Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de bugün 45 dakika yürüdüm kızlar akşam yemeği yemedim hiç iştahım yok 2 litre de su içtim birazdan yatarım bugün kendimi iyi hissetmiyorum sanırım artık vücudum değil ruhum yoruluyo neyse hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi geceler..

iyi geceler C:1hug:ANIM,IYI UYKULAR,

yaaa nasıl ya benim yazdıklarım nereye gitti ben hayal mi gördüm ama yok dosbama baharıma ve fikriyeciğime cevaplar yazdım anlamadım ne oldu. pofff gıcık internet.

neler yazmıştım bir düşüneyim dedimki hemö bahar hem dosba akşam yemeği yememiş yediğime pişmanım
fkiriyecim sanerkin iyi olmasına sevindim inşallah iştahı da düzel bir an önce.
baharımın mrali bozuktu, güçlü ol tatlım moralini yğksek tut, gün yeni umutlarla doğsun.

melzeitim nerdesin neden kontrolümüzü yapmıyorsun? (

ben yazayım
sabahı ve arayı yazmıştım.
öğlen 4 yk zeytinyağlı pırasa, 2 yk yıoğurt, 1 dilim ekmek
arada üzüm
akşam biftek, salata

spor melis uyuduktan sonra yapacaktım ama hiç halim kalmamış.

kızlar hepinizi öpüyorum yarın sınav görevim (üds) var erken kalkacağım. ıyi geceler.

günaydın kızlar sıkı bi diyet listesi bulmam gerek isveç diyeti bitti önerebilceğnz bi listeniz varmı 1200 kalorinin üstünde olmasın

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız?
ben aynı bunalım modlarındayım evde huzurum yok kendimin de huzuru yok sanırım bi işe girmeden de düzelmeyecek artık yalnız kalmak istiyorum ama öyle bi şansım da yok neyse sabah kahvaltımı yazayım:
1 küçük simit
3 dilim kızarmış sucuk (çok güzel koktu dayanamadım)
çok az peynir
3 tane zeytin

saol tatlım desteğin için inşallah atlamaya çalışacağım bu sıkıntılı günleri sana da kolay gelsin bugün pazar ama çalışıyosun sonra görüşürüz canım...

kızlar dedemi kaybettim bir süre benden hayır beklemeyin şuan kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıyor anlayacağınız kötüyüm ve bitkinim

kızlar dedemi kaybettim bir süre benden hayır beklemeyin şuan kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıyor anlayacağınız kötüyüm ve bitkinim

canım yaaa çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah sana ve tüm ailene sabır diliyorum..

canım benim ALLAH rahmet eylesin ,RABBİM taksilatını affeylesin,geride bıraktıklarına sabır ihsan eylesin,seni anlıyorum diyemiycem ama hep eksikliğini çektiğim bir boşluktu hayatımda ben dedelerimi hiç tanımadım ama o duyguyu tadan herkezi çok kıskanmışımdır,4eminim çok canın acıyodur ( ama yapabileceğimiz sadece dua etmek ve ebedi hayatta en güzel yerlerde buluşmak olur inş. melzeyitcim,bu acı gününde biz arkadaşların olarak senin yanındayız hayatım tekrar ALLAH rahmet eylesin inş.:Saruboceq::teselli:

bu arada kızlar işi sıkıya aldım iki gündür bakalım yine başarabilcekmiyim birde artık sabah erken kalkıp işe gitmeye başlıycam yani hareketli günler başlıyo artık,yarın sabah yürüycem mesela dönerkende yürüycem ve akşama da yürümeyi düşünüyorum beyaz ekmeği uzun zamandır yemiyorum ve bol su tüketmeye çalışıyorum günlük en az 2lt,bu arada siyah çayıda bırakıcam yada çok aza indirgiycem inş.,akşamları sebze yemeği yiyorum bir tabak yanında da salata,bu hafta birinci olcaz inş. biraz kıpırdanalım değil mi,ben herkeze yeşil çay öneriyorum ben yeşil çay içtim mi zayıflamam hızlanıyo ama bıraktım mı kilo alımım başlıyo,bugün regl olmuşum 8 gün sonra oldum en azından vücudum rahatlar şişlerim inera.s

canım çok üzüldüm başın saolsun.

ben geldimmmmmmmmm.. çokk yoruldum.ama sonunda evimdeyim ne çok çamaşır birikmiş anlatamam sabahtan beri ev işlereiyle uğraşıyorum daha bitiremedim.birde oğluşumun ateşli çıktı..ilk defa ateşi çıkıyor tetikteyim en yüksek 38 ama olsun dikkat etmek lazım.
en son kaç kiloydum hatırlamaıyorun ama kilo almadım galiba..herkesler beni zayıflamış buldu çok sevindim yaaa..
geçmişi okumam imkansız ya ama sizleri çok merak ediyorum umarım herkes iyidir..

günaydın kızlar sıkı bi diyet listesi bulmam gerek isveç diyeti bitti önerebilceğnz bi listeniz varmı 1200 kalorinin üstünde olmasın

canım diyet listeleri başlığı altında bulabilirsin. Sana en uygun diyeti seçersin.

atlat hayatım atlatmana yardımedeceğiz inşallah. Güzel olmuş kahvaltın önemli değil 3 dilim sucuk pazar günü olsun bir şey olmaz. Evet çalıştım geldim :)

canım çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çok şanslısın aslında tatlım, ben çok küçüktüm dedemi kaybettiğimde bir çok insan tanımıyor bile. Bilmem bu sana teselli olurmu ama. Yanındayız hayatım.

hadi melankoli arkandayız bir kez yaptın yine yapabilirsin. Güzel gidiyosun.

hoşgeldin canım Neler yaptın, ne uzun kaldın. Neden ateşlendi oğluş hava değişimimi?

ben de sabah sınava çok erken gittim 7.10 da evden çıktım ee en az 1 saatlik yolum var. 1 dilim ekmek peynir yedim zorla o saatte canım istemedim. ara yapamadım. öğlen dışarıda yedim köfte, salata azıcık bulgur pilavı. arada biraz üzüm. akşam eşim balık almış ama ben sebze yemek istiyorum payımın çoğunu kızıma yedirirsem sebzeyle geçiştirmiş olurum. Yazarım akşam. suyumu içiyorum, 1 bardak sütümü de içtim.

merhabalar,sanberk bugun daha iyi keyfi yerinde burdu duzelmeye basladi,istahi pek yok ama dune gore daha iyi.

Melzeyit cok uzuldum canim,sana ve ailene Allah sabirinizi versin,Allah rahmer eylesin,her zaman acini bizimle paylasabilirsin,

merhaba canim anlatigim gibi sanberk cok daha iyi.
ben bugun sabah 1 dilim ekmek ve 1 k.k peynir yedim,oglen bir kepce tarhana corbasi,aksam domates salatasi ve yarim dilim ekmek yerim,bu gunlerde pek istahim yok umarim faydasi olur,bugun su icmeyi unuttum acikcasi butun gun sanberkle ugrasinca su icmeyi aklima gelmedi hic,ama bay kostuk bugun de sporumu yapmis oldum,tek biraz mekik yapacagim kaldi,

siz neler yaptiniz,sinav nasil gecti,Senigidi seni cadi kopiye cekmesine izin vermedin milmaz:,cok ilginc sinav gorevlisiyle yakin olacagimi hic sanmamistim,sırnaşık şey:roflol::roflol:

canım başın solsun inan çok üzüldüm Allah sabır versin ,dedeninde mekanı cennet olsun

evet canım katılıyorum yeşil çay ve bitki çayları bana da çok iyi geliyor

canım hoşgeldin uzun gittin :)
oğluşun için üzüldüm hemen iyileşir umarım

melisim çalışmışsın yine ... bende misafirlerimi atlattım geldim... çok güzel geçti herşye çok güzel olmuş ben yiyenlerin yalancısıyım :))
sabah herzaman ki kahvaltımı yaptım
öğlen 1 kase çorba içtim
hünkar beğendinin sadece tadına baktım (1 yemek kaşığı kadar)
ara yapamadım (
akşamda sadece 1 dolma yedim
ama bugün suyumu içemedim (
yinede hafif atlattım sanırım yatana kadar bişey yemezsem sabah tartı yüzüme güldü :))
yarında güler inş.

hoşbuldummm...hava değişimi de olabilir dişte bilmiyorum ama inş çabuk atlatırız..

canım sen yenisin galiba bende izinliyimdim bugün döndüm..bu arada seninkide hastaymış galiba geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…