Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bnce bi daha bak squats a çünkü 3 yapıp bi dinlendikten sonra 20 artıo yani 80 den sonra 1 gün dinlenip 100 yapıosun

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-13.html#post29263634

benmde bitti ya şimdi son yudumu aldım

inş. cnm eğer kilo vermm çok azalmazsa duruma göre 55 düşünüorum şu an

yine soracağım ama boy kaçtı burcu ona göre yorum yapacağım, 1.60 diye hatırlıyorum seni doğru mu

no kaçamak noooooo evet ödül olayı çok güzel, yazı çekilebilir kılacak banaaa

ay ne güzel yaa, ben para biriktirebilseydin en yakın arkimin yanına çin e gidecektim hala da şansım var aslında, birikim yapmam gerek

nasıl yaaaaaaaaaa

valla öle busi

evet canım 160

anaaa 20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu

Bugünkü Menüm

sabah:

(09:00)

• 1 parça hamursuz

(10:30)
  • 1 dilim sarımsaklı ekmek
  • yarım domates
  • yarım salatalık

öğle12:30)
  • 4 yk pırasa yemeği
  • 1 kase yoğurtlu limonlu brokoli
  • yarım dilim tam buğday ekmeği

ara15:00)
  • 10 fındık
akşam17:30)
  • 150 gr tavuk göğsü haşlama
  • çoban salata (yağsız)

3 lt su, 4 fincan yeşilçay, 1 bardak çay,1 fincan nescafe

1 saat yürüyüş(40dk normal+20dk koşu) , 100 squats, 30 dk jillian

anaaa 20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu

canım o değişio ilk dinlenme gününden sonra 10 ikinciden sonra 20 filan tabloya iyi bak

gösellllll gösellll göselllll

canım bnce bi daha bak squats a çünkü 3 yapıp bi dinlendikten sonra 20 artıo yani 80 den sonra 1 gün dinlenip 100 yapıosun

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-13.html#post29263634

ben kafama göre yapıyodum ya :) 15 tane daha yapıp tamamlarım 100 e :)

bende biriktiremedim busiiii kardeşimin ataması yapıldı maaş hediyesini tatille vercek

valla öle busi

evet canım 160

o zaman 50 ye kadar yolu var

çok güzel menü emoşuum geçmişi dikkatli okuyorsun değil mi? sana bu jillian sporuyla ilgili bir şeyler yazmıştım ama bir yanıt alamadım :26:

canım o değişio ilk dinlenme gününden sonra 10 ikinciden sonra 20 filan tabloya iyi bak

gösellllll gösellll göselllll

ayy iyice bakayım :18: sağ ol uyarın için

ben kafama göre yapıyodum ya :) 15 tane daha yapıp tamamlarım 100 e :)

bende biriktiremedim busiiii kardeşimin ataması yapıldı maaş hediyesini tatille vercek

ay ne güzel kardeşmiş o, çok şanslısın

ne demek busişmmmmmmm amaç takım sporu olarak squats yapmak

cevap yazmıştım canım ama gözünden kaçmış sanırım. kol hareketlerini ağırlıksız yapıyorum. bi de sadece haftada 1-2 gün yapcam her gün yaparsam pilates aksıyacak

ben şanslıyım da o benden şanslı 18lik çıtır hatun 2bin tl maaş yeme de yanında yat :) zayıf da kendisi

ay süper fikiirrr ben de yapcam ben deeeeeeee

rahat oluo yap

18lik çıtır 2000 maaş meslek neydi bide zayıf bulunmaz bi nimet kardeşin emoşşşş

ay yok sen söyleyince hatırladım şimdi, aklımdan gitmiş yazdığın cevap

ne güzel işmiş canım o yaa bu yaşta hem de maşallah, ne iş yapıyor? okumadı mı bir de kardeşin :26:

rahat oluo yap

18lik çıtır 2000 maaş meslek neydi bide zayıf bulunmaz bi nimet kardeşin emoşşşş

att canım .:) hakkaten nimeet yani :) bi de saçları da uzun benimki hep kısa olunca kıskanıyorum
ay yok sen söyleyince hatırladım şimdi, aklımdan gitmiş yazdığın cevap

ne güzel işmiş canım o yaa bu yaşta hem de maşallah, ne iş yapıyor? okumadı mı bir de kardeşin :26:

okuyo canım hem okuyo hem çalışıyo acil tıp teknisyeni sağlık meslek lisesi mezunu. kpss den yüksek aldı ataması yapılınca okulla beraber götürüyo. iş zaten nöbetli ayda 7 gün nöbet zorunluluğu var onun dışında yatış okulda dersin olmadığı günlerde nöbete kalıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…