Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kzlar sormussunuz bugünki randevumu.
sevgilimle bulusmadim, ekndisi ne yazik ki cok uzakda ikimizde yurt disindayiz senede 1 kez ya görüsüyoruz ya görüsemiyoruz
birde bizim ya farkimiz cok oldugundan ailem icin problem oldu dogal olarak.
konuda acmistim
ama ben cok seviyorum onun sevgisinede inaniyorum, nasipse kaderimde varsa olacak insallah.
bugünki randevum ben lazer epilasyon yaptiriyorum, onun icindi.
cok aci cektim bugün

Hihihihi tamam bebeğim. Ben de üniversiteliyim güya ama okula uğradığım yok ancak sınav dönemlerinde...
Bu hafta kaçamak hakkımı doldurdum tatlımcım, çok güzel menüler gelecek.

bu konudada ayniyiz. ama bu dönem daha dikkatli olmaya karar verdim univ. konusunda.
ama tutamadim sinava 1-2 gün önceden calisilir mi eger o ssercecikse evet

hayırdır canım ne randevusu sevgilim yoksa işmi?

görüşürüz canım iyi gezmeler sana

tesekkür ederim canim

bana tavsiye edilen ve kullandigim marka Paul Mitchell canim.

veeeeee o elbisenin 40 bedeni suan dolabimda
altina giyinmek icinde pantolonda aldim ama o 44 beden, cok dar kesimdi zayiflayinca o bana ancak olur

dayanamadim 40 bedene sigacakmiyim diye baktim..ve sonuc zar zor girdim ama kemer kapanmadi
hic hos bir görüntü yok. yani bu elbisenin 44 bedeni üzerimde daha farkli duruyordu.
zayiflayinca daha zl duracagindan eminim
gitsn kilolar, gelsin yaz, gelsin 40 beden elbiseee

pantolonda zar zor giyindim fermuari sormayin ama
patlatmadan kapattim nefesimi biraktigimda pantolonun bel kismindan benim simit tasti
o yaglar yaza kadar gidecek insallah

veee bombada bu takimi akerin yeni basörtüsü koleksiyonundan 1 esarpla tamamladim.
simdi kilo vermek beni bekliyor
yoksa paramada yazik olacak, elbise, pantolon, esarp 200tl civari bir harcama oldu.
veremezsem ceza albiseyi giyememekle degil, cüzdanimada yansimis olacak ki sua aralar durumum pekde ic acici degil aslinda
ben size bomba haberi vermedim yaaaaaaaa

bu sabah itibari ile 49.9 kg. bir insanım kızlar

işlem tamam

tebrikler canim
masallah, darisi basimiza.

canim hamsi buglamayi nasil yaptin ki güzel yenmedi?
ben bayilirim buglamasina

amin insallah
anaaa 20 değil de 10 arttırmak gerekmiş dinlenme gününden sonra yanlış yapıyormuşum yani, bunu öğrendiğim iyi oldu

sen yine iyisin ben ilk günde ve sonraki günlerde ya 5 ya 10 fazla yaptim
listeye bakmak istemedim aklimda kaldi sandim ama biraz fazla atmisim

kızlar ben squats yaparken unutuyodum sayıyı annemin dua için verdiği sayaç vardı onu taktım parmağıma çok rahat oldu valla

Allah iyiligini versin emos

ben üstüne bide 4 yıl daha okuyup alıom la o kadar valla keşke sağlık meslek okusaymışım

11:00
2 yumurta (yagsiz omlet)
1 dilim tam bugday ekmegi
2 zeytin
1 kk 50% yag oranli beyaz peynir

15:00
1 kuru kayisi (koyu)

17:00 (disarida; iyi olmasada yürüyerek ayakta yemek durumunda kaldim :44: )
ekmekSiz döner (dana, kiyma döneri)
salata
yarim kutu "Yayla" ayran (her 100ml 33kcal)

4 bardak yesil cay (1-2 bardak yesil cay daha icmek istiyorum)
1,5lt su (yatana kadar en az 0.5 lt daha icerim döner susatti

squats,
yürüyüs

ve bolca kosusturma

ay süpermiiş

benim saçımda çok uzundu kestirdim ama şimdi yine uzun. iyice kestirmeyi düşünüyorum daha önce sadece cocukluğumda bir dönem kısaydı saçım, onun harici hep uzuuun cesaret edemiyorum o yüzden aslında suan küt kestimeye :26:

cevaplar için teşekkürler canım

cicilerin hayırlı olsun, yaş farkı bence sorun değil çözülür ama sen önceliği okuluna ver tabiki buğulama çok pişmişti o yüzden güzel değildi

elbiseleri bence sen 40 bedenden yukarı asla almamalısın, pantolonu da 40 alsaydın bence neyse iyi bir terzi bulur küçültürsün artık. gerçi iyi terzi bulmak da mesele

squat ı bir tek burcu doğru yapıyormuş takımda anlaşılan

ben üstüne bide 4 yıl daha okuyup alıom la o kadar valla keşke sağlık meslek okusaymışım

cidden bburcum yaa

500 lira için 4 sene peh valla yıllarıma yazık

tamam busi kızma menülr not ediliyor bundan sonra anlaşıldı yoksa çok şeytan görürum böyle

kardeşim gibidir o arkadaşım da bu gün pek konuşamadık sürekli wcye koşuyordu

benim sacimda bayagi uzun, zayiflasam bile kestirmek istemiyorum, gözüm gibi bakiyorum onlara.
zamaninda cok boyattim, renk actirdim her iskenceyi yaptim saclarim.
neyseki kalin ve dayanikliydilar yoksa suan basimda tek tel sac olabilirdi
yinede acidim saclarima ve o dedigim markanin sampuanini ve bakim kremini kullaniyorum.
fark ise mükemmel.

tesekkür ederim canim, insallah zayiflayip güle güle kullanacagim
evet canim o da uni.mi bekliyor zaten, yoksa ona kalsa suan coktan evliydik
anladim canim cok pisince soganlar yanik kokuyor tabi yenmiyor benimde basiam az gelmedi

canim 44 beden ama baya dar kesim, icinde robot gibi kaldim, simitler tasti
sanirim o diger pantolonlarin 40-42 bedeni gibi
hedefim o elbiseyi giyinmek, eger o pantolon o zaman bol olursa onada dokunmadan giyinmeden seve seve bakip yenisini alicam artik kücültmem hatira kalir yada ebayde satarim etiket üzrerinde geride verebilirim

bikinide aldim, rengi tenime harika oturdu.
göbüs bacaklar ve kalcalarda biz durdayiz diye bagiriyor.
bu sekilde asla havuza girememmm yada bornozla girerim
saka bir yana gidecek bu kilolar,
o elbise bikini ve bikiniler hatrina gidecek okadar

Son düzenleme:
500 lira için 4 sene peh valla yıllarıma yazık

öyle deme ya o da bir şeey

tamam busi kızma menülr not ediliyor bundan sonra anlaşıldı yoksa çok şeytan görürum böyle

kardeşim gibidir o arkadaşım da bu gün pek konuşamadık sürekli wcye koşuyordu

hah şöylee

arkadaşına acıdım şimdi

canım güzel menü kaç squat ve kaç dk yürüyüş onu da yazman gerek bir de yeşil çay ve diğer bitki çayları günde 5 ten fazla önerilmiyor haberin olsun, boşuna abartıp kendine zarar verme yani 5 bardak da 1 lt demek

anladım canım, şu şampuana ben de bakayım

evet tatlım merak etme zayıflıyorsun maşallah hepsi sana olacak bencee

ben de vintage bikini bakıyorum kendime ama burda bulamadım malesef yok çok üzgünüm hatta bu yüzden yüksek bel vintage bikini istiyorum

selam olsun bugün temizlik yapiyorum diyenlere

dayanamadim benimde canim cekti, ki diyete baslayali daha enerjik hissediyorum kendimi üstelik reglim yakin olmasian ragmen
güzelce mutfakdaki elektronik aletleri kaba temizlik degilde ince ince temizledim.
banyo, wc birakmadim her yeri bir güzel yikadim.
üstelik randevum vardi ama tam vaktinde yetistim.
rekorum oldu bu bugün benim
birde temizlik yaparken baya terledim, ardindan tertemiz piril piril su islakligi bile olmayan banyoda güzelce dus aldim randevuma kostum.

Menüme + olarak biraz top oynamak ve mekik ekliyorum :)

uyuyorum ben çok uykum var öpüyorum hepinizi iyi geceler

ben arayi karistirdigim daha dogrusu unuttugum icin 70 squats
yürüyüs saate bakmadim tam bilmiyorum ama 2 saatten daha coktu

yesil cay beni trilyaki yapti galiba.
eskiden sürekli arada bir siyah cay icerdim gün boyu, simdi elim yesil caya gidiyor.
ozaman 1 bardakla kapatayim yesil cay faslimi bugün

insallah olacak, o elbiseye sigacagim insallah ve hedefime ulasirsam giyinip resmimi cekip sizinle paylasicam
ben baya göz attim bugün bikinilere, vintage hic görmedim.
belki daha lüks magzalarda vardir.
bugün H&M günümdü, en sevdigim yer diyebilirim
ama H&M'de vintage ic camasiri cok gördüm, eger öyle bir istegin varsa bulabilirsin.
sanirim istanbulda bayilikleri var ve ürünlerde burayla aynidir.

kizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.

ooh süpeer

tamam tatlım, iyi geceler

canım benim de en sevdiğim mağaza denebilir h&m tamam iç çamaşırı için bakarım, burda da vardır umarım ama iç çamaşırından çok daha mühim bikini benim için, bulana kadar arayacağım artık

bugün varyaaaaaa wc ye çıka çıka bir hal oldum. wc ye gittikçe girdim mutfağa sonra su içtim yarına daha da ekside çıkacağım inşallah

bi de bana sor burcuuuu benden 5 yaş küçük ben hala okucam diye bi tarflarımı yırtıyorum sağlık meslek mezunu olsaymışım 6 yıldır mesleğimi yapıyodum düşün yani

afiyet olsun canım bugün menünü çok beğendim ilk mesajını alıntılamayı unutmuşum :) epilasyonu komple mi yaptırıyosun bende başlamak istiyorum ama çok kararsızım sürekli kıl tüyle uğraşmak istemiyorum aslında çok tüysüzüm bacaklarımda falan çok az ama az olması daha kötü rahat rahat ağda yapamıyorum 2 tüy arası mübarek 3 cm

ben 2 yıldır küt kullanıyorum çok alıştım uzayınca hemen kestiriyorum zaten küt uzayınca da bi garip duruyo. bu sefer kat attırdım uzatıcam diye ama bakalım esad kızıyo artık hep kısa saçların biraz uzat diyo. dayanabildiğim yere kadar uzatıcam bu sefer

süpersin zelişim bende seni kocamaaaan öpüyorum iyi geceler
kizlar sevdigim bir insani hastaneye kaldirmislar.
her cok mutlu oldugum günü ardindan mutlaka bir üzüntü yasiyorum,
buda benim kaderim sanirim.
hayirli aksamlar kizlar.

geçmiş olsun canım ya olumsuz düşünme böyle herşeyde vardır bir hayır
iyi geceler canlarım yarın görüşürüzzzzz

iyi geceelr burcuuummm öpüyorum

bebeklerim bende yatıyorum yarın erken kalkıp arkadaşıma gidicem ders çalışmaya ara verdiğimizde uğrarım :)
öpüyorum hepinizi iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…