tüm gün diyeti bırakmayacaksın

Kızlaaar YARIN SABAH DİYETİSYENE GİDECEĞİM, SONUCU ÇOK MERAK EDİYORUUUM! Bir an önce yarın olsun istiyorum. Bu arada sınav haftası boyunca eksik kalan menülerimi yarın yazacağım canımlar.

ay ben de çok merak ediyorum şuaaan

günaydın kızlarrrr akşama kadar yokum fazla kaynatmayın dersim var akşama kadar bide nası uykum var öptüm hepiniziiiiiiiii

Günaydın uykucular hadi uyanın kaldırın totoları sütumu içip yürüyüşümü yapıp okula geldim siz hala uyuyorsunuz :)

hepinize günaydııın

karataya başlayacaksanız kitabı okumadan başlamayın, ben de dukana kitabı okuyup başladım

sana da merhaba canım, hoş geldin. adın azra mı? kendini detaylı tanıtırsan sevinirim. kaç kilosun, kaça düşmek istiyorsun, boyun? yaşın, vs?

arkadaşlar ben bu karatay dietini araştırıyorum
uygunsa onu yapmayı düşünüyorum
neler serbest neler yasak hiç bilmiyorum

kitabı okuyun

her gün tartılmayacağım bundan sonra sadece cuma günü moralim bozuluyor yoksa 200 gr + nedir ya dün 1,5 saatimi spora verdim hem de ağır şekilde sonuç +yok cuma dışında tartılmak yok artık

canım tartılma böyle takıyorsan durumu, ben de tartılıyorum ama hiç takmıyorum. 7 aydır bu şekildeyim, artık umursamıyorum ama kasın şiştiği için eksi çıkmıyorsun, yoksa yağ yakıyorsun. bunu bil ve üzülme

tünaydın kızlar, dün sabahın köründe çıktım evden gece girdim ve zıbardım, deli gibi gezdim ve dondum. hava kötüydü iyi olur sanmıştım bir gün önce güneşi gördüğümden, ince giyip çıkmıştım. neyseki hasta olmadan kurtardım günü

şimdi komşuya geçiyoruz kahve yapcakmışım beni bekliyorlar

kızlaar bu arada dün tartıda 50.5 çıktım ama bugün 50.6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…