Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gülçin abla bende senin ısmini ayşe sanıyordum

busi tubiş ayrılmasın bencede izne ayrılsın inşallah kısa sürede düzelir sorunları ve geri döner

neden kimseler yazmıyor kızlar aşşağıda birçok kişinin ismi,ni görüyorum herkes alıntıda galiba şuan geçmişe dalmış gibisiniz

ebrucum sana linkini yolladığım topic e gel. ben ordayım bundan sonra. orda topic sahibi arkadaşımıza yaz ölçülerini, o sana yapman gerekeni söyler. ne kadar zaman da bir ölçüp bildirim yapman gerektiğini de söyler ama en az 2 hafta gerek ölçüm değişikliği için, hem moralin de bozulmamış olur

linki tekrar veriyorum, not al

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...-ilgili-gorsel-paylasim-492.html#post29924841

göğüs durumun gerçekten çok iyi, benimkiler malesef 81

ay bak biliyorum gülçin olduğunu ama niyeyse o nickini okuduğum gibi ayşe diyorum sana elimde değil vallahi ama ali demeyeceğim söz

bu arada hasta olmayışına sevindim. ben de çok üşüyen bir insanım, ellerim ayaklarım hep buz gibi kışın. kat kat giyiniyorum inan kışı hiç sevmiyorum, yaz insanıyım, hatta bana kalsa hiç kış yaşamayan en fazla bahar yaşayan bir ülkede dahi yaşardım

Bende ders çalışıym biraz lysye hiç çalışmıyorum zaten sonra gelirim yine

Bu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda

olacağı buydu zeliş

hoşbulduk busecim nasılsın ben 2. öğünüme hindi füme aldım nasıl kızlar tavsiye eder misiniz?

canım yağ oranına bağlı iyi bir tercih olup olmadığı hangi marka aldın? ben polonez marka kullanıyorum. yağ oranı %1, tavsiye ederim

tamam canım çok merak ediyorum fotoğraflarıı kolay gelsin sanaa

busi tubiş ayrılmasın bencede izne ayrılsın inşallah kısa sürede düzelir sorunları ve geri döner

evet canım ben de izine ayrılsın istiyorum

neden kimseler yazmıyor kızlar aşşağıda birçok kişinin ismi,ni görüyorum herkes alıntıda galiba şuan geçmişe dalmış gibisiniz

görmemişim bunca şeyi nasıl bir körsem

Bende ders çalışıym biraz lysye hiç çalışmıyorum zaten sonra gelirim yine

tamam zelişcim, iyi çalışmalar sana bu arada geçmiş olsun ama bir daha böyle delilikler yapma bu soğuk havalarda, sonra zatüre falan olursun bak

öptüm seni

nickimden kaynaklı canım buraya üye olurken ismimi vereceğim bu kadar paylaşımda bulunacağım aklıma bile gelmemişti o yüzden ismimle üye olmadım

tamam canım benim için fark etmez ayşede kızımın ismi sonuçta ben de çok üşürüm buse hatta mutfağı kaldırdım örtüleri falan yıkadım silip yıkayıp malzemeleri dolap içlerini yerleştiremiyorum çok soğuk hasta olmaktan korkuyorum

aldığımda polonezköy buse 117 cal yazıyor zaten bişey olmaz sanırım
eşimde moralimi çok bozuyor buaralar çok kilo aldın heryerin taşıyor diyor gerçekten kocaman bir göbeğim var şu 60 lardan hiç kurtulamadım

ben de yoğurt yedim mesela az önce, ama kase soğuk olduğu için ellerimi kazağımla kapatıp yedim, aynı kaderi paylaşıyoruz soğuk konusunda aslında gidip bir kan sayımı falan yaptırmam lazım :26:

tamam canım o sorun yaratmaz, iyi seçim yapmışsın o kocişe de kızarım hee böyle konuşup moralin bozmasın senin, böyle de sevsin öyle de canım göbek en etkili mekikle azalır haberin olsun, elden bırakma egzersizi

tamam tatlım, görüşürüz

ebruu altta seni görüyorum, hoş geldin kuzucuum

kaçak ebru gitmiş

ayşecim hoş geldiin

hoşbulduk canımda ben sabahtan beri burdayım. yani ben sabah bilgisayarı açar açmaz sayfamı açıyorum işim olmadıkçada gelip bakıyorum yazışıyorum şuan yaptığım gibi yani işim varkende alta alıyorum kuşum ama bazen ismim yazmıyo ziyarteçilere düşüyorum galiba :26:
öyle yani :13:

yok canım yaaa malesef kociş daha fazla vermemi istemiyo bıraktım ben korumaya geçtim şimdi ama spora devam ve buralardayım gitmiyorum tatlım

Bu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda

geçmiş olsun canım havalarda tam müsait hastalanmaya

hoşbulduk busecim nasılsın ben 2. öğünüme hindi füme aldım nasıl kızlar tavsiye eder misiniz?

bilmem canım hiç yemedim dukancı busi bilir bunu

canım yaaa malesef işlerden her daim bakamıyorumki müsait oldukça bakıyorum ve cevap vermeye çalışıyorum canım

tamam canım bakmıştım zaten o topiğe ben gelicem bende müsait olunca

tamam canım, pc başındasın ama vakit bulamıyorsun işten güçten anladım

buse bnde +200 gördüm bugün o yüzden sadece squats yapıyım diorum ne diosun çnkü felaket tuvalete gttim gece de ama sabah öle çıktı sence kas şişkinliğimi

emoşum diyetisyene yönlendirdi pancar yani kara lahana kırmızı lahana bide markette satılan iyotlu tuzları kullnmıcam deniz tuzu aldım aktardan yediklerimi azaltmıcam normal diyetime devam etcem sıkıntı yok biraz dikkat etcem ama metabolizmam yavaş olcak sadece

sağol canım bnm. benim iyot eksiklğine bağlı ama doğal iyot almam gerekiomuş marketteki tuzlar işlenmiş olduğu için kriz tehlikesi oluomuş deniz tuzu iyi dedi

öncelikle tekrar geçiş olsun burcucum dikkat edersin sende, az gitsin ama sağlıklı gitsin kilolar, en mühimi bu

yeşil çay içmende bir sakınca var mıymış peki, aktardan aldığım dediklerine o da dahil mi? :26:

soruna gelincee, bence senin kaslar şişti, yediklerinde yaptığın spora göre az geldiyse kilo vermen durur. ya yediklerini çoğaltacaksın bu durumda ya da sporu azaltacaksın, ben böyle biliyorum. :26: mantıklı olan sporu azaltman benim zamanında yaptığım gibi, yap ama dozunda bırak. sadece squats az olur senin için, squats ve mekik yap bence. göbiş falan sarkmasın

canım aktardan deniz tuzu aldım ben yeşilçayda bi sakınca yok dedi. sporda bende öyle düşündüm 1 hafta sadece squats bitene kadar öyle gidiyim sonra walk at home a dönüüm diorum. mekik çekmezsem zaten göbiş öle kalcak sanırım

tamam canım, pc başındasın ama vakit bulamıyorsun işten güçten anladım
evet canım ben masa başı çalıştığım için sayfa hep açık ama ben fırsat buldukça takılabiliyorum...

anladım canım o zaman sen şu kalın turşuluk tuzlar varya onlardan kullanmalısın herhalde marketlerde satılıyo ya onlardan olmazmı ?

canım deniz tuzu aldım işte çok az zaten evde yemekler tuzsuz pişio annem tansiyon hastası bnde alıştım çok aramıorum ama az miktarda almam lazım bünyeye iyot herşeyin başı çnkü

evet burcu göbek asla gitmiyor, şaka gibi gelebilir ama benim de göbeğim var fakat çaresinin mekik olduğunu bildiğim için hiç takmıyorum sarkma problemim yok çünkü şuan benim, o evreleri atlattım sporla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…