su ve spor konusunda bişeyler yapmam lazım.aslında işe gidip gelirken her fırsatı değerlendirip yürüyorum ama yinede yeterli gelmiyor.suyu zaten işe başladığımdan beri azalttım.tekrar 3 lt içmeye başlamam lazım. :gitme:hadi bakem suyunuzu bitirin ben şuana kadar 1,5 litremi içtim şimdi bir yarım daha bitirip eve geçecem akşamada balık ve salata yemeyi düşünüyorummmm ve koşu bandımı açıyorum arkadaşlar 40 dakika yürüyüş iyi olur diye düşünüyorum bakalım
listeye eklentiler olmuş,diyetisyende yüzler gülmüş,değmeyin dosbanın keyfine.inan çok sevindim hayatım. Şenizkaramanlı canım iyiyim... hafta içinde biraz alımıştım ama bugün daha iyiyim diyetisyenin tartısında çook daha iyiydim 60.00 :)) sen nasılsın ??
bu arada dönüm noktası konuşulmuş takımım ve kendi adıma çok sevindim...böyle bi toparlanma çok iyi olcak... çünkü benim de diyetisyenden çok size ihtiyacım var...
bugün listeme kurubaklagilleri ekledik :)) mutluyum
patbori canım bebişine geçmiş olsun canım Allah şifa versin ... kilo vermişsin tebrikler
meliscim hediyelerin için çok saol canım
baharcım 400 gr 5 gün için çok iyi hayatım sanırım diyetinin saatleri var... eğer saatlerini kaçırırsan benim ki gibi yap en az 2 saat en fazla 3 saat ara ile yemek lazımmış... bu yüzden benim listem günün hangi saatinde başlarsam başlayım aynı gidiyor aklında bulunsun
ağlancak halime güldüm valla. aslında tamam yazmadığım şeyler oluyor ama inanın unuttuğumdan.yemeklerimde buraya yazdığım kadardır fazlası değil.ama kurallar çok acımasız meeeliiiisss. ya beni bir korku bastı. ya veremezsem diskalifiye olmak istemiyorum. tamam ne yapayım bende kilo verir takımdan mezun olurum. :gitme:kızlar gördüğünüz gibi 1 ayda 7 kişiden sadece 3ü kilo vermiş başarımız %50'den az çok kötü, biryerlerde hata var. Yerimizde sayıyoruz sanırım burayı sadece sohbet ortamı olarak görmeye başladık hedflerimizden uzaklaştık. Amaç paylaşım değil kızlar amaç paylaşım sayesinde hedeflere ulaşmak, kilo vermek.
8. takımın kurallarından da biraz alıntı yaptım. Kurban bayramına kadar çok sıkıyorlar kendilerini biz de öyle yapalım.
KURALLAR
1. 1 ayda 1 kilo veremeyen yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
2. Takıma her gün katılım zorunludur. Her gün yenilen, içilenler ve yapılan spor aktiviteleri bildirilmek zorundadır.
3. Her gün en az 2-2.5 lt su içmek zorunludur.
4. Her Cuma öğlen saat 12 kadar bildirim yapmak zorunludur. 12 kadar bildirim yapmayan yarışmacı takımdan diskalifiye olur.
5. 1 ayda en fazla 1 kere + çıkılabilir yani kilo alınabilir regl şişkinliğini içerir bu.
6. 1 ayda en fazla 2 kere sabit çıkılabilir.
ÖDÜLLER
1. Bir hafta içinde 2 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda bir gün istediklerini fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
2. Bir hafta içinde 1 kilo ve yukarısında veren yarışmacılar o hafta sonunda istedikleri tatlıyı fazla abartmama şartı ile yiyebilir.
tamam meliscim dediklerinizi aynen yapacağım söz veriyorum.buarada ablana mutlu yıllar güzel eğlenmişsindir inşallah.kurallar yarından itibaren geçerlidir. Başka önerisi olan varsa ilave edelim ya da beğenmediğiniz bir kural.
Hergn ne yiyiylip ne içildiyse ne spor yapıldıysa yazılacak melzeyit kontrol edecek.
İsterseniz herkesi birbiriyle eşleştirelim daha sıkı bir takip olur nbe dersiniz, bir ara iyi olmuştu tamam derseniz bu akşam ayarlarım onu da.
Ben şimdi dışarıya çıkıyoruöm kızlar ablamın d.günü yemek yiyecekmişiz bakalım abartmadan ne yerim balık salata iyi bir tercih herhalde.. akşam gelmeye çalışırım ama geceye yakın olur geç olur yani. Herkesi öptüm.
kurallar üzerinde düşünün canlarım.
istek yazını yazarken burada ben olsaydım istememeni tavsiye ederdim hayatım :teselli:yaaaa keşke istemeseydim tokat gibi oldu resmen valla kaydirigubbakcemile3
neyse toparlanma zamanı çoktan gelmiş kaptanım haftaya inşallah daha güzel sonuçlar alalım yerimseniben
burda sizlerle lak lak yapmakda ayrı bir keyif melisim yaw.öyle değilmi ama. mafoldumbencanım hepiminzin öyle, ben düşünüyorum da ablamın nikahında yani 16 mayısta yani 4 ay önce 59.3 müşüm şimdi 60.5 um, söze gerek yok sanırım. Buraya sadece lak lak yapmaya gelmişim gibi görünüyor :tomato:
neyse hakkını verelim takımımızın artık
ya melzeyit yer beni çiğ çiğ.sıkıysa kaçamak yap. vereliniortakbu haftaki en çok kilo verenlerle en az verenleri eşleştirdim haftaya değişiklik olabilir, her gurup kendi arasında diğer guruplara karşı yarışacak bakalım bu 5 takımdan en çok hangisi en güzel kiloyu verecek. Eşleştirmeler şöyle:
melankoli - fikriye
shopaholic - patbori
melzeyit - ad
dosba - bhr
melis - asutaha (yeni üye olduğu için ben eşleştim)
herkes ekürisini kontrol etsin herşeyini, cuma yorumlarda bulunur hatalarını iyi yaptığı şeyleri paylaşır.
ortaklar olarak yarışcaz baharcım.yani ben ve melzeyit,sen ve dosba rakibiz. yoksa benmi yanlış anladım. :uhm:canım madem kendi aramızda da yarışıyoruz bu belki daha gaza getirir...ben eşimden memnunum çünkü spor konusunda bana arkadaş lazım bhr da spor yapmayı istiyo... tabii o da beni isterse ...yarından itibaren başlayalım
bhrcım evet egzersiz de yapalım ama şimdilik ne yapacağım bilmiyorum
plates beni kesmiyor :)) bana biraz daha tempolu bişiler gerekli :)) step olabilir... ama illaki yürüyüşümüzü bırakmayalım ... ii geceler canım ben kaçtım
kahvaltımı yaptım geldim daha kimsecikler uyanmamış...
bugün başlayan kurallar gereği yediklerim ;
20 gr peynir
3 zeytin
1 tk reçel
25 gr ekmek
domates
kızlar bugün çok işim var ama sık sık uğrarım...
bugün tekrar koşu bandının açılış törenini yapacağım bakalım
bhrcım spor konusunda da düşünelim neler yapabiliriz??
istek yazını yazarken burada ben olsaydım istememeni tavsiye ederdim hayatım :teselli:
ya melzeyit yer beni çiğ çiğ.sıkıysa kaçamak yap. vereliniortak
ortaklar olarak yarışcaz baharcım.yani ben ve melzeyit,sen ve dosba rakibiz. yoksa benmi yanlış anladım. :uhm:
sabah yediklerim.
saat 7 -7.30 arası 2 bardak çay.yarım dilim ekmek reçelli tereyağli,2 çatal peynir.
saat 10 da; 1 ad tost,1 bardak çay.
250 ml su
uzun zamandır ilk defa bugün tost yedim çok canım istedi.hem yiyip hemde geçmişi okuyordum.kurallar kısmına geldiğimde tost bitmişti.peçetesi hala elimdeydi. kuralları okuduktan sonra peçeteye baka kaldım. pişman oldum ama işişten geçti tabi. geçmişi geride bırakıp önümüze bakacaz artık.
canlarim oglusum hasta ve pek ugramiyacaz,siz bol bol su ve yesil cayi icmeyi untumayiniz,sprotunu da yapiniz.
daha kahvalti etmedim ama pek de yiyesim yok,belki de biraz peynir falan atistiririm,
sana da günaydın canım.günaydııınnn a.s.
kahvaltımı yaptım geldim daha kimsecikler uyanmamış...
bugün başlayan kurallar gereği yediklerim ;
20 gr peynir
3 zeytin
1 tk reçel
25 gr ekmek
domates
kızlar bugün çok işim var ama sık sık uğrarım...
bugün tekrar koşu bandının açılış törenini yapacağım bakalım
bhrcım spor konusunda da düşünelim neler yapabiliriz??
su ve spor konusunda bişeyler yapmam lazım.aslında işe gidip gelirken her fırsatı değerlendirip yürüyorum ama yinede yeterli gelmiyor.suyu zaten işe başladığımdan beri azalttım.tekrar 3 lt içmeye başlamam lazım. :gitme:
listeye eklentiler olmuş,diyetisyende yüzler gülmüş,değmeyin dosbanın keyfine.inan çok sevindim hayatım. Şeniz
ağlancak halime güldüm valla. aslında tamam yazmadığım şeyler oluyor ama inanın unuttuğumdan.yemeklerimde buraya yazdığım kadardır fazlası değil.ama kurallar çok acımasız meeeliiiisss. ya beni bir korku bastı. ya veremezsem diskalifiye olmak istemiyorum. tamam ne yapayım bende kilo verir takımdan mezun olurum. :gitme:
tamam meliscim dediklerinizi aynen yapacağım söz veriyorum.buarada ablana mutlu yıllar güzel eğlenmişsindir inşallah.
istek yazını yazarken burada ben olsaydım istememeni tavsiye ederdim hayatım :teselli:
burda sizlerle lak lak yapmakda ayrı bir keyif melisim yaw.öyle değilmi ama. mafoldumben
ya melzeyit yer beni çiğ çiğ.sıkıysa kaçamak yap. vereliniortak
ortaklar olarak yarışcaz baharcım.yani ben ve melzeyit,sen ve dosba rakibiz. yoksa benmi yanlış anladım. :uhm:
bu arada patborim oğluşunada çok ama çok geçmiş olsun hayatım.inşallah bugün daha iyidir. :teselli:
sabah yediklerim.
saat 7 -7.30 arası 2 bardak çay.yarım dilim ekmek reçelli tereyağli,2 çatal peynir.
saat 10 da; 1 ad tost,1 bardak çay.
250 ml su
uzun zamandır ilk defa bugün tost yedim çok canım istedi.hem yiyip hemde geçmişi okuyordum.kurallar kısmına geldiğimde tost bitmişti.peçetesi hala elimdeydi. kuralları okuduktan sonra peçeteye baka kaldım. pişman oldum ama işişten geçti tabi. geçmişi geride bırakıp önümüze bakacaz artık.
canlarim oglusum hasta ve pek ugramiyacaz,siz bol bol su ve yesil cayi icmeyi untumayiniz,sprotunu da yapiniz.
daha kahvalti etmedim ama pek de yiyesim yok,belki de biraz peynir falan atistiririm,
adcım evet senin az kaldı canım aslında mutlusundur ama mezun olmak duygusu nasıl bişi bende bilmiyorum insan bu ortamda olmayı seviyor ama kilolarını sevmiyor... biraz karışık sanırım
spora başlayamadım daha ama balkon yıkadım ütü yaptım (azcık daha var) temizlik yapcam akşama doğruda yarına hazırlıklara başlarım... stresliyim akşama beklenmedik misafirlerim olabilirmiş!!!! ani misafiri sevmiyorum... pazartesi akşam belki memlekete gidebilirim yada salı günü diyetisyenden sonra ?? teyzemler annemlere geliyormuşşş eee bensiz olmaz diyorum...
aramı yaptım
50 gr erik yedim
şimdilik kaçtım yine gelirim :))
adcım evet senin az kaldı canım aslında mutlusundur ama mezun olmak duygusu nasıl bişi bende bilmiyorum insan bu ortamda olmayı seviyor ama kilolarını sevmiyor... biraz karışık sanırım
spora başlayamadım daha ama balkon yıkadım ütü yaptım (azcık daha var) temizlik yapcam akşama doğruda yarına hazırlıklara başlarım... stresliyim akşama beklenmedik misafirlerim olabilirmiş!!!! ani misafiri sevmiyorum... pazartesi akşam belki memlekete gidebilirim yada salı günü diyetisyenden sonra ?? teyzemler annemlere geliyormuşşş eee bensiz olmaz diyorum...
aramı yaptım
50 gr erik yedim
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim yeni kurallar gelmis vede iyi olmus bence bende yilbasina kadar dabekleyim türkiye ye bir daha gidip geleyim sun hastaliktan bir kurtulayim araniza tekrar katilmak istiyorum ama su bir gercek ki ben uzun zamandir kilo almadim yediklerimi de hic azaltmadigim halde hala 76 kilodayim bu benim icin gercekten iyi bir sonuc ama artik zayiflayip hedefime ulasmak istiyorum yüzmeye tekrar basladim haftada bir kere gidiyorum yürüyüsede baslamak istiyorum bakalim
merhaba kizlar nasilsiniz bakalim yeni kurallar gelmis vede iyi olmus bence bende yilbasina kadar dabekleyim türkiye ye bir daha gidip geleyim sun hastaliktan bir kurtulayim araniza tekrar katilmak istiyorum ama su bir gercek ki ben uzun zamandir kilo almadim yediklerimi de hic azaltmadigim halde hala 76 kilodayim bu benim icin gercekten iyi bir sonuc ama artik zayiflayip hedefime ulasmak istiyorum yüzmeye tekrar basladim haftada bir kere gidiyorum yürüyüsede baslamak istiyorum bakalim
canım ben nivea body i indirdim internetten 40 dk falan sürüyor sanırım haftanın 3 günü onu 4 günü de yürüyüş mü yapsam acaba diyorum birer gün atlayarak yani bir gün egzersiz bir gün yürüyüş şeklinde..step aslında çok zvkli bi egzersiz ama kalabalıkta güzel oluyo ya da hareketli bi müzik eşliğinde yerimseniben
günaydın takımcım.
baharım dosbam kusura bakmayın dün iyi geceler demiştim de son cümleyi söylemeden kızım uyandı dişmidir nedir (buna artık ben de gülüyorum :))) sıkıntısı vardı zopr uyuttum tekrar ve ben de uyuyakalmışım eşim kapatmış bilgisayarı.
hadi dosbam ve baharım en yoğun sporu sizden bekliyoruz kaydirigubbakcemile2
adcım beni de korku basa basa yazdım inan çünkü kaç aydır 1 kilo vermedim ama korku iyi olur valla 1 kilo vermiyim kendimi diskalifiye edeceğim, boşuna yer kaplamayayım (ayyy yazarken bile elim titredi) ne yapalım çaba sarfedelim verelim kiloları. Düşünsene haftada 250 gr versek ayda 1 kilo eder çok değil ki be gülüm biz veririz bunu haftada bile 1 kilo veririrz. Senin mezuniyetine az kaldı, her ay 1 kilo versen 3. ayda mezun ederiz seni. Buarada lak lak yapmak çok büyük keyif canım, çok az şeyden bu kadar keyif alıyorum.
Melzeyit ne yapar seni bilmem, bu hafta iğne ipliğe dönersin :) Sen de onu korkut ama şekercim :teytey:
canım ben de elimden gelen gayreti göstereceğim özellikle de spor konusunda halam da gitse evde çok daha rahat spor yapabilicem bakalım az da olsa her gün bişeyler yapmaya çalışıcam :lepi:
ben de 1 ay içinde aldığım kiloyu görünce gözlerim yuvalarından çıkıyodu nerdeyse verdiğim emeğe acıdım resmen madem alacaktım neden o kadar aç kaldım ki dedim yüzden hedefime ulaşana kadar kesinlikle bir daha boşlamak veya kaçamak yapmak yok ulaştıktan sonra herşeyden azar azar da olsa yerim zaten yemekler kaçmıyo ya kaydirigubbakcemile3
ben de bugün neler yediğimi yazayım ne yazık ki erken kalkamadığım için saat 12 de yaptım kahvaltımı (artık kahvaltı mı denir öğle yemeği mi bilemiyorum)
2 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu kadar peynir
5 tane zeytin
1 tane de domates
birazdan yarım bardak süt ve bi tane de elma yerim..
canım çokçok geçmişolsun.kıyamam ben ona.iyileşsin öyle gelirsin annesi. :teselli:canlarim oglusum hasta ve pek ugramiyacaz,siz bol bol su ve yesil cayi icmeyi untumayiniz,sprotunu da yapiniz.
canım kiloluykenki sıkıntılarımı düşünüyorumda evet insan mutlu oluyor.ama o kiloları geride alabilirdim,almamamın sebebi sizlersiniz diye düşünüyorum. tamam kaçamaklarım oluyor tabi ama eskisi gibi abartmıyorum. gerçi mezun olsamda gelirim sıksık ama sizlerde mezun olursanız gelirmisiniz ki. bizde 13. takım mezun olanlar topiğini açarız,gerçekten olabilir.yada msn de buluşuruz konferans yaparız belirli saatlerde. ne bilem ya gitmek istemiyorum ya konuşuyorum işte. ama gerçekten şunu bilinki çok benimsedim sizleri. mafoldumbenadcım evet senin az kaldı canım aslında mutlusundur ama mezun olmak duygusu nasıl bişi bende bilmiyorum insan bu ortamda olmayı seviyor ama kilolarını sevmiyor... biraz karışık sanırım
aramı yaptım
50 gr erik yedim
canım kendini hazır hissettiğinde gelirsin.bekliyoruz. ne güzel yüzmeye gidiyorsun en güzel sporu yapıyorsun.vücuttaki tüm kasların aynı anda çalışmasını sağlıyorsun. ben yüzmeyi geçtim herhangi bir spor olsada olur.ama kafaya koydum kondüsyon bisikletini alacağım inşallah.basenlerimden kurtulmak istiyorum. ayrıca kilo almamış olmak gerçekten insanı biraz olsun rahatlatıyor,seninadına sevindim canım. opuyorumnanaktanmerhaba kizlar nasilsiniz bakalim yeni kurallar gelmis vede iyi olmus bence bende yilbasina kadar dabekleyim türkiye ye bir daha gidip geleyim sun hastaliktan bir kurtulayim araniza tekrar katilmak istiyorum ama su bir gercek ki ben uzun zamandir kilo almadim yediklerimi de hic azaltmadigim halde hala 76 kilodayim bu benim icin gercekten iyi bir sonuc ama artik zayiflayip hedefime ulasmak istiyorum yüzmeye tekrar basladim haftada bir kere gidiyorum yürüyüsede baslamak istiyorum bakalim
adcım beni de korku basa basa yazdım inan çünkü kaç aydır 1 kilo vermedim ama korku iyi olur valla 1 kilo vermiyim kendimi diskalifiye edeceğim, boşuna yer kaplamayayım (ayyy yazarken bile elim titredi) ne yapalım çaba sarfedelim verelim kiloları. Düşünsene haftada 250 gr versek ayda 1 kilo eder çok değil ki be gülüm biz veririz bunu haftada bile 1 kilo veririrz. Senin mezuniyetine az kaldı, her ay 1 kilo versen 3. ayda mezun ederiz seni. Buarada lak lak yapmak çok büyük keyif canım, çok az şeyden bu kadar keyif alıyorum.
Melzeyit ne yapar seni bilmem, bu hafta iğne ipliğe dönersin :) Sen de onu korkut ama şekercim :teytey:
afiyet olsun canım o okumadan önceymiş, sayılmaz.
canım kiloluykenki sıkıntılarımı düşünüyorumda evet insan mutlu oluyor.ama o kiloları geride alabilirdim,almamamın sebebi sizlersiniz diye düşünüyorum. tamam kaçamaklarım oluyor tabi ama eskisi gibi abartmıyorum. gerçi mezun olsamda gelirim sıksık ama sizlerde mezun olursanız gelirmisiniz ki. bizde 13. takım mezun olanlar topiğini açarız,gerçekten olabilir.yada msn de buluşuruz konferans yaparız belirli saatlerde. ne bilem ya gitmek istemiyorum ya konuşuyorum işte. ama gerçekten şunu bilinki çok benimsedim sizleri. mafoldumben
ıı gidemezsin izin vermiyorum sen kaptan olarak sürekli burda durmak zorundasın. o yüzden az az ver burda kal.lmaz:
haklısın hayatım tamam burda olmayı sizleri seviyorum ama üstüme yapışan şu 3 kiloyuda vermek istiyorum. biraz rahat davranıyordum ama bundan sonra sıkacağım kendimi.gayret göstereceğim.
bende melzeyiti çiğ çiğ yiyeyim.
yaw ne diyorum ben.kilo vercez diye kararlar alınıyor ben birbirimiz yemekten bahsediyorum. diskalifiye oluruz valla. kaydirigubbakcemile3
sayılmıyorsa tamam o zaman. kaydirigubbakcemile2 keşke okumadan önce bir tane daha yeseydim. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi çıkmak zorundayım.paydos edeceğim. bu akşam gelmeye çalışırım.bhr cım melisim burdasınız.öpüyorum sizleri hoşçakalın.
canım kiloluykenki sıkıntılarımı düşünüyorumda evet insan mutlu oluyor.ama o kiloları geride alabilirdim,almamamın sebebi sizlersiniz diye düşünüyorum. tamam kaçamaklarım oluyor tabi ama eskisi gibi abartmıyorum. gerçi mezun olsamda gelirim sıksık ama sizlerde mezun olursanız gelirmisiniz ki. bizde 13. takım mezun olanlar topiğini açarız,gerçekten olabilir.yada msn de buluşuruz konferans yaparız belirli saatlerde. ne bilem ya gitmek istemiyorum ya konuşuyorum işte. ama gerçekten şunu bilinki çok benimsedim sizleri. mafoldumben
ıı gidemezsin izin vermiyorum sen kaptan olarak sürekli burda durmak zorundasın. o yüzden az az ver burda kal.lmaz:
haklısın hayatım tamam burda olmayı sizleri seviyorum ama üstüme yapışan şu 3 kiloyuda vermek istiyorum. biraz rahat davranıyordum ama bundan sonra sıkacağım kendimi.gayret göstereceğim.
bende melzeyiti çiğ çiğ yiyeyim.
yaw ne diyorum ben.kilo vercez diye kararlar alınıyor ben birbirimiz yemekten bahsediyorum. diskalifiye oluruz valla. kaydirigubbakcemile3
sayılmıyorsa tamam o zaman. kaydirigubbakcemile2 keşke okumadan önce bir tane daha yeseydim. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?