Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bebeyimleeer çok yoğunum yazamadım pek kusura bakmayın, ay resmen bahar geliyor içim kıpır kıpıııır

hani venüs haniiiiii dışardaki rüzgardan kulağım patlıyor benim, hangi bahaar annem dışarı çıktı balkondan baktım, kadın bu nasıl rüzgar uçacağım dedi ki kendisi 80 kilo uçamaz hortum çıkmadan ama gerçenten de rüzgara karşı savaş vererek arabaya yürüyordu, öyle söylemekte haklıydı yani garibim

iyi dersler emooş
saol bebeğim
canım bende senin adını hep ayşe sanıyodum hatta arada biri gülçin demişti kimki gülçin diye düşündüm durdum
okul konusunda da hayırlısı olsun canım :)
Bu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda
zelişşşş hasta olma bak kızarım mevsim geçişlerinde çabuk hasta oluyoruz zaten sen bide yağmur altında gezmişsin cık cık cık
ay çok merak ettim canım mutlaka ekle foroğraflarını
anladım bebeğim çok geçmiş olsun. dikkat et bundan sonra artık bende deniz tuzu kullanıyorum daha sağlıklı :)
Bebeyimleeer çok yoğunum yazamadım pek kusura bakmayın, ay resmen bahar geliyor içim kıpır kıpıııır
eveeeet bahar geliyo kalın kalın giysilerden botlardan kapalı ayakkabılardan kurtuluyoruz gelsin babetler gitsin botlar

canım deniz tuzu aldım işte çok az zaten evde yemekler tuzsuz pişio annem tansiyon hastası bnde alıştım çok aramıorum ama az miktarda almam lazım bünyeye iyot herşeyin başı çnkü

evet canım iyot çok önemli. ben hamileyken troitim yüksek çıkmıştı ve doktorum ilaç vermişti hamilelik boyunca kullanmam için bebek sendeki iyotu emiyon sen iyotsuz kalma demişti o yüzden hamilelik boyunca benden tuzu kısmamı istemedi sen tuzlu tüketebilirsin demişti. hiçte ödemim falan olmamıştı götürmüştüm turşuları

ilahi buse yaaa ne güldüm ama

Ay evet şimdi dışarı çıktım ofisten buzzz gibi resmen ya! Annene kıyamam yaaa
eveeeet bahar geliyo kalın kalın giysilerden botlardan kapalı ayakkabılardan kurtuluyoruz gelsin babetler gitsin botlar
Ay bir de kilolar gitse hayatımın en harika bahar ve yaz sezonu olacak bebeğiiiimmm

aynen öyle cnm

bende tuzu kısmamı istemio marketten aldığını kullnma dio o yüzden aktardan deniz tuzu aldım mis valla

gülünmeyecek gibi değildi cidden

Ay evet şimdi dışarı çıktım ofisten buzzz gibi resmen ya! Annene kıyamam yaaa

Ay bir de kilolar gitse hayatımın en harika bahar ve yaz sezonu olacak bebeğiiiimmm

aynen öyle cnm

bende tuzu kısmamı istemio marketten aldığını kullnma dio o yüzden aktardan deniz tuzu aldım mis valla

iyi yapmışsın canım zaten hep söyleniyo market tuzu kullanmayın diye ama işte kim dinliyoki kolayımıza ne geliyosa onu yapıyoruz sağlıklımı değilmi düşünmüyoruz....

Kızlar akşam eve gidince menülerimi paylaşacağım. Şimdilik çok öpüyorum

görüşürüz tatlım....
ayrıca seni çok enerjik gördüm
cumaya gümbür gümbür geliyosun galiba

kızlar içimde sanki bomba patladı bi enerji bi enerji 1 saattir deli gibi dans edip şarkı söylüyorum inşallah komşular şikayede gelmez

helloooo kızlarrr,
bilsiyara sapıttı, alıntı yapamadım ama içimde kalmasın yazıcam walla :)

Buse: boşver bebeeem, +100 olur sen takma kafana, hiç bozma aynen devam.. cumaya -500 olur o , benim sana inancım tam,tartı bu günü gününe uymaz

Burcu: cnm ilaç kullanmıo musun hipotiroidi için? ben ilaç kullanıyorum, ilaçsiz gidayla dengelemek benim için imkansız... ama takma kafana, sen de şakır şakır kilo veriyorsun..kendini şartlama metabolizmam yerlerde diye.. iyi mesaj veriyoruz evrene. Cem yılmazcığımın da dediği gibi --> "içimizde"

Gülçin: kız biz sana niye habire Ayşe diyoruz, nickinden tabii bakalım arada kaçabilir ama bundan sonra dikkat ederim cnmcım..

ayrıca, ben diyetisyene gidicem yazdım ama bugün diil kızlar o.. ayarlarsam haftasonu olabilir.. bakalım yani.. bir beklenti yaramışım :) düzeltiiim dedim...

hahhhh işte alıntı yapabildim... bilsiyara yazmam da komik olmuş .. anladınız siz...

ben PTye gidiyorum, dün bugün üstüste yapıcaz... gelince halim olursa yazcam kızlar... duş falan yapıp mayışıyorum walla..

öpüldünüüüzzzz...

Kızlar akşam eve gidince menülerimi paylaşacağım. Şimdilik çok öpüyorum

tamam venüscüm

kızlar içimde sanki bomba patladı bi enerji bi enerji 1 saattir deli gibi dans edip şarkı söylüyorum inşallah komşular şikayede gelmez

ahaha çok iyi emooş, dolu kalori yakmışsındıırr

sağ ol bebeğim, ben de sana çok güveniyorum

helaaal

öptüm ben de kuzucum, görüşürüüzz

aynen canım işte insanlar işlerine gelince çok düşünceli sağlık konusunda işlerine gelmeyince amannnn ama artık sağlıklı yaşama adım attm devamı gelsin

canım benim o kdar kötü değil ya tzu değiştirince kendiliğinden yükselio evren sevgisi içimizde kilolarda içerde ama dışarı gidiolar artık

sabah(11:00)

2 yumurtadan çökelekli omlet

4 zeytin

2 ortaboy domates

1.5 dilim tam bugday

3 bardak şekersiz çay

akşam(18:30)

1 kase ıspanak

1 yk ciğer

3 yl yoğurt

su şimdilik 2.5 lt

105 squats

50 mekik

500 ml yeşil çay bi 500 daha içicem

ben beğendiiim güzel menü burcuuu, umarım ıspanak yemeği haşlamadıır yağ oranlarına dikkat ediyor musun

oof harika emoşum yaa resmen cardio yapmış olduun

ayy evet çok güzel oldu bugün arkadaşımın evine yürüyerek gidip geldim yaklaşık 5 km yaptı :) 1 saat de dans üzerine de 105 squat bugünlük spor tamam

afiyet olsun bebeğim öğle yemeğini yememişsin sanırım :) süper menü

ben beğendiiim güzel menü burcuuu, umarım ıspanak yemeği haşlamadıır yağ oranlarına dikkat ediyor musun

yapışımı anlatayım canım ıspanakları haşladım 1 yk yağa soğan salça koydum üzerine haşladığım ıspnakları koydum bu kadar ha bide 3 yk bulgur koydum annem ben bulgursuz yemem dedi ıspanak 2 kilo bu arada

emoş hiç cnm istemio ya bide açlık duymadım çok ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…