Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar sınavdan geldim başım çok ağrıyo uykusuzluktan biraz uyuyup kendime geleyim :) öpüyorum hepinizi görüşürüz
geçmiş olsun canım

sebze olduğundan zararı dokunmaz sanırım canım

anladım canım karar senin boyun kaçtı senin

epey yorulmuşsundur buse

afiyet olsun canım kek bozmuş ama olsun ayrıca geçmiş olsun beninde elim ayağım titriyor kendimi durduramıyorum hemen dişlerimi fırçalayıp kahve içiyorum yorgunluğum duruyor ama iştahım kesiliyor

evet biraz yoruldum ama eskiden daha çok geliyorlardı alışkınım artık gelseler de ben dışarda gezdiğim için pek denk gelemiyorum komşularla

menüm bugün daha güzel oldu beğendim yani
sabah
1 kk layt peynir
1 haşlama yumurta
yarım domates
yarım salatalık
azcık maydanoz
1 sivri biber

akşam

mantar sote 130 cal
1kase yoğurt

30 dak yürüyüş
2 saat ev işi

3lt su
3,fincan yeşil çay

busecim bugün tartıldım 500 gr - deyim zaten,tahmini bir rakam yazmadım yani.neyse ben mutlaka girmeye çalışcağım 4 gün gidiyorum ama 2 günü yolda gececek zatem bin küsür km yol gideceğiz

ooo süpermiş o zaman burcuuuuu otoriter ev kadını olacaksın

ay dukan usulü etli lahana sarması yedim bugün içinde pirinç yoktu tabi ama mis gibiydi ooohhhh

aynen öle buse çok otoriterim her konuda çok titizim mesela herşey zamnladığım günde saatte olmalı filan etli lahana mı ımmmm olsa yirdik

kekin acısını sporla çıkarcam cnm bi dahada öyle şeyler yok ayran süt filan takılcam

buseeeee sen yokken çok sessiz burası gitme biyere :):)

geçti cnm ya atlattık sonunda bu gergin anları şu an tam aşk böcüğüyüz

olsun emoşummmm sen düzeltirsin

finallere şimdiden başlıcam canım yoksa olmıcak valla çok zorlandım

buse ya aynen valla ben sigarayı bıraktıktan 2 hafta kadar sonra diyete başladım. baktım elim boş diye homini gırtlak yiyorum 80i görcem diye ödüm koptu :) bizim okuldad bi merdiven var baya yüksek her gün orddan çıkıyorum sigara içerken nefesim kesilirdi şimdi rahat rahat çıkıyorum

o kek olmasaymış iyiymiş afiyet olsun bebeğim
emoş ve gülçin de gelmiş hoş geldiniz kızlaar

geldim canım ama hemen gideceğim

az olmuş sanki canım bi dhakine saatlerini de yaz canım. mesela ben sabah 8-9 gibi kahvaltı yapıyorum akşam da 6 da yiyorum arası çok fazla. ama senin öğünlerinin arası ne kadar bilmiyorum. yorum yapmak açısından daha rahat olur

hoşgeldin canım ama ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler bugünde pek boştu buralar nedense

hoşbulduk canım pazartesi sendromu olsa gerek :)

kızlar 2 saatliğine çıkıyorum evden esada geçicem yarın babaannesi hastaneye yatıcak ıspartaya gelecekler evi temizleyip yemek hazırlayacağım 11 e doğru gelmiş olurum öpüyorum hepinizi görüşürüz

bi daha o kek olmıcak hataydı biliorum şimdi o yüzden 30 dakikadan fazla plates yapcam

Son düzenleme:
gecmise dalmadan dünki menümü yazayim, düserim müserim üzerime yük kalmasin

11:00
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
tam bugday "topuz ekmek" (türkiyede bu ekmekden görmedim adini bilmiyorum, google translatorun yalancisiyim)

15:00
6 cilek

17:00
1 kuru kayisi

21:00
1 tabak mercimek corbasi (mercimekli hacuv corbasi desek daha dogru olur
3 kasik yogurt
2 kurabiye :18:

2 lt su (2 bardak yesil cay dahil)
30 dk disarida yürüyüs
(squats simdi aklima geldi unutmusum :18: )

cereeen süpersiiin

dukanda yasak bir sebze, nişastalı olduğu için patates, mısır, enginar ve bezelye de yasak mesela, bence pek tüketmemeye çalış

saol Busee :) inşallah bööle devam eder...
ya ben de şüphelendim aslında ama ekmek yemedim yanında... sabah da nesfit yemiştim, akşam 2 dilim yedim salatayla , dengelenmiştir..

süper olmuş, hatta az bile olmuş cnm.. böyle çok az yemeye alıştırma ki heğ kilo vermeye devam et..

vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 177 cal almışım çok azmış kızlar

evet cnm çok azz!! bu kadar az olmamalı... zarar verme kendine

menüm
sabah omlet
domates
salatalık
peynir

akşam
köfte salata

harika cnm.. hiç ekmek yemiyor muydun sen?

kekin acısını sporla çıkarcam cnm bi dahada öyle şeyler yok ayran süt filan takılcam

kek mi? oohhh, hadi yemişin madem, afiyet olsun Burcuuuu, yeme bi daha evet cnm.. :)

hem geçmiş olsun, hem kolay gelsin cnm..

cnm hem akşam yemeğin çok geç olmuş, hem de kurabiye neee??

bugünkü menüm:

sabah (09:30)
200ml light süt + nesfit

öğlen (14:30)
6 kaşık z.yağlı bakla + yoğurt

ara (16:30)
2 kuru kayısı + 2 ceviz

akşam (19:00)
karidesli salata (az karides) + 2 dilim kepek ekmeği

ara (21:10)
light sütlü kahve (80ml falan süt) + 1 ceviz (hatta şimdi içiyorum kahveyi kızlarrr)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…