Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yemeğimi yedim karnım doydu mutluyum :))
3 köfte 1 cup yoğurt salata 50 gr ekmek
şimdi de yeşil çayımı içiyorum

birazcık temizliğim kaldı yarın öğle yemeğine gelecekleri için şimdiden tatlıyı ve dolmayı yapmayı düşünüyorum.... yoruldum biraz dinleneyim :)) her şey tamam ama bu yorgunluğun üzerine yürüyüşümü de yapmayı düşünüyorum kocacım geç gelecek yemek faslı olamayacak :)) akşama ben de sebze yerine melemen yapmayı düşünüyorum en pratiğinden :))

afiyet olsun canım..tüm marifetlerini sergiliyosun yani dolmalar tatlılar dayanması ne kadar zordur çok iyi biliyorum ama allahtan sen iradelisin de dayanabiliyosun yerimseniben

afiyet olsun canım..tüm marifetlerini sergiliyosun yani dolmalar tatlılar dayanması ne kadar zordur çok iyi biliyorum ama allahtan sen iradelisin de dayanabiliyosun yerimseniben

canım ben listeme çok alıştım... fazladan bişey yiyince hemen suçluluk duygusuna kapılıyorum... daha doğrusu önceden yedikten sonra pişman oluyordum şimdi elime alınca yemeden suçluluk duygusu ağırlaşıyor vee bırakıyorum...
yani kırdım o ince duygu karmaşasını....
bi de diyetisyene gitmeden önce kimse diyette olduğumu bilmiyordu!!! şimdi herkes duydu ve herkese ilan etmiş oldum bu da acayip bi sorumluluk duygusu geliştirdi...
aslında hayatı çevremdekiler ne der diye yaşamak istemem ama takmadan da edemem!! ilk defa bu "ne derler " bana çok yaradı hihoyyyt

merhabalar,hepinize tesekur ederim.Oglucum aksam ateslendi ve baya kustu,burnu cesme gibi akiyor,keyfi iyi hep oynuyor ama biraz naz yapiyor bana hep kucak istiyor,olsun iyi olsunda,
gecmise pek ukuyamadim firsat bulunca ayrintili okurum,simdiya kadr 1 litre suyumu ictim,

iyi olmasına sevindim canım .... suyu hatırlatman iyi oldu senağlama

kız ne geziyosun burda
orda güzel güzel bebek mamaları yaz
gel burda zayıflamaya calış rejim mi yapıyosun bakim kaydirigubbakcemile

aynı duyguları ben de yaşıyorum canım inanır mısın kaç aydır kendime bir şey almadım olanlarla idare ediyorum o yüzden bi yere çıkasım da gelmiyo her zaman aynı şeyleri giymek de insanın psikolojisini bozuyo bi 70 e ineyim kendime hediye olarak güzel bi jile ya da elbise gibi bişey alıcam yerimseniben

çevre çok etken bu konularda evde bile insan istediği kadar yiyemiyo doymasa bile biri müdehale edecek biraz az ye diyecek diye :gitme:
inşallah bu kötü günler geride kalacak cnm biz de istediğimiz kıyafetleri bedeni var mıdır ille de koyu renk olsun biraz dökümlü olsun fazla yağları saklasın diye dert etmeden alabileceğiz kaydirigubbakcemile5

iyi olsun da nazını da yapacak tabi annesi :1hug: ben de elim de yarım litrelik pet şişelerler geziyorum yoksa aklıma gelip içeceğim yok :1no2:

afiyet olsun canım ben de birazdan yerim geç kahvaltı yaptık yeni acıkmaya başladım. Ama birşey yok ne yerim bilmem.
kolay gelsin canım sana.

genel kurallala ilgili canım paylaşım alanında, işte sıralamayı unutanlara ne yapılacak falan. Artık kesin diskalifiye edileck. Aman unuturum falan siz sahip çıkın canlarım gerçi kalliste halleder ama olsun.
Hepsi olacak inşallah canım sen azmet yeter istediğin kıyafetleri giyersin düşünsene millet ne kadar kilo veriyor 30-40 kilo verenler var.

evet canım senin de az kaldı artık 66 kilo bir bayanın çok az fazlalığı vardır güzel durur üzerinde herşey bence şöyle 60 ol gardrobunu yenilersin :)

geçmiş olsun canım üşüttü galiba. Yazık kuzucuğa hemen de fırsattan yararlanırlar.

kızımı babasıyla dışarıyayollamıştık ohh bu 2 saat bana süper geldi.
Derslerimi toplarladım, öğrencilerime maillerimi attım, ders notlarını sayfama koydum yeni bir sayfa açtım yani bu sene için.
Geliyorlarmış şimdi küçük cadıya yemek hazırlaym açlıktan bayılmıştır çok geç kahvaltı yaptı ama olsun.
buralardayım kızlar gelirim yine. Ben de yemeğimi yiyim.

şu son yazdan kalma günlerde gezsin ... hem sana da ii gelmiş... afiyet olsun canım...

kızlar akşama ne kadar su içtiğimizi yazacağız...ama ben daha 1 lt bitiremedim (

sen olmasan da hallederz canım hemen hemen hepimiz giriyoruz her gün birimiz olmasa biri mutlaka olur hallolur benim de vermem gereken bi 30 kilo olduğu için gözümde büyüyo ya akannehir

minik cadı gezmelere gitti desene tüm yediklerini yakmıştır o şimdi annesi enerjiye ihtiyacı vardır acıkmıştır tabi afiyet olsun hepinize yerimseniben

kızlar akşama ne kadar su içtiğimizi yazacağız...ama ben daha 1 lt bitiremedim (

benim de bir litre bitti elimdeki diğer pet şişeyi bitirmeye çalışıyorum az kaldı 1,5 olacak ancak yazın ben bu saate kadar 2,5 u çoktan tamamlardım ama hava serin olunca içesi gelmiyo insanın..

akşam yemek yiyecek vakit bulamadım bu saatten sonrada bişi yemem sadece 1 bardak süt içtim bi de yaptığım tatlının sadece bir lokma tadına baktım
meyvemi yer yatarım artık

akşam yemek yiyecek vakit bulamadım bu saatten sonrada bişi yemem sadece 1 bardak süt içtim bi de yaptığım tatlının sadece bir lokma tadına baktım
meyvemi yer yatarım artık

afiyet olsun canım tüm gün evdeydin di mi mutfakla uğraştın

IYI AKSIMLAR HEPINISE,sanberk biraz daha iyi,atesi yok ve kusmuyor,sadce burnu akiyor ve pek istahi yok,umarim en yakin zamanda duzelir ve istahimiz da gelir,keyfi yerinde buna cok seviniyorum o neseli olunca ben de rahtim,
ben hala kendime bir diyet bulamadim sadece simdiya kadar yediklerimi azaltim,bugu fazla bisey yiemedim hep aykta biseyler atistirdim,acikcasi hic istahim yok,2 litre suyumu bitirdim yatacagim zamn ilik suyumu da icerim,
spor ise bugun sanberki sirtima bindirip odadan odaya kostum,sonra saklambac oynadik,yakalamaca,disirda 3 kez yarim saatlik bi cezdik,20 tane mekik yaptim,sanirim bugun icin bu yeterlikaydirigubbakcemilehihoyyyt:roflol:

ooo daha ne olsun canım hiç durmamışsın ki kaydirigubbakcemile3 bebişin ii olmasına çok sevindim onlar ii olunca anneler de ii olur onun enerjisi senin enerjin demek yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…