Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

süper ciddeeen, sen tamamsın bugüüün

hımm anladım canım, hiç yağ olmasa daha iyi ama bu da güzel. daha fazla koyma yağ, bir de bulgur olmasa çok iyi olurmuş sanırım. ama yağ oranın az olduğu için güzel yine de bence ayşe nin yorumunu merak ediyorum, o bu tarz şeylerin yorumlarında çok iyi, bakalım o ne diyecek

bnde ayşe ablanın yorumunu merak ediorum ama sadece kendime yapmadığım için busi yoksa bna kalsa bn herşeyi yağsız yapıcam sanırım

ay bunlar çok güzel yaa şu faik diyetine bayıldım ben

bnde ayşe ablanın yorumunu merak ediorum ama sadece kendime yapmadığım için busi yoksa bna kalsa bn herşeyi yağsız yapıcam sanırım

dukanda mesela 1 tatlı kaşığı z. yağına izin var günlük, sen koca yemeğe 1 yemek kaşığı kullandığın için prosiyonundaki yağ 1 tatlı kaşığıdır, yağ da sorun yok bencee

aynen busiiii

süper menü burcuuu :)

Utanaraktan yazıyorum menümü

sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık

akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek

su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik

bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum

canım hatalarını biliosun ama bu menüler devam ederseeee üni ye çıtır bi kız olarak başlamıcaksın

Bugünkü Menüm

sabah08:00)

• 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi

ara11:00)
  • 10 fındık
öğle13:00)
  • 1 kase yoğurt
  • bol yeşillik
  • 1 dilim kepek ekmeği
ara15:00)
  • yarım elma
akşam18:30)
  • 6 yk mantar sote
  • 1 kase salata

3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim

çok güzel emoşummmm

zeliiiişşşşş kendine gel bak tam düzelirken bozma lütfen saatlerini yazmıyosun bebeğim saatlerini de yaz olur mu
bende yaptım aynısını bugün Emoş allahtan bizim alt komşularda benim odamın altı boş

biz çatıkatında oturuyoruz en ufak bi gürültüde şikayete geliyolar tırstım o yüzden :) benim odamın altında bebek odası var uyanıyo çocuk diye kızıyolar. gece onun ağlamasına ben uyanıyorum ama bişey demiyorum

Emoş daha öncede uyarmıştın beni saatler konusunda ya unuttum yine sabah 12de yedim akşamıda saat 4de

ve kızlar evde yoğurt bitmiş yumurta bitmiş bende kıymayi yememek için alternatif aradım ama bulamadım cumaya kadar alışverişde yapamıyoruz annem beni tek göndermiyor yani birazda mecbur kaldım

çok severim çatı katlarını ben ama bebek odası kötüymüş :)

tamam canım ama dikkat et biraz çok az kilo veriyosun zaten düzensiz menülerle biraz daha zorlaşıyo. en azından 4te yemişsin akşam yemeğini biraz hareket et ki yağlar depoalnmasın
çok severim çatı katlarını ben ama bebek odası kötüymüş :)

bende bu evimi çok seviyorum 2 taraftada terasımız var biri dağ manzaralı diğeri ısparta manzaralı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…