Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ooyy bebeğğğim ben sana kıyamaaam yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim, bari %100 le mezun olayım dedim 400 gr. için bu sonuçtan mahrum kalmayayım dedim bebeğim bizim seninle gönüllerimiz beraberr

arkadaşlar merhaba,

klube yeni üye oldum 77 kg ,158 cm boy .. ben de bu gruba katılmak istiyorum..
ne yapmam grekiyor, bilgi verir misiniz?

canım arkadaşlar sana gereken cevabı vermiş, takımımızda izinden dönecek arkadaşlarımız var, öncelik onların. seni de uygun olan bir takım kaptanı davet edecektir, diyet yolunda şimdiden bol şanslar

Kızlar, ben de resim ekledim.. 75-80 arası değişik hallerim.. bakın bakalım...

canım yaa arkadaşlara katılıyorum, balık etli duruyorsun, biraz daha fazla balık etten ama şişman falan değğiil maşallah pek de güleryüzlü, pek de güzelsin boşuna kanım kaynamamış sanaaaaaa

Hesaplamalar doğru.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar

teşekkür ederim bebeğiim

kızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:

yağ yakıyorsuun

amaniiin jillian mı görüyorum ordaaa o karı yüzünden kolum şişti kas oldu dikkat et bebeğim, kola çok yüklendiriyor, mahvetti beni o

canım çook geçmiş olsun
düzenini oturttun mu bebeğim kaptanımızla bir konuşacağım durumunu

bugün bende cok susadim.
saat 11e kadar 1,5lt su bitirdim
ders bitmesini bekledim, bittigi an isik hiziyla wcyi zor buldum

yyehuuuuuuuuu aferin nur

canım teşekkür ederiz, emoşumuz iyiki var çok şanslıyız

güzel menü ama kavurma yağlı olur dikkat et :26:

işte bu konuyu hiç bilmiyorum, bir de bitki çaylarını yemekten önce içeceksin sonra değil bebeğim, ona dikkat et

kaçaaak

zelişim muz geç saatte olmuş iyi olmamış muz en kalorili ve şekerli mevye diye biliyorum, yani hiç iyi bir meyve tercihi değil :26: meyveyi öğleden sonra tüketme, onun yerine yoğurt ye, yada ayran iç, ya da yağsız salata ye tatlım

Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama

Görüşürüz burcu

sınavlarım bitti burdayım artık

ebru mezun oldu, ben de haftaya inşallah

hadi bakalım, görelim paylaşımları öyleyse zeliş

maşallahhhhhhh

yerim ben seni kızz bırakmayız tabi burayı, zaten ebru gelene kadar sanırım ben geçici kaptanlık yapacağım, ebru burayı bırakmamamı rica etti

kural listesine de prenses ebrumuz için bakacağım hikayesini anlatması gerekiyor olabilir

cerencim çok güzel menü maşallah

kızlar ben de bu egzersizleri bulmuştum çooook önceden. Resme tıkladığınızda hareketli bi biçimde görürsünüz her birini.
Bunları da deneyebilirsiniz

çok faydalı paylaşım, teşekkürler tubam

oyy benim kuzuum çook geçmiş olsun, seni özleriz biz yaa, arada gel mutlaka :26: haftaya seni izine çıkaracağım, mantıklısı bu dediğin gibi kendini hazır hissettiğinde kilo almamış olmak şartıyla geri dönebilirsin. zaten senin kilo vermeye devam edeceğine de eminim

dinlenemedim emoş yarında gencayla buluşcam saçımı filan yapcam şimdi

aynen cnm staj çok kötüydü bugün bebekler ölümden döndüler filan ama iyiym mesleğimin cilvesi

ayyyy :18: allah korumuş işiniz çok zor

çok beğendim burcucum, afiyet olsun

tubaaam, akşam yemeği çok az olmuş gibi görünüyor ama aslında ekmek var orda, yani güzel bence menün

bekliyoruzzzz kuzummmmmm

anca geldiim

güzel menü ayşecim, karatay falan değil dimi bu

mesajları kime atıyoruz KIzlar bugün bilgi verirmisiniz

canım bana atacaksın

buse geçmişe daldı çıkamıyor galiba zayıf hatun nerelerdesin

ben bu takımda uzun alıntılarımla ünlüyüm ayşecim yakında alışırsın

valla yemek yiyeceğim zaman siz geliosunuz aklıma herkese balığı kızartma yaptım kendime ocak üstü tost makinesinde ızgara yaptım yanına da bi kaç soğan domates attım üzerinede roka tamam sustum canınız çekmesin

bugünüm pek iyi değildi kızlar yaa :26: kargoyu teslim etmek için evden çıktım, baktım hava mis. çıkmışken bir arkadaşımla görüşeyim dedim. dışardaydım yani tüm gün. yanımda yemeğim yoktu, aç kaldım :18: gittim light yoğurt aldım neyseki onu yedim, sade kahve içtim dışarda. sonra arkadaşımın evine gittik. migrostan yulaf kepeğimi almıştım. onunla kendime onların evinde krep yaptım. ama sabah da yemiştim. yani kepek hakkımı biraz fazla kullanmış oldum. ve günü bu şekilde kapadım yapabileceğimin en iyi buydu

MENÜM

sabah 12.45 (geç uyandım, listemizi hazırladım, anca )
dukan krep
üçgen peynir

ara 16.00
200 gr light yoğurt

akşam 19.00
peynirli dukan krep

1 kupa yeşil çay
1 sade türk kahvesi
1 sade nescafe

60 squats

elinden gelenin fazlası bile cnm bu yaptığın diyet normal değil yani disiplin işi

tamam canım

yarın ben de yiyceeeeeeemmmmm, şuan dolaptaaa

buse kollara çok yüklenmiyorum zaten kollarım kaslansın istemiyorum. ağırlıksız yapıyorum kol hareketlerini :)

bebeğim sadece liste için izin istiyorum yoksa burdayım yani gitmem hiç bi yere kovsanız da gitmem

elinden gelenin fazlası bile cnm bu yaptığın diyet normal değil yani disiplin işi

teşekkürler bebeğim

canım çok geçmiş olsun cidden :26: umarım iyileşir yani eskisii gibi olur en azından inşallah canım yaa, hepimiz şu kiloları verelim de kurtulalım

iradene hayranım canım sen incecik olmayı hak ediyorsun daha ne olsun

çok güzel afiyet olsun busecim

teşekkürler bebeğim

canım çok geçmiş olsun cidden :26: umarım iyileşir yani eskisii gibi olur en azından inşallah canım yaa, hepimiz şu kiloları verelim de kurtulalım
hayatta en önemli olan şey sağlık busecim Allahdan umut kesilmez ama artık unutun o günleri onlar geride kaldı diyor doktor ilaçda kullanamıyor felç geçirir diyorlar Allahdan sabır ve merhamet diliyorum hepsi o kadar bu gününüde elinden almasın yeter pel pel gözünün içine bakıyor o kadar zor ki artık tuvalaete de çıkamıyor neyse ya yine başladım sulu gözüm çok kusura bakmayın canım yaşayan bilir çok zor bir durum

oyoyyyy ne güzel ya özledim mangal yapmayı esad herşeyin kolayına kaçıyo artık mangal yapalım dediğimde mangal evine gidiyoruz mangal yapmanın tadı başka diyorum ama dinletemiyorum :99:

emoşşş o zevk kaçar mı ya gencaylar sırf bu yüzden yayla gbi bi yerden arsa alıp ev yapmaya başladılar böle 1 oda şeklinde gidip piknik yapmalık yarın oraya gidiyoruz demlicem bi semaver çay köfte et mantar filan burda olsan valla gel derdim

ayy koşa koşa gelirdim yaa çok severim ben mangalı hatta bu yıl esad doğum günümde süpriz mangal partisi hazırlamış pastaya dönüp bakmadım o derece

ayy koşa koşa gelirdim yaa çok severim ben mangalı hatta bu yıl esad doğum günümde süpriz mangal partisi hazırlamış pastaya dönüp bakmadım o derece

ahahahhahhaha banada oldu ya pasta filan ben yememiştim geçen sene onlar pasta yerken ben mantar yemiştim neyse bebiş bn kaçar çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…