ayy evet çok güzel oldu bugün arkadaşımın evine yürüyerek gidip geldim yaklaşık 5 km yaptı :) 1 saat de dans üzerine de 105 squat bugünlük spor tamam
afiyet olsun bebeğim öğle yemeğini yememişsin sanırım :) süper menü
yapışımı anlatayım canım ıspanakları haşladım 1 yk yağa soğan salça koydum üzerine haşladığım ıspnakları koydum bu kadarha bide 3 yk bulgur koydum annem ben bulgursuz yemem dedi ıspanak 2 kilo bu arada
süper ciddeeen, sen tamamsın bugüüün
hımm anladım canım, hiç yağ olmasa daha iyi ama bu da güzel. daha fazla koyma yağ, bir de bulgur olmasa çok iyi olurmuş sanırım. ama yağ oranın az olduğu için güzel yine de benceayşe nin yorumunu merak ediyorum, o bu tarz şeylerin yorumlarında çok iyi, bakalım o ne diyecek
bnde ayşe ablanın yorumunu merak ediorum ama sadece kendime yapmadığım için busi yoksa bna kalsa bn herşeyi yağsız yapıcam sanırım
ay bunlar çok güzel yaaşu faik diyetine bayıldım ben
dukanda mesela 1 tatlı kaşığı z. yağına izin var günlük, sen koca yemeğe 1 yemek kaşığı kullandığın için prosiyonundaki yağ 1 tatlı kaşığıdır, yağ da sorun yok bencee
tamam zelişcim, iyi çalışmalar sanabu arada geçmiş olsun ama bir daha böyle delilikler yapma bu soğuk havalarda, sonra zatüre falan olursun bak
öptüm seni
tamam co kaptan zaten yapmam bidaha aldım dersimi
kızlar içimde sanki bomba patladı bi enerji bi enerji 1 saattir deli gibi dans edip şarkı söylüyorum inşallah komşular şikayede gelmez
yerim seni sosis, çıtır sosis
sabah(11:00)
2 yumurtadan çökelekli omlet
4 zeytin
2 ortaboy domates
1.5 dilim tam bugday
3 bardak şekersiz çay
akşam(18:30)
1 kase ıspanak
1 yk ciğer
3 yl yoğurt
su şimdilik 2.5 lt
105 squats
50 mekik
500 ml yeşil çay bi 500 daha içicem
Utanaraktan yazıyorum menümü
sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık
akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek
su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik
bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum
Bugünkü Menüm
sabah08:00)
- 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi
ara11:00)
öğle
- 10 fındık
13:00)
ara
- 1 kase yoğurt
- bol yeşillik
- 1 dilim kepek ekmeği
15:00)
akşam
- yarım elma
18:30)
- 6 yk mantar sote
- 1 kase salata
3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim
Utanaraktan yazıyorum menümü
sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık
akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek
su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik
bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum
bende yaptım aynısını bugün Emoş allahtan bizim alt komşularda benim odamın altı boş
canım hatalarını biliosun ama bu menüler devam ederseeee üni ye çıtır bi kız olarak başlamıcaksın
zeliiiişşşşş kendine gel bak tam düzelirken bozma lütfensaatlerini yazmıyosun bebeğim saatlerini de yaz olur mu
biz çatıkatında oturuyoruz en ufak bi gürültüde şikayete geliyolar tırstım o yüzden :) benim odamın altında bebek odası var uyanıyo çocuk diye kızıyolar. gece onun ağlamasına ben uyanıyorum ama bişey demiyorum
tamam canım ama dikkat et biraz çok az kilo veriyosun zaten düzensiz menülerle biraz daha zorlaşıyo. en azından 4te yemişsin akşam yemeğini biraz hareket et ki yağlar depoalnmasınEmoş daha öncede uyarmıştın beni saatler konusunda ya unuttum yine sabah 12de yedim akşamıda saat 4de
ve kızlar evde yoğurt bitmiş yumurta bitmiş bende kıymayi yememek için alternatif aradım ama bulamadım cumaya kadar alışverişde yapamıyoruz annem beni tek göndermiyor yani birazda mecbur kaldım
çok severim çatı katlarını ben ama bebek odası kötüymüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?