mesajları kime atıyoruz KIzlar bugün bilgi verirmisiniz
olsun canım incelmen güzel omuş sporun işe yarıyo inş. haftaya daha iyi bi sonuç alırsın
ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş fena değiliz bence bu haftada hiç olmazsa + yok
bende seni seviyorum kuzucum yaaa
canım yaaa biz regl olunca şişiyoruz sen inmişsin süper bi durum bu.
ayrıca tebrik ederim çok güzel bi başarı bireyselde kesin 1. sin
canım görüşürüz kendine iyi bak...
ya buse hani beraber mezun olucaktık bak olmadı şimdi
yalnız bıraktın beni
arkadaşlar merhaba,
klube yeni üye oldum 77 kg ,158 cm boy .. ben de bu gruba katılmak istiyorum..
ne yapmam grekiyor, bilgi verir misiniz?
Kızlar, ben de resim ekledim.. 75-80 arası değişik hallerim.. bakın bakalım...
Hesaplamalar doğru.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar
kızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:
ben çayı da çok içiyorumahh tuvalet sıkıntısı olmasa iyi de sürekli tuvalete gitmek zor oluyo
bende 1 saat yürüyüşe çıktım üzerine de 30 dk jillian videosuyla çalıştım iyi geldi baya dolu dizgin ders çalışmaya dönebilirim
slm kızlar nasılsınız bugün eve geldim kardeşim hastaneden çıktı artık eski hali yok buna da alışacağız artık Allah bundan daha kötüsünü vermesin
bende geldim temizlik yapıyorum kapı komşum ingilizce öğretmeniymiş yeni geldi 2 ay oldu ama anca tanıştık kızı oraya gönderdim ingilizce öğrenecek artık
babası baskete de götürmüş ben yokken babannesi götürememiş
ama yorgunum akşama yemek yapıp yürüyüşe çıkacağım hava güzel hem açılırım hemde yorgunluğa temiz hava iyi gelir zayıflamak için de şart değil mi bugün dengelemeye çalıştım
ama kilo almadım zaten vermedim de bu hafta dikkat ediyim de listeyede haftaya girerim artık buse cevap yazmıştı galiba kaptan o bu konuda bilgilendiirirse sevinirim
ayrıca ebrunun da bebeği tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah
bugün bende cok susadim.
saat 11e kadar 1,5lt su bitirdim
ders bitmesini bekledim, bittigi an isik hiziyla wcyi zor buldum
sevgili limonlubrokoli,
seni tebrik etmek istiyorum, motivasyonun, sabrın sebatına hayranım. Geçen hafta bireyselde birinci olmuştun. Bu hafa yine kilo vermişsin gönülden tebrik ediyorum. Bu işi gerçekten çok ciddi yapıyorsun, hakkını veriyorsun ve sonucunu da alıyorsun.
yazmadan edemedim
sevgiler
Bu arada tüm kilo verenleri kutluyorum
menüm
8:45
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir (50%) ile omlet (yagsiz)
1/2 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin
16:00
limonlu (haslanmis/yagsiz) brokoli 1 tabak
yarim arap döneri (yaprak döner, salata, disi ince bir ekmek)
aksama kutlamada büyük ihtimalle
ya kavurma et yada izgara tavuk cikar
yaninda salata veya garnitür (brokoli, karnibahar, havuc) onlardan yiyecegim.
(lahmacun cikarsa tadina bile bakmak istemiyorum;
meyve ve cerezlerdende yememek icin kendimi tutacagim;
fanta, cola vs zaten gözümün ucuyla bile bakmiyorum artik)
simdiye kadar 2 lt su. (2 bardak yesil cay dahil)
aksama kadar daha 1-2 litre daha icerim.
bol yürüyüs yaptim, cikmam gereken merdivenleri saymiyorum bile
aksamada kutlamada kurtlarimi dökücem insallah spor niyetine
kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?
dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim
Kızlar bugün cuma ve ben yanınızda olamadımm
nasıldı sonuçlar kaçıncı olduk geçmişi okuyamiyorum
ben tartılamadim bu gün çok geç kalmıştım inşallah iyidir sonuçlar kaç gündür menülerimi paylaşamadim bugün paylaşıcam
Menü
sabah
2 dilim ekmekten tost
öğlen
2 dilim ekmekten tost
ayran
akşam
1.5 balık
salata
cacık
ara
1 muz
su 1 litre
40 dk yürüyüş
bugün geç uyandığım için su alamadım yanıma şimdi icicem
Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama
Görüşürüz burcu
sınavlarım bitti burdayım artık
Dünkü Menüm
sabah09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
ara11:30)
1 çaybardağı fındık+siyah üzüm
öğle14:00)
4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
ara(16:00)
1 elma
akşam18:30)
4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı
30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates
Bugünkü Menüm
sabah(09:00)
1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik
ara11:00)
1 kivi
öğle13:40)
5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği
akşam18:00)
1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata
3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian
Gideceğim balım haftaya inşallahRandevu alıyorum alıntılardan sonra hemen.
Evet canım ben de bi ara başka bi markanın nane-limonlu çayını içiyordum. Kokusu yetiyordu yani, çok güzeldi cidden. Şimdi ot şeklinde olanını kendim demleyip içiyorum. Bu bitince de aktardan yaprak şeklinde alıp onu demleyeceğim bakalım :)
Bu hafta sporuma daha fazla asılacağım busem
Ben öyle biliyorum canım, yani mezun olanlar bu süreci anlattıkları bi yazıyı paylaşıyorlar diye biliyorum :44: Belki de yanlış hatırlıyorumdur tabi. Buse'ye bi sor istersen.
Çok iyiiiiiiii balımm
Tabi ki de sevinmelisiinnnnnnnn2 cm incelmekten söz ediyoruz ayşecim ya :)) Bravo gerçekten....
Canım onu ben de çok yaşıyordum aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama şöyle bi çözümü var, "cevapla" seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ve yazdığım cevapların tamamını kopyalıyorum, sonra foruma yeniden giriş yapınca "geri" düğmesinden o cevapları yazdığım sayfaya dönüp yapıştırıyorum. O zaman kaybolmuyor alıntılar. Ve sen de sinirden çılgına dönmemiş oluyorsun
Bu arada seni 1 kez daha tebrik ediyorum
Kolay gelsin bebeğim yaAllah yardımcın olsun. Fazla özletme de
teşekkürler canımm emine'nin de söylediği gibi asıl seni tebrik etmek lazım
ouwwwww süpersinBen suyu hala sevemedim zorla içiyorum. Susamak hissinin nasıl bişey olduğunu unuttum :44:
Gülçin'cim çok geçmiş olsun öncelikle. Beterin beteri vardır demişler, çok da doğru söylemişler, her halimize binlerce kere şükürler olsun.
Aramıza dönmene çok sevindim. Evet ebru'nun yokluğunda buse takım kaptanı olarak görev yapıyor. Gayet de iyi götürüyor işleri maşallah. O gelince onunla konuşursunuz canım benim.
Menü, su, spor gayet iyi nur'um. Ama dikkat et akşam yemeğini çok geç vakitte yeme. Onun dışında zaten sen yemen gerekenleri yememen gerekenleri çok iyi biliyosun
Eğer bu sendeki de, benimki gibi bi problemse, diyete başlamandan kaynaklandığını söyleyebilirim. Doktora gittiğimde o da aynı şeyi söylemişti zaten. Zamanla geçicek bişey.. Ama elbette ki senin de yapabileceğin şeyler var. Sıvı tüketimini arttırmak, patates kabızlık yapıyor ondan mümkün olduğunca uzak durmak hatta yememek gibi..
Zelişim hoşgeldin sınavların bitmş hayırlı olsunn
Menün güzel canım. Ama sen çok az yiyorsun benceDaha yaşın genç. Özellikle sabahları sütlü yumurtalı dolu dolu bi kahvaltı yapman lazım.
bugün de çok yorulmuşsun desene :\ ve kolay gelsiinn bu arada..
Ebru mezun oldu da Buse 1 haftada daha burda bebeğm. Ama zaten ikisi de takımı tamamen bırakmazlar
yaşasııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine domatesli beyazpeynirli tost (yağsız)
1 bardak çay
ara(11:00)
5 fıstık
öğlen(12:00)
ızgara tavuk + 1,5 dilim kepek ekmeği
akşam(19:30)
2 köfte + haşlanmış brokoli/havuç (az zeytinyağlı limonlu) + 1 dilim çavdar ekmeği
1,5lt su (2yi geçicem)
2 kupa yeşil çay (3 olabilir)
spor yok
kızlar ben de bu egzersizleri bulmuştum çooook önceden. Resme tıkladığınızda hareketli bi biçimde görürsünüz her birini.
Bunları da deneyebilirsiniz
canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirimhaftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)
durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.
dinlenemedim emoş yarında gencayla buluşcam saçımı filan yapcam şimdi
aynen cnm staj çok kötüydü bugün bebekler ölümden döndüler filanama iyiym mesleğimin cilvesi
sabah(07:30)
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği arasına haşlanmış yumurta yağsız peynir maydanoz
1 bardak şekersiz çay (200 ml)
öğle(13:15)
1 kase mercimek çorba
yarım haşlanmış tavuk gögsü
salata
(bulgur vardı yemedim)
ara(14:00)
sade kahve(300ml)
akşam(19:00)
1.5 ızgara alabalık
roka
salata
su 2.5 litre
spor yatmadan 65 squats yapcam
500 ml yeşil çay
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (10:00)
Kepek ekmeğinden beyaz peynirle yağsız tost
1 ortaboy domates
4 zeytin
Yarım salatalık
*
Ara(13:00)
1 orta boy elma
*
Öğle (14:30)
5 yk patlıcan yemeği
1 kase pul biberli yoğurt
*
[SUB]Ara (16:00)[/SUB]
3 ceviz
*
Akşam (19:15)
1 kase yoğurt
Yarım havuç
1 d tam buğday ekmeği
*
+ 2 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 1 saat (aerobik+egzersiz hareketleri)
bekliyoruzzzz kuzummmmmm
menümüde yazıyım 2 öğün olacak hep ona göre yani
sabak
kfleks süt 1 elma doğradım içine 5 badem 5 fındık koydum
akşam 5 e doğru
3 yk yağsız makarna
1 küçük kuru patlıcan dolması
1 but
3 lt su
2 lt yeşil çay
toplamda 1.5 saat yürüyüş
mesajları kime atıyoruz KIzlar bugün bilgi verirmisiniz
buse geçmişe daldı çıkamıyor galiba zayıf hatun nerelerdesin
ooyy bebeğğğim ben sana kıyamaaamyüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim, bari %100 le mezun olayım dedim 400 gr. için bu sonuçtan mahrum kalmayayım dedim bebeğim bizim seninle gönüllerimiz beraberr
canım arkadaşlar sana gereken cevabı vermiş, takımımızda izinden dönecek arkadaşlarımız var, öncelik onların. seni de uygun olan bir takım kaptanı davet edecektir, diyet yolunda şimdiden bol şanslar
canım yaa arkadaşlara katılıyorum, balık etli duruyorsun, biraz daha fazla balık etten ama şişman falan değğiilmaşallah pek de güleryüzlü, pek de güzelsin boşuna kanım kaynamamış sanaaaaaa
teşekkür ederim bebeğiim
yağ yakıyorsuun
amaniiin jillian mı görüyorum ordaaao karı yüzünden kolum şişti kas oldu dikkat et bebeğim, kola çok yüklendiriyor, mahvetti beni o
canım çook geçmiş olsun
düzenini oturttun mu bebeğimkaptanımızla bir konuşacağım durumunu
yyehuuuuuuuuuaferin nur
canım teşekkür ederiz, emoşumuz iyiki var çok şanslıyız
güzel menü ama kavurma yağlı olur dikkat et :26:
işte bu konuyu hiç bilmiyorum, bir de bitki çaylarını yemekten önce içeceksin sonra değil bebeğim, ona dikkat et
kaçaaak
zelişim muz geç saatte olmuş iyi olmamışmuz en kalorili ve şekerli mevye diye biliyorum, yani hiç iyi bir meyve tercihi değil :26: meyveyi öğleden sonra tüketme, onun yerine yoğurt ye, yada ayran iç, ya da yağsız salata ye tatlım
ebru mezun oldu, ben de haftaya inşallah
hadi bakalım, görelim paylaşımları öyleyse zeliş
maşallahhhhhhh
yerim ben seni kızzbırakmayız tabi burayı, zaten ebru gelene kadar sanırım ben geçici kaptanlık yapacağım, ebru burayı bırakmamamı rica etti
kural listesine de prenses ebrumuz için bakacağım hikayesini anlatması gerekiyor olabilir
cerencim çok güzel menü maşallah
çok faydalı paylaşım, teşekkürler tubam
oyy benim kuzuumçook geçmiş olsun, seni özleriz biz yaa, arada gel mutlaka :26: haftaya seni izine çıkaracağım, mantıklısı bu dediğin gibi kendini hazır hissettiğinde kilo almamış olmak şartıyla geri dönebilirsin. zaten senin kilo vermeye devam edeceğine de eminim
ayyyy :18: allah korumuş işiniz çok zor
çok beğendim burcucum, afiyet olsun
tubaaam, akşam yemeği çok az olmuş gibi görünüyor ama aslında ekmek var orda, yani güzel bence menün
MENÜM
sabah 12.45 (geç uyandım, listemizi hazırladım, anca)
dukan krep
üçgen peynir
ara 16.00
200 gr light yoğurt
akşam 19.00
peynirli dukan krep
1 kupa yeşil çay
1 sade türk kahvesi
1 sade nescafe
60 squats
tamam canımbuseye cnm
ewet canım oturttum artık yaza kadar gitmeyeceğim ölüm kalım olmadığı sürece bu durumlar sık sık olacak diyor doktor kardeşim için ben de çocukları ve evi çok ihmal ettim artık evimde olacağım temmuza kadar annem ve babamda kızıyor zaten çocuklar dağıldı git ilgilen biz burdayız kardesinin yanındayız diyorlar zaten bu uzatmalı kiloyuda buğazıma dur diyerek bitireceğim inşallah 2 aya bu iş tamamlanacak canım
valla yemek yiyeceğim zaman siz geliosunuz aklıma herkese balığı kızartma yaptım kendime ocak üstü tost makinesinde ızgara yaptım yanına da bi kaç soğan domates attım üzerinede roka tamam sustum canınız çekmesin
yağ yakıyorsuun
amaniiin jillian mı görüyorum ordaaao karı yüzünden kolum şişti kas oldu dikkat et bebeğim, kola çok yüklendiriyor, mahvetti beni o
oyy benim kuzuumçook geçmiş olsun, seni özleriz biz yaa, arada gel mutlaka :26: haftaya seni izine çıkaracağım, mantıklısı bu dediğin gibi kendini hazır hissettiğinde kilo almamış olmak şartıyla geri dönebilirsin. zaten senin kilo vermeye devam edeceğine de eminim
yarın ben de yiyceeeeeeemmmmm, şuan dolaptaaa
elinden gelenin fazlası bile cnm bu yaptığın diyet normal değil yani disiplin işi
tamam canım
ewet canım oturttum artık yaza kadar gitmeyeceğim ölüm kalım olmadığı sürece bu durumlar sık sık olacak diyor doktor kardeşim için ben de çocukları ve evi çok ihmal ettim artık evimde olacağım temmuza kadar annem ve babamda kızıyor zaten çocuklar dağıldı git ilgilen biz burdayız kardesinin yanındayız diyorlar zaten bu uzatmalı kiloyuda buğazıma dur diyerek bitireceğim inşallah 2 aya bu iş tamamlanacak canım
iradene hayranım canım sen incecik olmayı hak ediyorsun daha ne olsunbugünüm pek iyi değildi kızlar yaa :26: kargoyu teslim etmek için evden çıktım, baktım hava mis. çıkmışken bir arkadaşımla görüşeyim dedim. dışardaydım yani tüm gün. yanımda yemeğim yoktu, aç kaldım :18: gittim light yoğurt aldım neyseki onu yedim, sade kahve içtim dışarda. sonra arkadaşımın evine gittik. migrostan yulaf kepeğimi almıştım. onunla kendime onların evinde krep yaptım. ama sabah da yemiştim. yani kepek hakkımı biraz fazla kullanmış oldum. ve günü bu şekilde kapadımyapabileceğimin en iyi buydu
çok güzel afiyet olsun busecimMENÜM
sabah 12.45 (geç uyandım, listemizi hazırladım, anca)
dukan krep
üçgen peynir
ara 16.00
200 gr light yoğurt
akşam 19.00
peynirli dukan krep
1 kupa yeşil çay
1 sade türk kahvesi
1 sade nescafe
60 squats
ahahhahaha ben yarın pikniğe gidiom ya ızgara protein in dibine vurucam
hayatta en önemli olan şey sağlık busecim Allahdan umut kesilmez ama artık unutun o günleri onlar geride kaldı diyor doktor ilaçda kullanamıyor felç geçirir diyorlar Allahdan sabır ve merhamet diliyorum hepsi o kadar bu gününüde elinden almasın yeter pel pel gözünün içine bakıyor o kadar zor ki artık tuvalaete de çıkamıyor neyse ya yine başladım sulu gözüm çok kusura bakmayın canım yaşayan bilir çok zor bir durumteşekkürler bebeğim
canım çok geçmiş olsun cidden :26: umarım iyileşir yani eskisii gibi olur en azındaninşallah canım yaa, hepimiz şu kiloları verelim de kurtulalım
oyoyyyy ne güzel ya özledim mangal yapmayı esad herşeyin kolayına kaçıyo artık mangal yapalım dediğimde mangal evine gidiyoruzmangal yapmanın tadı başka diyorum ama dinletemiyorum :99:
emoşşş o zevk kaçar mı ya gencaylar sırf bu yüzden yayla gbi bi yerden arsa alıp ev yapmaya başladılar böle 1 oda şeklinde gidip piknik yapmalıkyarın oraya gidiyoruz demlicem bi semaver çay köfte et mantar filan burda olsan valla gel derdim
ayy koşa koşa gelirdim yaaçok severim ben mangalı hatta bu yıl esad doğum günümde süpriz mangal partisi hazırlamış pastaya dönüp bakmadım o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?