Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zlaaaaaaaaarrrr

100 gr. daha verdiğimde toplamda 18 kg. vermiş olacağıııımmmmmm

tutmayın beniiiiiiiğğğğğğğğğğ

busecim en iyisini yapıyorsun.ben de kendim mayalıyorum yoğursumu halis mulis köy ineğinin sütünden mis gibi oluyor.18 kg maşallah diyorum darısı başıma diyorum.

yediin günler spor yapacaksın o zaman tatlişkom kaçarın yok

tamam canım öyle yap sen, ama lütfen kendine güven ve iradeli ol. hiç güvenmiyorsun bence sen kendine :26: nefsine dur diyebilirsin, bunu herkes gibi yapabilirsin. 6-7 kg vermek istiyorsun dimi? 1 ay kendini tutsan rahatca verirsin, sonrasından da her şeyden abartmadan gönlünce yiyebilirsin. şöyle bir düşün bak, inan zor değil tatlım

çok büyük başarı tebrik ederim

ne kadar süreçte verdin peki ?:26:

temmuz da başladım, 2 ay ara verdim (2 hafta tatil ve 1,5 ay ev ara, taşın vs.) yanii 7 aydır diyetteyim canım

olsun canım evde yap ne olacak, nasılsa yaptın

paylaşım olayı da zaten belli, çok paylaşımda bulunanların menüleri her şeyi anlatıyor

eheheh sen de yakında benim gibi olursun, menülerini çok beğeniyorum

canım paylaşımların için cidden tebrikler, menüler desen öyle, spor desen o da çok güzel. maşallah yakında taş gibi olacaksın, zaten az kaldı

mezun olunca da burada olacağım, zelişe koçluk yapacağım, gerekirse saçını bile çekerim onun o kiloları verecek, mezuniyetine kadar güzel bir genç kız olacak

çok zor emoş ya ben vize haftasında daha fazla online olmuşum valla listede sabit bu arada sınavlarımda iyi yani iyi geliosunuz bana ya hepinizi çok seviyorum

canım benim yaa, sınavlarını etkilememiştir bu durum inşallah :26: harikasın

ehehe beleş motivasyon evet diyetisyen kaptanımız ebru ve ayşe, ben de yaşam koçunuzum, azarlayan tospağayım her şey zayıflamak ve zayıflatmak için

hani yabancıların bi programı var obezler zayıflıyor, deli gibi spor, diyet, koçları hakaret ediyor zorluyor, millet ağlıyor falan. ben de öyle bir hoca edasıyla burada deliriyorum arada

selam kızlar herkese iyi akşamlar bugün uğrayamadım hiç iş yerinde işler çok yoğun mazur görün beni şimdi geçmişi okumaya çalışıcam işler anca yavaşladı
ama buralardayım takipteyim yani

45 dk yürüdüm geldi kapalı ve serin bir hava var

menümü de paylaşayım akşama misafirim var çünkü

12 de

2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
domates

akşam 6.30 gibi

kıymalı mantar sote

yoğurt
salata

çayın yanında da 2 incir yerim belki,daha karar vermedim

3,5 lt de su

yok etkilemedi sınavlarımı mutluyum yani ben kaptanıda özledm ya

bende her gün 5er artırıcam :) bi topik vardı burda orda gördüm 1 aylık liste vardı orda en son 250 ye kadar falan çıkıyodu

vay canınaaaaaaa

ayşeeeee benimki de öyleee, sütçü getiriyor her pazartesi bizim apartmanaa tadı da mis gibii annem hatta sütün kaymağını ayırmış, 1 tatlı kaşığı kaymak yedim bugün senin dediklerin aklıma gelince karataycı oldum sanırım ben

ebruuum özledim seni yaaaaaa 5,6 ve 8 nisanın mesaj sayılarını sen de göndermemişsin, yarın listeyi paylaşacağım, yolla bebeğim onları

şu incirler ve ceviz falan benim listeme girse ben de karataycıyım demektir valla

ayşecim peki istediğin kiloya ulaştığında ne yapacaksın, kitapta nasıl anlatıyor koruma olayını, onu merak ettim ben

yine süper menü canım ceviz göre göre canım istedi valla :)
bende tam bu topiğe bakıodum şimdi walk at home dan sonra iyi gider ha mantıklı yapalım emoş

bugün 55 yapıcam ben :) burcu bu bizim 1 aylık programımız olsun :) ben zayıflayınca poposuz oluyorum şu anki hali çok hoşuma gidiyo popomu dik ve seksi yapmak için 1 ay uygulucam vallaa esad duymasın zayıfladın dikkat çekiyosun diyo zaten kıskanç şey

bi de eceemin bi ara anlattığı göğüs hareketi vardı pilateste de göstermişti hoca onu da yapıyorum göğüslerim küçülmesin yaa

aynı kıskançlık bendede var canım dışardan çok belli olmuyor hani uzun zamandır tanıyanlar frkedio verdiğimi ama gencay doğla olarak sarılırken filan farkedio fazla zayıflamıcan demi dio emoş senin basen problemin var mı bu işe yarar mı sence ben dün 60 yapmıştım ama senn için bugün 55 yapıyım

benim basenim çok yok canım bu popoya iyi ama basen için bilmiyorum ama pilateste var basen için hareketler :)
benim küçülsün ya büyükler fazlasıyla

80B takıyorum zaten küçülürse 75 falan olur çocuk gibi olurum o zman

benim basenim çok yok canım bu popoya iyi ama basen için bilmiyorum ama pilateste var basen için hareketler :)

ben ebru şallıcığımla yapıyorum zaten de ben 95B takıyorummmm azık küçülsün sence basen için işe yarar mı bu :26:

Çömelme hareketi olarak ta bilinen Squat hareketi, kalça ve basen sıkılaştırmak için kullanılabilecek en ideal zayıflama hareketleri arasında yer almaktadır.

valla işe yarıomuşşşş emoşummmmmmmmmmmm
yapıyoruzzzz bunu bugün 55

bi de eceemin bi ara anlattığı göğüs hareketi vardı pilateste de göstermişti hoca onu da yapıyorum göğüslerim küçülmesin yaa

ben ebru şallıcığımla yapıyorum zaten de ben 95B takıyorummmm azık küçülsün sence basen için işe yarar mı bu :26:

heeey ben de varıııım az önce 50 yaptım ben ilk gün 50 dediği için, ben sizde 1 gün geride olcam hergün bildirelim kızlar, yaptık yapmadık diyee

benim göğüs 75B :26: onlar için bir şey yapamadım, sadece sarkmasını önleyebildim, küçülmemesi için bir şey yapamadım ama memnunum ben, çünkü vücudumla orantılı ama daha da giderse işte o zaman yandım aliiiiiii

kızlar bu hareket bence popo için de basen için de iyi, ama öncelik popo bence boş verin valla ben azcık basenli seviyorum, hiç basensiz çocuk poposu gibi oluruz. benim var ama az var, bi ara o da gitsin diye düşündüm ama sonra vazgeçtim, önemli olan popo güzel olsun, basenler de taş gibi gösteriyor o zaman popoyu, geniş gösteriyor azıcık basen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…