günaydin kizlaaaaar, nasilsiniz?
suanda soklardayim ve coooooooooook mutluyum anlatamammmm.
nedeni ise 100gr bile olsa vermek istiyorum diye üzülüyordummm ama tarti beni öyle sevindirdi ki anlatamammm.
baslangic kg: 80
gecen hafta: 76
bugün: 74.900
fark 1.100 kg
demek ki hergün tartilinca dogru kilo cikmiyor, haftada 1 kez dogru tartiyor
tebrik ederim canım süper bi sonuç almışsın
günaydın güzellikler :) hemen kilo bildirimimi yapayım :)
geçen hafta:64.9
bu hafta: 64.1
fark: 800 gr
yüzde: %1,25
canım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.
canım ben söylediğine katılmıyorum sonuçta sen diyettesin ve hiç bir diyetisyen hastasına 1,5 porsiyon döner vermez. Bide yanında ekmek var yani bence sen biraz daha dikkat etmelisin canım
beğendim canım güzel olmuş hep böyle olmasını dilerim
menün ve sporun çok güzel tatlım
bak canımı çektirdiniz ne zamandır yapmıyodum bu akşam bende yapıcam menemen şöyle bol acılı ııımmmm
iyi yapmışsın süpriz olsun canım böyle kalakalsınlar
tamam canım işim çok olmazsa bende yardımcı olmaya çalışırım.
yok yok 1 çatal tavuktan bişey olmaz.... Zaten olmamışta gördüm 50 çıkmışsın kutlarım canım azminden ve başarından dolayı seni
kıyamam sana yaaa hadi kavuşuyosun ailene bol bol hasret gider veeeeeee tebrikleri al tabiki
ay çok hoş yaaaa ilahi emoş nerden buldun bunu demek biz görmeden neler yapıyolarmış
canım eğer doyduğunu düşünüyosan kıs birazcık yediklerini zaten insan diyetteyken aç gezmeli yoksa sonuç alamaz.... Yinede tebrik ederim verdiğin için
canım kolay gelsin sana senin hayatınde benimki gibi hep koşturmacayla geçiyo
tebrik ederim canım....
Canım sen spora bağlıyosun ama ben yediklerinede bağlıyorum az kilo vermeni...
Emoşta başladığında senin kilondaydı ama çok hızlı verdi... Yinede dediğin gibi umarım spordandır.....
sağol canım darısı diğer tüm arkadaşların başına inş....
çok mutluyum ben buse 6 senedir ilk defa 54 ü gördüm ben hiç 58 in altına inememiştim burası bana çok iyi geldi kendimi disipline soktum menülerim sizin sayenizde düzeldiiii ve bana her kızmanız bana - kilo verdirdi.... Iyiki azarlayıp kızmışsınız bana hep bak zeytin bile yemiyorum artık
inş. Canım ben zelişin ve tuğmanın kilo vermelerini çok istiyorum çünkü çok fazla kiloları sağlıklarını etkileyebilir. Inş. En kısa zamanda dönerde kaldığı yerden devam eder....
canım tebrik ederim en fazla yine sen vermişsin takımda isteyince yapılamıcak bişey yok bence senin ve busenin azmine hayranım canım...umarım çok fazla kilo almadan dönersin buraya kaldığın yerden devam edersin canım
tekrar tebrikler ....
burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. ne kadar verirsek kar
günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)
cerencim tebrik ederim vermeye başladın artık :)
buseeeeee gidiyomuşum gibi konuşma ya be hep burdayım cozutmak yok diyete aynen devam
yeşilçaylarımızı bugün buse için kaldırıyoruz
tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayet
buse bu lste üzerine ekleme yaparım herkes bildirimini yapınca :)
tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindimherşey yoluna girince dönecek
geldim canımhallederim bildirimler tamamanınca
sabırsızlanıyorum artık canım 2 aydan fazla oldu görüşmeyeliyarın öğle yemeğimi annemlerle yicem inşallah
nedeni ise 100gr bile olsa vermek istiyorum diye üzülüyordummm ama tarti beni öyle sevindirdi ki anlatamammm.
fark 1.100 kg
yok canım kavrulmuş olmayacak, ayşe demişti kavrulmuş olmamalı
yine bir cuma ve bildirim günü geldiinşallah herkes kilo vermiş olarak gelir
busecim yarın kilo bildirimimi yapayım bu haftadan itibaren izinli yazarsın beni. haftaya iğnem var çünkü haftaya cuma büyük ihtimalle artı çıkarım.
biletimi de aldırdım cumartesi sabahı denizli yolcusuyum sonundaesada aldırmıştım akıllım bay olarak almış panik oldum bi an hemen değiştirttim Allahtan
2 saat kadar uyumuşum saçma sapan uyandım bu saatte tekrar yatayım da sabah erken uyanabileyim :) öpüyorum hepinizi
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorummmmm
şunu da paylaşayım sizinle sonra yatayımelektrik dreklerinin canı sıkılınca ne yaparlarmış
Elektrik tellerinin canı sıkılırsa; foto galerisi
tuba bildirimini telefonla bana yaptı kızlar, ayrılmak yerine izine ayrılmayı teklif ettim, kabul ettiinşallah kısa zamanda döner
tebrik ederim kuzum
Umuyorum canım dün çok kötü bir rüya gördüm ve acayip gaza geldim..insallah hayalleriize ulasacagiz
1 Temmuz da 57 kilo olmak istiyorum ve çok gaza geldimay hadi bakalım kuzucum, kavuşuyorsunuz
Dün gece gördüğüm kabustan sonra okadar hırslandım ki... 1 Temmuz'da şaşıracaklar...kuzum moralini bozma, her şey düzelir.
taş olma yolunda emin adımlarla yürüyorsun venüscüm sen deeeeeee
OLACAĞIM BEBEĞİM, ARTIK HER ŞEY DEĞİŞTİ.canım hayatın düzene gircek ama diyetine dikkat edersen çünkü istediğin hayat çıtırken daha güzel olcak biz takımca sana inanıyoruzzz taaaaaaşşşşşşşşşşşşş gibi olcaksın sen
Ohooo hem de nasıl geldi bilemezsin bebeğim. Bugün tardıda aynı çıktım ama sorun değil, dün gece çok kötü bir rüya gördüm anlatacağım! Resmen kafama dank etti her şey!heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi Venüss ???
bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. bu arada siz neyi bekliyorsunuz? hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?
Ben şişkoyum, derslerim iyi, iyi bir işim var ama hayatımın aşkı... Neyse boşver bebeğim çok fena hırslandım, azimlendim hiç merak etmeyin...venüsüm böyle düşünme herşey düzene girer mutlakaben zayıftım derslerim kötüydü erkek arkadaşım yoktu falan filan. kilo almaya başladım derslerim çok iyiydi erkek arkadaşım vardı hepsi bi anda olsa çok güzel olcak ama sadece sabretmek lazım şimdiki hedefim zayıf başarılı mutlu mesut
Süper canım hiç burnunu kıvırmageçen hafta:69.4
bu hafta:69
fark:400 gr
yüzde : 0.6
çok üzüldüm ya 400 gr farkı görünce
biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak
Hoşgeldin canım daha çok uğra yahuuuugünaydın kızlar şükür internetim gelmiş akşam saat 11 di hala yoktu biz vın kullanıyoruz yatar yatmaz hemen açılmıyor 6-8 saaat sonra açılıyor canımı sıkıyor.
nasılsınız kızlar geçmişe bakamayacağım herhalde bugün çünkü çok işim var
kızı okula göndereceğim
bugün pazar var
oğlanın 2. yaş hepatit aşısı var ve
öğleden sonra edirneye inip 23 nisan kıyafeti alacağım kızıma eşimin hafta sonu mesayisi varmış hafta sonuna bırakmayacağım
akşam geldiğim de muhakkak uğrarım
kilomu birazdan bildireceğim
bu arada buse çarşamba mesaj sayım 17
perşembe mesaj sayım 1 canım
bu hafta listeye giremem herhalde çünkü ayrıldığım da 61.3 düm şimdi ise 61.8 kiloyum
şimdilik çıkıyorum kızlar herkes umarım çok iyi kilo vermiştir
Bebeğim senin de süper maşallahgünaydın kızllaaaaarrr,
başlangıç kilom:78,6
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,5
fark:0,4kg
yüzde:0,53
Busiiişşş ölcen ölceeeeeeeeeenkilo bildirimim:
Geçen hafta: 50,4
Bu hafta: 50
Fark: 0,4
%0,79
Ay sen de ölcen zayıflıktan yeminle heee Buse gibigünaydın kızlar
geçmişe dalmadan son kilo bildirimimi yapayım bende
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9
fark 0,2
yüzde 0,36
gider ayak 54 ü gördüm hiçolmazsa
şimdide geçmişe akıyorum bakayım neler kaynatmışsınız güzeller....
buse beni kendi isyeğiyle ayrıldı yazarsın kuzum
Süpersin tatlişkom yineeeeeeeeegünaydın güzellikler :) hemen kilo bildirimimi yapayım :)
Hey yavrum heeey tahtımızı devralmaya mı geldiiingünaydin kizlaaaaar, nasilsiniz?
fark 1.100 kg
Burcuuuu üzülmee, ben de 400gr vermişim... spora bağlıyorum artık.. mayıs sonu bu ağır antremanlar bitsin, daha hızlı vericem inşallah.. bi de ptesi diyetisyene gidicem, belki yağdan verip, kas alıyorumdur,mutlu olucam o zaman
canım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.
canım ben söylediğine katılmıyorum sonuçta sen diyettesin ve hiç bir diyetisyen hastasına 1,5 porsiyon döner vermez. Bide yanında ekmek var yani bence sen biraz daha dikkat etmelisin canım
bak canımı çektirdiniz ne zamandır yapmıyodum bu akşam bende yapıcam menemen şöyle bol acılı ııımmmm
yok yok 1 çatal tavuktan bişey olmaz.... Zaten olmamışta gördüm 50 çıkmışsın kutlarım canım azminden ve başarından dolayı seni
kıyamam sana yaaa hadi kavuşuyosun ailene bol bol hasret gider veeeeeee tebrikleri al tabiki
ay çok hoş yaaaa ilahi emoş nerden buldun bunu demek biz görmeden neler yapıyolarmış
canım eğer doyduğunu düşünüyosan kıs birazcık yediklerini zaten insan diyetteyken aç gezmeli yoksa sonuç alamaz.... Yinede tebrik ederim verdiğin için
tebrik ederim canım....
Emoşta başladığında senin kilondaydı ama çok hızlı verdi... Yinede dediğin gibi umarım spordandır.....
çok mutluyum ben buse 6 senedir ilk defa 54 ü gördüm ben hiç 58 in altına inememiştim burası bana çok iyi geldi kendimi disipline soktum menülerim sizin sayenizde düzeldiiii ve bana her kızmanız bana - kilo verdirdi.... Iyiki azarlayıp kızmışsınız bana hep bak zeytin bile yemiyorum artık
burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. ne kadar verirsek kar
günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)
buseeeeee gidiyomuşum gibi konuşma ya be hep burdayım cozutmak yok diyete aynen devam
yeşilçaylarımızı bugün buse için kaldırıyoruz
tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayet
buse bu lste üzerine ekleme yaparım herkes bildirimini yapınca :)
tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindimherşey yoluna girince dönecek
geldim canımhallederim bildirimler tamamanınca
sabırsızlanıyorum artık canım 2 aydan fazla oldu görüşmeyeliyarın öğle yemeğimi annemlerle yicem inşallah
Umuyorum canım dün çok kötü bir rüya gördüm ve acayip gaza geldim..
1 Temmuz da 57 kilo olmak istiyorum ve çok gaza geldim
Dün gece gördüğüm kabustan sonra okadar hırslandım ki... 1 Temmuz'da şaşıracaklar...
OLACAĞIM BEBEĞİM, ARTIK HER ŞEY DEĞİŞTİ.
Ohooo hem de nasıl geldi bilemezsin bebeğim. Bugün tardıda aynı çıktım ama sorun değil, dün gece çok kötü bir rüya gördüm anlatacağım! Resmen kafama dank etti her şey!
Ben şişkoyum, derslerim iyi, iyi bir işim var ama hayatımın aşkı... Neyse boşver bebeğim çok fena hırslandım, azimlendim hiç merak etmeyin...
Süper canım hiç burnunu kıvırma
Hoşgeldin canım daha çok uğra yahuuuu
Bebeğim senin de süper maşallah
Busiiişşş ölcen ölceeeeeeeeeen
Ay sen de ölcen zayıflıktan yeminle heee Buse gibi
Süpersin tatlişkom yineeeeeeeee
Hey yavrum heeey tahtımızı devralmaya mı geldiiin
Dün gece gördüğüm kabustan sonra okadar hırslandım ki... 1 Temmuz'da şaşıracaklar...
üzülme canım haftaya daha güzel olacak umuyorumgeçen hafta:69.4
bu hafta:69
fark:400 gr
yüzde : 0.6
çok üzüldüm ya 400 gr farkı görünce
biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak
tebriklergünaydın kızllaaaaarrr,
başlangıç kilom:78,6
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,5
fark:0,4kg
yüzde:0,53
tebrik edrimkilo bildirimim:
Geçen hafta: 50,4
Bu hafta: 50
Fark: 0,4
%0,79
tebrik edrim canım darısı başımagünaydın kızlar
geçmişe dalmadan son kilo bildirimimi yapayım bende
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9
fark 0,2
yüzde 0,36
gider ayak 54 ü gördüm hiçolmazsa
şimdide geçmişe akıyorum bakayım neler kaynatmışsınız güzeller....
buse beni kendi isyeğiyle ayrıldı yazarsın kuzum
herkesi tebrik ederim herkes kilo varmiş bravo takımıma***13. TAKIM 305. ETAP ***
buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / / / % ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / / / % )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / / / % )
venuskadini ( 77,1 / / / %)
13. TAKIM ORTALAMASI:%
tuba'nın bildirimini yanlış yazmışım, onu düzelttim. bu halde bile 100 gr. vermiş, kilo almamış, alkış
tebrikler canımgünaydın güzellikler :) hemen kilo bildirimimi yapayım :)
ewet canım devamlı hareket halindeyim yemeği hazırlayıp çıkacağım birazdancanım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.
tebrik ederim canım....
tebrikler canımgünaydin kizlaaaaar, nasilsiniz?
fark 1.100 kg
bravo zelişcimKilo bildirimi
başlangıç 102.2
geçen hafta 99.0
bu hafta 97.7
giden 1.2 kg
hoşbulduk canım akşam ve hafta sonu sizinleyim inşallah dün netim yoktu tatlım eşim parayı yatırmamış geç açıldı
Ohooo hem de nasıl geldi bilemezsin bebeğim. Bugün tardıda aynı çıktım ama sorun değil, dün gece çok kötü bir rüya gördüm anlatacağım! Resmen kafama dank etti her şey!
Ben şişkoyum, derslerim iyi, iyi bir işim var ama hayatımın aşkı... Neyse boşver bebeğim çok fena hırslandım, azimlendim hiç merak etmeyin...
Hoşgeldin canım daha çok uğra yahuuuu
Bebeğim senin de süper maşallah
Busiiişşş ölcen ölceeeeeeeeeen
Ay sen de ölcen zayıflıktan yeminle heee Buse gibi
Süpersin tatlişkom yineeeeeeeee
üzülme canım haftaya daha güzel olacak umuyorum
tebrikler
tebrik edrim
tebrik edrim canım darısı başıma
herkesi tebrik ederim herkes kilo varmiş bravo takımıma
tebrikler canım
ewet canım devamlı hareket halindeyim yemeği hazırlayıp çıkacağım birazdan
tebrikler canım
bravo zelişcim
hoşbulduk canım akşam ve hafta sonu sizinleyim inşallah dün netim yoktu tatlım eşim parayı yatırmamış geç açıldı
burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. Ne kadar verirsek kar
Günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)
Yeşilçaylarımızı bugün buse için kaldırıyoruz
Tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayet
Buse bu lste üzerine ekleme yaparım herkes bildirimini yapınca :)
tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindimHerşey yoluna girince dönecek
Geldim canımHallederim bildirimler tamamanınca
Sabırsızlanıyorum artık canım 2 aydan fazla oldu görüşmeyeliYarın öğle yemeğimi annemlerle yicem inşallah
ben şaşırdım açıkçası canım bu kadar vermiş olmayı beklemiyodum :) dün çok hafif geçirdim muhtemelen onun bi de sınavların koşuşturmasının fydası var :) canım inşallah çok kilo almam dikkat edicem zaten buraya kadar geldim bırakmak yok
Suanda soklardayim ve coooooooooook mutluyum anlatamammmm.
Nedeni ise 100gr bile olsa vermek istiyorum diye üzülüyordummm ama tarti beni öyle sevindirdi ki anlatamammm.
Baslangic kg: 80
fark 1.100 kg
Demek ki hergün tartilinca dogru kilo cikmiyor, haftada 1 kez dogru tartiyor
emoşuuum harikasın yineeeTebrik ederim
Cidden zeytin bile yemiyorsun, harikasın ebrum yaa
Bu arada döner hakkında bilgi vereyim. 1,5 porsiyon döner yarım tabaktan biraz fazla sebze yemeği ederDöner proteindir ve yaprak yaprak olduğu için tabakta çok yer kaplar ama normal ete göre yediğimiz aslında azdır. Yani burcunun yediği 5 köfte eder bana kalırsa. Ve burcunun kilosuna göre 5 köftede sorun yok. Protein 4 kaloridir, proteinde sorun yok arkadaşlar, yeter ki ekstra yağ koymadan ızgara yapın, afiyetler olsun
Ben de aynı şekilde düşünüyorum ebrucum, onların sağlığı da söz konusu, sadece güzellik değil, ama halledecekler inşallah
Yok bebeği hep burdasın tabi ki, olur ya işin çıkar giremezsen diye dedim
Teşekkür ederim kuzum yardımcı olacağın için, listeye ekleme yaparsın dediğin gibi
Annenler şok olacak şook
kilo bildirimi
başlangıç 102.2
geçen hafta 99.0
bu hafta 97.7
giden 1.2 kg
umuyorum canım dün çok kötü bir rüya gördüm ve acayip gaza geldim..
1 temmuz da 57 kilo olmak istiyorum ve çok gaza geldim
dün gece gördüğüm kabustan sonra okadar hırslandım ki... 1 temmuz'da şaşıracaklar...
Olacağım bebeğim, artık her şey değişti.
hoşgeldin canım daha çok uğra yahuuuu
bebeğim senin de süper maşallah
busiiişşş ölcen ölceeeeeeeeeen
ay sen de ölcen zayıflıktan yeminle heee buse gibi
süpersin tatlişkom yineeeeeeeee
hey yavrum heeey tahtımızı devralmaya mı geldiiin
kizlar tickerime daldim kaldim 1 dakika
Inanamiyorummmm ben dün 75li sayi bana hayal gelirken 74 lü sayiya indim cok sükür allah'a.
Ama sanki ben 59 olunca yine kilolu olacakmisim gibi hissediyorum.
Hele bir 59 olayim sanirim ben 50-55kg'a inmek isteyecegim, o günleride görcez insallah.
Ve birdaha hayatim boyunca kilo problemi yasamak istemiyorum.
Ileride hamile olunca insallah, ozaman bile en fazla 60-65 olurum insallah ve dogumdan sonra onlarda gider.
Yine cok uzak hayallere daldimmm, ben hele bir sevdigime kavusayimda insallah
tebrik ederim venüscüğümGeçen Hafta: 77.1
Bu Hafta: 76.6
Fark: 500 gr
kg 69,5 kızlar öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?