Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

buseeeeee ölçülerimi aldım canım ben

göğüs 90 cm
bel 78 cm
göbek 89 cm
kalça 95 cm

90-78-95 im yani akşam spora başladım canım walk at home yaptım çok hoşuma gitti acayip ter attım..
şimdi yorumlarınızı bekliyorum kızlar... :18:

bu arada sabah tartılıcaktımda ama malesef unutmuşum evden çıktım aklıma geldi. neyse cuma tartılırım artık...

sabah (07:30)

peynirli tost

öğle (12:00)

yoğurt çorbası 1 porsiyon
yoğurt

ara
cıs bişey yedim ama çok az yedim yazmıyorum canınız istemesin kötü örnek olmayayım. ama oldu bikere

akşam (08:00)

çiğ köfte 5 adet
bol limonlu marul
1 bardak ayran

12 bardak su

45 dk walk at home
50 adet mekik

kızlarrrr bugünnnn kan tahlili yaptırdım t3 ve t4 lerim yerlerde yine yani hipotirodim azmış yne metabolizma yerlerde iyotlu tuzdan kısıtlı diyete geçiyorum zaten dikkat ediodum ama bilmiorum uyku düzenm şaşınca gttm bugün ve doktor üzdü bni ya deniz tuzu kullnmcam ama metabolizmam yavaş ve yediğime daha çok dikkat etcem artık sanırım

ya çigköfte mi cnm çekti bak gencayda güzel yapar

Kızlar eğitimim yüzünden balıkesire yerleşmek zorunda kaldım 2 aylık burda net yok telefondan girmesi inanın çok zor oluyo büyük ihtimalle bu durumdan dolayı gruba alınmıyıcam ((
Ama güzel bi haberim var gecen hafta çarsamba 108.7 kiloydum bugün 105.9 çıktımmm nasıl mutluyum anlatamam kocaman öpüyorum mocukkk :))))))

Günaydın güzelleeerrrr..

şimdi önce Buse'ye dünkü mesaj sayımı yazıyorum, sonra biraz geçmişi okuyorum, sonra menümü yazıyorum :)

cerencim günaydın menünü beğendim

diyetisyenden iyi sonuçlarla dönersin dilerim, haberini bekliyorum

bir de o kadar wc ye çıktım +100 gördüm tartıda

günaydın kızlar dün akşam foruma giremedim kusura bakmayın havalardan herhalde yorgunluk var üstümde menümü yazmıycam dün biraz cozuttum bugün ve yarın çok dikkat etmeliyim cumayada az kaldı

canım neden giremediğini söylersen kusura bakmayabilirim ama kırgınlıksa sebebi gayet de kusura baktım bilesin lütfen daha dikkatli olalım

ay yok ayşecim 100 gr almışım aksine :26:

su iyidir ama abartmayalım bence

çok teşekkür ederim tatlım, sabır var çünkü bıktım balık etli olmaktan dahi darısı hepinizin başınaa

ben de yaz insanıyım ayşecim, hiç sevmiyorum kışı, aşırı üşüyorum çünkü

notumu aldım ayşe

neden böyle oldu acaba canım :26: bence sen 3 ana 3 ara öğün şeklinde yemelisin, herkesin metabolizması bir değil. bir de bu şekilde dene. zaten troidin vardı sanırım, metabolizman zor çalışır, bu nedenle onu sürekli kandırmalısın. dediğim gibi bir dene bence

bakacağım bugün menüne ne yemişsin diye

h&m burda var zati hemen hemen her marka var

ben de epilasyona başlamıştım komple, ama yarım bıraktım salak gibi çok can yakıyor özellikle genital bölge, yandım anam diye bağırılası derecede acıyor kolay gelsin valla, iyi kalori yaktırıyor o stres insana

kizlar gecmisede daldim, omletim sogudu.
ben kacar simdilik.
sanirim birdaha aksama girebilirim.
cok isim var daha sonra hastamizi ziyaret edecegim.
ulasamiyorum ama insallah iyidir.

görüsmek üzere,

öpüldünüz

tamam canım Allah acil şifalar versin, görüşürüz

2 öğün için ben de biraz öyle düşünüyorum venüs, kimisine iyi gelirken kimisinde ters tepki yaratabilir bence :26:

sen niye kötü oluyorsun kuzucum benim ne güzel akmamış seninki, benimki sürekli aktı, tövbeliyim kızıla resmen şuan

bir de lütfen beni örnek almadan önce şu boyunu bir yaz bakayım buraya bir daha, ben 1.58 im, sen benden uzunsun. ve şu kocişi düşün bir artık yaaaaa, çirkin fadime olcan başımıza

hadi gayret busiiiiii

ay emoş sorma bnm seneye son inş. hemen atamam olur ya

yaa 100 gr almışım, kilom 50 yine

göğüs var ve kalçada çok iyi durumda, bayıldım ölçülerine tek beğenmediğim kısım belin canım. o beli inceltmeliyiz, belin en ince yerinden ölçmelisin, öyle yaptın dimi :26:

keşke benim de göğsüm senin gibi olsa

hey cıscııııııı bana bak bu hafta cozutma demedim mi ben sanaaa aşk olsun ebru sana

canım ya geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum, iyi de gidiyorsun sanıyorduk aslında :26: kendine çok dikkat et canım, her şeyin başı sağlık

evet canım deneme sürecini geçemedin, istediğinde yine buraya gelip paylaşımda bulunabilirsin tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin, devamı da gelir dilerim

Günaydın kızlar kahvaltimi yapıp dönücem

günaydın zelişim

baktım emoşum, eksiğin yok

ohh süper o zamn :):)
bende çok merak ediyorum kaptanımızı hebersiz bırakma bizi canım
Günaydın güzelleeerrrr..

şimdi önce Buse'ye dünkü mesaj sayımı yazıyorum, sonra biraz geçmişi okuyorum, sonra menümü yazıyorum :)
günaydınn canımm
diyetisyenden dönünce sonucu bildir canım bende yarın sınavdan sonra gidicem bakalım nasıl gidiyo :)
çok güzel bayıldım menüne
tıbbi sekreterlik de iyi canım ama öncelik sırası var onlarda önce lisesede bölümünü okuyanları alıyorlar sonra normal liseleri. adalet bölümü de olabilir şu aralar ataması yapılan bölümlerden ama bikaç sene sonra ne olur hiç bilmiyorum
günaydın canım :) arada olur öyle artılar ama sen bozma bence yeme düzenini
ay bende acısından korkuyorum zaten ağdaya alışmam çok zor oldu kaşlarımı bile aldıramıyorum gerçi kaşım da yok zaten düğünden önce bitsin istiyorum ekim gibi başlamayı düşünüyorum inşallah cesaretim kırılmaz da devam ederim :)
ben kacar simdilik.

görüsmek üzere,

öpüldünüz
görüşürüz tatlım öptümm
hadi gayret busiiiiii

ay emoş sorma bnm seneye son inş. hemen atamam olur ya
burcuuuu bu seneden başla çalışmaya 80 üstü al direk atanırsın benm kuzenm hemşirelikten mezun oldu 81 aldı hemen atandı hemde il merkezine :)

o cıs ne ı cısss biraz daha dikkat etmen lazım canım :) afiyet olsun :)
canım raporla diyetisyene git hastanede vardır mutlaka bi konuş ben ilk hastane diyetisyenine gittim en azından ne yiyip ne yemeyeceğine dair bi bilgi verir sonra da gerekirse özel diyetisyene git :) yediklerini şimdiden azaltma ben azaltmadım yine de kilo veriyorum diyetisyenimde azalttırmıyo zaten. mutlaka bir önerisi olur sen de ona göre bir yol izlersin canım
internete girememene üzüldüm canım. ama tebrik ederim gerçekten çok güzel kilo vermişsin inşallah böyle devam eder

Nur geçmiş olsun arkadaşına üzüldüm inşallah kısa zamanda iyileşir yeni elbiselerinde hayırlı olsun

busi bence şişkinliktir o 100 gr üzme kendini ama

karamel tebrik ederim çok iyi vermişsin ben 1 kilo verebiliyorum haftada sadece

burcum geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun olsun sıkma canını daha fazla dikkat etmeye çalış sadece. Benimde aslında troit için gitmem gerek doktora iznimde gidicem inş.
ya çigköfte mi :d cnm çekti bak gencayda güzel yapar :d

ayyy kıyamam canım yaaa 1-2 tane yiyiver bişeycik olmaz

canım burda olup olamaman çok önemli değil önemli olan senin azimli davranıp kilolarını verebilmen. Inş. En kısa zamanda hedefine ulaşırsın...

ne bileyim canım yaaa işte sallıyomuşum gibi düşünülsün istemem
Canım benim boy 1,60 ölçülerimi beğenmene sevindim göğüslerim iyidir. Ilk defa ölçtüm ben onları hatta 90 gelince şaşırdım güzel bi ölçü sonuçta. Popomda iyi ama bel fena acil inceltmem lazım. Tam bel boşluğumdan ölçtüm canım. Göbeğimide tam göbek deliğimin hizasından ölçtüm.
Bide her haftamı bildireyim ben ölçülerimi ?

o cısın ne olduğunu söyleyemem cıs işte

günaydın canım sıkma canını dün turşu falan hafif tuzlu bişeyler yediysen ondandır yada regln yaklaşıyordur belki sıkma canını
ben kacar simdilik.

görüsmek üzere,

öpüldünüz
öncelikle geçmiş olsun hastanıza canım sonrada kolay gelsin bol gezmeler bol bol kalori yakmalar tatlım

cok güzel canım tebrikler

afiyet olsun son 2 kilon zaten verirsin sıkma canını

geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce deniz tuzu kullan iyi bak kendine

ya çigköfte mi cnm çekti bak gencayda güzel yapar
benimkide çok güzel yapar hafta sonu yaptı hatta ağzıma sürmedim bile diyette pek uygun değil

busecim ismim ayşe değil tatlım nickim ayşe ayse kızımın ismi bu arada birde oğlum var oda ali kızım 8 yaşında oğlumda 2 benim ismim gülçin 26 yaşındayım kendimi tanıtıyım dedim
bu arada ben de edirnede otuyorum bir ilçede ve burası çok soğuk oluyor rüzgarıda çok donuyorum kışı hiç sevmiyorum inşallah seneye tayinimiz sıcak yerlere çıkar
yazada bol bol sıcakta gezer eğleniriz
herhengi bir nedeni yok dün girmemim sabah uğradım sonrada hava da çok kötüydü bütün gün yattım kırgınlık var biraz boğaz ağrısı falan yemek bile yapmadım eşim gelince hazır bişeyler hallettik o kadar yani

işte canım inşallah yer kalır da ben de yazılırım olmazsa adalet düşünüyorum nasip

Bu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda

kızlar ben hazırlanmaya gidiyorum kızım okuldan çıkacak onu alıyım da meyve sabunlarım içi,n sprey vernik gelecekti onu da alıyım
sonra komşuya kahveye gideceğim
size kapı süslerimin meyve sepetimin kaşıklarımın fotosunu çeker gönderirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…