Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tatlım ben aslında tahmin etmiştim ama birşey söylemedim :) evet ben bilgisayar mühendisiyim, sonrasında İTÜde IT masteri yaptım.
şu anda türkiyenin lider gsm operatöründe çalışıyorum isim vermeyeyim dedim...
ilk işe burda başladım sayılır, danışman olarak ,sonra kadroya geçtim, 3 sene sonra çok güzel bir teklif geldi ve bir amerikan şirketine geçmiştim.. 1 yıl manyak gezdim.. sonra buradan çok güzel bir teklif geldi, geri gel diye, kabul ettim, 3 yıldır yine buradayım.. iş hayatında 8. senem... ben yaptığım işten son derece memnunum.. sen neler yapmak istiyorsun, neler istemiyorsun.. yaz bana detaylı konuşalım cnm.. buradan istemezsen özelden de yazabilirsin tatlım...

çok güzel canım

güldenim tekrar hoşgeldin seviyorum seni

busecim mezun mu oluyorsun bu kadar çabuk mu

cerencim,tuğbacım ve venüscüm her gün tartılmak büyük hata zaten bide su içmiştim onunda etkisi oldu muhakkak

venüs tebrik ederim canım verdiğin kg için

bugün üzerimde inanılmaz bir ağırlık sıkıntı var
yürüyüş yapayım dedim çok yağmur vardı biraz yürüyüp döndüm

çok iyi yaa :) benim okulumun eğitimi çok iyi değil kendi imkanlarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum :) iki yıldır php ye yoğunlaştım java ve c# ı öğrendim elektroniğe ilgiliyim ama hobi olarak :) küçük aletler yapıyorum kendi çapımda :) yüksek lisans yapmayı düşünüyorum şimdi onun için çalışıyorum. Türk Telekom dan iş teklifi aldım ama bu sene mezun olamıyorum 1 senelik kaybım olmuştu. bi de iletişim yapıları konusunda çok bilgim olmadığı için sıcak bakamıyorum. kafam baya karışık yani cisco kursuna başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay açılacak bi kurs var. okul bitene kadar olabildiğince sertifika almayı düşünüyorum. her telden çalıyorum yani :)

Ayşe abla bende iki gün üst üste tartıldim moralim bozuluyor öyle haftada bir en iyisi gerçektende emoş geçmiş olsun erkek arkadaşına corba pişirmende çok romantik

arkadaşlar zayıflama da su içmenin çok büyük önemi var

amma velakin su içmeyi unutuyorum bn çok susamadıysm

eskiden öyle değildi

az geçmişi inceledimde

8.TAKIM **196.ETAP SONUÇLARI** etap 3 cusu

AzRASILAM ( 122 / 120,0 / 2,0 / 1,63 ) azra_sila eski nick
handerya ( 69,7 / 69,1 / 0,6 / 0,86% )
sevgilim_benim ( 61,5 / 61,4 / 0,1 / 0,16 % )
xetrax ( 63,6 / 63,5 / 0,1 / 0,16)
papatya89 ( 61,5 / 61,5 / 0,0 / 0,00% )
senaygunergul ( 59,0 / 59,0 / 0,0 / 0,00% )
gulsenbasak ( 74,4 / 74,0 / 0,4 / 0,54% )
batuhanim ( 97,0 / 94,0 / 3,0 / 3,09 )
uruz ( 77,6 / 77,0 / 0,6 / 0,77% ) nightwinglover eski nick
AySeCeYlİn ( 63,9 / 63,5 / 0,4 / 0,63 )
elif190 ( 62,5 / 62,6 / -0,1 / -0,16% )

8. TAKIM TOPLAM KİLO ( 812,7 / 805,6 / 7,1/ 0,87% )

122 yi görmüşüm ben en son

way be waay

Allahım bir daha o günleri yaşatmasın:18:

Gülden abla ben en son 108i gördüm ameliyat olacak cesaretide verir bu durum inşallah dönmezsin o günlere bizde kurtuluruz en kısa zamanda gerçekten tebrikler

cnm şöyle diyim sana, okul sadece sana öğrenme tekniğini öğretir.. onun dışında temeli alman yeterli.. gerisi sadece tecrübeyle olur.. hiç benim okulum iyi değil falan gibi düşünme... araştırmayı bil yeter ben iş görüşmelerine gittiğimde sordukları hiç bir şey için bilmiyorum demedim.. ben bilmiyorsam, bilen birileri vardır, onlara ulaşmayı biliyorum dedim.. yani özetle: çok iyi bildiklerim için sonucu hemen veririm, bilmediklerim için yrn sonuçlanır dedim.. herkesin hoşuna gitti.. çok büyük firmalarla görüştüm, hepsinden de ok geldi, ben burayı seçtim.. kimler vardı dersen, vaillant,siemens,netaş vs vs vs yani zaten yeni mezundan bir şey beklenmez, kendine güven, yapabilirim, öğrenirim de yeter...

SAĞOL CANIM YAAA EVET BENDE DE GÜZEL Bİ ETKİ VERMEDİ ARTIK DETOKS FALAN DENEMİCEM ZATEN ÇOK AZ KİLOM KALDI 1 AYA BİTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BU İŞİ AMA BAKALIM KISMET
BENCE GELSİN CANIM BURASI PAYLAŞIMA AÇIK Bİ SİTE HERKES PAYLAŞIM YAPABİLİR. SADECE LİSTEYE KAPTAN KARAR VERİR KİMİN GİRECEĞİNE HEMDE TECRÜBELİ Bİ ARKADAŞMIŞ BİZEDE YARDIMCI OLUR YANİ

NEYSE ZATEN GELMİŞ ARKADAŞ Bİ HOŞGELDİN DERİM ŞİMDİ

AYYYYYYYYYYYYYY SÜPERİZ BİZ YAAAAAAAAAAA
İNSAN ACAYİP MOTİVE OLUYO BUNLARI GÖRÜNCEEE

EMOŞ SENİDE ÇOK TEBRİK EDERİM HAKETMİŞTİN BİRİNCİLİĞİ CANIM

CANIM ZEYTİNLER ÇOK FAZLA...............
BUSE BANA SÖYLEYE SÖYLEYE KAFAMA KAZIDIM ŞİMDİ HER ZEYTİN YEDİĞİMDE O GELİYO AKLIMA 3 TANEDE BIRAKIYORUM.....
SENDE ÇOK YEME CANIM İSTERSEN

CANIM ARAN ANA ÖĞÜN GİBİ OLMUŞ FAZLA GELDİ BANA MASUM GÖZÜKSEDE BİDE AKŞAM YENEN MEYVELER OLMAMIŞ 3 TEN SONRA MEYVE YEMİYORUZ CANIM GÜNDÜZ TÜKETMEYE ÇALIŞ

kızlaaaar döndüm

HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN CANIM.... TAKIM NASIL AMA BOMBA GİBİ İLERLİYORUZ.......

benim menüm

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
2 zeytin
2 imcir

akşam 6 da

1 tabak yumurtalı kısır
yoğurt

3,5 lt su

20 dk egzersiz

HAYRANIYIM MENÜLERİNİN

GİDİCEK CANIM İNŞ. ÇOK AZ KALDI

CANIM ANNENE ÇOK ÜZÜLDÜM AMA GALİBA YATIRMAMIŞSINIZ O YÜZDEN SEVİNDİM GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN

CANIM OKUDUM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN ZATEN SENİN MENÜLERİN ÇOK DÜZENLİ GERÇEKTEN ÇOK DÜZENLİ KİLO VERİYOSUN KAÇAMAKLARIN YOK HAKEDİYOSUN BU BİRİNCİLİĞİ EN YAKIN ZAMANDADA MEZUN OLUCAKSIN İNŞ. SEN BİZİM TAKIMIMIZIN GURURUSUN SENİN MENÜLERİNİ OKUDUKÇA VERDİĞİN KİLOLARI GÖRDÜKÇE MOTİVE OLUYORUZ. BU TAKIMA İYİ GELDİN TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM

Kızlaaar bugün vizelerim bitti, artık geri döndüm. Şuan telefondan yazıyorum, eve geçeyim de rahat rahat yazayım.

OHHH ÇOK ŞÜKÜR CANIM GEÇMİŞ OLSUN YOKLUĞUN BELLİ OLUYO ONA GÖRE..............

kızlar takımca bu haftaki başarımızdan dolayı hepimizi tebrik ediyorum.

emoşum seni de bireysel 1. liğin için kutlarım, harikaydık bu hafta.

hepinizi öpüyorum kızlar, ben kaçtım

BİZDE SENİ TEBRİK EDERİZ CANIM KENDİ KATKILARINI UNUTMA BİZDE EMEĞİN VAR MOTİVASYONU YÜKSEK TUTUYOSUN.

CANIM AKŞAM YEMEĞİN ÇOK GEÇ OLMUŞ BİRAZ ERKENE ÇEKMEYE ÇALIŞ OK.

HOŞGELDİN CANIM. SENİ HATIRLIYORUM BEN BAŞARI HİKAYENİ OKUMUŞTUM SANIRIM..... ÇOK HÜZÜNLÜYDÜ HİKAYEN AMA SONUCUNUN İYİ OLMASINADA ÇOK SEVİNMİŞTİM. UMARIM YANLIŞ HATIRLAYAMIYORDUM. AMELİYATLARI BENDE ÇOK FAZLA DESTEKLEMİYORUM MALESEF ÇÜNKÜ HERŞEY KİŞİNİN KENDİ ELİNDE VERMEKTE ALMAKTA........
BİRAZ TEHLİKELİ AMELİYATLAR ALLAH KORUSUN KİLO UĞRUNA CANINDAN OLABİLİRDİN....
NEYSE GEÇMİŞ ÇOK ŞÜKÜR. İNŞ. KALAN KİLOLARINIDA BİZİMLE VERİRSİN HERŞEY DAHA GÜZEL OLUR SENİN İÇİN TEKRAR HOŞGELDİN YARDIMLARINIDA BİZDEN ESİRGEME OLURMU

CANIM SEN ZATEN DİYETE BAŞLADIĞINDA PİLAVA VEDA ETMELİYDİN. BENCE DİYETTEYKEN PİLAV MAKARNA KEPEKLİ OLSADA TÜKETME ONLARI HEDEF KİLONA ULAŞTIKTAN SONRA KORUMA DÖNEMİNDE TÜKETİRSİN. UNUTMA DİYETTESİN SEN KİLONU KORUMUYOSUN

KARATAY BANADA ÇOK CAZİP GELİYO İNŞ. BAŞARILI OLURSUN CANIM....

YAPIP YEMEYİ BAŞARAMADIĞIN SÜRECE KİLO VEREMEZSİN CANIM AMA BUNU BAŞARDIĞIN GÜN İŞTE GERÇEKTEN DİYETE VE ZAYIFLAMAYA BAŞLADIĞIN GÜNDÜR.

ebru ve tubiş, hepinizi öpüyorum. ben kaçıyorum ama gelcem veeeeeeeeee ben 50 de durcam sanırım. iyiyim böyle beeen

bu hafta mezun olabilirim

CANIM YAAA İNŞ. MEZUN OLURSUN AMA BİZİ BIRAKMA SENİN MOTİVASYONUNA İHTİYACIM VAR BENİM SONRA KİM SAYICAK BENİM YEDİĞİM SEYTİNLERİ

SEN MEZUN OL AMA BURDAN HİİİÇÇÇ GİTME OK

CANIM BENDE EBRU 28 YAŞINDAYIM 2 YAŞINDA Bİ OĞLUM VAR..
72 İLE BAŞLADIM KİLO VERME YOLCULUĞUMA AMA 2 SENE OLDU YANİ DURAKLAMA DÖNEMİM ÇOK YANİ AMA KALICI OLDU ALMIYORUM ÇOK FAZLA HEDEFİMDE 53 SON 2,2 KİLO

arkadaşlar takımı kaptanı ve yardımcısı kim ?:26:

TAKIM KAPTANI LADLİNE YANİ EBRU
YARDIMCISIDA TUĞBA VE BUSE CANIM

Ayyy şükür yaaa gelebildim....
Ne bitmez geçmişmiş öldürdünüz beni
işlerimde yoğundu anca okumayıp bitirip cevap yazabildim yani

Gülden abla ben en son 108i gördüm ameliyat olacak cesaretide verir bu durum inşallah dönmezsin o günlere bizde kurtuluruz en kısa zamanda gerçekten tebrikler
şuan kaçsın cnmm

esirgemem cnm öncelikle sıcak karşılamanız için hepinize teş. ederim

aslında işin sırrı gerçekten çok az ama sık sık yemek bn 55 kiloyu öylelikle verdim

tabii kalorili yiyceklerde de uzak durdum

Ayşe abla bende iki gün üst üste tartıldim moralim bozuluyor öyle haftada bir en iyisi gerçektende emoş geçmiş olsun erkek arkadaşına corba pişirmende çok romantik

çok sağol zelişciğim :) ben pişirmesine pişiriyorum da yedirebilsem bi de çok güzel olcak binbir nazla 1 kase çorba içirdim

cerencim çok çok saol paylaştığın bilgiler için ben baya karamsarlaştım bu aralar. iyi geldi düşüncelerin :) ben mesela php yi kendim öğrendim sırf meraktan :) şimdi bitirmeyi php den yapıyorum hocam bile benim kadar bilmediğini söyledi :) süper moral oldu bana :):)

bebeğimsin ya çok teşekkür ederim canım bende düşünüyorum şimdi buraya gelmemiş olsaydım bu kadar iyi bi sonuç alamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…