geçmiş olsun canımkızlar sınavdan geldim başım çok ağrıyo uykusuzluktan biraz uyuyup kendime geleyim :) öpüyorum hepinizi görüşürüz
sebze olduğundan zararı dokunmaz sanırım canımkızlar, dün zeytinyağlı taze bakla yemeği yapmıştım, bugün 6 kaşık ondan yedim öğlen, iyi mi? yoksa bakla pek tavsiye edilmio muydu yaa?
sabah size yazdıktan sonra uyuya kalmışım yine
şimdi yeşil çay içicem...
akşam da eşimle salata yicez , ama son menümü yazarım yine :)
anladım canım karar senin boyun kaçtı seninhadi yaaa bak çok üzüldüm şimdi o zaman devam edicem diyete ve listede kalmaya ama inanın çok zor yaaa eşim hafta sonu hep yediklerimi takip etti
Neyse 2 kilodan bişey olmaz ben devam edeyim eşime çaktırmadan tabi başarabilirsim. En sonunda ne halin varsa gör dicek
yok canım mezun olamamışım hissetim bunu galiba bütün hafta sonu dikkat ettim yediklerime sıkıcam kemerleri biraz daha püsküüt kabul etmemiş
epey yorulmuşsundur buseben geldim kızlaarbugün sütçü geldi, annem de süt alırken alan herkesi bize kahveye çağırmış 11 de kahvaltı yaptım, hemen evin dağınık kısımlarını topladım, sonra misafirler geldi ve 1,5 sa önce gittiler, sonra bulaşıklar, yemeğim falan derken bu saati buldu gelebilmem
hemen geçmişe bakayım
afiyet olsun canım kek bozmuş ama olsun ayrıca geçmiş olsun beninde elim ayağım titriyor kendimi durduramıyorum hemen dişlerimi fırçalayıp kahve içiyorum yorgunluğum duruyor ama iştahım kesiliyorsabah(10:30)
1 haşlanmış yumurta
2 orta boy domates
1 acı sivri biber
2 zeytin
yarım kk yağsız peynir
kızlarrrrr okula gittim bildiğiniz elim ayağım titredi bugün bahane değil biliorum ama meyveli topkek yedim
akşam(18:00)
2 parça haşlanmış et
2 orta boy domates
1 sivri acı biber
2 litre su ama 3 ü bulur
45 dk walk at home
plates ve basen hareketleri yapcam yatmadan önce
1 litrede yeşil çay (yarısını içtim birazdan bi 500 daha içicem )
afiyet olsun busecimay dukan usulü etli lahana sarması yedim bugün içinde pirinç yoktu tabiama mis gibiydi ooohhhh
geldim ama menümü yazıp gideceğim çay zamanı eşimle ve çocuklarımla olmam lazım yatmadan uğrarım yineemoş ve gülçin de gelmişhoş geldiniz kızlaar
geçmiş olsun canım
sebze olduğundan zararı dokunmaz sanırım canım
anladım canım karar senin boyun kaçtı senin
epey yorulmuşsundur buse
afiyet olsun canım kek bozmuş ama olsun ayrıca geçmiş olsun beninde elim ayağım titriyor kendimi durduramıyorum hemen dişlerimi fırçalayıp kahve içiyorum yorgunluğum duruyor ama iştahım kesiliyor
yarın tartılmak istiyorum bakalım kaç kilo olmuşum yatmadan uğrarım kızlarvaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 177 cal almışım çok azmış kızlar
hoşgeldin canım ama ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler bugünde pek boştu buralar nedenseben geldiimmm :) geçmişe bakıp geliyorum :)
ooo süpermiş o zaman burcuuuuuotoriter ev kadını olacaksın
ay dukan usulü etli lahana sarması yedim bugün içinde pirinç yoktu tabiama mis gibiydi ooohhhh
geçmiş olsun canım
sebze olduğundan zararı dokunmaz sanırım canım
anladım canım karar senin boyun kaçtı senin
epey yorulmuşsundur buse
afiyet olsun canım kek bozmuş ama olsun ayrıca geçmiş olsun beninde elim ayağım titriyor kendimi durduramıyorum hemen dişlerimi fırçalayıp kahve içiyorum yorgunluğum duruyor ama iştahım kesiliyor
ben geldim kızlaarbugün sütçü geldi, annem de süt alırken alan herkesi bize kahveye çağırmış 11 de kahvaltı yaptım, hemen evin dağınık kısımlarını topladım, sonra misafirler geldi ve 1,5 sa önce gittiler, sonra bulaşıklar, yemeğim falan derken bu saati buldu gelebilmem
hemen geçmişe bakayım
geçti cnm ya atlattık sonunda bu gergin anları şu an tam aşk böcüğüyüz
olsun emoşummmm sen düzeltirsin
cereeen süpersiiin
sevindim canım, tahmin ediyordum zaten. barışmanız da pek şukela olmuş
yemeğini azaltma zaten ama kalorisi az yemeklerden bol ye kuzum, yağlılardan ve nişastalılardan uzak dur
ben başlayacağımı sanmıyorum tekrar sigaradilerim böyle olur yani
ay okurken yoruldum
sınavının kötü geçmesine üzüldüm emoşdiğeri için sevindim ama
tam zamanında kurutlduk su sigaradan, yoksa bırakanlar hep 10 kg a yakın alıyorlaryırttık bu durumdan emmooş
geçmiş olsun tatlım, muaaah
notumu aldım canım
dukanda yasak bir sebze, nişastalı olduğu içinpatates, mısır, enginar ve bezelye de yasak mesela, bence pek tüketmemeye çalış
canım alamazsan alama yani belgeni, böyle yapmamalısın :26: çocuk gibi kalacaksın, kocan seni beğenmemeye başlamış biledevam etmeni istemiyorum ben senin
sabah(10:30)
1 haşlanmış yumurta
2 orta boy domates
1 acı sivri biber
2 zeytin
yarım kk yağsız peynir
kızlarrrrr okula gittim bildiğiniz elim ayağım titredi bugün bahane değil biliorum ama meyveli topkek yedim
akşam(18:00)
2 parça haşlanmış et
2 orta boy domates
1 sivri acı biber
2 litre su ama 3 ü bulur
45 dk walk at home
plates ve basen hareketleri yapcam yatmadan önce
1 litrede yeşil çay (yarısını içtim birazdan bi 500 daha içicem )
emoş ve gülçin de gelmişhoş geldiniz kızlaar
menüm bugün daha güzel oldu beğendim yani
sabah
1 kk layt peynir
1 haşlama yumurta
yarım domates
yarım salatalık
azcık maydanoz
1 sivri biber
akşam
mantar sote 130 cal
1kase yoğurt
30 dak yürüyüş
2 saat ev işi
3lt su
3,fincan yeşil çay
hoşgeldin canım ama ben çıkıyorum sizlere iyi sohbetler bugünde pek boştu buralar nedense
buseeeee sen yokken çok sessiz burası gitme biyere :):)
finallere şimdiden başlıcam canım yoksa olmıcak valla çok zorlandım
buse ya aynen valla ben sigarayı bıraktıktan 2 hafta kadar sonra diyete başladım. baktım elim boş diye homini gırtlak yiyorum 80i görcem diye ödüm koptu :) bizim okuldad bi merdiven var baya yüksek her gün orddan çıkıyorum sigara içerken nefesim kesilirdi şimdi rahat rahat çıkıyorum
o kek olmasaymış iyiymişafiyet olsun bebeğim
geldim canım ama hemen gideceğim
az olmuş sanki canım bi dhakine saatlerini de yaz canım. mesela ben sabah 8-9 gibi kahvaltı yapıyorum akşam da 6 da yiyorum arası çok fazla. ama senin öğünlerinin arası ne kadar bilmiyorum. yorum yapmak açısından daha rahat olur
hoşbulduk canım pazartesi sendromu olsa gerek :)
kızlar 2 saatliğine çıkıyorum evden esada geçicem yarın babaannesi hastaneye yatıcak ıspartaya gelecekler evi temizleyip yemek hazırlayacağım 11 e doğru gelmiş olurum öpüyorum hepinizi görüşürüz
cereeen süpersiiin
dukanda yasak bir sebze, nişastalı olduğu içinpatates, mısır, enginar ve bezelye de yasak mesela, bence pek tüketmemeye çalış
menüm bugün daha güzel oldu beğendim yani
sabah
1 kk layt peynir
1 haşlama yumurta
yarım domates
yarım salatalık
azcık maydanoz
1 sivri biber
akşam
mantar sote 130 cal
1kase yoğurt
30 dak yürüyüş
2 saat ev işi
3lt su
3,fincan yeşil çay
vaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 177 cal almışım çok azmış kızlar
menüm
sabah omlet
domates
salatalık
peynir
akşam
köfte salata
kekin acısını sporla çıkarcam cnmbi dahada öyle şeyler yok ayran süt filan takılcam
kızlar 2 saatliğine çıkıyorum evden esada geçicem yarın babaannesi hastaneye yatıcak ıspartaya gelecekler evi temizleyip yemek hazırlayacağım 11 e doğru gelmiş olurum öpüyorum hepinizi görüşürüz
gecmise dalmadan dünki menümü yazayim, düserim müserim üzerime yük kalmasin
11:00
2 yumurta omlet yagsiz
kk peynir 50%yag
2 zeytin
tam bugday "topuz ekmek" (türkiyede bu ekmekden görmedim adini bilmiyorum, google translatorun yalancisiyim)
15:00
6 cilek
17:00
1 kuru kayisi
21:00
1 tabak mercimek corbasi (mercimekli hacuv corbasi desek daha dogru olur
3 kasik yogurt
2 kurabiye :18:
2 lt su (2 bardak yesil cay dahil)
30 dk disarida yürüyüs
(squats simdi aklima geldi unutmusum :18: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?