kaptanım benim analizimi yapmamışsın küstüm amaaaa :uhm: mafoldumben :gitme: :1no2: :çok üzgünüm:
üzülme yoğun bi anına denk gelmişsindir... meliscim hemen yapar
nasılsın canım nasl gidiyor
slm kızlar a.s.benimde acilen kilo vermem lazım benide aranıza alın
87yle başladım 11 gündür isveç diyeti yapıyorum 11 günde 5 kilo vedim 60a inene kadar durmak yok
meliscim canım sana sonuna kadar katılıyorum bütün kuralların kabulümdür
spor konusunda özellikle kendime bi eş istiyorum !! çünkü en çok bu konuda yetersizim...
herkes kendi zayıf noktalarını tesbit etsin
mesela ben en çok spor yapamıyorum ...ara sırada su konusunda taviz veriyorum melzeyit madem kontrol edecek yapmayana ceza verelim
bu harketlenmeden dolayı teşekkür ediyorum canım
meliscim listemdeki değişikliği sormuşsun
canım haftada 2 defa kurubaklagiller az yağlı pişirmek kaydiyle sebzenin yerine yiyebiliyorum ama 2 gün üst üst yemek yok!!
birde günde 1 öğün olmak şartıyla 1 dilim ekmeği çıkarıp yerine çorba içebiliyorum
değişimim bu kadar canım
kurallar tam bize gore yoka biz boyle devam edersek zayiflama degil de sismanlama yarismasina katilcaz.:roflol::roflol::CüvCüv:naniknanik
kaptanım benim analizimi yapmamışsın küstüm amaaaa :uhm: mafoldumben :gitme: :1no2: :çok üzgünüm:
bhr.87 1 ayda 2.7 kilo almış.
Son 1 aylık durum: 80.6 – 81.4 – 81.1 – 83.7 - 83.3
Sonuç: sınıfta kaldı, hayatım hiç ilerleme kaydetmediğin gibi bir de kilo almışsın, kesin yiyip de yazmadığın birşeyler var, eve kamera koymalı :) Hadi hayatım gayret seni artık zayıf görmek istiyoruz.
iyi canım ne olsun yeni geçebildim odama halam gelene kadar buralardayım sen nasılsın diyetisyenin değişiklikler yapmış hayırlı olsun yerimseniben
yaaaa keşke istemeseydim tokat gibi oldu resmen valla kaydirigubbakcemile3
neyse toparlanma zamanı çoktan gelmiş kaptanım haftaya inşallah daha güzel sonuçlar alalım yerimseniben
dosbacım sen çok güzel zayıfladın bunu kıyafetlerinden görmek süper olmalı bu da seni motive etmeye yetecektişr.
saol canım bu değişikliğe çok ihtiyacmım vardı...
en azından menümde değişik besinler var artık... kurufasülye ve barbunya severim haftada 2 kez de benim için ideal...
haftasonu misafirlerim var pazar günü ve yemekli(
pazaretsi komşularım gelmek istiyomuş kabul ettim( yaa ben onlar yerken resmen bakıyorum ( ama içimden az kaldı istediğimi yiyeceğim istediğimi giyeceğim diyorum :lepi:
canım hepiminzin öyle, ben düşünüyorum da ablamın nikahında yani 16 mayısta yani 4 ay önce 59.3 müşüm şimdi 60.5 um, söze gerek yok sanırım. Buraya sadece lak lak yapmaya gelmişim gibi görünüyor :tomato:
neyse hakkını verelim takımımızın artık
evet canım 1 bedenden fazla farketti...
çok spor bi kahverengi pantolonum vardı nişanlı iken almıştımçok para vermiştim kafamçokkarıştı ) tabii olmuyordu... geçen hafta denedim biraz göbek çıktı ama rahatlıkla içine girebiliyorum inan çocuklar gibi mutlu oldum ... sonra bi kaç kıyafet denedim hepsi olmaya başlamış ama tabii istediğim gibi durmuyor.. yinede içine girebilmek bile çok motive etti
harika canım asla kaybetme kendini yemekler her zaman olur ama eline geçen bu fırsatı ve bu iradeyi kolay kolay kullanamazsın öyle inşallah ilk seni mezun edicez burdan şunun şurası 60 a ne kaldı yerimseniben
olsun canım en azından hedefin çok az kaldı yavaş versen de sorun değil ama benim önümde çoookkkk uzun bir yol var mafoldumben
harika canım asla kaybetme kendini yemekler her zaman olur ama eline geçen bu fırsatı ve bu iradeyi kolay kolay kullanamazsın öyle inşallah ilk seni mezun edicez burdan şunun şurası 60 a ne kaldı yerimseniben
baharcım sen benim şubattan bu tarafa analizimi görsen inanamazsın nerdeyse 1 hafta veriyor 2 hafta üstüne alıyordum(
ilk mezun olamam ad ve melis var canım onlar benden kıdemli veee hedeflerine çook az kaldı inş. hepimiz burdan mezun olcaz
sende gözünde büyütme... parçalar halinde düşün önce daha yakın hedef koy sonra hedefine ulaşınca yeni bi hedef koy belki daha motive edici olur
bu haftaki en çok kilo verenlerle en az verenleri eşleştirdim haftaya değişiklik olabilir, her gurup kendi arasında diğer guruplara karşı yarışacak bakalım bu 5 takımdan en çok hangisi en güzel kiloyu verecek. Eşleştirmeler şöyle:
melankoli - fikriye
shopaholic - patbori
melzeyit - ad
dosba - bhr
melis - asutaha (yeni üye olduğu için ben eşleştim)
herkes ekürisini kontrol etsin herşeyini, cuma yorumlarda bulunur hatalarını iyi yaptığı şeyleri paylaşır.
canım madem kendi aramızda da yarışıyoruz bu belki daha gaza getirir...
ben eşimden memnunum çünkü spor konusunda bana arkadaş lazım bhr da spor yapmayı istiyo... tabii o da beni isterse ...yarından itibaren başlayalım
çok yorulmuşum bugün hemen yatıp dinlenmek istiyorum meliscim bhrcım ii geceler canlarım tatlı rüyalar ...
memnun olmaana sevindim dosbacım.
iyi geceler ben de yatayım kızım beni çok yordu buün ö.sonra uyuku saatini kaçırdık dışarıdaydım uyumadı uyumadıkça huyusuzlandı falan yoruldum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?