BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (10:00)
Kepek ekmeğinden beyaz peynirle yağsız tost
1 ortaboy domates
4 zeytin
Yarım salatalık
*
Ara(13:00)
1 orta boy elma
*
Öğle (14:30)
5 yk patlıcan yemeği
1 kase pul biberli yoğurt
*
[SUB]Ara (16:00)[/SUB]
3 ceviz
*
Akşam (19:15)
1 kase yoğurt
Yarım havuç
1 d tam buğday ekmeği
*
+ 2 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 1 saat (aerobik+egzersiz hareketleri)
wuhuuuuuww ceren'cim sen ne güzel bişeysin öyle maşallahVe katılıyorum kilonu gerçekten de göstermiyorsun hiç. Bu güzel bişey Dilerim en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canımm benim
BUGÜNKÜ MENÜM
1 ortaboy domates
4 zeytin
Yarım salatalık
*
1 orta boy elma
*
5 yk patlıcan yemeği
*
3 ceviz
*
1 kase yoğurt
Yarım havuç
1 d tam buğday ekmeği
*
+ 2 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirimhaftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)
durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.
aynen cnm staj çok kötüydü bugün bebekler ölümden döndüler filanama iyiym mesleğimin cilvesi
sabah(07:30)
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği arasına haşlanmış yumurta yağsız peynir maydanoz
1 bardak şekersiz çay (200 ml)
öğle(13:15)
1 kase mercimek çorba
yarım haşlanmış tavuk gögsü
salata
(bulgur vardı yemedim)
ara(14:00)
sade kahve(300ml)
akşam(19:00)
1.5 ızgara alabalık
roka
salata
su 2.5 litre
spor yatmadan 65 squats yapcam
500 ml yeşil çay
3. olmuşsunuz kızlar tebrik ediyorum
bugün menü yazmayım taşlarsınız beni alimallah
canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirimhaftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)
durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.
harikasın cnmcım
ayy canım beniimm, nasıl mutlu oldum anlatamam... çooookkk teşekkürler... yaa bir 65 falan olsam da zayıf hissetsem biraz...
hepimiz çıtır çıtır hatunlar olsak, arada gelip takıma yazsak, bakın biz bööle verdik diye, çok güzel olmaaazzz mıııııııı?? :)
süper olmuş cnm, hele akşam iyice azaltmışsın.. yavaş yavaş azalt ki yediklerini vücudun az yemeğe alışmasın hemen..
anlıyorum herbişeyim söylediklerine bakılırsa izne ayrılma kararı doğru bir karar.. Sen iyi ol, şifanı bul da gerisini boşver. Sen hep bizimlesin, biz de hep seninleyiz
Çok yıpratıcı bi gün olmuştur eminim :\ Yani ben olsam yüreğim dayanmazdı asla ama senin mesleğinin cilvesi gerçekten de.. Sizler dayanmak zorundasınız insanların iyiliği için. Allah yardımcınız olsun..
Çok güzel canım her zamanki gibi. Maşallah..
söyle söyleeeeee
canlarımm
BUGÜNKÜ MENÜM
1 ortaboy domates
4 zeytin
Yarım salatalık
*
1 orta boy elma
*
5 yk patlıcan yemeği
*
3 ceviz
*
1 kase yoğurt
Yarım havuç
1 d tam buğday ekmeği
*
+ 2 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
anlıyorum herbişeyim söylediklerine bakılırsa izne ayrılma kararı doğru bir karar.. Sen iyi ol, şifanı bul da gerisini boşver. Sen hep bizimlesin, biz de hep seninleyiz
Çok yıpratıcı bi gün olmuştur eminim :\ Yani ben olsam yüreğim dayanmazdı asla ama senin mesleğinin cilvesi gerçekten de.. Sizler dayanmak zorundasınız insanların iyiliği için. Allah yardımcınız olsun..
Çok güzel canım her zamanki gibi. Maşallah..
söyle söyleeeeee
çok sağol bebişim :) iyi ol diyince herkes kendimi bi kötü hissettim :) iğneden sonra daha çok yoğurt yiyebilcem ben buna seviniyorumcanım sen iyi ol önmli olan o bitanem bnm
Emooşş, önemli olan senin sağlığın cnm.. sağlığın yerinde olmazsa zayıflamanın ne anlamı var? sen iyi ol, gel yine devam edelim kaldığımız yerden...dediğin gibi paylaşımları bırakma ki hem sana moral olur, hem de boşlamazsın çok diyeti, tabi yemen gerekenleri ye mutlaka cnm...
zaten neyin kaldı şurada, taş gibi oluyorsun fıstık sen...
afiyet olsun bebeğim akşam yine az olmuş sebze yemeği falan yeseydin 2-3 kaşık :)
çok sağol canım :) burddayım zaten ayrılmak yok sadece listede olmayayım dedim kilom normale dönünce girerim. o da zaten 2 haftayı bulur izin süresi de bitmiş olur diye düşündüm :)
çok sağol bebişim :) iyi ol diyince herkes kendimi bi kötü hissettim :) iğneden sonra daha çok yoğurt yiyebilcem ben buna seviniyorum
sağol canımcım :) zaten burdayım yaa benim derdim liste :)
13. takımın en güzel kızları (biz oluyoruz, bu ekip yani) ,
ben kaçıyorum, biraz kitap okuyacağım.. sonra da yatarım heralde 2 gündür acayip erken kalkıyorum.. 6dan önce yani... insanın psikolojisi bile bozuluyor yahu saatı 5:40a kurunca...
öperim gıdıklardan :)
yrn görüşürüz, öğleden sonra gelirim ..
canlarım çıkıyorum şimdi ben. Söylediğim gibi yarın için yapmam gereken şeyler var. Hepinizi öpüyorum gelebilirsem gelmeye çalışacağım yeniden..
bende kilo vermek için elimden geleni yapacağım 1.5 yıl oldu artık 2 2.5 aya bu defteri kapatacağım madara oldum yani sıkıldım ve bunaldım dane güzel işte canım demekki yağlardan eriyosun
ooohh afiyet olsun canım bende içiyorum şimdi
ne güzel yaaa evde olunca sporada yürüyüşede vakit oluyo malesef ben bütün gün çalıştığım için spora vakit kalmıyo imreniyorum size
hoşgeldin canım tekrar geçmiş olsun kızın adına sevindim iyi olmuş ingilizce bu devirde çok önemli ve ne kadar küçük yaşta öğrenilirse okadar kalıcı oluyo.
Seni listede görmek istiyoruz artık bak yaz geldi ona göre
ewet biraz öyle sivrisinekleri hiç sorma neler çekiyoruz aysecim sinek ilaçları sinkovlar tabletler yazın tam bir felaket çıkmışlar çocuklara cibindirik bile taktık bugün kışın bile oluyor ben gördüm yaniaysecig canım sağolasın kardeşine Allah şifa versin inş.
ilk zamanlar çok sıkıntı çektim bunaldım açıkcası,batı tayini diye sevinirken köye geldik.yine bir çok şeyi ertelemek zorunda kaldm vs.lojmanda arkadaşlarım iyi bahçemiz güzel tabi sivrisinekler çıkna kadar yazdan nefret ediyorum ömrümde bu kadar çok sivrisineği olan bir yer görmedim.ama edirne merkez güzel küçük,şirin.mecburen alıştım
çok güzel olmuş canım afiyet olsunmenüm
8:45
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir (50%) ile omlet (yagsiz)
1/2 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin
16:00
limonlu (haslanmis/yagsiz) brokoli 1 tabak
yarim arap döneri (yaprak döner, salata, disi ince bir ekmek)
aksama kutlamada büyük ihtimalle
ya kavurma et yada izgara tavuk cikar
yaninda salata veya garnitür (brokoli, karnibahar, havuc) onlardan yiyecegim.
(lahmacun cikarsa tadina bile bakmak istemiyorum;
meyve ve cerezlerdende yememek icin kendimi tutacagim;
fanta, cola vs zaten gözümün ucuyla bile bakmiyorum artik)
simdiye kadar 2 lt su. (2 bardak yesil cay dahil)
aksama kadar daha 1-2 litre daha icerim.
bol yürüyüs yaptim, cikmam gereken merdivenleri saymiyorum bile
aksamada kutlamada kurtlarimi dökücem insallah spor niyetine
sabah aç karnına ayakta ılık 2 bardak su içmek işe yarıyor canımkizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?
dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim
afiyet olsun zelişMenü
sabah
2 dilim ekmekten tost
öğlen
2 dilim ekmekten tost
ayran
akşam
1.5 balık
salata
cacık
ara
1 muz
su 1 litre
40 dk yürüyüş
bugün geç uyandığım için su alamadım yanıma şimdi icicem
maşallah tubişimsporumu yaptım, duşumu aldım, öğünümü hallettim, tabi ki de şimdi napıyorum? geçmişe dalıyorum
spor menü süper tebrikler ayakta alkışlıyorumDünkü Menüm
sabah09:00)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık
ara11:30)
1 çaybardağı fındık+siyah üzüm
öğle14:00)
4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt
ara(16:00)
1 elma
akşam18:30)
4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı
30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates
Bugünkü Menüm
sabah(09:00)
1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik
ara11:00)
1 kivi
öğle13:40)
5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği
akşam18:00)
1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata
3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe
1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian
afiyet olsun canımbugünkü menüm:
sabah(08:00)
kepek ekmeğine domatesli beyazpeynirli tost (yağsız)
1 bardak çay
ara(11:00)
5 fıstık
öğlen(12:00)
ızgara tavuk + 1,5 dilim kepek ekmeği
akşam(19:30)
2 köfte + haşlanmış brokoli/havuç (az zeytinyağlı limonlu) + 1 dilim çavdar ekmeği
1,5lt su (2yi geçicem)
2 kupa yeşil çay (3 olabilir)
spor yok
sağlığın neyi gerektiriyorsa o nu yap canım geçmiş olsuncanlarımm
bu kötü çünkü bu yediklerini 3 günde toplarsan geriye 4 günün kalıyor canım 1 öğünün nelere malolacağını unutmayalım3. olmuşsunuz kızlar tebrik ediyorum
bugün menü yazmayım taşlarsınız beni alimallah
afiyet olsun çok güzel tuğbacım artık incelmen sporlada destekliyorsun kaçınılmazdır maşallah çok iradelisinBUGÜNKÜ MENÜM
1 ortaboy domates
4 zeytin
Yarım salatalık
*
1 orta boy elma
*
5 yk patlıcan yemeği
*
3 ceviz
*
1 kase yoğurt
Yarım havuç
1 d tam buğday ekmeği
*
+ 2 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
ayy canım beniimm, nasıl mutlu oldum anlatamam... çooookkk teşekkürler... yaa bir 65 falan olsam da zayıf hissetsem biraz...
hepimiz çıtır çıtır hatunlar olsak, arada gelip takıma yazsak, bakın biz bööle verdik diye, çok güzel olmaaazzz mıııııııı?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?