Bebeyimleeer çok yoğunum yazamadım pek kusura bakmayın, ay resmen bahar geliyor içim kıpır kıpıııır
saol bebeğimiyi dersler emooş
canım bende senin adını hep ayşe sanıyodum hatta arada biri gülçin demişti kimki gülçin diye düşündüm durdumgünaydın canım sıkma canını dün turşu falan hafif tuzlu bişeyler yediysen ondandır yada regln yaklaşıyordur belki sıkma canını
öncelikle geçmiş olsun hastanıza canım sonrada kolay gelsin bol gezmeler bol bol kalori yakmalar tatlım
cok güzel canım tebrikler
afiyet olsun son 2 kilon zaten verirsin sıkma canını
geçmiş olsun canım inşallah geçer biran önce deniz tuzu kullan iyi bak kendine
benimkide çok güzel yapar hafta sonu yaptı hatta ağzıma sürmedim bile diyette pek uygun değil
busecim ismim ayşe değil tatlım nickim ayşe ayse kızımın ismi bu arada birde oğlum var oda ali kızım 8 yaşında oğlumda 2 benim ismim gülçin 26 yaşındayım kendimi tanıtıyım dedim
bu arada ben de edirnede otuyorum bir ilçede ve burası çok soğuk oluyor rüzgarıda çok donuyorum kışı hiç sevmiyorum inşallah seneye tayinimiz sıcak yerlere çıkar
yazada bol bol sıcakta gezer eğleniriz
herhengi bir nedeni yok dün girmemim sabah uğradım sonrada hava da çok kötüydü bütün gün yattım kırgınlık var biraz boğaz ağrısı falan yemek bile yapmadım eşim gelince hazır bişeyler hallettik o kadar yani
işte canım inşallah yer kalır da ben de yazılırım olmazsa adalet düşünüyorum nasip
zelişşşş hasta olma bak kızarımBu yağmurda ıslanmak pek iyi bi fikir değildi galiba hasta oldum sümüklu sümüklu dolanıyorum ortalıklarda
ay çok merak ettim canım mutlaka ekle foroğraflarınıkızlar ben hazırlanmaya gidiyorum kızım okuldan çıkacak onu alıyım da meyve sabunlarım içi,n sprey vernik gelecekti onu da alıyım
sonra komşuya kahveye gideceğim
size kapı süslerimin meyve sepetimin kaşıklarımın fotosunu çeker gönderirim
anladım bebeğim çok geçmiş olsun. dikkat et bundan sonra artık bende deniz tuzu kullanıyorum daha sağlıklı :)buse bnde +200 gördüm bugün o yüzden sadece squats yapıyım diorum ne diosun çnkü felaket tuvalete gttim gece de ama sabah öle çıktı sence kas şişkinliğimi
emoşum diyetisyene yönlendirdi pancar yani kara lahana kırmızı lahana bide markette satılan iyotlu tuzları kullnmıcam deniz tuzu aldım aktardan yediklerimi azaltmıcam normal diyetime devam etcem sıkıntı yok biraz dikkat etcem ama metabolizmam yavaş olcak sadece
sağol canım bnm. benim iyot eksiklğine bağlı ama doğal iyot almam gerekiomuş marketteki tuzlar işlenmiş olduğu için kriz tehlikesi oluomuş deniz tuzu iyi dedi
Bebeyimleeer çok yoğunum yazamadım pek kusura bakmayın, ay resmen bahar geliyor içim kıpır kıpıııır
canım deniz tuzu aldım işte çok az zaten evde yemekler tuzsuz pişio annem tansiyon hastası bnde alıştım çok aramıorum ama az miktarda almam lazım bünyeye iyot herşeyin başı çnkü
hani venüs haniiiiiidışardaki rüzgardan kulağım patlıyor benim, hangi bahaar annem dışarı çıktı balkondan baktım, kadın bu nasıl rüzgar uçacağım dedi ki kendisi 80 kilo uçamaz hortum çıkmadan ama gerçenten de rüzgara karşı savaş vererek arabaya yürüyordu, öyle söylemekte haklıydı yani garibim
Ay evet şimdi dışarı çıktım ofisten buzzz gibi resmen ya! Annene kıyamam yaaahani venüs haniiiiiidışardaki rüzgardan kulağım patlıyor benim, hangi bahaar annem dışarı çıktı balkondan baktım, kadın bu nasıl rüzgar uçacağım dedi ki kendisi 80 kilo uçamaz hortum çıkmadan ama gerçenten de rüzgara karşı savaş vererek arabaya yürüyordu, öyle söylemekte haklıydı yani garibim
Ay bir de kilolar gitse hayatımın en harika bahar ve yaz sezonu olacak bebeğiiiimmmeveeeet bahar geliyo kalın kalın giysilerden botlardan kapalı ayakkabılardan kurtuluyoruz gelsin babetler gitsin botlar
saol bebeğim
canım bende senin adını hep ayşe sanıyodum hatta arada biri gülçin demişti kimki gülçin diye düşündüm durdum
okul konusunda da hayırlısı olsun canım :)
zelişşşş hasta olma bak kızarımmevsim geçişlerinde çabuk hasta oluyoruz zaten sen bide yağmur altında gezmişsin cık cık cık
ay çok merak ettim canım mutlaka ekle foroğraflarını
anladım bebeğim çok geçmiş olsun. dikkat et bundan sonra artık bende deniz tuzu kullanıyorum daha sağlıklı :)
eveeeet bahar geliyo kalın kalın giysilerden botlardan kapalı ayakkabılardan kurtuluyoruz gelsin babetler gitsin botlar
evet canım iyot çok önemli. ben hamileyken troitim yüksek çıkmıştı ve doktorum ilaç vermişti hamilelik boyunca kullanmam için bebek sendeki iyotu emiyon sen iyotsuz kalma demişti o yüzden hamilelik boyunca benden tuzu kısmamı istemedi sen tuzlu tüketebilirsin demişti. hiçte ödemim falan olmamıştı götürmüştüm turşuları
ilahi buse yaaa ne güldüm ama
evet canım iyot çok önemli. ben hamileyken troitim yüksek çıkmıştı ve doktorum ilaç vermişti hamilelik boyunca kullanmam için bebek sendeki iyotu emiyon sen iyotsuz kalma demişti o yüzden hamilelik boyunca benden tuzu kısmamı istemedi sen tuzlu tüketebilirsin demişti. hiçte ödemim falan olmamıştı götürmüştüm turşuları
ilahi buse yaaa ne güldüm ama
Ay evet şimdi dışarı çıktım ofisten buzzz gibi resmen ya! Annene kıyamam yaaa
Ay bir de kilolar gitse hayatımın en harika bahar ve yaz sezonu olacak bebeğiiiimmm
aynen öyle cnm
bende tuzu kısmamı istemio marketten aldığını kullnma dioo yüzden aktardan deniz tuzu aldım mis valla
Kızlar akşam eve gidince menülerimi paylaşacağım. Şimdilik çok öpüyorum
helloooo kızlarrr,
bilsiyara sapıttı, alıntı yapamadım ama içimde kalmasın yazıcam walla :)
Buse: boşver bebeeem, +100 olur sen takma kafana, hiç bozma aynen devam.. cumaya -500 olur o , benim sana inancım tam,tartı bu günü gününe uymaz
Burcu: cnm ilaç kullanmıo musun hipotiroidi için? ben ilaç kullanıyorum, ilaçsiz gidayla dengelemek benim için imkansız... ama takma kafana, sen de şakır şakır kilo veriyorsun..kendini şartlama metabolizmam yerlerde diye.. iyi mesaj veriyoruz evrene. Cem yılmazcığımın da dediği gibi --> "içimizde"
Gülçin: kız biz sana niye habire Ayşe diyoruz, nickinden tabiibakalım arada kaçabilir ama bundan sonra dikkat ederim cnmcım..
ayrıca, ben diyetisyene gidicem yazdım ama bugün diil kızlar o.. ayarlarsam haftasonu olabilir.. bakalım yani.. bir beklenti yaramışım :) düzeltiiim dedim...
Kızlar akşam eve gidince menülerimi paylaşacağım. Şimdilik çok öpüyorum
kızlar içimde sanki bomba patladı bi enerji bi enerji 1 saattir deli gibi dans edip şarkı söylüyorum inşallah komşular şikayede gelmez
helloooo kızlarrr,
Buse: boşver bebeeem, +100 olur sen takma kafana, hiç bozma aynen devam.. cumaya -500 olur o , benim sana inancım tam,tartı bu günü gününe uymaz
Burcu: cnm ilaç kullanmıo musun hipotiroidi için? ben ilaç kullanıyorum, ilaçsiz gidayla dengelemek benim için imkansız... ama takma kafana, sen de şakır şakır kilo veriyorsun..kendini şartlama metabolizmam yerlerde diye.. iyi mesaj veriyoruz evrene. Cem yılmazcığımın da dediği gibi --> "içimizde"
Gülçin: kız biz sana niye habire Ayşe diyoruz, nickinden tabiibakalım arada kaçabilir ama bundan sonra dikkat ederim cnmcım..
ayrıca, ben diyetisyene gidicem yazdım ama bugün diil kızlar o.. ayarlarsam haftasonu olabilir.. bakalım yani.. bir beklenti yaramışım :) düzeltiiim dedim...
hahhhh işte alıntı yapabildim... bilsiyara yazmam da komik olmuş .. anladınız siz...
ben PTye gidiyorum, dün bugün üstüste yapıcaz... gelince halim olursa yazcam kızlar... duş falan yapıp mayışıyorum walla..
öpüldünüüüzzzz...
tamam venüscüm
ahaha çok iyi emooş, dolu kalori yakmışsındıırr
sağ ol bebeğim, ben de sana çok güveniyorum
helaaal
öptüm ben de kuzucum, görüşürüüzz
baya baya yaktım sanırım :):) baya terletti
iyi yapmışsın canım zaten hep söyleniyo market tuzu kullanmayın diye ama işte kim dinliyoki kolayımıza ne geliyosa onu yapıyoruz sağlıklımı değilmi düşünmüyoruz....
görüşürüz tatlım....
ayrıca seni çok enerjik gördüm
cumaya gümbür gümbür geliyosun galiba
helloooo kızlarrr,
sabah(11:00)
2 yumurtadan çökelekli omlet
4 zeytin
2 ortaboy domates
1.5 dilim tam bugday
3 bardak şekersiz çay
akşam(18:30)
1 kase ıspanak
1 yk ciğer
3 yl yoğurt
su şimdilik 2.5 lt
105 squats
50 mekik
500 ml yeşil çay bi 500 daha içicem
oof harika emoşum yaaresmen cardio yapmış olduun
sabah(11:00)
2 yumurtadan çökelekli omlet
4 zeytin
2 ortaboy domates
1.5 dilim tam bugday
3 bardak şekersiz çay
akşam(18:30)
1 kase ıspanak
1 yk ciğer
3 yl yoğurt
su şimdilik 2.5 lt
105 squats
50 mekik
500 ml yeşil çay bi 500 daha içicem
ben beğendiiimgüzel menü burcuuu, umarım ıspanak yemeği haşlamadıır yağ oranlarına dikkat ediyor musun
ayy evet çok güzel oldu bugün arkadaşımın evine yürüyerek gidip geldim yaklaşık 5 km yaptı :) 1 saat de dans üzerine de 105 squat bugünlük spor tamam
afiyet olsun bebeğim öğle yemeğini yememişsin sanırım :) süper menü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?