nurrr naber diyemeden gidiyorum maalesefyarın ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK işim var, erken kalkmam gerek :18:
iyi geceler kuzucum
kuzucum o sorun hep aklımdaydı ama inan bir türlü burda sana yazmak nasip olmadı, diğer arkadaşlar da gözden kaçırmış olmalı. hatta ben birisi cevap vermiştir diye sonradan cevabım geç olacak diye yazmamıştım soruna cevap. ama bugün wc sorununu falan söyleyince bir terslik olabileceğini düşünüp yazdım
öpüyorum bebeğim seni, iyi geceler tekrar
anlıyorum herbişeyim söylediklerine bakılırsa izne ayrılma kararı doğru bir karar.. Sen iyi ol, şifanı bul da gerisini boşver. Sen hep bizimlesin, biz de hep seninleyiz
Çok yıpratıcı bi gün olmuştur eminim :\ Yani ben olsam yüreğim dayanmazdı asla ama senin mesleğinin cilvesi gerçekten de.. Sizler dayanmak zorundasınız insanların iyiliği için. Allah yardımcınız olsun..
Çok güzel canım her zamanki gibi. Maşallah..
söyle söyleeeeee
öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler Allah kimseye göstermesin hastalık çok zorbende kilo vermek için elimden geleni yapacağım 1.5 yıl oldu artık 2 2.5 aya bu defteri kapatacağım madara oldum yani sıkıldım ve bunaldım da
ewet biraz öyle sivrisinekleri hiç sorma neler çekiyoruz aysecim sinek ilaçları sinkovlar tabletler yazın tam bir felaket çıkmışlar çocuklara cibindirik bile taktık bugün kışın bile oluyor ben gördüm yani
edirne güzel aktivite pek yok aslında yaz gelsinde güreşler luna park falan güzel oluyoı yoksa bi saraçlar caddesi var o da akşam güzel biz ilçedeyiz gece kalamıyoruz orası başka
çok güzel olmuş canım afiyet olsun
sabah aç karnına ayakta ılık 2 bardak su içmek işe yarıyor canım
afiyet olsun zeliş
maşallah tubişim
spor menü süper tebrikler ayakta alkışlıyorum
afiyet olsun canım
sağlığın neyi gerektiriyorsa o nu yap canım geçmiş olsun
bu kötü çünkü bu yediklerini 3 günde toplarsan geriye 4 günün kalıyor canım 1 öğünün nelere malolacağını unutmayalım
afiyet olsun çok güzel tuğbacım artık incelmen sporlada destekliyorsun kaçınılmazdır maşallah çok iradelisin
çok tatlısın canım gelinliklede çok hoş görünüyorsun inan 75 gibi durmuyorsun
emoş geçmiş olsun canım.listede olsanda olmasn da burada olacaksın ya önemli olan canım
aysecig sorma ya kışında var sivrisinek hatta suan başladı sezonu tam gaz.bizim burda çok fazla köyde çok fazla pirnç tarlası var çünkü
herkese iyi geceler kızlar.
busecim seni gördüm aşağıda unutmadan sorayım.alıntı yapıyoruz ya bazen fazla oluyor msjları sayarken o alıntıları da sayıyor muyuz.şahsen ben saymıyorum 5 alıntı da yapsam 1 olarak sayıyorum.ona göre düzelteyim canım
ben de yatsam ne güzel olur :18: yarın deli gibi çalışmam lazım
kizlar internet baglantimda sorun var,
zar zor girdim foruma.
heran düsebilecegim icin az alinti alip mesaj yazip göndermeye calisiyorum bosa gitmesin alintilarim ve mesajlarim diye
tesekkür ederim canim
simdi güzelce dinleniyorsundur insallah. gecmis olsun canim
aynen benimde, cümleten gecmis olsun
ok canim, gecmisi bitireyim hemen senin resimlere dalacagim tabi netim kaldirirsa
yok benim prof. degilde sanirim yanda yol istedigim 2cocuk anladi
birde benim wc fobim var, her wcye gidemem. wc'lerden korkarim, korkuncada basim döner kendimi kabus icinde hissederim.
bugünde öyle oldu. ilk defa o binada dersim varken wc ihtiyaci duydum ve okadar korkunctuki wc anlatamam. kapisini acip lavobalari gördgüm an basim döndü. ayni binada baska wcye kostum, kapisini acik birakmislar klozetin kapagi siyahti nasil basim döndü anlatamamisik hiziyla wcsini sevdigim binaya kostum ama zar zor yetistim
canim sansima kavurma et cikti. ama pilavini biraktim. salata ile eti yedim. bol su ictim oradada ve cooook oynadimmm.
daha nefis kabartan ne yiyecekler vardi, herkes sapur supur yiyordu, yasli bayanlar bile ama ben onlari görmemeye calistim.
diger masalara hizmet etmek icin garson yanimdan gecmek zorundaydi. off o garson yanimdan neler tasimadi
hele baklava ve pasta yemede yanimda yat diyordu sankibende yemedim yaninda tordum
ben her sabah troid icin ilac aliyorum ac karna, ve ilik su ile iciyorum. haptan sonra kahvalti yapmam gerektigi icin ayakta icip hemen kahvalti hazirligi yapiyorum canim, yarin 2 bardak ilik su iceyim ozaman belki daha cok icince ise yarar
tesekkür ederim canimmm
menülerin cok güzel, mantar corbasi haric tam damak tadima uyuyor.
senin menüne iyice dikkat edince, ben fazla yedigimin kanisina vardim
tesekkür ederim canimmm
yaklasik 4-5 saat göbek attim sabah yürüyüsün filan haricinde
senin gectimi canim?
sivi günde en asagi 2 lt icmeye calisiyorum 3 herzaman tam tutmuyor.
patatesi, makarnayi tamamen cikardim menülerimden canim, bakalim hayirlisi insallah gecicidir.
beklicem olmazsa eski silahim 5 kuru kayisiyi yicem
tesekkür ederim canim, öncelikle diger arkadaslarin dedigi gibi 2 bardak ilik veya ilikdan daha sicak 2 bardak su ile deniyeyim,
olmazsa senin dedigin gibi yaparimcanim sagol
o saatlerde ben halaymi cekiyordum, roman havasimi oynuyordum, horonmu tepiyordum, cepki veya bagiye mi oynuyordum, yada kendimi pop müziklerine mi kaptirmistim bilemiyorum, cvp veremicem
canim bu habere cok üzüldüm, bu gruptaki diet idollerimden biriydin
sagligin icin igne yapman önemliyse sineye cekicez artik
Allah acil sifalar versin, insallah dilediginden cok daha iyi olur igne vurulmanin sonrasi
tesekkür ederim canim, emine ve busede aynisini önerdi, mutlaka deneyecegim
Allah zihin acikligi versin canim insallah cok memnun olacagin bir sonuc alirsin.
buse canim alinti cok uzundu alamadim.
evet haklisin kavurma yagli ama sanirim bu etin yagsiz tarafindandi ve icinde sebzeler vardi.
cok az yedim 3yk ancak vardi, yaninada salata yedim oda 3-4 kasik kadardi. yagini ben ayarlayamadigim icin az yemek istedim.
bitki caylari konusunda cok tesekkür ederim, ben hep yemekten sonra iciyordum
hatta burada bir kez sormustum yemekden öncemi sonrami diye, ama cevap görmemistim.
cok tesekkür ederim bu benim icin cok önemliydi
nurrr naber diyemeden gidiyorum maalesefyarın ÇOOOOOOOOOOKKKKKKKKK işim var, erken kalkmam gerek :18:
iyi geceler kuzucum
canlarım ciğerlerim güzellerim günaydıııııııııııııııııınnnÇıkıyorum şimdi evden. Akşama görüşürüz inşallah..
günaydın biricik kardeşlerimhepinizi çok seviyorum akşam geç gelebilirim merak etmeyin püfür püfür esen mekanlarda mangal yapıo olacam öptüm hepinizi
günaydın arkadşlar güzel bir h.sonu dilerim herkese
bugün kızçemin d.günü onunla ilgilenecem
ben yinede cevap vereyim iyidir.
kurtlarimi döktüm 4-5 saat cilginlar gibi eglendim,
az ter dökmedim
iyi geceler canim, bende bir foruma bakip öyle yatayim dedim.
zaten baglantim cildirtti cikicam simdi
canim birde bu arada 12.04.13 mesaj sayim 10.
az önce mesaji yanlislikla kendime attim 10 dk hangi internet öle hangisi kala yazayim dedim
tesekkür ederim canim iyi düsünmüssün gercekten, ben hep yemekden sonra iciyorum
mesaj sayim 12.04.13 10 canim (az önce yanlislikla kendime mesaj attim, 10dk. beklemem gerek ama baglantimda sorun var olurmu bilmiyorum. birde artik yatsam iyi olur)
tsk ederim cnm sanada iyi geceler
canlarım ciğerlerim güzellerim günaydıııııııııııııııııınnnÇıkıyorum şimdi evden. Akşama görüşürüz inşallah..
günaydın biricik kardeşlerimhepinizi çok seviyorum akşam geç gelebilirim merak etmeyin püfür püfür esen mekanlarda mangal yapıo olacam öptüm hepinizi
günaydın bebeklerim5 te sınavım ders çalışıyorum bi yandan bi selam vereyim dedim :)
saol canımm benimzaten sadece liste için ayrılıyorum yoksa hep burdayım :)
buse cevap yazmamış samırım ben yazayım alıntılı yaptığın mesajlar 1 mesaj sayılıyo yani doğru sayıyosun canım
ee yat bari :) uyku düzenin yie mahvoldu
tuvalet sıkıntısı bende de var lisedeyken falan bütün gün gitmezdim tuvalete. ünide alıştım okulda da girdiğim tek tuvalet var ona giderim
benim şimdiki yediklerime bakma canım :) ilk zmaanlar bende çok yiyodum çünkü doymuyodum :) her hafta ufak ufak azaltmaya başladım ben senin şu anki kilonla başladım diyete. bundan daha çok yerdim o zmanlar kilo azaldıkça yediğim şeylerin de azalması gerekiyo
bu arada canım çok güzel bir gün geçirmişsin ne güzelyemediğin yemekler için de ayrıca tebrik ederim
o zaman yine idol olmaya devamdiyeti bırakmıcam ne kadar az hasarla kurtarırsam kardır
bak hala uyumamış
günaydın bebeğimherkes haftasonunun tadını çıkarıyo bense ders başındaaa
burcuuuuuuuu seni liğme liğme doğrucam yapılır mı bu bana yaaaaaa
günaydın canım :) kızının doğum gününü kutlarım sağlıklı mutlu nice yaşlar görmesi dileğiyle
geçmişe de baktım hadi ben kaçtımderse devam :126:
Kızlar şuan iş için bir okula geldim. Telefondan yazıyorum. Akşam eve geçince geçmişe bakacağım ve menülerimi yazacağım. Neyseki yarın tatil.
emoşuum aşağı da seni görüyorum, senin sınavın benim işim var bugün :18: ay çok stresli nasıl yetiştireeğim ben 1000 kontak :18:
saol canımm benimzaten sadece liste için ayrılıyorum yoksa hep burdayım :)
buse cevap yazmamış samırım ben yazayım alıntılı yaptığın mesajlar 1 mesaj sayılıyo yani doğru sayıyosun canım
ee yat bari :) uyku düzenin yie mahvoldu
tuvalet sıkıntısı bende de var lisedeyken falan bütün gün gitmezdim tuvalete. ünide alıştım okulda da girdiğim tek tuvalet var ona giderim
benim şimdiki yediklerime bakma canım :) ilk zmaanlar bende çok yiyodum çünkü doymuyodum :) her hafta ufak ufak azaltmaya başladım ben senin şu anki kilonla başladım diyete. bundan daha çok yerdim o zmanlar kilo azaldıkça yediğim şeylerin de azalması gerekiyo
bu arada canım çok güzel bir gün geçirmişsin ne güzelyemediğin yemekler için de ayrıca tebrik ederim
o zaman yine idol olmaya devamdiyeti bırakmıcam ne kadar az hasarla kurtarırsam kardır
bak hala uyumamış
günaydın bebeğimherkes haftasonunun tadını çıkarıyo bense ders başındaaa
burcuuuuuuuu seni liğme liğme doğrucam yapılır mı bu bana yaaaaaa
günaydın canım :) kızının doğum gününü kutlarım sağlıklı mutlu nice yaşlar görmesi dileğiyle
notumu aldım canım
ay iyi ki söylemişim öyleyse önce diye :26:
tamamdır
görüşrüüz tubişimm
ben seni yeriiiimmmmmgüzel bir gün geçirirsin inşallah, mis gibi mamalar yersin bir de diyetine uygun olanlarıı
tamam tatlım
günaydııın
evet uyuyamadım, yandım ben şimdi yüklencem işe :18:
iyi çalışmalar tatlım sana da, sınavında da başarılar
tamam tatlım, bol şans
desteğiniz için saolun kızlar ama üzülmemek elde değilBusi ve Emoş muzu yediğimde saat 6ydı ama siz hep öğleden sonra diyorsunuz haklısınız bi daha olmaz :)
ayşecig çok geçmiş olsun çok üzüldüm kardeşine allah acil şifalar versin dua ederiz bizde elimizden bi şey gelmiyor ama sende kendini yıpratma
burcu iyi geceler :)
Emoş çok geçmiş olsun hiç bi alerjim yok zor olmalı listede olmasanda gitmek yok burda oluncak işte o kadar
busim önerilerini falan okuyorum dikkat edicem
bide çok hayvan yetiştiriyorlarya ondan da olabilir ayşecimemoş geçmiş olsun canım.listede olsanda olmasn da burada olacaksın ya önemli olan canım
aysecig sorma ya kışında var sivrisinek hatta suan başladı sezonu tam gaz.bizim burda çok fazla köyde çok fazla pirnç tarlası var çünkü
herkese iyi geceler kızlar.
çok değil ya canını sıkma afiyet olsun aysecimbugün menümü utanarak yazıyorum.akşm yemeği saatim güme gitti.yemek yemeden arkadaşlara gittim.aç olunca ve çok ısrar edilince minik bir dilim kek yedim
12 de
2 yumurta
peynir ceviz
salatalık domates
akşam 8 de
1 dilim kek
20 dk aralıksız koşu
3,5 lt su
desteğin için saol busecim am aklımdan çıkmıyor hiçbirşeye tam veremiyorum kendimiçok teşekkür ederim canım, darısı hepinizin başınaa
doğru diyorsun canım, her şeyin başı sağlıkAllahım acil şifalar versin, size sabır versin, güç kuvvet versin, kardeşine moral versin ne diyeyim çok üzüldüm dua ederim canım onun için, zelişin de dediği gibi elimizden başka bir şey gelmiyor kader işte bunlar, sen üzmemeye çalış kendini, düşünmemeye çalış yoksa sen de sağlığından olursun canım hem bak bir annesin, ev halkına yansır üzüntün, onlar da üzülür canım, metanetli olmaya çalış
ay ne güzel şeyler onlaarhem de sağlıklı sağlıklııııı ben de çok severim pikniği, mangalı biraz daha ısınsın havalar bizde yapcaz arkadaşlarla daha geçen gün bunu konuştuk bu arada yarın hava çok güzel olcak kızlar şimdiden söylemesi, ama ben bugün hiç iş yapmadığım, son güne bıraktığım için sabahın köründe kalkıp işimi bitirene kadar pc başından kalkmayacağım, soluksuz çalışacağım belki de :18:
ay zeliş beni çok güldürdün, ezikliğini yerim senin
herkes uyuyor belli ki, ne güzel yaa ben de uyusam ne güzel olur
hepinize iyi geceler kızlaar
günaydın tubişimcanlarım ciğerlerim güzellerim günaydıııııııııııııııııınnnÇıkıyorum şimdi evden. Akşama görüşürüz inşallah..
günaydın ve afiyet olsun canımgünaydın biricik kardeşlerimhepinizi çok seviyorum akşam geç gelebilirim merak etmeyin püfür püfür esen mekanlarda mangal yapıo olacam öptüm hepinizi
günaydın canımgünaydın arkadşlar güzel bir h.sonu dilerim herkese
günaydın canımgünaydın bebeklerim5 te sınavım ders çalışıyorum bi yandan bi selam vereyim dedim :)
dualarımız seninle busekuzularım günaydın, geçmişe bakmak bile zamanımı aldı :18: acil işe geçiyorum ben, yandım bittim. bana dua edin mutlaka ama mutlaka. bugün çok ihtiyacım var, iki ayağımı bi pabuca soktum yine
akşama görüşürüz
canım yaa arkadaşlara katılıyorum, balık etli duruyorsun, biraz daha fazla balık etten ama şişman falan değğiilmaşallah pek de güleryüzlü, pek de güzelsin boşuna kanım kaynamamış sanaaaaaa
cerencim çok güzel menü maşallah
bugünüm pek iyi değildi kızlar yaa :26: kargoyu teslim etmek için evden çıktım, baktım hava mis. çıkmışken bir arkadaşımla görüşeyim dedim. dışardaydım yani tüm gün. yanımda yemeğim yoktu, aç kaldım :18: gittim light yoğurt aldım neyseki onu yedim, sade kahve içtim dışarda. sonra arkadaşımın evine gittik. migrostan yulaf kepeğimi almıştım. onunla kendime onların evinde krep yaptım. ama sabah da yemiştim. yani kepek hakkımı biraz fazla kullanmış oldum. ve günü bu şekilde kapadımyapabileceğimin en iyi buydu
bugün menümü utanarak yazıyorum.akşm yemeği saatim güme gitti.yemek yemeden arkadaşlara gittim.aç olunca ve çok ısrar edilince minik bir dilim kek yedim
12 de
2 yumurta
peynir ceviz
salatalık domates
akşam 8 de
1 dilim kek
20 dk aralıksız koşu
3,5 lt su
busecim seni gördüm aşağıda unutmadan sorayım.alıntı yapıyoruz ya bazen fazla oluyor msjları sayarken o alıntıları da sayıyor muyuz.şahsen ben saymıyorum 5 alıntı da yapsam 1 olarak sayıyorum.ona göre düzelteyim canım
mid_night_sun
canim resimlerine baktim, kiloluyken bile kollarin gayet pek duruyor, yani sarkik filan dgl bu cokgüzel birsey.
fakat nisanlilik resmin ile dügün resmi arasindaki fark sanki 10 kilo degil daha fazla gibi masallah.
birde genelde ilgiltere londrada cekilmis resimlerin var, orada mi yasiyorsun?
gecen yil londradaydim güzel bir sehir, benim yasadigim yere de cok benziyor.
zaten endüstrilesme dönemini ilgiltere baslattigi icin diger avrupa ülkeleride o sehrin yapisini ve teknolojisini kopyaladilar.
benim yasadigim sehirde o "kopyalardan" biri, fakat suan londradan cok cok daha gelismis.
yinede londrayi seviyorum, güzel ve yasanilabilecek bir sehir..
Kızlar şuan iş için bir okula geldim. Telefondan yazıyorum. Akşam eve geçince geçmişe bakacağım ve menülerimi yazacağım. Neyseki yarın tatil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?