Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nurrr naber diyemeden gidiyorum maalesef yarın ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK işim var, erken kalkmam gerek :18:

iyi geceler kuzucum

ben yinede cevap vereyim iyidir.
kurtlarimi döktüm 4-5 saat cilginlar gibi eglendim,
az ter dökmedim

iyi geceler canim, bende bir foruma bakip öyle yatayim dedim.
zaten baglantim cildirtti cikicam simdi

canim birde bu arada 12.04.13 mesaj sayim 10.

az önce mesaji yanlislikla kendime attim 10 dk hangi internet öle hangisi kala yazayim dedim

Son düzenleme:

tesekkür ederim canim iyi düsünmüssün gercekten, ben hep yemekden sonra iciyorum
mesaj sayim 12.04.13 10 canim (az önce yanlislikla kendime mesaj attim, 10dk. beklemem gerek ama baglantimda sorun var olurmu bilmiyorum. birde artik yatsam iyi olur )

tsk ederim cnm sanada iyi geceler

Son düzenleme:
canlarım ciğerlerim güzellerim günaydıııııııııııııııııınnn Çıkıyorum şimdi evden. Akşama görüşürüz inşallah..

günaydın biricik kardeşlerim hepinizi çok seviyorum akşam geç gelebilirim merak etmeyin püfür püfür esen mekanlarda mangal yapıo olacam öptüm hepinizi

yuk yuk sölemeyim hamur işi oldu hep şeytan taşlar gibi taşlarsınız beni

aynen öyle bundan sonra full dikkat

günaydın arkadşlar güzel bir h.sonu dilerim herkese

bugün kızçemin d.günü onunla ilgilenecem

saol canımm benim zaten sadece liste için ayrılıyorum yoksa hep burdayım :)

buse cevap yazmamış samırım ben yazayım alıntılı yaptığın mesajlar 1 mesaj sayılıyo yani doğru sayıyosun canım
ben de yatsam ne güzel olur :18: yarın deli gibi çalışmam lazım

ee yat bari :) uyku düzenin yie mahvoldu

tuvalet sıkıntısı bende de var lisedeyken falan bütün gün gitmezdim tuvalete. ünide alıştım okulda da girdiğim tek tuvalet var ona giderim

benim şimdiki yediklerime bakma canım :) ilk zmaanlar bende çok yiyodum çünkü doymuyodum :) her hafta ufak ufak azaltmaya başladım ben senin şu anki kilonla başladım diyete. bundan daha çok yerdim o zmanlar kilo azaldıkça yediğim şeylerin de azalması gerekiyo

bu arada canım çok güzel bir gün geçirmişsin ne güzel yemediğin yemekler için de ayrıca tebrik ederim

o zaman yine idol olmaya devam diyeti bırakmıcam ne kadar az hasarla kurtarırsam kardır
nurrr naber diyemeden gidiyorum maalesef yarın ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK işim var, erken kalkmam gerek :18:

iyi geceler kuzucum

bak hala uyumamış
canlarım ciğerlerim güzellerim günaydıııııııııııııııııınnn Çıkıyorum şimdi evden. Akşama görüşürüz inşallah..

günaydın bebeğim herkes haftasonunun tadını çıkarıyo bense ders başındaaa
günaydın biricik kardeşlerim hepinizi çok seviyorum akşam geç gelebilirim merak etmeyin püfür püfür esen mekanlarda mangal yapıo olacam öptüm hepinizi

burcuuuuuuuu seni liğme liğme doğrucam yapılır mı bu bana yaaaaaa

günaydın canım :) kızının doğum gününü kutlarım sağlıklı mutlu nice yaşlar görmesi dileğiyle

Kızlar şuan iş için bir okula geldim. Telefondan yazıyorum. Akşam eve geçince geçmişe bakacağım ve menülerimi yazacağım. Neyseki yarın tatil.

notumu aldım canım

ay iyi ki söylemişim öyleyse önce diye :26:
tamamdır

görüşrüüz tubişimm

ben seni yeriiiimmmmm güzel bir gün geçirirsin inşallah, mis gibi mamalar yersin bir de diyetine uygun olanlarıı

tamam tatlım

günaydın bebeklerim 5 te sınavım ders çalışıyorum bi yandan bi selam vereyim dedim :)

günaydııın

evet uyuyamadım, yandım ben şimdi yüklencem işe :18:

geçmişe de baktım hadi ben kaçtım derse devam :126:

iyi çalışmalar tatlım sana da, sınavında da başarılar

Kızlar şuan iş için bir okula geldim. Telefondan yazıyorum. Akşam eve geçince geçmişe bakacağım ve menülerimi yazacağım. Neyseki yarın tatil.

tamam tatlım, bol şans

kuzularım günaydın, geçmişe bakmak bile zamanımı aldı :18: acil işe geçiyorum ben, yandım bittim. bana dua edin mutlaka ama mutlaka. bugün çok ihtiyacım var, iki ayağımı bi pabuca soktum yine

akşama görüşürüz

emoşuum aşağı da seni görüyorum, senin sınavın benim işim var bugün :18: ay çok stresli nasıl yetiştireeğim ben 1000 kontak :18:

gümbür gümbür müzik açcam şimdi, o şekilde girişcem, yoksa bu saatler geçmeeeeezzzzzzz

öpüyorum hepinizi kuzularım, bu mesajımı okuduğunuz gibi bana hemen iyi dilekler, dualar yollayın bugün akşama kadar çalışıyor olacağım, göz ömz kalmayacak ben de

kaçtım ben

ay emoşum kıyamam ben sana esatı sıkıştır bak millet neler yapıo filan sanada yapsın ankaraya yolun düşerse ben sana o zaman ziyafet çekcem söz

busimmm bende seni yerim kuzum köfte et salata var hepsi benim için az yağlı normalde sırf yağ yiyen bir aile olarak bana kıyak geçmişler zaten merak etme diyetimi asla unutmam çnkü sizi unutmam

desteğiniz için saolun kızlar ama üzülmemek elde değil
bide çok hayvan yetiştiriyorlarya ondan da olabilir ayşecim

çok değil ya canını sıkma afiyet olsun aysecim

desteğin için saol busecim am aklımdan çıkmıyor hiçbirşeye tam veremiyorum kendimi

günaydın tubişim
günaydın ve afiyet olsun canım

günaydın canım

günaydın bebeklerim 5 te sınavım ders çalışıyorum bi yandan bi selam vereyim dedim :)
günaydın canım

dualarımız seninle buse

selam kızlaaaarr, ben geldim, bi geçmişe baktım..
sabahtan şu varis için dra gittim, 5dkda bitti :) 1 ya da 2 seans kaldı dedi ama mayısta yaparız dedi...
sonra da dişçiye, o da kısa sürdü... şimdi kayınvalidemlerdeyim, bir gireyim dedim..

ay cnm benim, çok saol Buse'cim.. o sizin güzelliğiniz walla.. ben de sizleri görünce aynı şeyleri düşünüyorum.. hepinizi çook seviyorum kızlaaaarrr.. bi buluşma falan ayarlasak yaa..
hatta, şöyle bile yapabiliriz, heryerde değişik zamanlarda yapabiliriz.. konyaya gideriz mesela, sonra edirneye , sonra kocaeli vs vs gezeriz...

menü için saol tatlım , dikkat ediyorum bakalım bu hafta cuma ne olacak sonuç..

olsun cnm ya, bozup zararlı şeyler yemekten iyidir... bence doğru yapmışsın.. tebrikler..

tamam Ayşe'cim, bu da nazar boncuğun olsun senin.. başka hiç bozma, hatta bugün ve yarın daha dşkkat edip protein artırırsan zararsız atlatabilirsin bile, benim diyetisyenim çok minik kaçamaklar için öyle diyordu.. sakın salma bozdun bi kerecik diye :)

ben tek sayıyorum cnm.. bazen o yüzden mesaj sayım 6-7 çıkıyor ama aralıklarla girebildiğim için o 3 mesajda belki de 20 farklı cvbım oluyor... ayrı mı saymak lazım ki acaba?

çok saol güzelim, dediğim gibi ortaokul ve lisede basketbol takımında olduğum için etlerim sıkı sanırım.. neyse, bakalım siz böle dedikçe gaza geliyorum, demek ki 65 olsam 60 falan görünücem... ay inşallah... hadi zaman geçsiiinnn

bu arada ingilterede yaşamıyorum cnm, 3 yaşındayen kıbrısa taşınmıştık annemlerle, 20 sene orada yaşadım, aslında istanbulluyuz, tüm sülale istanbulda, ben de üni bitince istanbula geldim, masteri burda yaptım.. ama gezmeyi çok seviyorum.. eşimle de fırsat buldukça geziyoruz, iş için de yaptığım geziler var.. öyle denk geldi aslında resimlerde :) yalnız olduklarımı bulmaya çalıştım ondan cnm..

oohh, sefan olsun Burcuuuu, şimdiden afiyet şeker bal olsun, ama asla yağ olmasın dikkat et hmm, abartma açık havada bol bol hareket et

iyi ki doğdu tatlım ... nice mutlu-sağlıklı-huzurlu-başarı dolu yıllar dilerim hep birlikte size..

venüs'cüm bol şans cnm, nooldu, sonuç ne? nasıl bir şey bakıyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…