Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

busecim bugünkü ve dünkü mesaj sayılarımı attım sana. zahmet olmazsa eksik var mı bakabilir msin? bu hafta baya karıştı göndermediğim gün var mı?

esad kızıyorsa uzat tabi

busii bu gidilşle yazın hakkaten 47 olcan

cidden yaa

bebeklerim bende yatıyorum yarın erken kalkıp arkadaşıma gidicem ders çalışmaya ara verdiğimizde uğrarım :)
öpüyorum hepinizi iyi geceler

iyi geceler tatlım

busecim bugünkü ve dünkü mesaj sayılarımı attım sana. zahmet olmazsa eksik var mı bakabilir msin? bu hafta baya karıştı göndermediğim gün var mı?

bakcam şimdi canım

bu arada tuğbadan haber alan var mı hala gelmedi merak ettim :26:

ay ben söylemeyi unuttum. dün mesajlaştık tubişle. maalesef takımdan ayrılmak istiyor ama ben izine ayrılmasını teklif ettim ona, yarın tekrar bir konuşacağım. özel nedenlerden dolayı böyle olması gerekiyormuş, şuan bilgisayarı da olmadığından giremiyormuş internete kızlar hepinize selamı var, zor bir dönemden geçtiğini ve dua istediğini söyledi. onun için dua edelim de sorunları düzelsin, her şey yoluna girsin

yarın daha detaylı bilgilendiricem hepinizi

kızlar kaptanımızı merak ediyorum ne yapıyor acaba :26:

yarın kaptanımızla da tubişle de görüşüp size bildireceğim inşallah

bugün misafir gelince yine işlerim kaldı tabi, yarın yapmalıyım yoksa gidişatım yine iyi değil :18:

ben de yatayım artık, hepinize iyi geceler ve günaydınlar her zamanki gibi

Günaydın güzelleeerrrr..

şimdi önce Buse'ye dünkü mesaj sayımı yazıyorum, sonra biraz geçmişi okuyorum, sonra menümü yazıyorum :)

ay işte benim başıma gelen bu yaaa... spordan önce nasıl kilo verdim, 2 haftada 2,6kilo, sonrasında spora başladım 2 haftada 100gr... yuh yani.. neyse, devam ama.. bu arada diyetisyene gidicem kızlar, bir yağ-kas oranımı ölçsün, şubatta gitmiştim, bakalım değişiklik var mı.. gidince yazarım size...

ticker ıma bakın

vuhuuuu, bomba Buse...

bugün varyaaaaaa wc ye çıka çıka bir hal oldum. wc ye gittikçe girdim mutfağa sonra su içtim yarına daha da ekside çıkacağım inşallah

kızım sen walla 47y, göreceksin.. süpersin...

ben de merak ettim, bize de haber ver tatlım... bebiş falan nasıl acaba gaz sorunu da geçtiyse süper....

Kızlar dünkü menümü de yazıp biraz kaçıyorum, öğlene doğru gelirim..

sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği
1.5 KK beyaz peynir
çay(şekersiz içiyorum ben zaten)

öğlen(12:00)
1/3 kase mercimek çorbası (walla çok çok azdı :) )
haşlanmış tavuk but
1.5 dilim kepek ekmeği
yoğurt

ara(15:00)
light sütlü neskafe

akşam(18:00)
4 kaşık z.yağlı pırasa yemeği

2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
2 saate yakın PT

günaydın kızlar dün akşam foruma giremedim kusura bakmayın havalardan herhalde yorgunluk var üstümde menümü yazmıycam dün biraz cozuttum bugün ve yarın çok dikkat etmeliyim cumayada az kaldı

günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.Kardes takimimiz olarak destek verirsiniz demi ama

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Son düzenleme:
konuş da haber ver buse ebruyu bende çok merak ediyorum bebişiyle keyifleri iyidir inşallah

Günaydın güzelleeerrrr..

şimdi önce Buse'ye dünkü mesaj sayımı yazıyorum, sonra biraz geçmişi okuyorum, sonra menümü yazıyorum :)
günaydın canım

afiyet olsun çok güzel menün
bugün varyaaaaaa wc ye çıka çıka bir hal oldum. wc ye gittikçe girdim mutfağa sonra su içtim yarına daha da ekside çıkacağım inşallah
kızlarında dediği gibi sen 447 olacaksın galiba

tuğbada aklımda hep ailesiyle sorun yaşıyordu dualarımız onunla

oku oku bitmiyo pişman oldum ne kaynatmışsınız öyle bende olsaymışsım keşke sağlık meslek lisesi okumak çok iyiymiş anladım bende bu sene ilk defa 26 yaşımda ünüveste sınavına girdim 235 puan aldım lys ye girmeyeceğim açık öğretim düşünüyorum okul puanıyla 290 oluyor okul puanıyla açıkta yer kalırsa tıbbi sekreterlik istiyorum kalmazsa bilmiyorum ne okuyacağım adalet falan herhalde fikiriniz varsa paylaşın benimle sevinirim arkadaşlar

çok güzel olmuş canımsın kıyafatlar de hayırlı olsun 1 ay sonra hepsi tam olacak 2 ay sonra bol gelecekler inşallah

çok güzel canım afiyet olsun

yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağım bıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm
aynen bend e busi ya dün kış kıyamet bugün bahar gibi bu ne ya bahr havası çarpıyor insanı gerçekten

dukan çok zor kolay gelsin tatlı yok meyva yok sabır gerektiriyor insanda sendede o bolca mevcut maşallah

bazen ben de suyu abartıyorum ama içim istiyor içtikçe içesim geliyor nedense

afiyet olsun süper buse

kızlar öğlen yemeği ve ev işi beni bekliyor çıkmam lazım kusura bakmayın lütfen
kalanı inşallah sonra okurum
busecim canım dünkü mesaj sayım 4 dü canım barajı geçmediğim için özelden göndermiyorum ceza olsun bana bugün çok alıntı yapıyım

günaydin kizlar, nasilsiniz?

kahvaltima baslamadan bir bakayim dedim bizim citirlar ne yapiyor.

bu arada bugün gecen cumadan 400gr daha fazla ciktim
inanamiyorum bu nasil oldu

bugün yine 2 ögün ve 1 ara yapmaya calisacagim.
fakat günüm disarida gececegi icin (büyük ihtimalle) bugünde döner yemek istemyorum.
bakalim yemek isini nasil yapacagim.

insallah diledigin gibi bulursun canim. bende bikini baktigimda bulursam sana derim su magzada var diye.
cogunun zaten tüm dünyada bayilikleri var

geçmiş olsun cnm

tesekkür ederim canim.

geçmiş olsun nurcum :26:bir an önce iyileşir dilerim :ssz

tesekkür ederim canim

menümü cok begendigine sevindim

epilasyonu evet komple yaptiriyorum. benimde en az bacaklarimda var senin dedigin gibi. yinede komple yapiyorlar bacagi, cünkü bir tüye degerken diger aktif olmayanada degiyor, en azindan bana yapilan makinede öyle. heryerimi yaptiriyorum ama lazer yapan bayan sende aslinda bisey yok neredeyse tek suraya suraya yapalim dedi kabul etmedim komple aklina gelebilecek heryeri yaptiriyorum. su gri sari tüylere bile takmis durumdayim cünkü
bacaklarimda eskisinden daha az var ama en bücük farki koltuk altinda gördüm. kollardaysa tam aksine koyulasma ve yukari dogru dagilma oldu. tüylerin rengi daha önce daha acik oldugu icin önce koyulasip sonra yok olucaklar dedi lazercim.
insallah güzel sonuclar alirim, cünkü gercekten bütceyi sarsan birsey

bende ediyorum, kapatanimiz bebisle ugrasiyordur zaman bulamamistir malum ilk aylar cok yogun ve yorgun düsüyor insan.
ama tugbayi son mesajdan sonra görmedim. insallah hersey yolundadir

çok güzel olmuş canımsın kıyafatlar de hayırlı olsun 1 ay sonra hepsi tam olacak 2 ay sonra bol gelecekler inşallah

agzindan bal damliyor canim insallah öyle olur

kizlar gecmisede daldim, omletim sogudu.
ben kacar simdilik.
sanirim birdaha aksama girebilirim.
cok isim var daha sonra hastamizi ziyaret edecegim.
ulasamiyorum ama insallah iyidir.

görüsmek üzere,

öpüldünüz

Bebeğim sen kafama vurmak için buradasın zaten. Başka nasıl birbirimizi kontrol edeceğiz. Yerim seni ben
ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah
Sana da çok güveniyoruz bebeğim kaçamak insanı değilsin sen benim gibi
bu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mi eger o ssercecikse evet
Ay ben son gece çalışıyorum hepsine resmeeen
kizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.
Canım ne oldu yaaaa
Canım 2 öğün 1 ara metabolizmanı yavaşlatmaz mı yahu?

canım yaaa siz şimdi böyle söyleyince kötü oldum. sallamıyorum yani ilk evlendiğim sene hayatımda ilk defa saçımı boyattım kolestonun aşk alevine boyattım. 2 seneye yakın kullandım ilk boyattığım hafta hariç bida akma yapmadı. beni çok uyarmışlardı boyatma kıyafetlerinin yakaları hep boya olur diye ama hiç yaşamadım ben bunları çok rahat kullandım. sonra sıkıldım kahveye boyadım benim kendi saçımın rengide böyle kınalı gibidir kınalı kahve gibi diyelim doğal rengide boyalı gibi durur belki o yüzden çabuk kapanmıştır bilmiyorum.

boşver canım sıkma canını...

ticker ıma bakın

gördük canım uçucaksın yakında. işte sen böyle zayıfladığın sürece ben diyeti bırakamıyorum.... kötü örnek oluyosun banaaaa

yaz gelsin totomu yerinde durdurmayacağım bıktım kıştan bıktııııımmmmmmmmmm

canım senin evde oturduğun yokki ya bi misafirin var yada gezmelerde alışverişlerdesin yani...... kışın böyle olunca yazın kim tutar seni

canım kötü bi randevuymuş çok acı çekmişsindir eminim :18::18:
sevgilinle uzak olmana üzüldüm ALLAH sabır versin canım tez zamanda kavuşun inş.

kizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.

hadi gayret busiiiiii

ay emoş sorma bnm seneye son inş. hemen atamam olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…