menünü çok beğendim tatlımaz da olsa spor olsaydı keşke :)
afiyet olsun canım :) spora da dön bi an önce :) spor idolümsün sen benim
ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah
kolay gelsin canım çok özeniyorum senin şu pt ne bende istiyorum ama burda yokmuş
her zamanki gibi harikaaaaaaburcu sen ne ara 100 e geldin ben 85 yaptım daha bugün ben mi yanlış gidiyorum acaba :26:
busiiiii 49,9 a güvenip kaçamak yapmamışsın tebrik ederimmmm
oo mammamiyaaa belisimo perfectooo
zelişşşşş sakın 5 lt içeyim deme ben bi kere 4,5 içtim böbreklerim mahvoldu valla sakın 3 lt en iyisi
o zman hep beraber havaya şu yeşilçay aşkı nolcak bilmiyorum dün kantinciye dedim yeşilçay yapın diye
bende bendeeeeeeezayıflamamın şerefine geçen yazın acısını çıkartıcam lk hedefim ayvalık ondan sonra çanakkaleden başlayıp antalyaya kadar bütün kıyı şeridini gezicem
ödül olması çok güzel bence :) 60 olunca bende dondurma yicem güllü-ballı-bademli en sevdiğim
benmde bitti ya şimdi son yudumu aldım
inş. cnm eğer kilo vermm çok azalmazsa duruma göre 55 düşünüorum şu an
menünü çok beğendim tatlımaz da olsa spor olsaydı keşke :)
afiyet olsun canım :) spora da dön bi an önce :) spor idolümsün sen benim
ohh ohh maşallah aynı performansı ben de denizli de sergilicem inşallah
kolay gelsin canım çok özeniyorum senin şu pt ne bende istiyorum ama burda yokmuş
her zamanki gibi harikaaaaaaburcu sen ne ara 100 e geldin ben 85 yaptım daha bugün ben mi yanlış gidiyorum acaba :26:
busiiiii 49,9 a güvenip kaçamak yapmamışsın tebrik ederimmmm
oo mammamiyaaa belisimo perfectooo
zelişşşşş sakın 5 lt içeyim deme ben bi kere 4,5 içtim böbreklerim mahvoldu valla sakın 3 lt en iyisi
o zman hep beraber havaya şu yeşilçay aşkı nolcak bilmiyorum dün kantinciye dedim yeşilçay yapın diye
bende bendeeeeeeezayıflamamın şerefine geçen yazın acısını çıkartıcam lk hedefim ayvalık ondan sonra çanakkaleden başlayıp antalyaya kadar bütün kıyı şeridini gezicem
ödül olması çok güzel bence :) 60 olunca bende dondurma yicem güllü-ballı-bademli en sevdiğim
canım bnce bi daha bak squats a çünkü 3 yapıp bi dinlendikten sonra 20 artıo yani 80 den sonra 1 gün dinlenip 100 yapıosun
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-13.html#post29263634
nasıl yaaaaaaaaaa
yine soracağım ama boy kaçtı burcuona göre yorum yapacağım, 1.60 diye hatırlıyorum seni doğru mu
no kaçamak nooooooevet ödül olayı çok güzel, yazı çekilebilir kılacak banaaa
ay ne güzel yaa, ben para biriktirebilseydin en yakın arkimin yanına çin e gidecektimhala da şansım var aslında, birikim yapmam gerek
anaaa20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu
Bugünkü Menüm
sabah:
(09:00)
- 1 parça hamursuz
(10:30)
- 1 dilim sarımsaklı ekmek
- yarım domates
- yarım salatalık
öğle12:30)
- 4 yk pırasa yemeği
- 1 kase yoğurtlu limonlu brokoli
- yarım dilim tam buğday ekmeği
ara15:00)
akşam
- 10 fındık
17:30)
- 150 gr tavuk göğsü haşlama
- çoban salata (yağsız)
3 lt su, 4 fincan yeşilçay, 1 bardak çay,1 fincan nescafe
1 saat yürüyüş(40dk normal+20dk koşu) , 100 squats, 30 dk jillian
canım bnce bi daha bak squats a çünkü 3 yapıp bi dinlendikten sonra 20 artıo yani 80 den sonra 1 gün dinlenip 100 yapıosun
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...z-ilgili-gorsel-paylasim-13.html#post29263634
yine soracağım ama boy kaçtı burcuona göre yorum yapacağım, 1.60 diye hatırlıyorum seni doğru mu
no kaçamak nooooooevet ödül olayı çok güzel, yazı çekilebilir kılacak banaaa
ay ne güzel yaa, ben para biriktirebilseydin en yakın arkimin yanına çin e gidecektimhala da şansım var aslında, birikim yapmam gerek
ben kafama göre yapıyodum ya :) 15 tane daha yapıp tamamlarım 100 e :)
bende biriktiremedim busiiii kardeşimin ataması yapıldı maaş hediyesini tatille vercek
valla öle busi
evet canım 160
Bugünkü Menüm
sabah:
(09:00)
- 1 parça hamursuz
(10:30)
- 1 dilim sarımsaklı ekmek
- yarım domates
- yarım salatalık
öğle12:30)
- 4 yk pırasa yemeği
- 1 kase yoğurtlu limonlu brokoli
- yarım dilim tam buğday ekmeği
ara15:00)
akşam
- 10 fındık
17:30)
- 150 gr tavuk göğsü haşlama
- çoban salata (yağsız)
3 lt su, 4 fincan yeşilçay, 1 bardak çay,1 fincan nescafe
1 saat yürüyüş(40dk normal+20dk koşu) , 100 squats, 30 dk jillian
canım o değişio ilk dinlenme gününden sonra 10 ikinciden sonra 20 filan tabloya iyi bak
gösellllll gösellll göselllll
ben kafama göre yapıyodum ya :) 15 tane daha yapıp tamamlarım 100 e :)
bende biriktiremedim busiiii kardeşimin ataması yapıldı maaş hediyesini tatille vercek
kızlar ben squats yaparken unutuyodum sayıyı annemin dua için verdiği sayaç vardı onu taktım parmağımaçok rahat oldu valla
o zaman 50 ye kadar yolu var
çok güzel menü emoşuumgeçmişi dikkatli okuyorsun değil mi? sana bu jillian sporuyla ilgili bir şeyler yazmıştım ama bir yanıt alamadım :26:
ayy iyice bakayım :18: sağ ol uyarın için
ay ne güzel kardeşmiş o, çok şanslısın
kızlar ben squats yaparken unutuyodum sayıyı annemin dua için verdiği sayaç vardı onu taktım parmağımaçok rahat oldu valla
ahahahahabnde öyle yapıorum annem önerdi bna
o zaman 50 ye kadar yolu var
çok güzel menü emoşuumgeçmişi dikkatli okuyorsun değil mi? sana bu jillian sporuyla ilgili bir şeyler yazmıştım ama bir yanıt alamadım :26:
ayy iyice bakayım :18: sağ ol uyarın için
ay ne güzel kardeşmiş o, çok şanslısın
ay süper fikiirrrben de yapcam ben deeeeeeee
ay süper fikiirrrben de yapcam ben deeeeeeee
cevap yazmıştım canım ama gözünden kaçmış sanırım. kol hareketlerini ağırlıksız yapıyorum. bi de sadece haftada 1-2 gün yapcam her gün yaparsam pilates aksıyacak
ben şanslıyım da o benden şanslı 18lik çıtır hatun 2bin tl maaş yeme de yanında yat :) zayıf da kendisi
cevap yazmıştım canım ama gözünden kaçmış sanırım. kol hareketlerini ağırlıksız yapıyorum. bi de sadece haftada 1-2 gün yapcam her gün yaparsam pilates aksıyacak
ben şanslıyım da o benden şanslı 18lik çıtır hatun 2bin tl maaş yeme de yanında yat :) zayıf da kendisi
buse sende yap valla 50 ye kadar sıkıntı yok da 50 den sonrasında karışıyodu benim rahat oldu şimdi :)
rahat oluo yap
18lik çıtır 2000 maaşmeslek neydi bide zayıf bulunmaz bi nimet kardeşin emoşşşş
rahat oluo yap
18lik çıtır 2000 maaşmeslek neydi bide zayıf bulunmaz bi nimet kardeşin emoşşşş
ay yok sen söyleyince hatırladım şimdi, aklımdan gitmiş yazdığın cevap
ne güzel işmiş canım o yaa bu yaşta hem de maşallah, ne iş yapıyor? okumadı mı bir de kardeşin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?