kızlar paylaşım alanı çok hareetli bu hafta da 14. takım sıralamayı yapmayı unuttu, yeni kararlar alınıyor. Oraları oku oku cevap yaz yaz bitmiyor.
öyle canım dediğin gibi düşündsek zaten kilomuzu koruruz ama gözümüz dönüyor birden, 2 kiloyu bir haftada çok rahat alıyorz ama verene kadar canımız çıkıyor gerçekten emeğimize yazık.hayırdır canım daha ne kararlar alınıyo öle yaaa dünküler yeterliydi sanki :kedi:
kilo koruma konusunda da son derece haklısın hayatım gelirken çok kolay geliyo ama gitmesi bi o kadar zor bayramda bile ne kadar kilo aldım tabi ramazanda 2 öğün yiyorduk birden yüklenince almak daha kolay oldu ama vermek lazım artık ben yaza antalyaya arkadaşımın düğününe çıtır bi şekilde gitmek istiyorum gönlümce alışveriş yapmak istediğim gibi bi kıyafet almak istiyorum yok şu daha zayıf gösterir yok koyu renk olsun diye dert etmek istemiyorum kendime sositososito
yemeğimi yedim karnım doydu mutluyum :))
3 köfte 1 cup yoğurt salata 50 gr ekmek
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
birazcık temizliğim kaldı yarın öğle yemeğine gelecekleri için şimdiden tatlıyı ve dolmayı yapmayı düşünüyorum.... yoruldum biraz dinleneyim :)) her şey tamam ama bu yorgunluğun üzerine yürüyüşümü de yapmayı düşünüyorum kocacım geç gelecek yemek faslı olamayacak :)) akşama ben de sebze yerine melemen yapmayı düşünüyorum en pratiğinden :))
kızlar paylaşım alanı çok hareetli bu hafta da 14. takım sıralamayı yapmayı unuttu, yeni kararlar alınıyor. Oraları oku oku cevap yaz yaz bitmiyor.
öyle canım dediğin gibi düşündsek zaten kilomuzu koruruz ama gözümüz dönüyor birden, 2 kiloyu bir haftada çok rahat alıyorz ama verene kadar canımız çıkıyor gerçekten emeğimize yazık.hayırdır canım daha ne kararlar alınıyo öle yaaa dünküler yeterliydi sanki :kedi:
kilo koruma konusunda da son derece haklısın hayatım gelirken çok kolay geliyo ama gitmesi bi o kadar zor bayramda bile ne kadar kilo aldım tabi ramazanda 2 öğün yiyorduk birden yüklenince almak daha kolay oldu ama vermek lazım artık ben yaza antalyaya arkadaşımın düğününe çıtır bi şekilde gitmek istiyorum gönlümce alışveriş yapmak istediğim gibi bi kıyafet almak istiyorum yok şu daha zayıf gösterir yok koyu renk olsun diye dert etmek istemiyorum kendime sositososito
canım önce sağlık diyoruz ama benim içinde kıyafet ve görünüş önemli... zaten şişman bi bayan sağlıklı da görünmüyo... bende artık vitrinde gördüğüm şeyi girip alabilmek istiyorum... acaba bu bende nasıl durur acaba büyük bedeni var mıdır diye düşünmek istemiyorum....
afiyet olsun canım..tüm marifetlerini sergiliyosun yani dolmalar tatlılar dayanması ne kadar zordur çok iyi biliyorum ama allahtan sen iradelisin de dayanabiliyosun yerimseniben
merhabalar,hepinize tesekur ederim.Oglucum aksam ateslendi ve baya kustu,burnu cesme gibi akiyor,keyfi iyi hep oynuyor ama biraz naz yapiyor bana hep kucak istiyor,olsun iyi olsunda,
gecmise pek ukuyamadim firsat bulunca ayrintili okurum,simdiya kadr 1 litre suyumu ictim,
kız ne geziyosun burdamerhabalar,hepinize tesekur ederim.Oglucum aksam ateslendi ve baya kustu,burnu cesme gibi akiyor,keyfi iyi hep oynuyor ama biraz naz yapiyor bana hep kucak istiyor,olsun iyi olsunda,
gecmise pek ukuyamadim firsat bulunca ayrintili okurum,simdiya kadr 1 litre suyumu ictim,
canım önce sağlık diyoruz ama benim içinde kıyafet ve görünüş önemli... zaten şişman bi bayan sağlıklı da görünmüyo... bende artık vitrinde gördüğüm şeyi girip alabilmek istiyorum... acaba bu bende nasıl durur acaba büyük bedeni var mıdır diye düşünmek istemiyorum....
canım ben listeme çok alıştım... fazladan bişey yiyince hemen suçluluk duygusuna kapılıyorum... daha doğrusu önceden yedikten sonra pişman oluyordum şimdi elime alınca yemeden suçluluk duygusu ağırlaşıyor vee bırakıyorum...
yani kırdım o ince duygu karmaşasını....
bi de diyetisyene gitmeden önce kimse diyette olduğumu bilmiyordu!!! şimdi herkes duydu ve herkese ilan etmiş oldum bu da acayip bi sorumluluk duygusu geliştirdi...
aslında hayatı çevremdekiler ne der diye yaşamak istemem ama takmadan da edemem!! ilk defa bu "ne derler " bana çok yaradı hihoyyyt
merhabalar,hepinize tesekur ederim.Oglucum aksam ateslendi ve baya kustu,burnu cesme gibi akiyor,keyfi iyi hep oynuyor ama biraz naz yapiyor bana hep kucak istiyor,olsun iyi olsunda,
yemeğimi yedim karnım doydu mutluyum :))
3 köfte 1 cup yoğurt salata 50 gr ekmek
şimdi de yeşil çayımı içiyorum
birazcık temizliğim kaldı yarın öğle yemeğine gelecekleri için şimdiden tatlıyı ve dolmayı yapmayı düşünüyorum.... yoruldum biraz dinleneyim :)) her şey tamam ama bu yorgunluğun üzerine yürüyüşümü de yapmayı düşünüyorum kocacım geç gelecek yemek faslı olamayacak :)) akşama ben de sebze yerine melemen yapmayı düşünüyorum en pratiğinden :))
hayırdır canım daha ne kararlar alınıyo öle yaaa dünküler yeterliydi sanki :kedi:
kızımı babasıyla dışarıyayollamıştık ohh bu 2 saat bana süper geldi.
Derslerimi toplarladım, öğrencilerime maillerimi attım, ders notlarını sayfama koydum yeni bir sayfa açtım yani bu sene için.
Geliyorlarmış şimdi küçük cadıya yemek hazırlaym açlıktan bayılmıştır çok geç kahvaltı yaptı ama olsun.
buralardayım kızlar gelirim yine. Ben de yemeğimi yiyim.
genel kurallala ilgili canım paylaşım alanında, işte sıralamayı unutanlara ne yapılacak falan. Artık kesin diskalifiye edileck. Aman unuturum falan siz sahip çıkın canlarım gerçi kalliste halleder ama olsun.
Hepsi olacak inşallah canım sen azmet yeter istediğin kıyafetleri giyersin düşünsene millet ne kadar kilo veriyor 30-40 kilo verenler var.
geçmiş olsun canım üşüttü galiba. Yazık kuzucuğa hemen de fırsattan yararlanırlar
kızımı babasıyla dışarıyayollamıştık ohh bu 2 saat bana süper geldi.
Derslerimi toplarladım, öğrencilerime maillerimi attım, ders notlarını sayfama koydum yeni bir sayfa açtım yani bu sene için.
Geliyorlarmış şimdi küçük cadıya yemek hazırlaym açlıktan bayılmıştır çok geç kahvaltı yaptı ama olsun.
buralardayım kızlar gelirim yine. Ben de yemeğimi yiyim.
kızlar akşama ne kadar su içtiğimizi yazacağız...ama ben daha 1 lt bitiremedim(
akşam yemek yiyecek vakit bulamadım bu saatten sonrada bişi yemem sadece 1 bardak süt içtim bi de yaptığım tatlının sadece bir lokma tadına baktım
meyvemi yer yatarım artık
IYI AKSIMLAR HEPINISE,sanberk biraz daha iyi,atesi yok ve kusmuyor,sadce burnu akiyor ve pek istahi yok,umarim en yakin zamanda duzelir ve istahimiz da gelir,keyfi yerinde buna cok seviniyorum o neseli olunca ben de rahtim,
ben hala kendime bir diyet bulamadim sadece simdiya kadar yediklerimi azaltim,bugu fazla bisey yiemedim hep aykta biseyler atistirdim,acikcasi hic istahim yok,2 litre suyumu bitirdim yatacagim zamn ilik suyumu da icerim,
spor ise bugun sanberki sirtima bindirip odadan odaya kostum,sonra saklambac oynadik,yakalamaca,disirda 3 kez yarim saatlik bi cezdik,20 tane mekik yaptim,sanirim bugun icin bu yeterlikaydirigubbakcemilehihoyyyt:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?