bi de bana sor burcuuuu benden 5 yaş küçük ben hala okucam diye bi tarflarımı yırtıyorumsağlık meslek mezunu olsaymışım 6 yıldır mesleğimi yapıyodum düşün yani
afiyet olsun canım bugün menünü çok beğendimilk mesajını alıntılamayı unutmuşum :) epilasyonu komple mi yaptırıyosun bende başlamak istiyorum ama çok kararsızım sürekli kıl tüyle uğraşmak istemiyorum aslında çok tüysüzüm bacaklarımda falan çok az ama az olması daha kötü rahat rahat ağda yapamıyorum 2 tüy arası mübarek 3 cm
ben 2 yıldır küt kullanıyorum çok alıştım uzayınca hemen kestiriyorum zaten küt uzayınca da bi garip duruyo. bu sefer kat attırdım uzatıcam diye ama bakalım esad kızıyo artık hep kısa saçların biraz uzat diyo. dayanabildiğim yere kadar uzatıcam bu sefer
süpersin zelişimbende seni kocamaaaan öpüyorum iyi geceler
geçmiş olsun canım ya olumsuz düşünme böyle herşeyde vardır bir hayır
iyi geceelr burcuuummm öpüyorum
busii bu gidilşle yazın hakkaten 47 olcan
bebeklerim bende yatıyorum yarın erken kalkıp arkadaşıma gidicem ders çalışmaya ara verdiğimizde uğrarım :)
öpüyorum hepinizi iyi geceler
busecim bugünkü ve dünkü mesaj sayılarımı attım sana. zahmet olmazsa eksik var mı bakabilir msin? bu hafta baya karıştı göndermediğim gün var mı?
bu arada tuğbadan haber alan var mı hala gelmedi merak ettim :26:
ay işte benim başıma gelen bu yaaa... spordan önce nasıl kilo verdim, 2 haftada 2,6kilo, sonrasında spora başladım 2 haftada 100gr... yuh yani.. neyse, devam ama.. bu arada diyetisyene gidicem kızlar, bir yağ-kas oranımı ölçsün, şubatta gitmiştim, bakalım değişiklik var mı.. gidince yazarım size...verirsin bence burcuuama dikkat et çok spor yaparsan kasların şişer, kilo vermen de durabilir, bu konuya dikkat et. benim başıma geldi 2,5 haftaydı sanırım kilo veremedim, meğer sporu abarttığım içinmiş :26: sporu bi azalttım gidiverdi kilolar sonra
ticker ıma bakın
bugün varyaaaaaa wc ye çıka çıka bir hal oldum. wc ye gittikçe girdim mutfağa sonra su içtimyarına daha da ekside çıkacağım inşallah
kızlar kaptanımızı merak ediyorum ne yapıyor acaba :26:
yarın kaptanımızla da tubişle de görüşüp size bildireceğim inşallah
bugün misafir gelince yine işlerim kaldı tabi, yarın yapmalıyım yoksa gidişatım yine iyi değil :18:
ben de yatayım artık, hepinize iyi geceler ve günaydınlar her zamanki gibi
konuş da haber ver buse ebruyu bende çok merak ediyorum bebişiyle keyifleri iyidir inşallahkızlar kaptanımızı merak ediyorum ne yapıyor acaba :26:
bugün misafir gelince yine işlerim kaldı tabi, yarın yapmalıyım yoksa gidişatım yine iyi değil :18:
günaydın canımGünaydın güzelleeerrrr..
şimdi önce Buse'ye dünkü mesaj sayımı yazıyorum, sonra biraz geçmişi okuyorum, sonra menümü yazıyorum :)
afiyet olsun çok güzel menünKızlar dünkü menümü de yazıp biraz kaçıyorum, öğlene doğru gelirim..
sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 KK beyaz peynir
çay(şekersiz içiyorum ben zaten)
öğlen(12:00)
1/3 kase mercimek çorbası (walla çok çok azdı :) )
haşlanmış tavuk but
1.5 dilim kepek ekmeği
yoğurt
ara(15:00)
light sütlü neskafe
akşam(18:00)
4 kaşık z.yağlı pırasa yemeği
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
2 saate yakın PT
kızlarında dediği gibi sen 447 olacaksın galibabugün varyaaaaaa wc ye çıka çıka bir hal oldum. wc ye gittikçe girdim mutfağa sonra su içtimyarına daha da ekside çıkacağım inşallah
tuğbada aklımda hep ailesiyle sorun yaşıyordu dualarımız onunlaesad kızıyorsa uzat tabi
cidden yaa
iyi geceler tatlım
bakcam şimdi canım
ay ben söylemeyi unuttum. dün mesajlaştık tubişle. maalesef takımdan ayrılmak istiyor ama ben izine ayrılmasını teklif ettim ona, yarın tekrar bir konuşacağım. özel nedenlerden dolayı böyle olması gerekiyormuş, şuan bilgisayarı da olmadığından giremiyormuş internete kızlarhepinize selamı var, zor bir dönemden geçtiğini ve dua istediğini söyledi. onun için dua edelim de sorunları düzelsin, her şey yoluna girsin
yarın daha detaylı bilgilendiricem hepinizi
sağlık meslek lisesi okumak çok iyiymiş anladım bende bu sene ilk defa 26 yaşımda ünüveste sınavına girdim 235 puan aldım lys ye girmeyeceğim açık öğretim düşünüyorum okul puanıyla 290 oluyor okul puanıyla açıkta yer kalırsa tıbbi sekreterlik istiyorum kalmazsa bilmiyorum ne okuyacağım adalet falan herhalde fikiriniz varsa paylaşın benimle sevinirim arkadaşlaratt canım .:) hakkaten nimeet yani :) bi de saçları da uzunbenimki hep kısa olunca kıskanıyorum
okuyo canım hem okuyo hem çalışıyo acil tıp teknisyeni sağlık meslek lisesi mezunu. kpss den yüksek aldı ataması yapılınca okulla beraber götürüyo. iş zaten nöbetli ayda 7 gün nöbet zorunluluğu var onun dışında yatışokulda dersin olmadığı günlerde nöbete kalıyo :)
çok güzel olmuş canımsın kıyafatlar de hayırlı olsun 1 ay sonra hepsi tam olacak 2 ay sonra bol gelecekler inşallah11:00
2 yumurta (yagsiz omlet)
1 dilim tam bugday ekmegi
2 zeytin
1 kk 50% yag oranli beyaz peynir
15:00
1 kuru kayisi (koyu)
17:00 (disarida; iyi olmasada yürüyerek ayakta yemek durumunda kaldim :44: )
ekmekSiz döner (dana, kiyma döneri)
salata
yarim kutu "Yayla" ayran (her 100ml 33kcal)
4 bardak yesil cay (1-2 bardak yesil cay daha icmek istiyorum)
1,5lt su (yatana kadar en az 0.5 lt daha icerim döner susatti
squats,
yürüyüs
ve bolca kosusturma
çok güzel canım afiyet olsunBugünkü Menüm
sabah:
(09:00)
- 1 parça hamursuz
(10:30)
- 1 dilim sarımsaklı ekmek
- yarım domates
- yarım salatalık
öğle12:30)
- 4 yk pırasa yemeği
- 1 kase yoğurtlu limonlu brokoli
- yarım dilim tam buğday ekmeği
ara15:00)
akşam
- 10 fındık
17:30)
- 150 gr tavuk göğsü haşlama
- çoban salata (yağsız)
3 lt su, 4 fincan yeşilçay, 1 bardak çay,1 fincan nescafe
1 saat yürüyüş(40dk normal+20dk koşu) , 100 squats, 30 dk jillian
aynen bend e busi ya dün kış kıyamet bugün bahar gibi bu ne ya bahr havası çarpıyor insanı gerçektenyaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağımbıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm
dukan çok zor kolay gelsin tatlı yok meyva yok sabır gerektiriyor insanda sendede o bolca mevcut maşallahyok anam yoook yetmeeezzzbenim bu dukanın istediğim kiloya ulaştıktan sonra yapılması zorunlu bir "güçlendirme" adında evresi var. o da verilen kilo başına 10 gün ben dukana 59 kg iken başladım, en az 100 gün yani kaba hesap 3,5 ay güçlendirme yapmak zorundayım bu yaz istediğimi pek yiyemeyeceğim yine ama neyseki güçlendirme evresi bu kadar katı değil. mesela haftada 2 gün ödül öğünüm olcak, ödül öğünlerimi kendim seçcem sabah mı öğlen mi akşam mı ve o öğün de ana yemek +tatlı + içecek olacak. ve istediğimi yiyeceğğim bir de ekmek, bakliyat hakkım falan olcak :26: bunlarla avunuyorum işte
bazen ben de suyu abartıyorum ama içim istiyor içtikçe içesim geliyor nedenseben anlamam, bak venüs kaç gün giremedi. geldiğinde bütün menülerini yazdısen de kağıda not alacaksın, yazamadığın menüleri geldiğinde tek tek yazacaksın buraya venüs gibi, istiyorum o menüleriiii bak şeytancıklarımı çıkardım zeliş
o arkadaşına göstermekle iyi etmişsin, çünkü kıyısından dönmüş bence o zehirlenmenin5 lt ne demek ya, resmen içini yıkamış gününün yarısı wc de geçmiştir
MENÜM
sabah 11.30
dukan krep
üçgen peynir
ara 15.30
1 kase yoğurt
akşam 18.45
10 adet minik hamsi(buğulaması çok kötüydü yiyemedim)
yumurtalı ıspanak
2 kupa yeşil çay
3 lt su
75 squat
100 kol egzersizi
canım benim de en sevdiğim mağaza denebilir h&mtamam iç çamaşırı için bakarım, burda da vardır umarım ama iç çamaşırından çok daha mühim bikini benim için, bulana kadar arayacağım artık
geçmiş olsun cnm
geçmiş olsun nurcum :26:bir an önce iyileşir dilerim :ssz
afiyet olsun canım bugün menünü çok beğendimilk mesajını alıntılamayı unutmuşum :) epilasyonu komple mi yaptırıyosun bende başlamak istiyorum ama çok kararsızım sürekli kıl tüyle uğraşmak istemiyorum aslında çok tüysüzüm bacaklarımda falan çok az ama az olması daha kötü rahat rahat ağda yapamıyorum 2 tüy arası mübarek 3 cm
kızlar kaptanımızı merak ediyorum ne yapıyor acaba :26:
çok güzel olmuş canımsın kıyafatlar de hayırlı olsun 1 ay sonra hepsi tam olacak 2 ay sonra bol gelecekler inşallah
Bebeğim sen kafama vurmak için buradasın zaten. Başka nasıl birbirimizi kontrol edeceğiz. Yerim seni benkız bak vurmam istersen kafana :26: wasa demişsin vurulur yani ona, çikolata yemişsin, akşam meyveleri götürmüşsün vurmamak olmazdı o kafaya
biliyorsunuz ki size yaptığım yorumların bana hiçbir faydası yok, sizin için çabalıyorum, sizi diyette tutmak için
ay yerim ben seni nasıl da güzel anlatmış venüsüm
Sana da çok güveniyoruz bebeğim kaçamak insanı değilsin sen benim gibiohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah
Ay ben son gece çalışıyorum hepsine resmeeenbu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mieger o ssercecikse evet
Canım ne oldu yaaaakizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.
Canım 2 öğün 1 ara metabolizmanı yavaşlatmaz mı yahu?günaydin kizlar, nasilsiniz?
kahvaltima baslamadan bir bakayim dedim bizim citirlar ne yapiyor.
bu arada bugün gecen cumadan 400gr daha fazla ciktim
inanamiyorum bu nasil oldu
bugün yine 2 ögün ve 1 ara yapmaya calisacagim.
fakat günüm disarida gececegi icin (büyük ihtimalle) bugünde döner yemek istemyorum.
bakalim yemek isini nasil yapacagim.
ebrucum çok şaşırdım.kızıl hangi marka olursa olsun akar yapısı öyle siyahta aynı şekilde.ben loreal,koleston,palette,syoss hepsini kullandım.
busecim kızılı siyah dahil hiç bir renk tamamen kapatamaz aralarda ışıkta görülen kızıl yansımalar olur. silme işlemini bir losyonla yapıyor ve yıpratmadığı söyleniyor.istanbuldasın şanşlısın kuaförlere sor canım yapan yer çoktur.ben 5 ay önce mavi siyah yaptım o bile 2-3 ay aktı mavi mavi.1 ay önce açtım açık kahveye döndüm.benim saçlarım güçlü ve dayanıklı o yüzden cesaretim
bugün menüm
12 gibi
1 yumurta
domates
salatalık
peynir
akşam 5 gibi
fırında yumurtalı peynirli karnıbahar
üstüne de sarımsaklı yoğurt
cevizden sıkıldım ara verdim biraz.
su 3,5 lt
spor 2 gündür yok.saçma bir olay yüzünden tatsızım biraz onun da etkisiyle halim pek yok.insanları anlamakta çok zorlanıyorum artık
ticker ıma bakın
yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağımbıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm
kzlar sormussunuz bugünki randevumu.
sevgilimle bulusmadim, ekndisi ne yazik ki cok uzakda ikimizde yurt disindayiz senede 1 kez ya görüsüyoruz ya görüsemiyoruz
birde bizim ya farkimiz cok oldugundan ailem icin problem oldu dogal olarak.
konuda acmistim
ama ben cok seviyorum onun sevgisinede inaniyorum, nasipse kaderimde varsa olacak insallah.
bugünki randevum ben lazer epilasyon yaptiriyorum, onun icindi.
cok aci cektim bugün
bu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mieger o ssercecikse evet
tesekkür ederim canim
bana tavsiye edilen ve kullandigim marka Paul Mitchell canim.
veeeeee o elbisenin 40 bedeni suan dolabimda
altina giyinmek icinde pantolonda aldim ama o 44 beden, cok dar kesimdi zayiflayinca o bana ancak olur
dayanamadim 40 bedene sigacakmiyim diye baktim..ve sonuc zar zor girdim ama kemer kapanmadi
hic hos bir görüntü yok. yani bu elbisenin 44 bedeni üzerimde daha farkli duruyordu.
zayiflayinca daha zl duracagindan eminim
gitsn kilolar, gelsin yaz, gelsin 40 beden elbiseee
pantolonda zar zor giyindim fermuari sormayin ama
patlatmadan kapattim nefesimi biraktigimda pantolonun bel kismindan benim simit tasti
o yaglar yaza kadar gidecek insallah
veee bombada bu takimi akerin yeni basörtüsü koleksiyonundan 1 esarpla tamamladim.
simdi kilo vermek beni bekliyor
yoksa paramada yazik olacak, elbise, pantolon, esarp 200tl civari bir harcama oldu.
veremezsem ceza albiseyi giyememekle degil, cüzdanimada yansimis olacak ki sua aralar durumum pekde ic acici degil aslinda
tebrikler canim
masallah, darisi basimiza.
canim hamsi buglamayi nasil yaptin ki güzel yenmedi?
ben bayilirim buglamasina
amin insallah
sen yine iyisin ben ilk günde ve sonraki günlerde ya 5 ya 10 fazla yaptim
listeye bakmak istemedim aklimda kaldi sandim ama biraz fazla atmisim
Allah iyiligini versin emos
kizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.
bugün varyaaaaaa wc ye çıka çıka bir hal oldum. wc ye gittikçe girdim mutfağa sonra su içtimyarına daha da ekside çıkacağım inşallah
bi de bana sor burcuuuu benden 5 yaş küçük ben hala okucam diye bi tarflarımı yırtıyorumsağlık meslek mezunu olsaymışım 6 yıldır mesleğimi yapıyodum düşün yani
ben 2 yıldır küt kullanıyorum çok alıştım uzayınca hemen kestiriyorum zaten küt uzayınca da bi garip duruyo. bu sefer kat attırdım uzatıcam diye ama bakalım esad kızıyo artık hep kısa saçların biraz uzat diyo. dayanabildiğim yere kadar uzatıcam bu sefer
süpersin zelişimbende seni kocamaaaan öpüyorum iyi geceler
iyi geceelr burcuuummm öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?