Ben geldim de senden başka kimse yokayyyyyyyyyyyyyyy kaptancım gelmiş bnm yaaaaa
Ben geldim
Ben geldim de senden başka kimse yokBide sen niye güldün bakim öyle:44:
çünkü özledimmmmmmmmmmm seniiiiiiiii kaptancımmmmmmm
Kıslar kıslaaar ucuz yüzme havuzu üyeliği arıyorum, fırsat sitelerinde gören eden varsa haber versin lütfeenn
kızlar bu arada ptesi diyetisyene gidecektim ama aradı, o gün izin alacakmış, yrn gel dedi.. yrn gidiyoruuuumm. bakalım ak koyun kara koyun belli olacak..
şubatta gitmişim en son, elimde o zamanki ölçüm kağidi var, kilom bundan 700gr daha fazlaymış.. bakalım ne kadar yağ verdim ne değişiklik oldu...
yrn öğleden sonra yazarım güzelleeeerrrrheyecan dorukta
ya pööfff, niye ben geldiğimde kimse olmuoooo?? ee tabi mesaiye kaldım, şirketten yazıyorum, herkes eve gitme yolunda :)
neyse, akşama gelirim kızlar inşallah...
ya ben dün uyuyakalmışım, buseeee, affedicen mi beniii? mesaj sayım 4te kalmış...
eveeeetttt süperiz biz kikızlar hepimizçok iyiyizzzzzz
sabah (07:30)
50 gr kepekli roll ekmeğin içine yumurta yağsız tuzsuz peynir
1 bardak (300ml) sade kahve
öğle(11:45)
1 kase sebze çorbası
6 yk nohut
1 bardak(300 ml) çay
akşam(18:00)
madımak var bilmem bilir misiniz ıspank gbi yapılır ama sıfır yag ile yaptım
3 yk yogurt
2.1 litre su ama 3 olur
1 litre yeşilçay içicem
20 dk bacak egzersizi yapcam
50 mekik çekerim
Ben geldim
Burcu yaa, biz cvp yazana kadar kaçmış bile kaptanımız
gelince okur di mi şeker
burda çok ucuz venüs buraya gelaylık 50 tl hergün giriyosun 1 saat :)
cereeen haber ver mutlaka bende bugün gidecektim 10 gün yokum amaa çok yağmur var gidemicem öbür haftaya kaldı artık :)
ben sınavdaydım valla :):)
eveeeetttt süperiz biz ki
yine yine yine süpeeerrrafiyet olsun bebeğim
Ebruuuuuuu kaptancımmmm hoşgeldin kaçırmadım inşallah nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyo ilk günler çok özledim seni yaa bir an önce geri dön
Hoşbulduk canım. Facebook a ekledim isterseniz adres vereyim ordan bakın prensesime. Gaz sorunu var hala daha küçük olduğu için sanırım geçer inşallah bi süre sonra.kaptanıııım, cnmmmm, nasılsın? bebiş nasıl? gaz sorunu vardı, halloldu heralde? çok çok öpüyoruzz... bi resim koyuverseydin de prensesi görseydik...
çünkü özledimmmmmmmmmmm seniiiiiiiii kaptancımmmmmmm
Kaçırmadın canım burdayım.burda çok ucuz venüs buraya gelaylık 50 tl hergün giriyosun 1 saat :)
cereeen haber ver mutlaka bende bugün gidecektim 10 gün yokum amaa çok yağmur var gidemicem öbür haftaya kaldı artık :)
ben sınavdaydım valla :):)
eveeeetttt süperiz biz ki
yine yine yine süpeeerrrafiyet olsun bebeğim
Ebruuuuuuu kaptancımmmm hoşgeldin kaçırmadım inşallah nasılsın bebiş nasıl nasıl gidiyo ilk günler çok özledim seni yaa bir an önce geri dön
Hoşbulduk canım. Facebook a ekledim isterseniz adres vereyim ordan bakın prensesime. Gaz sorunu var hala daha küçük olduğu için sanırım geçer inşallah bi süre sonra.
Kikirdek seni Bende özledim sizi
Kaçırmadın canım burdayım.
305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
12-19 NİSAN
1) 4.TAKIM (0.83%)
2) 8. TAKIM (0.76% )
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% )
Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.okur cerenim benimzaten geldi artık gitmezzzz kaptanım bnm
Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.
Geldim ama maalesef bi süre daha gideceğim Burcu'cum. Bebiş bakmak çok zor oluyor uyudu biraz bakayım dedim size. Ama uyanmak üzere. Bende daha tam iyileşemedim.
Tebrik ederim kızlar. Geçen haftada ilk üçteymişsiniz.305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
12-19 NİSAN
1) 4.TAKIM (0.83%)
2) 8. TAKIM (0.76% )
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% )
Tatlım doğumum sezeryan ile oldu. Şimdilik biraz daha iyiyim ama henüz normal hayatıma dönemedim. Neden sordun?Ebrucum ne zaman tam olarak iyileşeceksin?
Tebrik ederim kızlar. Geçen haftada ilk üçteymişsiniz.
Tatlım doğumum sezeryan ile oldu. Şimdilik biraz daha iyiyim ama henüz normal hayatıma dönemedim. Neden sordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?