ben de bugün 45 dakika yürüdüm kızlar akşam yemeği yemedim hiç iştahım yok 2 litre de su içtim birazdan yatarım bugün kendimi iyi hissetmiyorum sanırım artık vücudum değil ruhum yoruluyo neyse hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi geceler..
yaaa nasıl ya benim yazdıklarım nereye gitti ben hayal mi gördüm ama yok dosbama baharıma ve fikriyeciğime cevaplar yazdım anlamadım ne oldu. pofff gıcık internet.
neler yazmıştım bir düşüneyim dedimki hemö bahar hem dosba akşam yemeği yememiş yediğime pişmanım
fkiriyecim sanerkin iyi olmasına sevindim inşallah iştahı da düzel bir an önce.
baharımın mrali bozuktu, güçlü ol tatlım moralini yğksek tut, gün yeni umutlarla doğsun.
melzeitim nerdesin neden kontrolümüzü yapmıyorsun?(
ben yazayım
sabahı ve arayı yazmıştım.
öğlen 4 yk zeytinyağlı pırasa, 2 yk yıoğurt, 1 dilim ekmek
arada üzüm
akşam biftek, salata
spor melis uyuduktan sonra yapacaktım ama hiç halim kalmamış.
kızlar hepinizi öpüyorum yarın sınav görevim (üds) var erken kalkacağım. İyi geceler.
kızlar dedemi kaybettim bir süre benden hayır beklemeyin şuan kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıyor anlayacağınız kötüyüm ve bitkinim
kızlar dedemi kaybettim bir süre benden hayır beklemeyin şuan kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıyor anlayacağınız kötüyüm ve bitkinim
günaydın kızlar sıkı bi diyet listesi bulmam gerek isveç diyeti bitti önerebilceğnz bi listeniz varmı 1200 kalorinin üstünde olmasın
günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız?
ben aynı bunalım modlarındayım evde huzurum yok kendimin de huzuru yok sanırım bi işe girmeden de düzelmeyecek artık yalnız kalmak istiyorum ama öyle bi şansım da yok neyse sabah kahvaltımı yazayım:
1 küçük simit
3 dilim kızarmış sucuk(çok güzel koktu dayanamadım)
çok az peynir
3 tane zeytin
saol tatlım desteğin için inşallah atlamaya çalışacağım bu sıkıntılı günleri sana da kolay gelsin bugün pazar ama çalışıyosun sonra görüşürüz canım...
bu arada kızlar işi sıkıya aldım iki gündür bakalım yine başarabilcekmiyim birde artık sabah erken kalkıp işe gitmeye başlıycam yani hareketli günler başlıyo artık,yarın sabah yürüycem mesela dönerkende yürüycem ve akşama da yürümeyi düşünüyorum beyaz ekmeği uzun zamandır yemiyorum ve bol su tüketmeye çalışıyorum günlük en az 2lt,bu arada siyah çayıda bırakıcam yada çok aza indirgiycem inş.,akşamları sebze yemeği yiyorum bir tabak yanında da salata,bu hafta birinci olcaz inş. biraz kıpırdanalım değil mi,ben herkeze yeşil çay öneriyorum ben yeşil çay içtim mi zayıflamam hızlanıyo ama bıraktım mı kilo alımım başlıyo,bugün regl olmuşum 8 gün sonra oldum en azından vücudum rahatlar şişlerim inera.s
canım çok üzüldüm başın saolsun.
ben geldimmmmmmmmm.. çokk yoruldum.ama sonunda evimdeyim ne çok çamaşır birikmiş anlatamam sabahtan beri ev işlereiyle uğraşıyorum daha bitiremedim.birde oğluşumun ateşli çıktı..ilk defa ateşi çıkıyor tetikteyim en yüksek 38 ama olsun dikkat etmek lazım.
en son kaç kiloydum hatırlamaıyorun ama kilo almadım galiba..herkesler beni zayıflamış buldu çok sevindim yaaa..
geçmişi okumam imkansız ya ama sizleri çok merak ediyorum umarım herkes iyidir..
canım başın solsun inan çok üzüldüm Allah sabır versin ,dedeninde mekanı cennet olsunkızlar dedemi kaybettim bir süre benden hayır beklemeyin şuan kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıyor anlayacağınız kötüyüm ve bitkinim
bu arada kızlar işi sıkıya aldım iki gündür bakalım yine başarabilcekmiyim birde artık sabah erken kalkıp işe gitmeye başlıycam yani hareketli günler başlıyo artık,yarın sabah yürüycem mesela dönerkende yürüycem ve akşama da yürümeyi düşünüyorum beyaz ekmeği uzun zamandır yemiyorum ve bol su tüketmeye çalışıyorum günlük en az 2lt,bu arada siyah çayıda bırakıcam yada çok aza indirgiycem inş.,akşamları sebze yemeği yiyorum bir tabak yanında da salata,bu hafta birinci olcaz inş. biraz kıpırdanalım değil mi,ben herkeze yeşil çay öneriyorum ben yeşil çay içtim mi zayıflamam hızlanıyo ama bıraktım mı kilo alımım başlıyo,bugün regl olmuşum 8 gün sonra oldum en azından vücudum rahatlar şişlerim inera.s
canım çok üzüldüm başın saolsun.
ben geldimmmmmmmmm.. çokk yoruldum.ama sonunda evimdeyim ne çok çamaşır birikmiş anlatamam sabahtan beri ev işlereiyle uğraşıyorum daha bitiremedim.birde oğluşumun ateşli çıktı..ilk defa ateşi çıkıyor tetikteyim en yüksek 38 ama olsun dikkat etmek lazım.
en son kaç kiloydum hatırlamaıyorun ama kilo almadım galiba..herkesler beni zayıflamış buldu çok sevindim yaaa..
geçmişi okumam imkansız ya ama sizleri çok merak ediyorum umarım herkes iyidir..
canım diyet listeleri başlığı altında bulabilirsin. Sana en uygun diyeti seçersin.
atlat hayatım atlatmana yardımedeceğiz inşallah. Güzel olmuş kahvaltın önemli değil 3 dilim sucuk pazar günü olsun bir şey olmaz. Evet çalıştım geldim :)
canım çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çok şanslısın aslında tatlım, ben çok küçüktüm dedemi kaybettiğimde bir çok insan tanımıyor bile. Bilmem bu sana teselli olurmu ama. Yanındayız hayatım.
hadi melankoli arkandayız bir kez yaptın yine yapabilirsin. Güzel gidiyosun.
hoşgeldin canım Neler yaptın, ne uzun kaldın. Neden ateşlendi oğluş hava değişimimi?
merhaba canim anlatigim gibi sanberk cok daha iyi.
ben bugun sabah 1 dilim ekmek ve 1 k.k peynir yedim,oglen bir kepce tarhana corbasi,aksam domates salatasi ve yarim dilim ekmek yerim,bu gunlerde pek istahim yok umarim faydasi olur,bugun su icmeyi unuttum acikcasi butun gun sanberkle ugrasinca su icmeyi aklima gelmedi hic,ama bay kostuk bugun de sporumu yapmis oldum,tek biraz mekik yapacagim kaldi,
siz neler yaptiniz,sinav nasil gecti,Senigidi seni cadi kopiye cekmesine izin vermedin mi lmaz:,cok ilginc sinav gorevlisiyle yakin olacagimi hic sanmamistim,sırnaşık şey:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?