Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hoşgeldin canım bayadır yoktun iyi gezmişsin bi o kadar da yorulmuşsun belli

atlat hayatım atlatmana yardımedeceğiz inşallah. Güzel olmuş kahvaltın önemli değil 3 dilim sucuk pazar günü olsun bir şey olmaz. Evet çalıştım geldim :)

teşekkür ederim canım bir çok şeyin üst üste gelmesi böyle ağır geliyo işte ama atlatacağım inşallah

aman aman iyi olsun canım sen de çok hafif geçiriyosun öğünleri bebişin peşinde koşmaktan daha ii spor mu vardır acaba :)

sen de gayet hafif atlatmışsın canım afiyet olsun suyunu içmek için geç sayılmazsın ne kadar içersen kardır di mi ama :)

benim bugünkü beslenmem biraz düzensiz oldu pazar günü olduğu için
hiç bir aramı yapamadım..
öğle yemeği yerine 1 küçük poğaça yedim biraz da annem revani yapmış onun tadına baktım yarısını ancak yedim bir dilimin
akşam yemeği yemedim iştahım da yok iki gündür
1,5 litre su içtim şu zamana kadar bi yarım litre daha içmeye çalışıcam

bhrcm evet geç değil ama ancak 1 lt olur gibi geliyor (
pazar günleri ve misafir zamanında biraz düzen bozuluyor... neyse yarın nasıl başlarsak hafta da öyle geçiyor... sabah güzel bi başlangıç yapalım inş.

öyle canım yarın daha dikkat edelim ben de bugün epey düzensizdim hem yeme konusunda hem spor konusunda telafi ederiz inşallah yarın

iyi aksimlar,oglucumu uyuttum ben de size bakayim dedim,bugun cok yoruldum oglum kucagimdan inmedi cok nazlandi bugun,biraz duzeldi ama istahi yok ac oldugu icin herhalde com mismislandi.
aksam biraz kuru fasulye ve 1 domates yadim,suan cayimi iciyorum.spor konusunda anlatmistim zaten ama su ancak 1.5 litre bitirdim cayile daha 200 ml ekledim sanirim yineden iyidir,

kızlar klasik kahvaltımı yaptım hemen yazayım
1 yumurta
3 zeytin
1tk reçel
25 gr ekmek

öğlene misafirim var şimdilik bi evi toparlayım bi kaç pasta yapayım geliyorum
bu arada memlekete gitmekten vazgeçtim buralardayım

günaydın arkadaşlar..hepimize güzel ve az kalorili bir hafta diliyorum..
sabah 1 dilim ekmekle hafif kahvaltımı yaptım ve şekersiz açyımı yudumluyorumm

günaydın canımmm afiyet olsun... bende çayım içiyrum pastalar tamam bi tek kısırım kaldı ( ben kısıra nasıl dayanacağım yaaa (
canım uzun zamandır yoktun iyisin dimi deden nasıl oldu ??

dosbacım canım tşk ederim iyiyim yogunluktan ihmal ettim takımı ama artık daha sık gelicem...dedem de şimdilik iyi gibi...canım ne güzel 66 lara indin?diyet yaparken misaifr agırlamak zor oluyor yaa dimi..ama aksilikte hep o zamanlar yogun misafir geliyor benim dedelikafadulden

kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor diyetiniz ben kendimi halen toplayamadım bir ağlıyorum bir gülüyorum bir dalıyorum bir topluyorum bazen kalbimin dayanılmaz acıyan yarasına pansuman yapıyorum sonra da hiç yara almamış gibi hayatımı kaldığım yerden devam ediyorum tuhaf bir ruh hali içindeyim şimdi asıl sorunum dededmi kaybettim geceleri korkuyorum eşime daha bir sarılıyorum kalbinin atışını dinliyorum korkularım artıyor üç gündür yaşamak gittikce tatsız tutsuz olmaya başldı

uzun zamandır ilk defa bişeyler karaladım duygularımı ancak yazarak ifade ettiğim tekrar farkettim

ÇOK GEÇ ARTIK VERDİĞİM SÖZLER İÇİN
YARIN HİÇ OLMAYACAKMIŞ GİBİ BUGÜNSE UMUTLARIM AZ
ÖZLEM BÖYLE BİŞEY DEMEKKİ SONSUZA DEK ÖZLEMEK VE GERİ DÖNMEYECEĞİNİ BİLE BİLE BEKLEMEK
HANGİ MAHKUM BU HAYATTAN BİR CEZA ALMADADAN GİTTİ
VE BEN
GÖZLERİM KÖR KUYULARDA DİPSİZLİĞİ ARARKEN SENİ ORAYA BIRAKIP GİTMEYİ KABULLENDİREMEDİM KENDİME
SOĞUK DUVARLARIM VAR ŞİMDİ KİMSELERİN BİLMEDİĞİ DOKUNAMADIĞI YAŞAYAMADIĞI
SESSİZLİĞİME ÇARE GÖZÜMDEKİ DAMLALARA UMUT
GÜLMEK İÇİN BEKLEMEYECEĞİM ÇOK GEÇ GEÇ ARTIK
VERDİĞİM SÖZLERİN DÖNÜŞÜ YOK
ARTIK YORGUNLAR AĞIR VE YAŞLILAR SÖZLERİM
KİMSEYE GÜVENMEYEN ÜRKEKLER
KİM OLDUĞUMU UNUTTURMAKTAN YORGUN ÇIRPINIŞLAR İÇİNDE SÖZLERİM
UMUDUMU ŞİMDİ SONLANDIRIYORUM
KİMSELER BİLMEYECEK BUNDAN SONRA
MEVLANA GİBİYİM ŞİMDİ DÜNLE BERABER GİTTİ CANCAĞIZIM

evet diyet yaparken misafir zor canım ben ramazanda misafirliğe gitmedim ve sadece bi kere misaafir aldım ama şimdi sosyal hayattan kopamıyorsun dün misafirim vardı bugünde var
çarşamba ben gidiyorum ( off yaa evde hadi yemiyorum ama gittiğim yere ayıp olmasın diye en az bişeyin tadına bakmak zorunda kalıyorum ( neyse artık şu 6 kiloyu bi vereyim azar azar hepsinden yiyeceğim

duygusal arkadaşım benimmmm.... ne güzel duygularını yazmışsın... belki söylemek zor ama yazmakta çok kolay değil... umudunu kaybetme güzel yarınları düşün... muhakkak şu an karmaşık şeyler yaşıyorsun ama sen çok güçlüsün çünkü sen bi annesin !

iyi olmasına sevindim hayatım.yerim ben onun küçüçük burnunu.Şeniz iştahıda düzelir inşallah annesi.valla sen spor olayını aşmışsın tebrikederim vereliniortak

hayırdır balım ne oldu.gerçi benimkide sorumu ya. canım lütfen salma kendini. bak tam gaz hızlandık.bu hafta güzel kilo verip mutlu olacağız. oyüzden lütfen yanımızda ol. hepimizin motivasyona ihtiyacı var.

meliscim bazen benimde oluyor.o kadar yazıyorum yazıyorum sonra yanlışlıkla esc tuşuna basınca hepsi gidiveriyor. beslenmen güzel olmuş hayatım afiyet olsun.

günaydın kızlar sıkı bi diyet listesi bulmam gerek isveç diyeti bitti önerebilceğnz bi listeniz varmı 1200 kalorinin üstünde olmasın
canım melisinde dediği gibi diyet listeleri topiğine bakabilirsin. ama tavsiye olarak sarıkırmızı diyetini önerebilrim.ben 1 hafta yaptım.1.700 gr verdim. hersaat besleniyorsun.ben bazen yazılanların yarısını yiyordum çok acıkmıyorsun.suyu bol içersen daha etkili olur sanırım,bençok fazla içmemiştim.

kızlar dedemi kaybettim bir süre benden hayır beklemeyin şuan kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıyor anlayacağınız kötüyüm ve bitkinim
oy oy oy.canım başın sağolsun,inan çok üzüldüm.Allah gani gani rahmet eylesin inşallah.
hoşgeldin hayatım.nerelerdeydin yahu.anlat bakalım neler yaptın.nerelere gittin. yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat dicem ama bize yediğin içtiğinde lazım.kaydirigubbakcemile3 sen en iyisimi hepsini anlat.
oğluşuna üzüldüm hayatım.haklısın dikkat etmek gerekiyor, heran yükselebilir. bugün daha iyidir inşallah. çok öpüyorum kuzuyu.
almamış olman ne güzel hayatım senin adına sevindim. bu arada emirelden haberin varmı ki illaki vardır.oda toparlayamadı kendini sanırım. dönsün biran önce beraber daha kolay üstesinden geliriz. ayrıca canım bazı kararlar alındı.birkaç sayfa geride bakarsan iyi olur canım vede diskalifiye olanlar diğer takımlarada giremicekmiş isimleri not edilecek. ya böyle acıbiberim valla yani kararlar çok sıkı ama bizim iyiliğimiz için sanırım en iyisi. :çok üzgünüm:

günaydııııınnnn a.s.
sanada günaydın canım a.s. opuyorumnanaktan
(bu yazılara cevap yazmaya saat 9.30 da başladım ama anca bitirip gönderdim kızlar.)

sanada günaydın hayatım.afiyet olsun.
günaydın canımmm afiyet olsun... bende çayım içiyrum pastalar tamam bi tek kısırım kaldı ( ben kısıra nasıl dayanacağım yaaa (
canım uzun zamandır yoktun iyisin dimi deden nasıl oldu ??
pastaaaaaaaaa ve kıısıııııııııııııır ne dersin sen dosbam. cokacimcoook misafirler sayesinde nefs testine giriyorsun bol bol ve geçiyorsunda bu seferde başaracağına eminim hayatım. :lepi:

gel tabi hayatım,bırakma bizi.dedenin iyi olduğuna sevindim.inşallah daha iyi olur. bu arada unutmadan sana söyleyim hayatım.geçmiş sayfaları okudunmu bilmiyorum ama bazı kararlar alındı istersen bir bak hayatım.

yazdıklarından çok etkilendim melzeyitim.ateş düştüğü yeri yakar biliyorum,acını anlıyorum hayatım ve sabır diliyorum.ama bu hayattaki herşey bizim için,zaman da bizim için. herşeyi unutturur zaman biliyorsun önemli olan unutma zamanına kadar az hasarla kurtulabilmek. dilerim biran önce kendini toparlarsın. Allah bağışlasın dünya tatlısı bir evladın var ve sen onun için ayakta durmak zorundasın. :1no2:

öğlene misafirim var şimdilik bi evi toparlayım bi kaç pasta yapayım geliyorum
bu arada memlekete gitmekten vazgeçtim buralardayım

aman yarabbi bi sınav daha çıktı başına desene..dosbam ne çok misafirin geliyo böyle düşünsene diyette olmasan kim bilir ne kadar çok kilo alırdın her gün hamurişi tatlılar vs..neyse ki iraden kuvvetli de tuzaklara düşmüyosun canım yerimseniben

canım çok güzel şeyler yazmışsın hepsi de doğru ve hayatın içinden..Allah seni evladına eşine ve ailene bağışlasın hepimizin gideceği yer aynı..bol bol dua etmekten başka elimizden hiçbişey gelmez..sen de atlatacaksın inşallah ama zaman gerekli tabi..kuvvetli ol canım..

ah canım atamadım üzerimden bunalımları ben atsam da üstüme yükleyenler oluyo tekrardan tek ihtiyacım olan yalnızlık tek başıma kalsam bi süre inan kafamı toplıycam ama şimdilik öyle bi şansım yok ne yazık ki mafoldumben

Son düzenleme:
bu hafta boyunca oruç tutacağım kızlar bugün ilk günüm.ramazanda tutamadığım günler vardı.onları öedeyeyim dedim. akşam iftarda yediklerimi yazarım hergün.
cumartesi günü akşam misafirim geldi. hazır yiyecekler kullandım sadece kısır yaptım. aslında onu yapacak bile halim yoktu.akşam üzeri acayip ağırlığım vardı üzerimde,kafamı zor kaldırdım.arkadaşlarada gelmeyin diyemedim.yabancı değillerdi zaten,onlar geldikten sonra açıldım.o akşam çok az kısır yedim ve bol çay içtim.
pazar günü sade klasik bir kahvaltı. öğleden sonra saat 15.30 da yarım tabak bezelye yarım tabak pilav yedim.bir bardak gazoz içtim. akşam oturup çghb yi izlerken biracık cips yedim :kedi: şekersiz nescafe içtim. benden şimdilik bu kadar.akşama bir sürü ütüm var. onları yapıp bir yandan ezeli izlicem. bu sabah oğluşum öksürerek uyandı.kusacak gibiydi.sanırım midesini üşüttü. çok masumdu zibidim bırakıp işe gelesim gelmedi. umarım iyidir şimdi özledim aşkımı.neyse tekrar gelmeye çalışırım öpüyorum canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…