geçmişi okudum kızlar, hepsini cevaplayacağım birazdan alttakilerin
canım çok geçmiş olsun
ay çok güldüm bunlara ilahi emooş
bu menü pek olmamış cerencim, sen de fark etmişsin zaten
canım dualarım seninle :26: merakta bıraktın bizi kızların da dediği gibi, her şey yoluna girer umarım bir an önce :26:
üzmemeye çalış kendin
bi an o ayranlar neeeeeeeeeediyecektim
güzel menü burcucum
erkek arkadaşınla da barışmışsınızdır sanırım şimdiye
yine de güzel bence, afiyet olsun
evet canım farkındasın zaten fazla olmuş. bence nohut olmamış :26:afiyet olsun
keşke ailene yansıymasaydın, hatta başka bir arkadaşınla tartıştığını falan söyleseydin burcucum yaa :26:
tebrik ederim ayşeciiim, çok güzel bir habeer
ay çok güldüm ben demaşallah tartışmalarınız bile cici
oleeeyy
heh şöyle be zelişiiim, salla gitsiiin
vallahi kayıp oldum 2 gün ama iş yapmaktan bittim yani, sonrada kendimi dışarı attım tabi ki
güzel menüüüü, afiyet olsun burcucum
yerim seni ben
su hariç hepsini beğendim zelişim, bir de 2 parça değil daha fazla tavuk yemelisin, yağsızsa tabi
kız ben nelerle uğraşıyorum sen bir bilsengözümde hal kalmadı pc de saatlerce durmaksızın çalışmaktan neyseki bitti. bundan sonra hergün işimi düzenli yapmalıyım, çok zorlanıyorum cünkü
ooo izin güzel şeydir, iyi geceler tatlıım
menülerine çeki düzen vermelisin canım, ama yedim falan olmazçok yemekten ziyade yanlış şeyleri yiyorsun düzelir umarım birkaç güne bu menülerin, yoksa kilo falan verişmez bu şekilde söyleyeyim, kaşarlar falan, ohh nohut yemeği yağlı tabi, ooh
bu ne kız ayşeeeeeeebak bu şekilde düzensiz menülerle falan almam seni listeye haberin olsun
afiyet olsun bebeğim her zamanki gibi süpersin :):)
su iççççççbusenin de dediği gibi canım tavuğu çok yiyebilirsin :)
menülerini düzenlemen lazım canım çok yemiyosun 2 öğün görüyorum sende genelde. nohut yemeğinin suyunu değil de nohutlarını yersen daha iyi olur canım
bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani
dua edin bana korkuyorum yaa
daha düzenli olacak inşallah busecim ismim gülçin bu arada ekmek tüketmiyorum hiç bide fazla yemeden birden azaltmak olmuyor benim için ama bu hafta daha düzenli olacak bu arada 1 porsiyon nohutun 650 cal olduğunu öğrenince bir daha yemem herhaldegeçmişi okudum kızlar, hepsini cevaplayacağım birazdan alttakilerin
canım çok geçmiş olsun
ay çok güldüm bunlara ilahi emooş
bu menü pek olmamış cerencim, sen de fark etmişsin zaten
canım dualarım seninle :26: merakta bıraktın bizi kızların da dediği gibi, her şey yoluna girer umarım bir an önce :26:
üzmemeye çalış kendin
bi an o ayranlar neeeeeeeeeediyecektim
güzel menü burcucum
erkek arkadaşınla da barışmışsınızdır sanırım şimdiye
yine de güzel bence, afiyet olsun
evet canım farkındasın zaten fazla olmuş. bence nohut olmamış :26:afiyet olsun
keşke ailene yansıymasaydın, hatta başka bir arkadaşınla tartıştığını falan söyleseydin burcucum yaa :26:
tebrik ederim ayşeciiim, çok güzel bir habeer
ay çok güldüm ben demaşallah tartışmalarınız bile cici
oleeeyy
heh şöyle be zelişiiim, salla gitsiiin
vallahi kayıp oldum 2 gün ama iş yapmaktan bittim yani, sonrada kendimi dışarı attım tabi ki
güzel menüüüü, afiyet olsun burcucum
yerim seni ben
su hariç hepsini beğendim zelişim, bir de 2 parça değil daha fazla tavuk yemelisin, yağsızsa tabi
kız ben nelerle uğraşıyorum sen bir bilsengözümde hal kalmadı pc de saatlerce durmaksızın çalışmaktan neyseki bitti. bundan sonra hergün işimi düzenli yapmalıyım, çok zorlanıyorum cünkü
ooo izin güzel şeydir, iyi geceler tatlıım
menülerine çeki düzen vermelisin canım, ama yedim falan olmazçok yemekten ziyade yanlış şeyleri yiyorsun düzelir umarım birkaç güne bu menülerin, yoksa kilo falan verişmez bu şekilde söyleyeyim, kaşarlar falan, ohh nohut yemeği yağlı tabi, ooh
bu ne kız ayşeeeeeeebak bu şekilde düzensiz menülerle falan almam seni listeye haberin olsun
iyi geceler ayşecim
alış kın olmayınca zor oluyor zelişcim bu arada annene geçmiş olsun diliyorum inşallah geçer bir an önce atlatırBusi gelmiş :) ama ben iyigeceler demeye gelmiştim yorgunum kızlar temizlik manyağı oldum evde hiç alışkın değilim ya zorlanıyorum herkese iyi geceler
saol canım zaten suyunu yemedim hiç ama bir daha yemem 650 cal iş öğrenince şok oldun:26:afiyet olsun bebeğim her zamanki gibi süpersin :):)
su iççççççbusenin de dediği gibi canım tavuğu çok yiyebilirsin :)
menülerini düzenlemen lazım canım çok yemiyosun 2 öğün görüyorum sende genelde. nohut yemeğinin suyunu değil de nohutlarını yersen daha iyi olur canım
başarılar dilerim canımbebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani
afiyet olsun gayet güzel canımDÜNKÜ MENÜM
sabah09:30)
ara
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
- 2 çeri domates
- 1 salatalık
11:00)
öğle
- 10 fındık
13:30)
ara(16:30)
- 4 yk ıspanak yemeği(1 tatlı kaşığı yağla)
- salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kepekli ekmek
akşam
- 1 kivi
18:30)
3 lt su,3 fincan yeşil çay, 2 fincan nescafe
- ızgara biftek
- 1 kase cacık
- salata
30 dk walk at home, 24 dk karın bölgesi egzersizleri,75 squats
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah09:00)
öğle
- 2 haşlanmış yumurta
- 1 dilim kızarmış kepekli ekmek
- 2 çeri domates
- 1 salatalık
13:30)
ara(16:45)
- 1 porsiyon şiş köfte
- salata
- 1 kase yoğurt
- 1 dilim kepekli ekmek
akşam
- 1 elma
18:00)
3 lt su,5 fincan yeşil çay, 3 fincan nescafe
- 1 kase ezogelin çorbası
- 1 kase yoğurt
- salata
30 dk yürüyüş, 16 dk karın bölgesi egzersizleri,80 squats
afiyet olsun buse kuş kadar yemiyorsun bileDÜNKÜ MENÜM
sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
öğlen ve akşam 17.00
buğulama balık (çupra)
ara 23.30
100 gr light yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
squat rest günümdü
tüm gün yürüdüm dışarda, spor yok
bugün biraz daha iyi yemişsin afiyet olsun buseMENÜM
sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
öğle 13.30
ızgara tavuk
yarım kase yoğurt
ara 17.00
100 gr. light yoğurt
akşam 20.00
ızgara tavuk
yarım kase yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
65 squat
100 kol sıkılaştırma hareketi
günaydın canım heryer aynı bu hafta hem yağmurlu hem soğuk olacakmışselam kızlar kimse gelmemiş galiba
herkese günaydınlar mutlu sabahlar diliyorum...
bursa çok soğuk sanki kar yağıcako derece yaniii
saol canım sanada günaydınGünaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir hafta dilerim menüler süper
günaydın canımgünaydın kızlaaaarrr;
tickerimda bi değişiklik gözünüze çarptı mıııı????
maşallah bıravo bende değiştireyim hemen tickerimihemen kendime cvp vereyim, 75.9-76.9 bloğu kırıldı, 75,5tim bu sabaahhh
nesfitli kahvaltımı yaptım, hadi yeşil çay demlemeye gidiyorum ben...
günaydın kızlaaaarrr;
günaydın ayşegünaydın kızlarrrrr
cerencim tebrik ederim ben bekliyordum böyle bir şeyi
olmuşta haberim yokmuşkızlar kilo çizelgemi yapamadım yardım edermisiniz değiştiriyim derken kayboldu gelmiyor bilen biri yaparmı benim için açıklamayı okudum kadınlar kulübünden deniyorum olmuyor
Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama
kuzucuklarım hepimizi tebrik ediyorum 3 olmuşuz
canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirimhaftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)
durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.
bugün menümü utanarak yazıyorum.akşm yemeği saatim güme gitti.yemek yemeden arkadaşlara gittim.aç olunca ve çok ısrar edilince minik bir dilim kek yedim
12 de
2 yumurta
peynir ceviz
salatalık domates
akşam 8 de
1 dilim kek
20 dk aralıksız koşu
3,5 lt su
günaydın arkadşlar güzel bir h.sonu dilerim herkese
bugün kızçemin d.günü onunla ilgilenecem
Kızlar çok hasta oldum ben, kaçamağa meyilliyim. Burnumdan nefes alamıyorum, ateşim var, her yerim ağrıyor yaaaa!!!!
kızlar ben geldim. Geldim ama çok kalamayacağım. Çok zor günler beni bekliyor sanırım. Beynim karmakarışık.. Birazdan hazırlanıp teyzeme gideceğim. Bu gece onda kalacağım.. Beni sakın merak etmeyin. Gerçekten iyiym. Sadece ailemle anlaşamıyorum bi mevzuda. Benm için çok önemli olan bi mevzuda.. Bunu size yansıtmamaya çalıştım ama olmadı daha fazlaKonuyu merak ettiğinizi biliyorum, daha sonra ayrıntılı konuşuruz olur mu..
sabah(11:00)
1 haşlamış yumurta
2 ince dilim kaşar
domates yeşillik
4 zeytin
4 bardak şekersiz çay
öğle akşam birlikte
5 köfte
2 orta boy şiş et
6 bardak ayran
saat 19 gbi 1 bardak tarçınlı süt
su 2.5 litre
spor yok kızlar çok kötüyüm erkek arkadaşımla kavga ettik kusura bakmayın
hepinize iyi gceler öptüm
bu arada şişkinliğimin ve kg mun sabit kalmasının nedenini buldum kızlar.ben beyaz lahanadan salata yapıp yiyordum bu hafta hep yedim ama çiğ olduğu için şişkinlik yapmış dün yemedim bu sabah 400 gr eksideydim 69,5 kg çıktım.halada var şişkinlim yani bu hafta lahana yemeseydim çok güzel kg vermişim aslında.inş. kısa zamanda kalan şişkinliğimde iner
menümüde yazıyım
1. öğün
2 dilim kaşar
1 salatalık
1 kase nesfit
2. öğün
1 kase çorba
1.5 kepçe nohut yemeği
1 paket 150 cal lik diyet bisküvi yememem lazımdı biliyorum ama yedim:18::18:
5 saat temizlik yaptım
3 lt su içtim
2 bardak yeşil çay bu kadar
kızlar çok mu yiyorum sizce
bebişlerim menümü de yazıp çıkacağım yarın 2 tane sınavım var ikisi de baba yani
15.45 o yanlış yazmışım oraya :) ders çalışırken elim bişey arıyo sigarayı bıraktığımdan beri ilk vizelerim zor oldu biraz
bu sefer kesin gitttim
hee tamaamben de ocakta bıraktım canım, 3 ayı geçiyor daha da başlayacağımı sanmıyorum çünkü arkadaşlarımlayken 1-2 tane içiyorum çayın kahvenin yanında, ama daha sonra canım hiç çekmiyor. aklıma bile gelmiyor. o bağımlılık durumundan kurtuldum yani haftada 1-2 dal içiyorum keyif için
günaydın kızlaaaarrr;
daha düzenli olacak inşallah busecim ismim gülçin bu arada ekmek tüketmiyorum hiç bide fazla yemeden birden azaltmak olmuyor benim için ama bu hafta daha düzenli olacak bu arada 1 porsiyon nohutun 650 cal olduğunu öğrenince bir daha yemem herhalde
kızlar kalori cetveli diye bir site var çok faydalı tavsiye ederim
bu arada busecim 6 gün önce 64 kiloydum bugün 61.9 kiloyum 2.1 kilo verdim ama 4-5 den sonra bişey yemiyorum yani
alış kın olmayınca zor oluyor zelişcim bu arada annene geçmiş olsun diliyorum inşallah geçer bir an önce atlatır
saol canım zaten suyunu yemedim hiç ama bir daha yemem 650 cal iş öğrenince şok oldun:26:
başarılar dilerim canım
afiyet olsun gayet güzel canım
afiyet olsun buse kuş kadar yemiyorsun bile
bugün biraz daha iyi yemişsin afiyet olsun buse
günaydın canım heryer aynı bu hafta hem yağmurlu hem soğuk olacakmış
saol canım sanada günaydın
günaydın canım
maşallah bıravo bende değiştireyim hemen tickerimi
kızlar çıkıyorum ben yemek bulaşık temizlik bir sürü işim var çıkmam lazım öğlen yürüyüşede çıkacağım sonra görüşürüz bay
hee tamaamben de ocakta bıraktım canım, 3 ayı geçiyor daha da başlayacağımı sanmıyorum çünkü arkadaşlarımlayken 1-2 tane içiyorum çayın kahvenin yanında, ama daha sonra canım hiç çekmiyor. aklıma bile gelmiyor. o bağımlılık durumundan kurtuldum yani haftada 1-2 dal içiyorum keyif için
selam kızlar kimse gelmemiş galiba
herkese günaydınlar mutlu sabahlar diliyorum...
bursa çok soğuk sanki kar yağıcako derece yaniii
günaydın canım inşallah güzel biir hafta olur :)Günaydın arkadaşlar
hepinize güzel bir hafta dilerim menüler süper
günaydın kızlaaaarrr;
hemen kendime cvp vereyim, 75.9-76.9 bloğu kırıldı, 75,5tim bu sabaahhh
nesfitli kahvaltımı yaptım, hadi yeşil çay demlemeye gidiyorum ben...
sağol busim barıştık çok şükür yageç olduğu için yemek yiyemedik ama neyse mum ışıgında sade kahve içtik ahahaha başka bi arkadaş diyemezdim çünkü kmseyi o kadar takmam yani dosdoğru anlattım aramış annem akşam kapı çaldı ellerinde çiçkler kapımda sırılsıklam modunda geldi
sağol kuzum benm
umarım sınavın iyi geçer kuzum ben alnımın akıyla vermişim hepsinisenden de aynı başrıyı bekliorum
daha düzenli olacak inşallah busecim ismim gülçin bu arada ekmek tüketmiyorum hiç bide fazla yemeden birden azaltmak olmuyor benim için ama bu hafta daha düzenli olacak bu arada 1 porsiyon nohutun 650 cal olduğunu öğrenince bir daha yemem herhalde
kızlar kalori cetveli diye bir site var çok faydalı tavsiye ederim
bu arada busecim 6 gün önce 64 kiloydum bugün 61.9 kiloyum 2.1 kilo verdim ama 4-5 den sonra bişey yemiyorum yani
alış kın olmayınca zor oluyor zelişcim bu arada annene geçmiş olsun diliyorum inşallah geçer bir an önce atlatır
saol canım zaten suyunu yemedim hiç ama bir daha yemem 650 cal iş öğrenince şok oldun:26:
başarılar dilerim canım
afiyet olsun gayet güzel canım
afiyet olsun buse kuş kadar yemiyorsun bile
bugün biraz daha iyi yemişsin afiyet olsun buse
günaydın canım heryer aynı bu hafta hem yağmurlu hem soğuk olacakmış
saol canım sanada günaydın
günaydın canım
maşallah bıravo bende değiştireyim hemen tickerimi
günaydın kuzularım sabah uyuyakalmışım derse gidemedim ama kahvaltı yapıp dier dersime gitcem
Bu hafta sonu benim için çok yorucu geçti.... Cuma akşamı düğüne gittim. Cumartesi oğluma eğitime götürdüm sonra çarşıya gittim sonra evimize kombi taktırdık oraya gittim.... Pazar günü arkadaşımın kızının 6 ay kınasına gittim... Akşamına eltimleri kayınpederlerimi ağırladım.... Ve bu sabah yorgun bişekilde işe geldim...
Nasıl bi koşturma ama
Bu arada ben diyeti bırakamadım hala çok dikkat ediyorum kocamdanda azarı yiyorum
pek sor yapamadım ama hergün sabah akşam 50 şer mekik çektim sonra cumartesi günü oğlum kucağımdayken 3 saat kadar dolaştım çok enerji sarfediyorum oğlumla çok merak ediyorum ama tartılmadım cuma günü tartılıcam tekrar haber veririm size...
Bu arada mezun oldummu bilmiyorum bakayım mezun olanlar listesine diplomam verilmişmi.
mezun oldun canım hayırlı olsun ben daha dikkat ediyorum artık zaten ama yürüyüşe çıkamadım yağmur başladı ne yapacağım bilmemBu hafta sonu benim için çok yorucu geçti.... Cuma akşamı düğüne gittim. Cumartesi oğluma eğitime götürdüm sonra çarşıya gittim sonra evimize kombi taktırdık oraya gittim.... Pazar günü arkadaşımın kızının 6 ay kınasına gittim... Akşamına eltimleri kayınpederlerimi ağırladım.... Ve bu sabah yorgun bişekilde işe geldim...
Nasıl bi koşturma ama
Bu arada ben diyeti bırakamadım hala çok dikkat ediyorum kocamdanda azarı yiyorum
pek sor yapamadım ama hergün sabah akşam 50 şer mekik çektim sonra cumartesi günü oğlum kucağımdayken 3 saat kadar dolaştım çok enerji sarfediyorum oğlumla çok merak ediyorum ama tartılmadım cuma günü tartılıcam tekrar haber veririm size...
Bu arada mezun oldummu bilmiyorum bakayım mezun olanlar listesine diplomam verilmişmi.
ne güzel işte hep dikkat edersin kilonuda korursun umarımMalesef daha mezuniyet belgem hazırlanmamış...
Zaten benimde diyeti bırakıcam yok zaten elimde değil hep diyet modundayım bişeyi yerken 2 kere düşünüyorum artık bu böyle gidicek herhalde neyse almayayımda o yeter bana yoksa tekrar dönerim listelere :18::18:
günaydın kızlarrrrr
cerencim tebrik ederim ben bekliyordum böyle bir şeyi
kızlar, dün zeytinyağlı taze bakla yemeği yapmıştım, bugün 6 kaşık ondan yedim öğlen, iyi mi? yoksa bakla pek tavsiye edilmio muydu yaa?
sabah size yazdıktan sonra uyuya kalmışım yine
şimdi yeşil çay içicem...
akşam da eşimle salata yicez , ama son menümü yazarım yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?