canım sen yenisin galiba bende izinliyimdim bugün döndüm..bu arada seninkide hastaymış galiba geçmiş olsun..
ben geldimmmmmmmmm.. çokk yoruldum.ama sonunda evimdeyim ne çok çamaşır birikmiş anlatamam sabahtan beri ev işlereiyle uğraşıyorum daha bitiremedim.birde oğluşumun ateşli çıktı..ilk defa ateşi çıkıyor tetikteyim en yüksek 38 ama olsun dikkat etmek lazım.
en son kaç kiloydum hatırlamaıyorun ama kilo almadım galiba..herkesler beni zayıflamış buldu çok sevindim yaaa..
geçmişi okumam imkansız ya ama sizleri çok merak ediyorum umarım herkes iyidir..
atlat hayatım atlatmana yardımedeceğiz inşallah. Güzel olmuş kahvaltın önemli değil 3 dilim sucuk pazar günü olsun bir şey olmaz. Evet çalıştım geldim :)
merhaba canim anlatigim gibi sanberk cok daha iyi.
ben bugun sabah 1 dilim ekmek ve 1 k.k peynir yedim,oglen bir kepce tarhana corbasi,aksam domates salatasi ve yarim dilim ekmek yerim,bu gunlerde pek istahim yok umarim faydasi olur,bugun su icmeyi unuttum acikcasi butun gun sanberkle ugrasinca su icmeyi aklima gelmedi hic,ama bay kostuk bugun de sporumu yapmis oldum,tek biraz mekik yapacagim kaldi,
siz neler yaptiniz,sinav nasil gecti,Senigidi seni cadi kopiye cekmesine izin vermedin mi lmaz:,cok ilginc sinav gorevlisiyle yakin olacagimi hic sanmamistim,sırnaşık şey:roflol::roflol:
melisim çalışmışsın yine ... bende misafirlerimi atlattım geldim... çok güzel geçti herşye çok güzel olmuş ben yiyenlerin yalancısıyım :))
sabah herzaman ki kahvaltımı yaptım
öğlen 1 kase çorba içtim
hünkar beğendinin sadece tadına baktım (1 yemek kaşığı kadar)
ara yapamadım(
akşamda sadece 1 dolma yedim
ama bugün suyumu içemedim(
yinede hafif atlattım sanırım yatana kadar bişey yemezsem sabah tartı yüzüme güldü :))
yarında güler inş.
bhrcm evet geç değil ama ancak 1 lt olur gibi geliyor(
pazar günleri ve misafir zamanında biraz düzen bozuluyor... neyse yarın nasıl başlarsak hafta da öyle geçiyor... sabah güzel bi başlangıç yapalım inş.
günaydın arkadaşlar..hepimize güzel ve az kalorili bir hafta diliyorum..
sabah 1 dilim ekmekle hafif kahvaltımı yaptım ve şekersiz açyımı yudumluyorumm
dosbacım canım tşk ederim iyiyim yogunluktan ihmal ettim takımı ama artık daha sık gelicem...dedem de şimdilik iyi gibi...canım ne güzel 66 lara indin?diyet yaparken misaifr agırlamak zor oluyor yaa dimi..ama aksilikte hep o zamanlar yogun misafir geliyor benim dedelikafadulden
kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor diyetiniz ben kendimi halen toplayamadım bir ağlıyorum bir gülüyorum bir dalıyorum bir topluyorum bazen kalbimin dayanılmaz acıyan yarasına pansuman yapıyorum sonra da hiç yara almamış gibi hayatımı kaldığım yerden devam ediyorum tuhaf bir ruh hali içindeyim şimdi asıl sorunum dededmi kaybettim geceleri korkuyorum eşime daha bir sarılıyorum kalbinin atışını dinliyorum korkularım artıyor üç gündür yaşamak gittikce tatsız tutsuz olmaya başldı
uzun zamandır ilk defa bişeyler karaladım duygularımı ancak yazarak ifade ettiğim tekrar farkettim
ÇOK GEÇ ARTIK VERDİĞİM SÖZLER İÇİN
YARIN HİÇ OLMAYACAKMIŞ GİBİ BUGÜNSE UMUTLARIM AZ
ÖZLEM BÖYLE BİŞEY DEMEKKİ SONSUZA DEK ÖZLEMEK VE GERİ DÖNMEYECEĞİNİ BİLE BİLE BEKLEMEK
HANGİ MAHKUM BU HAYATTAN BİR CEZA ALMADADAN GİTTİ
VE BEN
GÖZLERİM KÖR KUYULARDA DİPSİZLİĞİ ARARKEN SENİ ORAYA BIRAKIP GİTMEYİ KABULLENDİREMEDİM KENDİME
SOĞUK DUVARLARIM VAR ŞİMDİ KİMSELERİN BİLMEDİĞİ DOKUNAMADIĞI YAŞAYAMADIĞI
SESSİZLİĞİME ÇARE GÖZÜMDEKİ DAMLALARA UMUT
GÜLMEK İÇİN BEKLEMEYECEĞİM ÇOK GEÇ GEÇ ARTIK
VERDİĞİM SÖZLERİN DÖNÜŞÜ YOK
ARTIK YORGUNLAR AĞIR VE YAŞLILAR SÖZLERİM
KİMSEYE GÜVENMEYEN ÜRKEKLER
KİM OLDUĞUMU UNUTTURMAKTAN YORGUN ÇIRPINIŞLAR İÇİNDE SÖZLERİM
UMUDUMU ŞİMDİ SONLANDIRIYORUM
KİMSELER BİLMEYECEK BUNDAN SONRA
MEVLANA GİBİYİM ŞİMDİ DÜNLE BERABER GİTTİ CANCAĞIZIM
iyi olmasına sevindim hayatım.yerim ben onun küçüçük burnunu.Şeniz iştahıda düzelir inşallah annesi.valla sen spor olayını aşmışsın tebrikederim vereliniortakIYI AKSIMLAR HEPINISE,sanberk biraz daha iyi,atesi yok ve kusmuyor,sadce burnu akiyor ve pek istahi yok,umarim en yakin zamanda duzelir ve istahimiz da gelir,keyfi yerinde buna cok seviniyorum o neseli olunca ben de rahtim,
ben hala kendime bir diyet bulamadim sadece simdiya kadar yediklerimi azaltim,bugu fazla bisey yiemedim hep aykta biseyler atistirdim,acikcasi hic istahim yok,2 litre suyumu bitirdim yatacagim zamn ilik suyumu da icerim,
spor ise bugun sanberki sirtima bindirip odadan odaya kostum,sonra saklambac oynadik,yakalamaca,disirda 3 kez yarim saatlik bi cezdik,20 tane mekik yaptim,sanirim bugun icin bu yeterlikaydirigubbakcemilehihoyyyt:roflol:
hayırdır balım ne oldu.gerçi benimkide sorumu ya. canım lütfen salma kendini. bak tam gaz hızlandık.bu hafta güzel kilo verip mutlu olacağız. oyüzden lütfen yanımızda ol. hepimizin motivasyona ihtiyacı var.ben de bugün 45 dakika yürüdüm kızlar akşam yemeği yemedim hiç iştahım yok 2 litre de su içtim birazdan yatarım bugün kendimi iyi hissetmiyorum sanırım artık vücudum değil ruhum yoruluyo neyse hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın iyi geceler..
meliscim bazen benimde oluyor.o kadar yazıyorum yazıyorum sonra yanlışlıkla esc tuşuna basınca hepsi gidiveriyor. beslenmen güzel olmuş hayatım afiyet olsun.yaaa nasıl ya benim yazdıklarım nereye gitti ben hayal mi gördüm ama yok dosbama baharıma ve fikriyeciğime cevaplar yazdım anlamadım ne oldu. pofff gıcık internet.
neler yazmıştım bir düşüneyim dedimki hemö bahar hem dosba akşam yemeği yememiş yediğime pişmanım
fkiriyecim sanerkin iyi olmasına sevindim inşallah iştahı da düzel bir an önce.
baharımın mrali bozuktu, güçlü ol tatlım moralini yğksek tut, gün yeni umutlarla doğsun.
melzeitim nerdesin neden kontrolümüzü yapmıyorsun?(
ben yazayım
sabahı ve arayı yazmıştım.
öğlen 4 yk zeytinyağlı pırasa, 2 yk yıoğurt, 1 dilim ekmek
arada üzüm
akşam biftek, salata
spor melis uyuduktan sonra yapacaktım ama hiç halim kalmamış.
kızlar hepinizi öpüyorum yarın sınav görevim (üds) var erken kalkacağım. İyi geceler.
canım melisinde dediği gibi diyet listeleri topiğine bakabilirsin. ama tavsiye olarak sarıkırmızı diyetini önerebilrim.ben 1 hafta yaptım.1.700 gr verdim. hersaat besleniyorsun.ben bazen yazılanların yarısını yiyordum çok acıkmıyorsun.suyu bol içersen daha etkili olur sanırım,bençok fazla içmemiştim.günaydın kızlar sıkı bi diyet listesi bulmam gerek isveç diyeti bitti önerebilceğnz bi listeniz varmı 1200 kalorinin üstünde olmasın
oy oy oy.canım başın sağolsun,inan çok üzüldüm.Allah gani gani rahmet eylesin inşallah.kızlar dedemi kaybettim bir süre benden hayır beklemeyin şuan kendimi pek iyi hissetmiyorum canım çok yanıyor anlayacağınız kötüyüm ve bitkinim
hoşgeldin hayatım.nerelerdeydin yahu.anlat bakalım neler yaptın.nerelere gittin. yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat dicem ama bize yediğin içtiğinde lazım.kaydirigubbakcemile3 sen en iyisimi hepsini anlat.canım çok üzüldüm başın saolsun.
ben geldimmmmmmmmm.. çokk yoruldum.ama sonunda evimdeyim ne çok çamaşır birikmiş anlatamam sabahtan beri ev işlereiyle uğraşıyorum daha bitiremedim.birde oğluşumun ateşli çıktı..ilk defa ateşi çıkıyor tetikteyim en yüksek 38 ama olsun dikkat etmek lazım.
en son kaç kiloydum hatırlamaıyorun ama kilo almadım galiba..herkesler beni zayıflamış buldu çok sevindim yaaa..
geçmişi okumam imkansız ya ama sizleri çok merak ediyorum umarım herkes iyidir..
sanada günaydın canım a.s. opuyorumnanaktangünaydııııınnnn a.s.
sanada günaydın hayatım.afiyet olsun.günaydın arkadaşlar..hepimize güzel ve az kalorili bir hafta diliyorum..
sabah 1 dilim ekmekle hafif kahvaltımı yaptım ve şekersiz açyımı yudumluyorumm
pastaaaaaaaaa ve kıısıııııııııııııır ne dersin sen dosbam. cokacimcoook misafirler sayesinde nefs testine giriyorsun bol bol ve geçiyorsunda bu seferde başaracağına eminim hayatım. :lepi:günaydın canımmm afiyet olsun... bende çayım içiyrum pastalar tamam bi tek kısırım kaldı( ben kısıra nasıl dayanacağım yaaa (
canım uzun zamandır yoktun iyisin dimi deden nasıl oldu ??
gel tabi hayatım,bırakma bizi.dedenin iyi olduğuna sevindim.inşallah daha iyi olur. bu arada unutmadan sana söyleyim hayatım.geçmiş sayfaları okudunmu bilmiyorum ama bazı kararlar alındı istersen bir bak hayatım.dosbacım canım tşk ederim iyiyim yogunluktan ihmal ettim takımı ama artık daha sık gelicem...dedem de şimdilik iyi gibi...canım ne güzel 66 lara indin?diyet yaparken misaifr agırlamak zor oluyor yaa dimi..ama aksilikte hep o zamanlar yogun misafir geliyor benim dedelikafadulden
kızlar merhaba nasılsınız nasıl gidiyor diyetiniz ben kendimi halen toplayamadım bir ağlıyorum bir gülüyorum bir dalıyorum bir topluyorum bazen kalbimin dayanılmaz acıyan yarasına pansuman yapıyorum sonra da hiç yara almamış gibi hayatımı kaldığım yerden devam ediyorum tuhaf bir ruh hali içindeyim şimdi asıl sorunum dededmi kaybettim geceleri korkuyorum eşime daha bir sarılıyorum kalbinin atışını dinliyorum korkularım artıyor üç gündür yaşamak gittikce tatsız tutsuz olmaya başldı
uzun zamandır ilk defa bişeyler karaladım duygularımı ancak yazarak ifade ettiğim tekrar farkettim
ÇOK GEÇ ARTIK VERDİĞİM SÖZLER İÇİN
YARIN HİÇ OLMAYACAKMIŞ GİBİ BUGÜNSE UMUTLARIM AZ
ÖZLEM BÖYLE BİŞEY DEMEKKİ SONSUZA DEK ÖZLEMEK VE GERİ DÖNMEYECEĞİNİ BİLE BİLE BEKLEMEK
HANGİ MAHKUM BU HAYATTAN BİR CEZA ALMADADAN GİTTİ
VE BEN
GÖZLERİM KÖR KUYULARDA DİPSİZLİĞİ ARARKEN SENİ ORAYA BIRAKIP GİTMEYİ KABULLENDİREMEDİM KENDİME
SOĞUK DUVARLARIM VAR ŞİMDİ KİMSELERİN BİLMEDİĞİ DOKUNAMADIĞI YAŞAYAMADIĞI
SESSİZLİĞİME ÇARE GÖZÜMDEKİ DAMLALARA UMUT
GÜLMEK İÇİN BEKLEMEYECEĞİM ÇOK GEÇ GEÇ ARTIK
VERDİĞİM SÖZLERİN DÖNÜŞÜ YOK
ARTIK YORGUNLAR AĞIR VE YAŞLILAR SÖZLERİM
KİMSEYE GÜVENMEYEN ÜRKEKLER
KİM OLDUĞUMU UNUTTURMAKTAN YORGUN ÇIRPINIŞLAR İÇİNDE SÖZLERİM
UMUDUMU ŞİMDİ SONLANDIRIYORUM
KİMSELER BİLMEYECEK BUNDAN SONRA
MEVLANA GİBİYİM ŞİMDİ DÜNLE BERABER GİTTİ CANCAĞIZIM
öğlene misafirim var şimdilik bi evi toparlayım bi kaç pasta yapayım geliyorum
bu arada memlekete gitmekten vazgeçtim buralardayım
ÇOK GEÇ ARTIK VERDıĞıM SÖZLER ıÇıN
YARIN HıÇ OLMAYACAKMIŞ GıBı BUGÜNSE UMUTLARIM AZ
ÖZLEM BÖYLE BıŞEY DEMEKKı SONSUZA DEK ÖZLEMEK VE GERı DÖNMEYECEĞıNı BıLE BıLE BEKLEMEK
HANGı MAHKUM BU HAYATTAN BıR CEZA ALMADADAN GıTTı
VE BEN
GÖZLERıM KÖR KUYULARDA DıPSıZLıĞı ARARKEN SENı ORAYA BIRAKIP GıTMEYı KABULLENDıREMEDıM KENDıME
SOĞUK DUVARLARIM VAR ŞıMDı KıMSELERıN BıLMEDıĞı DOKUNAMADIĞI YAŞAYAMADIĞI
SESSıZLıĞıME ÇARE GÖZÜMDEKı DAMLALARA UMUT
GÜLMEK ıÇıN BEKLEMEYECEĞıM ÇOK GEÇ GEÇ ARTIK
VERDıĞıM SÖZLERıN DÖNÜŞÜ YOK
ARTIK YORGUNLAR AĞIR VE YAŞLILAR SÖZLERıM
KıMSEYE GÜVENMEYEN ÜRKEKLER
KıM OLDUĞUMU UNUTTURMAKTAN YORGUN ÇIRPINIŞLAR ıÇıNDE SÖZLERıM
UMUDUMU ŞıMDı SONLANDIRIYORUM
KıMSELER BıLMEYECEK BUNDAN SONRA
MEVLANA GıBıYıM ŞıMDı DÜNLE BERABER GıTTı CANCAĞIZIM
hayırdır balım ne oldu.gerçi benimkide sorumu ya. canım lütfen salma kendini. bak tam gaz hızlandık.bu hafta güzel kilo verip mutlu olacağız. oyüzden lütfen yanımızda ol. hepimizin motivasyona ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?