ahahahhahhaha banada oldu ya pasta filan ben yememiştim geçen sene onlar pasta yerken ben mantar yemiştim neyse bebiş bn kaçar çok yorgunum
[sıze=3][sıze=3][ı][ı]iyi geceler fıstıklarım seviliyorsunuz [/ı][/ı][/sıze][/sıze]
iyi geceler canım ben de yatıyorum herkese ii geceler[sıze=3][sıze=3][ı][ı]iyi geceler fıstıklarım seviliyorsunuz [/ı][/ı][/sıze][/sıze]
canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirimhaftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)
durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.
iradene hayranım canım sen incecik olmayı hak ediyorsun daha ne olsun
çok güzel afiyet olsun busecim
hayatta en önemli olan şey sağlık busecim Allahdan umut kesilmez ama artık unutun o günleri onlar geride kaldı diyor doktor ilaçda kullanamıyor felç geçirir diyorlar Allahdan sabır ve merhamet diliyorum hepsi o kadar bu gününüde elinden almasın yeter pel pel gözünün içine bakıyor o kadar zor ki artık tuvalaete de çıkamıyor neyse ya yine başladım sulu gözüm çok kusura bakmayın canım yaşayan bilir çok zor bir durum
emoşşş o zevk kaçar mı ya gencaylar sırf bu yüzden yayla gbi bi yerden arsa alıp ev yapmaya başladılar böle 1 oda şeklinde gidip piknik yapmalıkyarın oraya gidiyoruz demlicem bi semaver çay köfte et mantar filan burda olsan valla gel derdim
[sıze=3][sıze=3][ı][ı]iyi geceler fıstıklarım seviliyorsunuz [/ı][/ı][/sıze][/sıze]
iyi geceler canım ben de yatıyorum herkese ii geceler
Busi ve Emoş muzu yediğimde saat 6ydı ama siz hep öğleden sonra diyorsunuz haklısınız bi daha olmaz :)
ayşecig çok geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşine allah acil şifalar versin dua ederiz bizde elimizden bi şey gelmiyor ama sende kendini yıpratma
burcu iyi geceler :)
Emoş çok geçmiş olsun hiç bi alerjim yok zor olmalı listede olmasanda gitmek yok burda oluncak işte o kadar
busim önerilerini falan okuyorum dikkat edicem
emoş geçmiş olsun canım.listede olsanda olmasn da burada olacaksın ya önemli olan canım
aysecig sorma ya kışında var sivrisinek hatta suan başladı sezonu tam gaz.bizim burda çok fazla köyde çok fazla pirnç tarlası var çünkü
herkese iyi geceler kızlar.
Alıntı yapamamanın verdiği eziklik diyip susuyorum
Çooooook uykum var çok herkese iyi geceler rüyanızda beni görün emi
afiyet olsun güzel canım
kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçektenşimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi
aynen benimde, cümleten gecmis olsunGörüşürüz burcu
sınavlarım bitti burdayım artık
cnm arkadaşlık isteği gödnermişsin zaten, kabul ettim, görebilmen lazım şimdi..
nurrr bende okulda öyleyim fırlıyorum masadan birisinde hocam bu kadar sıkıldıysan söyleseydin bi hava almana izin verirdim dedi ben kıvırmaya çalışırken anladı adam çok utanmıştım
bugünkü menün güzel canım akşam da kavurma değil de ızgara yersen daha iyi olur :) ekmekler gözüme çarptı biraz ama ona bişey demiyorum afiyet olsun tatlım
canım sabah kalkınca ayakta 1 bardak ılık su iç hatta ben 2 içiyorum kayısıyı tamamen bıraktım sadece bunu yapıyorum ve yeşilçay tabiki :) her gün çıkıyorum :)
Dünkü Menüm
sabah09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
ara11:30)
1 çaybardağı fındık+siyah üzüm
öğle14:00)
4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
ara(16:00)
1 elma
akşam18:30)
4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı
30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates
Bugünkü Menüm
sabah(09:00)
1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik
ara11:00)
1 kivi
öğle13:40)
5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği
akşam18:00)
1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata
3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian
tesekkür ederim canimmmMenü, su, spor gayet iyi nur'um. Ama dikkat et akşam yemeğini çok geç vakitte yeme. Onun dışında zaten sen yemen gerekenleri yememen gerekenleri çok iyi biliyosun
Eğer bu sendeki de, benimki gibi bi problemse, diyete başlamandan kaynaklandığını söyleyebilirim. Doktora gittiğimde o da aynı şeyi söylemişti zaten. Zamanla geçicek bişey.. Ama elbette ki senin de yapabileceğin şeyler var. Sıvı tüketimini arttırmak, patates kabızlık yapıyor ondan mümkün olduğunca uzak durmak hatta yememek gibi..
cnm, ben doğuştan sorunluyum bu konuda diyebilirim...
sabah açkarnına 3 kuru kayısı yiyorsun, ve ardından en az 250ml ılık su (olabildiğince sıcak iç,dayanabildiğin kadar)
ve sonrasında 45dk kadar bi şey yemeyeceksin tamam mı? en fazla 2. günde işe yarar cnm.. ve devam edersen her gün düzenli olur.. ben hep yapmıyorum ama 3 günü bulursa yapıyorum hemen
cuma akşamı herkes haftanın yorgunluğunu atıyor sanırım :) nerdesiniz canlarımm
canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirimhaftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)
durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.
tesekkür ederim canim, emine ve busede aynisini önerdi, mutlaka deneyecegimsabah aç karnına ayakta ılık 2 bardak su içmek işe yarıyor canım
bebeklerim bende yatıyorum yarın sınavım var sabah erken kalkıp çalışmaya devam edicem :)
öpüyorum hepiniziiyi geceler
tesekkür ederim canim, öncelikle diger arkadaslarin dedigi gibi 2 bardak ilik veya ilikdan daha sicak 2 bardak su ile deniyeyim,
olmazsa senin dedigin gibi yaparimcanim sagol
o saatlerde ben halaymi cekiyordum, roman havasimi oynuyordum, horonmu tepiyordum, cepki veya bagiye mi oynuyordum, yada kendimi pop müziklerine mi kaptirmistim bilemiyorum, cvp veremicem
canim bu habere cok üzüldüm, bu gruptaki diet idollerimden biriydin
sagligin icin igne yapman önemliyse sineye cekicez artik
Allah acil sifalar versin, insallah dilediginden cok daha iyi olur igne vurulmanin sonrasi
tesekkür ederim canim, emine ve busede aynisini önerdi, mutlaka deneyecegim
Allah zihin acikligi versin canim insallah cok memnun olacagin bir sonuc alirsin.
buse canim alinti cok uzundu alamadim.
evet haklisin kavurma yagli ama sanirim bu etin yagsiz tarafindandi ve icinde sebzeler vardi.
cok az yedim 3yk ancak vardi, yaninada salata yedim oda 3-4 kasik kadardi. yagini ben ayarlayamadigim icin az yemek istedim.
bitki caylari konusunda cok tesekkür ederim, ben hep yemekten sonra iciyordum
hatta burada bir kez sormustum yemekden öncemi sonrami diye, ama cevap görmemistim.
cok tesekkür ederim bu benim icin cok önemliydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?