Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tesekkür ederim canim desteginizle oldu.
suan mutlulukdan ucuyorummmm.
toplam 3 hafta ve 5 gün icerisinde 5,1kg verdimmm cok sükür.
demek ki böyle devam edersem 2ay icinde bikini beni kabul edecek ve 40 beden elbisem insallah

harikasın yaa, bu gidişle 38 bile olursun

Kilo bildirimi
başlangıç 102.2
geçen hafta 99.0
bu hafta 97.7
giden 1.2 kg

tebrik ederim zelişim, bravo sana sakın kendini salma devam et, bak ne güzel karşılığını alıyorsun

tuba'nın pc sorunu var, biraz da sıkıntıları var canım, ama o da yakında aramıza katılacak tekrar inşallah

ne demek tatlım, hep destek tam destek

bir de sen bir soru sorunca cevap almadan işe koyulma, bak nerdeyse kavrulmuş alacakmışsın. mutlaka topicteki cevaplara bak önce canım

canım ben daha ölmem deeeeeeeee şu rüyayı görmene ve gaza gelmene nasıl sevindim anlatamaaam çok merak ediyorum seni böyle etkileyen rüya neymiş, bilsem daha önce o rüyadakileri söylerdim sana

yok yavrum salla tahtı sallaaa taht sallayıcılara kapımız açık, herkes sallasın tahtlarıı

canım o günleri de görcez inşallah, doğumda bile kilo almak istemiyorum ben de

ben de geçen yaz havuz başında pareolu takılmıştım, çok kötü bir şey bu yaz bikiniler beni bekler darısı başınza

ekmekler konusunda çok haklısın ebruuu ye kuzum ye, ama tavuk döner yerken dikkat et, hep tavuğun yağını koyuyorlar, en iyisi et döner

Geçen Hafta: 77.1
Bu Hafta: 76.6
Fark: 500 gr

tebrik ederim venüsüm, daha iyi olabilirdi aslında ama bu da çok güzel sonuç

kg 69,5 kızlar öpüyorum

tebrik ederim canım, 400 gr vermişsin

***13. TAKIM 305. ETAP ***

buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / 64,1 /0,8 / %1,23 ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / ? / ?/ %? )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / 69,5 / 0,4 / %0,57 )
venuskadini ( 77,1 / 76,6 / 0,5 / %0,65)

13. TAKIM ORTALAMASI:%

busee tuba dün bildirim yapmıştı kilo verememiş kilosu sabit yani

ortalamamız 0,53 yanlş hesaplamadıysam

Kızlar çok yoğunum bugün şarjimda bitmek üzere baktım herkes kilo vermiş ne güzel yine süpersiniz ben farkı yanlış yazmışım bu arada 1.3 olacak öpüyorum hepinizi akşama mutlaka gelip Menümu paylaşıcam ve tek tek alıntı yapmaya çalışıcam görüşürüz

***13. TAKIM 305. ETAP ***

buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / 64,1 /0,8 / %1,23 ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / 70 / 0 / %0 ) kilosu sabit.
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / 69,5 / 0,4 / %0,57 )
venuskadini ( 77,1 / 76,6 / 0,5 / %0,65)

13. TAKIM ORTALAMASI: %0,53

hepimizi tebrik ederim kızlaar

tekrar tebrik ederim zelişim, hadi bakalım artık buraya iyice bir adapte olmanı bekliyorum, yap dediklerini

görüşürüz

listemizi paylaşım alanında paylaştım kızlar işlem tamam

ben şimdi acil hazırlanıp çıkıyorum evden, geç kalcam yoksa azar işitcem arkimden, ne zamandırda görüşmüyoruz, 5 ay falan oldu. fotolarımı görüp şok geçiriyor, bir de gerçeğini görsün bakalım.

artık yarışmıyorum, iyice baş belanız olacağım, terminatörünüz olacağım, korkun benden

hepimizi tebrik ederim tekrar, öpüldünüz kuzularım

Geçen Hafta: 77.1
Bu Hafta: 76.6
Fark: 500 gr

TEBRİK EDERİM CANIM

kg 69,5 kızlar öpüyorum

SENİDE TEBRİK EDERİM KUZUM

YOK CANIM ET DÖNERİ KASTETMİŞTİM ZATEN. TAVUK DÖNERİ PEK SEVMEM AMA OLDUMU YERİM........

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZEL YİNE LİSTEMİZ

GÖRÜŞÜRÜZ CANIM ARKADAŞININ YORUMLARINI BİZİMLE PAYLAŞ GELİNCE OLURMU

kg 69,5 kızlar öpüyorum
Tebrikler bebişiööö
canım ben daha ölmem deeeeeeeee şu rüyayı görmene ve gaza gelmene nasıl sevindim anlatamaaam çok merak ediyorum seni böyle etkileyen rüya neymiş, bilsem daha önce o rüyadakileri söylerdim sana
Aşık olduğum adamın başkasıyla olduğunu gördüm, içim kavruldu resmen uyandığımdan beri...Dün gece her yerden engellemiştim onu.

Süperiz aşkımlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
SENİDE TEBRİK EDERİM KUZUM
Teşekkür ederim bebeğimmm

tesekkür ederim canim.
amin insallah, evet haklisin sonucta zevkinden kisiyorsun diger zevkin icin ve hayli uzun zaman aliyor, sporda cabasi. kimse birdaha almak istemez. insallah öyle bir gaflete düsmeyiz

Allah'mi söyletiyor 38 olsammmm yaza

Allah gönlünü ferah eylesin tuba'nin. insallah cnm.

cok sagol gercekten destek önemli. bu hafta hep 3 ögün yapicam, 3 ara belki yapamam tok hissediyorsam ama böyle daha iyi olur insallah
evet haklisin, bugün iyiki sabah zamanim vardi bakip görmüs oldum, kavrulmus findik konusunu

hadi darisi bizim basimiza, ben simdilik kendime aldigim bikiniye uyun beyaz sal ariyorum, pareoymus adi bilmiyordum. beyazini alcam bulabilirsem. birde 1 tane daha bikini almak istiyorum. ama tatil tarihine reglim denk gelebilecegi icin acaba siyah mi alsam diye düsündüm, ama siyahda cok günes ceker ekstradan sicaklatir bilemiyorum..

kizlar ben ufaktan ufaktan kaciyorum.
10 dakika icinde evden cikmam lazim, yoksa gec kalacagim.
daha abdest alicam, namaz kilcam (halen regl olamadim), üzerimi giyinicem, basörtümü yapcam vs. 10 dakikada nasil yapcam bilmiyorum.
1 dakikasida simdi yazarken gecti.
hadi kactim

Son düzenleme:
Kıslar kıslaaar ucuz yüzme havuzu üyeliği arıyorum, fırsat sitelerinde gören eden varsa haber versin lütfeenn

tebrikler cnm, hep devem et böyle :)

Kilo bildirimi
başlangıç 102.2
geçen hafta 99.0
bu hafta 97.7
giden 1.2 kg

süpersin zeliş, devam tatlım...

tebrikler hepimizeeee, süperiz kızlar...

senden baş belası olur mu kız hiç.. olsa olsa tatlı bela olur.. zaten daha ne yarışıcan, eridin bittin , muhteşem oldun

YOK CANIM ET DÖNERİ KASTETMİŞTİM ZATEN. TAVUK DÖNERİ PEK SEVMEM AMA OLDUMU YERİM........

cnm bu arada, önceki mesajına alıntı yapamamışım, 54ü gördüm demiştin, tebrikler darısı bizlerin başına...

Kıslar kıslaaar ucuz yüzme havuzu üyeliği arıyorum, fırsat sitelerinde gören eden varsa haber versin lütfeenn

bildiğim yok ama aklımda olsun tatlım ..

kızlar bu arada ptesi diyetisyene gidecektim ama aradı, o gün izin alacakmış, yrn gel dedi.. yrn gidiyoruuuumm. bakalım ak koyun kara koyun belli olacak..
şubatta gitmişim en son, elimde o zamanki ölçüm kağidi var, kilom bundan 700gr daha fazlaymış.. bakalım ne kadar yağ verdim ne değişiklik oldu...

yrn öğleden sonra yazarım güzelleeeerrrr heyecan dorukta

ya pööfff, niye ben geldiğimde kimse olmuoooo?? ee tabi mesaiye kaldım, şirketten yazıyorum, herkes eve gitme yolunda :)
neyse, akşama gelirim kızlar inşallah...

ya ben dün uyuyakalmışım, buseeee, affedicen mi beniii? mesaj sayım 4te kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…