aynen canım işte insanlar işlerine gelince çok düşünceli sağlık konusunda işlerine gelmeyince amannnn ama artık sağlıklı yaşama adım attm devamı gelsin
canım benim o kdar kötü değil ya tzu değiştirince kendiliğinden yükselioevren sevgisi içimizde kilolarda içerde ama dışarı gidiolar artık
sabah(11:00)
2 yumurtadan çökelekli omlet
4 zeytin
2 ortaboy domates
1.5 dilim tam bugday
3 bardak şekersiz çay
akşam(18:30)
1 kase ıspanak
1 yk ciğer
3 yl yoğurt
su şimdilik 2.5 lt
105 squats
50 mekik
500 ml yeşil çay bi 500 daha içicem
Bugünkü Menüm
sabah08:00)
- 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi
ara11:00)
öğle
- 10 fındık
13:00)
ara
- 1 kase yoğurt
- bol yeşillik
- 1 dilim kepek ekmeği
15:00)
akşam
- yarım elma
18:30)
- 6 yk mantar sote
- 1 kase salata
3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim
Utanaraktan yazıyorum menümü
sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık
akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek
su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik
bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum
iyi o zaman cnm, dşkkat et ki kronikleşmesin, hep gıdayla dengelenebilsin.. bende direk ilaca başlamıştık,normalin 3 katı falandı.. şimdi iyi ama...
ay bu spordan sonra o kadar yoruldum, beynim öylesine pelte oldu ki 4 yumurtadan omlet diye okudum 2 satırı birleştirip, yuh diyodum ki, baktım burcu bu, böyle şey yapmazsonra kendime yuh dedim
güzel olmuş cnm...
süper olmuş Emoş,
Zeliş'im, minnoşum, dikkat et tatlım biraz daha.. verdiğin emek boşa gitmesin diye hafiften kızıyoruz aslında sana biliyorsun değil mi? çünkü hem dikkat ediyorsun, sonra biraz ucu kaçınca kilo veremiyorsun ya da az veriyorsun, direncin kırılmasın diye söylüyoruz tatlım benim, kızma bize... yapabileceğine ben inanıyorum cnm. yüzümü kara çıkarma bak
bir de güzellerim, biz hocayla squat'ı aşağıdaki gibi farklı şekillerde yapıyoruz, siz de deneyin, daha etkili oluyor...
1. şekil
kollar dümdüz önde
hop çömel,
kalkarken yarım kalk, yine çömel
4 kere tekrarla tam kalk.
2. şekil
kollar dümdüz önde
2 kerede çömel, (yarısına kadar çömel, sonra tam çömel aralarda 1-2sn bekle)
2 kerede kalk
4 kere tekrarla .
3. şekil
kollar dümdüz önde
4 kerede çömel, (yukardakine benzer şekilde, bu sefer çömelmeyi 4e böl, aralarda 1-2sn bekle)
hop 1 kerede kalk
4 kere tekrarla .
çıtırlarım ve geleceğin çıtırları, ben cidden yorgunum, malum yine PT olayı, Buse'ye mesaj sayımı gönderip kaçıyorum, menü yrnaaaa.. mucuuuukkkkss..
iyi o zaman cnm, dşkkat et ki kronikleşmesin, hep gıdayla dengelenebilsin.. bende direk ilaca başlamıştık,normalin 3 katı falandı.. şimdi iyi ama...
ay bu spordan sonra o kadar yoruldum, beynim öylesine pelte oldu ki 4 yumurtadan omlet diye okudum 2 satırı birleştirip, yuh diyodum ki, baktım burcu bu, böyle şey yapmazsonra kendime yuh dedim
güzel olmuş cnm...
süper olmuş Emoş,
Zeliş'im, minnoşum, dikkat et tatlım biraz daha..
ceren tabikide kızmıyorum hatta daha fazla kızsanız hakkınız ben kendime sizden daha çok kızıyorum benim iyiliğim için yaptığınızı biliyorum bu gün böyle oldu yarın sebze yemeği yiycem ceren yüzünü kara çıkarmıycam
busim ne çıtır sosisi benden olsa olsa hamburger köftesi olur
Utanaraktan yazıyorum menümü
sabah+öğle
4 fındık
1 incir
1 bardak süt
2 dilim ekmek
üçgen peynir
domates
salatalık
akşam
kavrulmuş kıyma
salata
1 bardak ayran
1.5 dilim ekmek
su 1.5 litre şimdilik
spor biraz dans+temizlik
bu kötü menü için kendimi şiddetle kınıyorum ben özellikle kıyma yağda kavrulduğu için ve ekmekler fazla olduğu için ve su az olduğu için özeleştirimi yaptım şimdi size bırakıyorum
Bugünkü Menüm
sabah08:00)
- 1 kase yoğurtla 3 yk yulaf ezmesi
ara11:00)
öğle
- 10 fındık
13:00)
ara
- 1 kase yoğurt
- bol yeşillik
- 1 dilim kepek ekmeği
15:00)
akşam
- yarım elma
18:30)
- 6 yk mantar sote
- 1 kase salata
3 lt su, 3 fincan yeşilçay, 3 fincan sade nescafe
5 km kadar yürüdüm, 105 squats, 1 saat dans ettim
zeliiiişşşşş kendine gel bak tam düzelirken bozma lütfensaatlerini yazmıyosun bebeğim saatlerini de yaz olur mu
biz çatıkatında oturuyoruz en ufak bi gürültüde şikayete geliyolar tırstım o yüzden :) benim odamın altında bebek odası var uyanıyo çocuk diye kızıyolar. gece onun ağlamasına ben uyanıyorum ama bişey demiyorum
Emoş daha öncede uyarmıştın beni saatler konusunda ya unuttum yine sabah 12de yedim akşamıda saat 4de
ve kızlar evde yoğurt bitmiş yumurta bitmiş bende kıymayi yememek için alternatif aradım ama bulamadım cumaya kadar alışverişde yapamıyoruz annem beni tek göndermiyor yani birazda mecbur kaldım
bir de güzellerim, biz hocayla squat'ı aşağıdaki gibi farklı şekillerde yapıyoruz, siz de deneyin, daha etkili oluyor...
1. şekil
kollar dümdüz önde
hop çömel,
kalkarken yarım kalk, yine çömel
4 kere tekrarla tam kalk.
2. şekil
kollar dümdüz önde
2 kerede çömel, (yarısına kadar çömel, sonra tam çömel aralarda 1-2sn bekle)
2 kerede kalk
4 kere tekrarla .
3. şekil
kollar dümdüz önde
4 kerede çömel, (yukardakine benzer şekilde, bu sefer çömelmeyi 4e böl, aralarda 1-2sn bekle)
hop 1 kerede kalk
4 kere tekrarla .
çıtırlarım ve geleceğin çıtırları, ben cidden yorgunum, malum yine PT olayı, Buse'ye mesaj sayımı gönderip kaçıyorum, menü yrnaaaa.. mucuuuukkkkss..
Iyi gecelerrrrrrrr canlarımmmmmm
Iyi geceler bende çıkıyorum çok az kaynatmissiniz bu gün :) ve busi ben sana hiç mesaj sayılarımı söylemiyorum şimdi aklıma geldi yarından saymaya başlasak olur demi busi yoksa bir aylık çıkarmam telefonda çok zor olacak
heeeyyyy aşağıda olup da yazmayanlar gelin de iki lafın belini bükelim
geldim bel bükmeye emoşum
buseeee canım çok sıkılıyo ya sınavlarım bitse de rahata ersem bugüm yds açıklandı o ayrı bi moralimi bozdu zaten yarın sınavım var konsantre olamıyorum
niye bozuldu canım moralin, anlat bakim bii :26:
Uykum kaçtı geri döndüm ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?