Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaar bugün neden böyle oldu bilmiyorum ama doymak bilmedim :26: sanki 42 beden halimdeki mideye sahipmişim gibi sürekli bir açlık hissim vardı :18: zaten menümde de görüyorsunuz 1 çatal tavuk yedim, yağsızdı ama açlığımı anlayın yani o saat olmasına rağmen yedim umarım yarın artı falan çıkmam, bu sabah tartıldığımda 50 idim. dukanda yeme saati ve sınırı yok, gece 12 olsa da yiyebilirim eğer açlık hissediyorsam, ama işte yine de insan yapmaması gerektiğini düşünüyor, umarım kilo falan almamışımdır.

burcuuuu bende çok merak ediyorum yarın ne çıkcak diye

Iyi geceler yarın hepimiz için iyi sonuçlar çıkar inşallah siz olmadan kilo vermek çok zor hepiniz ayrısınız benim için seviyorum sizi ya iyi geceler hepinize

inşallah yarın hepimiz güzel sonuçlar alırız zelişim bende seni seviyom gızz iyi geceler bebeğim

tamam busecim evdeyim nasıl olsa hallederim canım :)

protein yemişsin sonuçta canım artı çıkacağını sanmıyorum :) inşallah mezunsun yarın :)

yine bir cuma ve bildirim günü geldi inşallah herkes kilo vermiş olarak gelir

busecim yarın kilo bildirimimi yapayım bu haftadan itibaren izinli yazarsın beni. haftaya iğnem var çünkü haftaya cuma büyük ihtimalle artı çıkarım.

biletimi de aldırdım cumartesi sabahı denizli yolcusuyum sonunda esada aldırmıştım akıllım bay olarak almış panik oldum bi an hemen değiştirttim Allahtan

2 saat kadar uyumuşum saçma sapan uyandım bu saatte tekrar yatayım da sabah erken uyanabileyim :) öpüyorum hepinizi
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorummmmm

geçen hafta:69.4

bu hafta:69

fark:400 gr

yüzde : 0.6

çok üzüldüm ya 400 gr farkı görünce

biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak

günaydın kızlar şükür internetim gelmiş akşam saat 11 di hala yoktu biz vın kullanıyoruz yatar yatmaz hemen açılmıyor 6-8 saaat sonra açılıyor canımı sıkıyor.
nasılsınız kızlar geçmişe bakamayacağım herhalde bugün çünkü çok işim var
kızı okula göndereceğim
bugün pazar var
oğlanın 2. yaş hepatit aşısı var ve
öğleden sonra edirneye inip 23 nisan kıyafeti alacağım kızıma eşimin hafta sonu mesayisi varmış hafta sonuna bırakmayacağım
akşam geldiğim de muhakkak uğrarım
kilomu birazdan bildireceğim
bu arada buse çarşamba mesaj sayım 17
perşembe mesaj sayım 1 canım
bu hafta listeye giremem herhalde çünkü ayrıldığım da 61.3 düm şimdi ise 61.8 kiloyum
şimdilik çıkıyorum kızlar herkes umarım çok iyi kilo vermiştir

Burcuuuu üzülmee, ben de 400gr vermişim... spora bağlıyorum artık.. mayıs sonu bu ağır antremanlar bitsin, daha hızlı vericem inşallah.. bi de ptesi diyetisyene gidicem, belki yağdan verip, kas alıyorumdur,mutlu olucam o zaman

tam 50 kg ım şuan, mezun olucam bugün. zaten işlerim de yoğunlaştı, buraya katılım sağlamakta zorlanıyorum.

canım senin için sevindim, yolun açık olsun diyeyim. sakın cozutma, umarım tedavin iyi geçer, veee annenler seni görünce şok olacak şoook diyoruum

şunu da paylaşayım sizinle sonra yatayım elektrik dreklerinin canı sıkılınca ne yaparlarmış
Elektrik tellerinin canı sıkılırsa; foto galerisi

ay bu nedir yaa

günaydın kızllaaaaarrr,

başlangıç kilom:78,6
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,5
fark:0,4kg
yüzde:0,53

kızlar üzülmeyin, ikiniz de spora çok yüklendiğiniz için kas yaptınız. burcu sen ya sporu azalt ya yediklerini demiştim ama, fazla yediğini düşünüyorsan yemeği azalt mutlaka. doyuyorum demişsin ama diyette o şekilde bir tam doyma olmamalı. ben 7-8 aydır karnımın tam doyduğunu böyle şiştiğini vs bilmiyorum

ikinizi de tebrik ederim

günaydın kızlar

geçmişe dalmadan son kilo bildirimimi yapayım bende
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9
fark 0,2

yüzde 0,36

gider ayak 54 ü gördüm hiçolmazsa

şimdide geçmişe akıyorum bakayım neler kaynatmışsınız güzeller....

buse beni kendi isyeğiyle ayrıldı yazarsın kuzum

tamam kuzucum, seni de tebrik ederim

***13. TAKIM 305. ETAP ***

buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / / / % ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / / / % )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / / / % )
venuskadini ( 77,1 / / / %)

13. TAKIM ORTALAMASI:%

tuba'nın bildirimini yanlış yazmışım, onu düzelttim. bu halde bile 100 gr. vermiş, kilo almamış, alkış

Son düzenleme:
tuba bildirimini telefonla bana yaptı kızlar, ayrılmak yerine izine ayrılmayı teklif ettim, kabul etti inşallah kısa zamanda döner

gördüğünüz gibi taslağı hazırladım kızlar, geriye 4 kişi kaldı. onlar da 11.30 a kadar bildirimini yapar umarım ben olmazsam emine, emine de olmazsa herhangi aranızdan bu işten anlayan kişi dediğim gibi liste işini halletsin

kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugün Sanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya

canım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.

canım ben söylediğine katılmıyorum sonuçta sen diyettesin ve hiç bir diyetisyen hastasına 1,5 porsiyon döner vermez. Bide yanında ekmek var yani bence sen biraz daha dikkat etmelisin canım

beğendim canım güzel olmuş hep böyle olmasını dilerim

menün ve sporun çok güzel tatlım

bak canımı çektirdiniz ne zamandır yapmıyodum bu akşam bende yapıcam menemen şöyle bol acılı ııımmmm

iyi yapmışsın süpriz olsun canım böyle kalakalsınlar

tamam canım işim çok olmazsa bende yardımcı olmaya çalışırım.

yok yok 1 çatal tavuktan bişey olmaz.... Zaten olmamışta gördüm 50 çıkmışsın kutlarım canım azminden ve başarından dolayı seni

kıyamam sana yaaa hadi kavuşuyosun ailene bol bol hasret gider veeeeeee tebrikleri al tabiki

şunu da paylaşayım sizinle sonra yatayım Elektrik dreklerinin canı sıkılınca ne yaparlarmış
elektrik tellerinin canı sıkılırsa; foto galerisi

ay çok hoş yaaaa ilahi emoş nerden buldun bunu demek biz görmeden neler yapıyolarmış

canım eğer doyduğunu düşünüyosan kıs birazcık yediklerini zaten insan diyetteyken aç gezmeli yoksa sonuç alamaz.... Yinede tebrik ederim verdiğin için

canım kolay gelsin sana senin hayatınde benimki gibi hep koşturmacayla geçiyo
günaydın kızllaaaaarrr,

tebrik ederim canım....
Canım sen spora bağlıyosun ama ben yediklerinede bağlıyorum az kilo vermeni...
Emoşta başladığında senin kilondaydı ama çok hızlı verdi... Yinede dediğin gibi umarım spordandır.....

tamam kuzucum, seni de tebrik ederim

sağol canım darısı diğer tüm arkadaşların başına inş....
çok mutluyum ben buse 6 senedir ilk defa 54 ü gördüm ben hiç 58 in altına inememiştim burası bana çok iyi geldi kendimi disipline soktum menülerim sizin sayenizde düzeldiiii ve bana her kızmanız bana - kilo verdirdi.... Iyiki azarlayıp kızmışsınız bana hep bak zeytin bile yemiyorum artık

tuba bildirimini telefonla bana yaptı kızlar, ayrılmak yerine izine ayrılmayı teklif ettim, kabul etti Inşallah kısa zamanda döner

inş. Canım ben zelişin ve tuğmanın kilo vermelerini çok istiyorum çünkü çok fazla kiloları sağlıklarını etkileyebilir. Inş. En kısa zamanda dönerde kaldığı yerden devam eder....

günaydın güzellikler :) hemen kilo bildirimimi yapayım :)

[sıze=3]geçen hafta:64.9
bu hafta: 64.1
fark: 800 gr
yüzde: %1,25
[/sıze]

canım tebrik ederim en fazla yine sen vermişsin takımda isteyince yapılamıcak bişey yok bence senin ve busenin azmine hayranım canım...umarım çok fazla kilo almadan dönersin buraya kaldığın yerden devam edersin canım
tekrar tebrikler ....

burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. ne kadar verirsek kar
günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)
günaydın kızllaaaaarrr,

cerencim tebrik ederim vermeye başladın artık :)
buseeeeee gidiyomuşum gibi konuşma ya be hep burdayım cozutmak yok diyete aynen devam
kilo bildirimim:

Geçen hafta: 50,4
Bu hafta: 50
Fark: 0,4
%0,79
yeşilçaylarımızı bugün buse için kaldırıyoruz
tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayet

buse bu lste üzerine ekleme yaparım herkes bildirimini yapınca :)
tuba bildirimini telefonla bana yaptı kızlar, ayrılmak yerine izine ayrılmayı teklif ettim, kabul etti inşallah kısa zamanda döner
tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindim herşey yoluna girince dönecek
geldim canım hallederim bildirimler tamamanınca

sabırsızlanıyorum artık canım 2 aydan fazla oldu görüşmeyeli yarın öğle yemeğimi annemlerle yicem inşallah

ben şaşırdım açıkçası canım bu kadar vermiş olmayı beklemiyodum :) dün çok hafif geçirdim muhtemelen onun bi de sınavların koşuşturmasının fydası var :) canım inşallah çok kilo almam dikkat edicem zaten buraya kadar geldim bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…