ayşeciiim ben 2 gündür resmen dukan-karatay karışımı yapıyorum. 2 öğün yiyorum gibi bir şeeeybir de senin dediklerin mantıklı geldi, yarım yağlı yoğurt kullanıyordum artık ev yoğurduna geçtim
kızlaaaaaaaaarrrr
100 gr. daha verdiğimde toplamda 18 kg. vermiş olacağıııımmmmmm
tutmayın beniiiiiiiğğğğğğğğğğ
az araştırdım
dukanda da karatayda da kesin çizgiler var
ben yapamam kendimi biliyorum
örneğin pilav kerikisinde de yasak
ben eskiden bi oturuşta 2 tabak (abartısız) pilav yerdim tabii yanında da bi o kadar da yemek
şimdi tabii mantığımda değişti 1 tabak pilavın tadı da aynı bi kaşığında ama kalori dağ kadar fark var
onun için pis nefsliliğimden de olsa gerek o 1 kaşık pilavı yemeliyim ben
onun için ben hem dukana hem karataya uymaya çalışacam
ama dukan gülden karatay dieti yapacam
ayşe bilir az da olsa kaçamak yapmalıyım
ruhum da isyan var ben napim
az araştırdım
dukanda da karatayda da kesin çizgiler var
ben yapamam kendimi biliyorum
örneğin pilav kerikisinde de yasak
ben eskiden bi oturuşta 2 tabak (abartısız) pilav yerdim tabii yanında da bi o kadar da yemek
şimdi tabii mantığımda değişti 1 tabak pilavın tadı da aynı bi kaşığında ama kalori dağ kadar fark var
onun için pis nefsliliğimden de olsa gerek o 1 kaşık pilavı yemeliyim ben
onun için ben hem dukana hem karataya uymaya çalışacam
ama dukan gülden karatay dieti yapacam
ayşe bilir az da olsa kaçamak yapmalıyım
ruhum da isyan var ben napim
çok büyük başarı tebrik ederim
ne kadar süreçte verdin peki ?:26:
çıkamadım ayşe abla ya yağmur ha yağdı ha yagcak evde yaptım bnde
çıkamadım busiiiiiiiiiiii evde yaptım
ne demek bebeğim ne kadar paylaşım yaprsam ve geçmiş okursam menülerim düzelio bu yüzden hep burdayım
ay havanı yesinler taş hatun
idolümsün busiiiiiiiiiiiiiiiii
süpeerrsiiiiinnnn bebeğimmmmmezun oldum diye buralara uğramazsan bozuşuruz ona göreee
ben hoşgeldin diyorum ama sen gitmişsin çoktan
regl takımı olduk biz
portakal suyu haricinde güzel olmuş canım öğünlerin arası çok uzun geldi gözüme akşam saatini yazmammışsın ama muhtemelen 4 gibi yedin sanırım bir karataycımız daha oldu sanırım :)
ben napmışım öyle yaabu hafta bu kadar aktif olamayacağım baştan söyliyim de :)
12 de kalkınca öyle oldu tatlım saatleri tutturayım en azından dedim
görüşürüz tatlım :)
süpersin canım
buseeeee bende o kadar verince taş olucam
çok zor emoş ya ben vize haftasında daha fazla online olmuşum valla listede sabitbu arada sınavlarımda iyi yani iyi geliosunuz bana ya hepinizi çok seviyorum
aynen aynen beleş ve motivasyon burda taktikler burda vay bea neymişiz hepimiz aslındatabi diyetisyenlerimiz var buse ayşe abla filan sporcumuz sen ve ben yeniliklere ve ilklere açık bi şekilde her gün geliştirioruz ama su bacak hareketi var ya 50 tane yapcam dediğin dün ben 60 yaptım bugün bacak kaslarım gergin ama pes etmedim yaptım
squats iç,n bu linki bebeğim:
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/603230-popo-bacak-ici-arkasi-onu-karin-kol-egzersiz-ilgili-gorsel-paylasim-25.html#post29263634
altında farklı hareketler de var
yok etkilemedi sınavlarımıtamam canım öyle yap sen, ama lütfen kendine güven ve iradeli ol. hiç güvenmiyorsun bence sen kendine :26: nefsine dur diyebilirsin, bunu herkes gibi yapabilirsin. 6-7 kg vermek istiyorsun dimi? 1 ay kendini tutsan rahatca verirsin, sonrasından da her şeyden abartmadan gönlünce yiyebilirsin. şöyle bir düşün bak, inan zor değil tatlım
temmuz da başladım, 2 ay ara verdim (2 hafta tatil ve 1,5 ay ev ara, taşın vs.) yanii 7 aydır diyetteyim canım
olsun canım evde yap ne olacak, nasılsa yaptın
paylaşım olayı da zaten belli, çok paylaşımda bulunanların menüleri her şeyi anlatıyor
eheheh sen de yakında benim gibi olursun, menülerini çok beğeniyorum
canım paylaşımların için cidden tebrikler, menüler desen öyle, spor desen o da çok güzel. maşallah yakında taş gibi olacaksın, zaten az kaldı
mezun olunca da burada olacağım, zelişe koçluk yapacağım, gerekirse saçını bile çekerim onuno kiloları verecek, mezuniyetine kadar güzel bir genç kız olacak
canım benim yaa, sınavlarını etkilememiştir bu durum inşallah :26: harikasın
ehehe beleş motivasyon evetdiyetisyen kaptanımız ebru ve ayşe, ben de yaşam koçunuzum, azarlayan tospağayım her şey zayıflamak ve zayıflatmak için
hani yabancıların bi programı var obezler zayıflıyor, deli gibi spor, diyet, koçları hakaret ediyor zorluyor, millet ağlıyor falan. ben de öyle bir hoca edasıyla burada deliriyorum arada
bende her gün 5er artırıcam :) bi topik vardı burda orda gördüm 1 aylık liste vardı orda en son 250 ye kadar falan çıkıyodu
busecim en iyisini yapıyorsun.ben de kendim mayalıyorum yoğursumu halis mulis köy ineğinin sütünden mis gibi oluyor.18 kg maşallah diyorum darısı başıma diyorum.
yediin günler spor yapacaksın o zaman tatlişkom kaçarın yok
selam kızlar herkese iyi akşamlar bugün uğrayamadım hiç iş yerinde işler çok yoğun mazur görün beni şimdi geçmişi okumaya çalışıcam işler anca yavaşladı
ama buralardayım takipteyim yani
45 dk yürüdüm geldi kapalı ve serin bir hava var
menümü de paylaşayım akşama misafirim var çünkü
12 de
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
domates
akşam 6.30 gibi
kıymalı mantar sote
yoğurt
salata
çayın yanında da 2 incir yerim belki,daha karar vermedim
3,5 lt de su
45 dk yürüdüm geldi kapalı ve serin bir hava var
menümü de paylaşayım akşama misafirim var çünkü
12 de
2 yumurtadan omlet
peynir
ceviz
domates
akşam 6.30 gibi
kıymalı mantar sote
yoğurt
salata
çayın yanında da 2 incir yerim belki,daha karar vermedim
3,5 lt de su
bende tam bu topiğe bakıodum şimdiwalk at home dan sonra iyi gider ha mantıklı yapalım emoş
yine süper menü canım ceviz göre göre canım istedi valla :)
bugün 55 yapıcam ben :) burcu bu bizim 1 aylık programımız olsun :) ben zayıflayınca poposuz oluyorum şu anki hali çok hoşuma gidiyo popomu dik ve seksi yapmak için 1 ay uygulucam vallaaesad duymasın zayıfladın dikkat çekiyosun diyo zaten kıskanç şey
bi de eceemin bi ara anlattığı göğüs hareketi vardı pilateste de göstermişti hoca onu da yapıyorum göğüslerim küçülmesin yaa
aynı kıskançlık bendede var canım dışardan çok belli olmuyor hani uzun zamandır tanıyanlar frkedio verdiğimi ama gencay doğla olarak sarılırken filan farkedio fazla zayıflamıcan demi dioemoş senin basen problemin var mı bu işe yarar mı sence ben dün 60 yapmıştım ama senn için bugün 55 yapıyım
benim küçülsün ya büyükler fazlasıyla
benim basenim çok yok canım bu popoya iyi ama basen için bilmiyorum ama pilateste var basen için hareketler :)
80B takıyorum zaten küçülürse 75 falan olur çocuk gibi olurum o zman
benim basenim çok yok canım bu popoya iyi ama basen için bilmiyorum ama pilateste var basen için hareketler :)
ben ebru şallıcığımla yapıyorum zaten deben 95B takıyorummmm azık küçülsün sence basen için işe yarar mı bu :26:
o konudan yorumlara bakmak lazım canım ya da bi sormak lazım:26:
kızlar ben yemeğe kaçıyorum öpüldünüz
yine süper menü canım ceviz göre göre canım istedi valla :)
bugün 55 yapıcam ben :) burcu bu bizim 1 aylık programımız olsun :) ben zayıflayınca poposuz oluyorum şu anki hali çok hoşuma gidiyo popomu dik ve seksi yapmak için 1 ay uygulucam vallaaesad duymasın zayıfladın dikkat çekiyosun diyo zaten kıskanç şey
bi de eceemin bi ara anlattığı göğüs hareketi vardı pilateste de göstermişti hoca onu da yapıyorum göğüslerim küçülmesin yaa
aynı kıskançlık bendede var canım dışardan çok belli olmuyor hani uzun zamandır tanıyanlar frkedio verdiğimi ama gencay doğla olarak sarılırken filan farkedio fazla zayıflamıcan demi dioemoş senin basen problemin var mı bu işe yarar mı sence ben dün 60 yapmıştım ama senn için bugün 55 yapıyım
ben ebru şallıcığımla yapıyorum zaten deben 95B takıyorummmm azık küçülsün sence basen için işe yarar mı bu :26:
kızlar ben yemeğe kaçıyorum öpüldünüz
yarıomuş emoşşşş ben 55 yapıorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?