Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ders aralarındaki vakit gecmişi okumamam yetmiyoooo

simdi yine derse gidiyorum , evde internet yok malum, yine yarın kutuphanede gorusuruz kızlarrrr

tamam tatlım, bu durumu sana olan yorumlarımda göz önünde bulunduracağım menü paylaşımlarını ve mesaj bildirimlerini unutma

aaa bu arada soylemeyi unuttum, dun aksam yemeginde sosisli makarna vardı, yemedim ben

birdeee esim gidip eti karam cikolata almıs (bir kere yiyip bayılmıstım) , ve hiç elimi bile surmedim
hani benim alkıslarıımmm

alkıııışşşşşşşşş işte böyleeeeeeeee

menülerini tam bilmiyorum tubacım, umarım dikkat ediyorsundur, geçen hafta diyetin açısından pek iyi geçmedi, bu hafta iyi bir sonuç bekliyorum sendeen

göreyim seniiiiiiiiiii

aaa bu arada soylemeyi unuttum, dun aksam yemeginde sosisli makarna vardı, yemedim ben

birdeee esim gidip eti karam cikolata almıs (bir kere yiyip bayılmıstım) , ve hiç elimi bile surmedim
hani benim alkıslarıımmm

aferinnnn insan kendine dur demeyi başarınca çok mutlu oluyor gerçekten.

aynen öyle tatlım arada limonlu içebilirsin ama ayran içersen daha iyi yağ yakmanada yardım eder

ayşeciiim ben 2 gündür resmen dukan-karatay karışımı yapıyorum. 2 öğün yiyorum gibi bir şeeey bir de senin dediklerin mantıklı geldi, yarım yağlı yoğurt kullanıyordum artık ev yoğurduna geçtim

Bende diyorum ne yapmayı unutuyorum meğer mesaj sayılarını unutuyomuşum ayyyyy özür dilerim eve gidince yazıcam ((

Bende diyorum ne yapmayı unutuyorum meğer mesaj sayılarını unutuyomuşum ayyyyy özür dilerim eve gidince yazıcam ((

tamam tatlım 29 undan başla ayın, hepsini gönder bana bu akşama kadar gönder, yarın yeni listeyi yayınlayacağım, o listeye de böyle 0 olarak geçersen iyi olmayacak çünkü

zlaaaaaaaaarrrr

100 gr. daha verdiğimde toplamda 18 kg. vermiş olacağıııımmmmmm

tutmayın beniiiiiiiğğğğğğğğğğ

az araştırdım

dukanda da karatayda da kesin çizgiler var

ben yapamam kendimi biliyorum

örneğin pilav kerikisinde de yasak

ben eskiden bi oturuşta 2 tabak (abartısız) pilav yerdim tabii yanında da bi o kadar da yemek

şimdi tabii mantığımda değişti 1 tabak pilavın tadı da aynı bi kaşığında ama kalori dağ kadar fark var

onun için pis nefsliliğimden de olsa gerek o 1 kaşık pilavı yemeliyim ben

onun için ben hem dukana hem karataya uymaya çalışacam

ama dukan gülden karatay dieti yapacam

ayşe bilir az da olsa kaçamak yapmalıyım

ruhum da isyan var ben napim

hoşbuldık burcucum birazdan yürüyüşe çıkacağım ben de

güldenim ıceyea da içme meyveli onlar ayran iç kuzum.

çıkamadım ayşe abla ya yağmur ha yağdı ha yagcak evde yaptım bnde

çıkamadım busiiiiiiiiiiii evde yaptım

ne demek bebeğim ne kadar paylaşım yaprsam ve geçmiş okursam menülerim düzelio bu yüzden hep burdayım

ee şu tickerımı da bir düzenleyeyim

ay havanı yesinler taş hatun

zlaaaaaaaaarrrr

idolümsün busiiiiiiiiiiiiiiiii

emoşuum, nasılsın ben bu hafta mezun olcam gibi görünüyor vermem gereken 400 gr kaldı sadeceeeeeeeee

süpeerrsiiiiinnnn bebeğimmmm mezun oldum diye buralara uğramazsan bozuşuruz ona göreee

gunayyydıınnn kızlarrr
ben geldimm, kutuphanedeyim yinee...derse kadar gecmişe bakmaya gidiyorum
hadi bana kolay gelsinnn

ben hoşgeldin diyorum ama sen gitmişsin çoktan

cnm ben de yrn olucam, ben + bile çıktım... senin aynı çıkman çok normal... ben genelde 1kilo şişerim... o kadar fazla çıkmadım, o yüzden verdim diye düşünüyorum, cumaya ineriz cnm inşallah...

regl takımı olduk biz

portakal suyu haricinde güzel olmuş canım öğünlerin arası çok uzun geldi gözüme akşam saatini yazmammışsın ama muhtemelen 4 gibi yedin sanırım bir karataycımız daha oldu sanırım :)

ben napmışım öyle yaa bu hafta bu kadar aktif olamayacağım baştan söyliyim de :)

12 de kalkınca öyle oldu tatlım saatleri tutturayım en azından dedim
ders aralarındaki vakit gecmişi okumamam yetmiyoooo

simdi yine derse gidiyorum , evde internet yok malum, yine yarın kutuphanede gorusuruz kızlarrrr
görüşürüz tatlım :)

hani benim alkıslarıımmm

süpersin canım
zlaaaaaaaaarrrr

buseeeee bende o kadar verince taş olucam

sen yne dayanamaz aktif olursun emoş biliyoruz biz seni

aynen kuzum bana da siz iyi geliyosunuz kafam dağılıyo rahatlıyorum hem zaman kaybı yok hem de para

aynen aynen beleş ve motivasyon burda taktikler burda vay bea neymişiz hepimiz aslında tabi diyetisyenlerimiz var buse ayşe abla filan sporcumuz sen ve ben yeniliklere ve ilklere açık bi şekilde her gün geliştirioruz ama su bacak hareketi var ya 50 tane yapcam dediğin dün ben 60 yaptım bugün bacak kaslarım gergin ama pes etmedim yaptım

bende her gün 5er artırıcam :) bi topik vardı burda orda gördüm 1 aylık liste vardı orda en son 250 ye kadar falan çıkıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…