Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı (10:00)
Kepek ekmeğinden beyaz peynirle yağsız tost
1 ortaboy domates
4 zeytin
Yarım salatalık

*

Ara(13:00)
1 orta boy elma

*

Öğle (14:30)
5 yk patlıcan yemeği
1 kase pul biberli yoğurt

*

[SUB]Ara (16:00)[/SUB]
3 ceviz

*

Akşam (19:15)
1 kase yoğurt
Yarım havuç
1 d tam buğday ekmeği

*

+ 2 Lt su
+ 3 bardak
yeşilçay
+ 1 saat (aerobik+egzersiz hareketleri)

harikasın cnmcım

wuhuuuuuww ceren'cim sen ne güzel bişeysin öyle maşallah Ve katılıyorum kilonu gerçekten de göstermiyorsun hiç. Bu güzel bişey Dilerim en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canımm benim

ayy canım beniimm, nasıl mutlu oldum anlatamam... çooookkk teşekkürler... yaa bir 65 falan olsam da zayıf hissetsem biraz...
hepimiz çıtır çıtır hatunlar olsak, arada gelip takıma yazsak, bakın biz bööle verdik diye, çok güzel olmaaazzz mıııııııı?? :)

süper olmuş cnm, hele akşam iyice azaltmışsın.. yavaş yavaş azalt ki yediklerini vücudun az yemeğe alışmasın hemen..

anlıyorum herbişeyim söylediklerine bakılırsa izne ayrılma kararı doğru bir karar.. Sen iyi ol, şifanı bul da gerisini boşver. Sen hep bizimlesin, biz de hep seninleyiz
aynen cnm staj çok kötüydü bugün bebekler ölümden döndüler filan ama iyiym mesleğimin cilvesi

Çok yıpratıcı bi gün olmuştur eminim :\ Yani ben olsam yüreğim dayanmazdı asla ama senin mesleğinin cilvesi gerçekten de.. Sizler dayanmak zorundasınız insanların iyiliği için. Allah yardımcınız olsun..

Çok güzel canım her zamanki gibi. Maşallah..

3. olmuşsunuz kızlar tebrik ediyorum

bugün menü yazmayım taşlarsınız beni alimallah

söyle söyleeeeee

canım sen iyi ol önmli olan o bitanem bnm

harikasın cnmcım

sağol bebeğiiiiiiiiiimmm

çok güzel olur elbetteeee canımm İnşallah o günleri hep beraber göreceğiz. Ve bu arada seni mutlu ettiğime sevindim :)

süper olmuş cnm, hele akşam iyice azaltmışsın.. yavaş yavaş azalt ki yediklerini vücudun az yemeğe alışmasın hemen..

Teşekkürlerrr

sağol cnm bnm sende ölesin

Emooşş, önemli olan senin sağlığın cnm.. sağlığın yerinde olmazsa zayıflamanın ne anlamı var? sen iyi ol, gel yine devam edelim kaldığımız yerden...dediğin gibi paylaşımları bırakma ki hem sana moral olur, hem de boşlamazsın çok diyeti, tabi yemen gerekenleri ye mutlaka cnm...
zaten neyin kaldı şurada, taş gibi oluyorsun fıstık sen...

13. takımın en güzel kızları (biz oluyoruz, bu ekip yani ) ,
ben kaçıyorum, biraz kitap okuyacağım.. sonra da yatarım heralde 2 gündür acayip erken kalkıyorum.. 6dan önce yani... insanın psikolojisi bile bozuluyor yahu saatı 5:40a kurunca...
öperim gıdıklardan :)
yrn görüşürüz, öğleden sonra gelirim ..

canlarım çıkıyorum şimdi ben. Söylediğim gibi yarın için yapmam gereken şeyler var. Hepinizi öpüyorum gelebilirsem gelmeye çalışacağım yeniden..

afiyet olsun bebeğim akşam yine az olmuş sebze yemeği falan yeseydin 2-3 kaşık :)

çok sağol canım :) burddayım zaten ayrılmak yok sadece listede olmayayım dedim kilom normale dönünce girerim. o da zaten 2 haftayı bulur izin süresi de bitmiş olur diye düşündüm :)
canım sen iyi ol önmli olan o bitanem bnm
çok sağol bebişim :) iyi ol diyince herkes kendimi bi kötü hissettim :) iğneden sonra daha çok yoğurt yiyebilcem ben buna seviniyorum

sağol canımcım :) zaten burdayım yaa benim derdim liste :)

hiç bişi sağlığından önemli değil lan sevyorum lan seniiiii

biz mi oluyoruz şimdi onlar görüşürüz tatlım iyi geceler :)

canlarım çıkıyorum şimdi ben. Söylediğim gibi yarın için yapmam gereken şeyler var. Hepinizi öpüyorum gelebilirsem gelmeye çalışacağım yeniden..

ben sen öpmüyorum yiyorum tuğbişim görüşrüz bebeğim

kuzularııım ben geldiim

hemen sonuç listelerine baktıım 3. olmuşuuzz hatta az daha sıksak 1. oluyormuşuuzz

hepimizi tebrik edeeriiim, yine süperiizz

öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler Allah kimseye göstermesin hastalık çok zor bende kilo vermek için elimden geleni yapacağım 1.5 yıl oldu artık 2 2.5 aya bu defteri kapatacağım madara oldum yani sıkıldım ve bunaldım da

ewet biraz öyle sivrisinekleri hiç sorma neler çekiyoruz aysecim sinek ilaçları sinkovlar tabletler yazın tam bir felaket çıkmışlar çocuklara cibindirik bile taktık bugün kışın bile oluyor ben gördüm yani
edirne güzel aktivite pek yok aslında yaz gelsinde güreşler luna park falan güzel oluyoı yoksa bi saraçlar caddesi var o da akşam güzel biz ilçedeyiz gece kalamıyoruz orası başka

çok güzel olmuş canım afiyet olsun

sabah aç karnına ayakta ılık 2 bardak su içmek işe yarıyor canım

afiyet olsun zeliş

sporumu yaptım, duşumu aldım, öğünümü hallettim, tabi ki de şimdi napıyorum? geçmişe dalıyorum
maşallah tubişim

spor menü süper tebrikler ayakta alkışlıyorum

afiyet olsun canım

sağlığın neyi gerektiriyorsa o nu yap canım geçmiş olsun

3. olmuşsunuz kızlar tebrik ediyorum

bugün menü yazmayım taşlarsınız beni alimallah
bu kötü çünkü bu yediklerini 3 günde toplarsan geriye 4 günün kalıyor canım 1 öğünün nelere malolacağını unutmayalım

afiyet olsun çok güzel tuğbacım artık incelmen sporlada destekliyorsun kaçınılmazdır maşallah çok iradelisin

çok tatlısın canım gelinliklede çok hoş görünüyorsun inan 75 gibi durmuyorsun

menümüde yazıyım 2 öğün olacak hep ona göre yani
sabak
kfleks süt 1 elma doğradım içine 5 badem 5 fındık koydum
akşam 5 e doğru
3 yk yağsız makarna
1 küçük kuru patlıcan dolması
1 but
3 lt su
2 lt yeşil çay
toplamda 1.5 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…