burcuuuu bende çok merak ediyorum yarın ne çıkcak diyeyok emoş ya seni geçemem ama en azından kilo vermek güzellll bakalım yarın büyük gün
iyi dersler canım öptüm
valla busi ben sevmiorum ya çillerimi doktora gittim doğuştan bişi yapamzsın dedi sonradan olanlara maske filan yapıorum yani güneş lekelerime ama doğuştan olanlar çoksen daha o menüde neler vardı bilsen bana dersin ki o but ne kadar masum orda
Iyi geceler yarın hepimiz için iyi sonuçlar çıkar inşallah siz olmadan kilo vermek çok zor hepiniz ayrısınız benim için seviyorum sizi ya iyi geceler hepinize
yarın bildirime gecikmeyin kızlar
evden erken çıkcam yarın ben, arkadaşımla görüşeceğim, 11.30 a kadar herkes bildirimini yapmış olur dilerim.ayşe izinli ama bildirimini yapacak inşallah yarın o da vakitlice :26: eğer yapmazsa görevi emineye veriyorum. listeyi hazır hale getireceğim, sadece ayşenin bildirimini bekleyeceğiz. ben olmasam da emoş ayşeyi listeye ekleyip, ortalamayı hesaplayıp paylaşım alanında yayınlayacak.
emine olmazsa, bunu herhangi biriniz de yapabilirsiniz. 4. takım bizim kardeş takımımız, onlara kontrol ettirin paylaşım alanında yayınlamadan önce. 9. takıma da kontrol ettirebilirsiniz ama onlar pek aktif olamıyor, cevap vermeleri gecikiyor.
iyi geceler kuzularım
MENÜM
sabah 12.00
dukan krep
üçgen peynir
çeri domates
öğle 15.00
ızgara tavuk
1 kase yoğurt
akşam 18.45
ızgara tavuk
1 kase yoğurt
ara 20.00
1 fincan şekersiz sütlü kahve
22.30
1 çatal ızgara tavuk
3 kupa yeşil çay
2,5 lt su
100 kol egzersizi
(squat yok, rest günüm)
:26:
kızlaar bugün neden böyle oldu bilmiyorum ama doymak bilmedim :26: sanki 42 beden halimdeki mideye sahipmişim gibi sürekli bir açlık hissim vardı :18: zaten menümde de görüyorsunuz 1 çatal tavuk yedim, yağsızdı ama açlığımı anlayın yani o saat olmasına rağmen yedimumarım yarın artı falan çıkmam, bu sabah tartıldığımda 50 idim. dukanda yeme saati ve sınırı yok, gece 12 olsa da yiyebilirim eğer açlık hissediyorsam, ama işte yine de insan yapmaması gerektiğini düşünüyor, umarım kilo falan almamışımdır.
geçen hafta:69.4
bu hafta:69
fark:400 gr
yüzde : 0.6
çok üzüldüm ya 400 gr farkı görünce
biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak
burcuuuu bende çok merak ediyorum yarın ne çıkcak diye
inşallah yarın hepimiz güzel sonuçlar alırız zelişimbende seni seviyom gızz iyi geceler bebeğim
tamam busecim evdeyim nasıl olsa hallederim canım :)
protein yemişsin sonuçta canım artı çıkacağını sanmıyorum :) inşallah mezunsun yarın :)
yine bir cuma ve bildirim günü geldiinşallah herkes kilo vermiş olarak gelir
busecim yarın kilo bildirimimi yapayım bu haftadan itibaren izinli yazarsın beni. haftaya iğnem var çünkü haftaya cuma büyük ihtimalle artı çıkarım.
biletimi de aldırdım cumartesi sabahı denizli yolcusuyum sonundaesada aldırmıştım akıllım bay olarak almış panik oldum bi an hemen değiştirttim Allahtan
2 saat kadar uyumuşum saçma sapan uyandım bu saatte tekrar yatayım da sabah erken uyanabileyim :) öpüyorum hepinizi
iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorummmmm
şunu da paylaşayım sizinle sonra yatayımelektrik dreklerinin canı sıkılınca ne yaparlarmış
Elektrik tellerinin canı sıkılırsa; foto galerisi
biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak
günaydın kızllaaaaarrr,
başlangıç kilom:78,6
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,5
fark:0,4kg
yüzde:0,53
günaydın kızlar
geçmişe dalmadan son kilo bildirimimi yapayım bende
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9
fark 0,2
yüzde 0,36
gider ayak 54 ü gördüm hiçolmazsa
şimdide geçmişe akıyorum bakayım neler kaynatmışsınız güzeller....
buse beni kendi isyeğiyle ayrıldı yazarsın kuzum
kızlar ya ben kendimi kötü hissediorum bugünSanki varya verdiğim kiloların hepsi yüzümden gitmiş gbi bi tipsizleştim ya
cnm akşam durumu kurtarmaya çalışmadım aslında, pt yaptığım akşamlar yemek yemiyorum zaten... Hoca yeme diyor.. Ayran-yoğurt ile hafif bi şekilde geçiştiriyorum... Bunu bildiğimden de öğlen rahat yedim.. Hem benim kilomda biri için 1.5 porsiyon döner fazla değil inan.. öğlen fazla yemediğimde de 4-5gibi bir tost yiyorum ki spoda bayılmayayım...
Tatlım, yukarda da yazdım, hoca yememizi istemiyor.. Yoğurt ayran geçirin diyor.. Kan akışı o kadar hızlanıyormuş ki , yemek yiyip hepsini mideye doğru akıtmak doğru olmazmış.. Onu dinliyoruz bakalım ama ptler bitince normal spora devam edeceğim o zaman daha düzgün olur heralde...
Cnm ben tatlı istediğimde, gidiyorum starbuckstan latte alıyorum, içine de tatlandırıcı atıyorum. (normalde şekersiz içiyorum) o isteğimi bastırıyor... Hem de 60-70 kaloriye... (light sütlü yaptırıyorum)
hatta bu uygulamayı, arkadaşlarla dışardayken de yapıyorum, eğer yemeğe gideceksek öncesinde içiyorum ki şişeyim, ona bun a saldırmayayım, ya da pastaneye falan gideceksek hemen alime alıyroum.. çok etkili oluyorOnlar tatlı yerken, ben kahveyi içiyorum, cnm da istemiyor, şişiriyor...
Gitsin yavrum benim için sakıncası yok, hatta seninkiler giderken sööle de benimkileri de alsınlar yanlarına
Kurtulucaz burcuuu, dayanıcaz, zafer bizim olucak..
Heves kaçması yooook, kaçan giden yok, gelmiştir o şimdiye di mi venüss ???
Bu arada iphonela da kolay olmuyor, benden söylemesi, ben laptopla en rahat haldeyim walla.. Bu arada siz neyi bekliyorsunuz? Hayallaer falan ben o kısmı anladım kızlar ya?
Tatlım reglin mi yakın, ondandır o.. çok hızlı da vermedin, geçici olabilir...bi de belki önce yüzden vermişsindir , bazıları ööle olur ya, ama sonuçta yüzün kaç kilo, hep oradan veremezsin ya
Devam ettikçe dengelenecek kuzum, dont worry, be happy
menüm
sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
öğlen 16:00
1 dilim ekmek
1 kase çorba
2 haşlanmış yumurta
2 incir
akşam 19:00
yarım kase special k
su 2.5 litre
spor yok maalesef okula başlayınca yürüyüşlerim olacak ama
inşallah beğenirsiniz kızlar toparlamaya çalıştım gerçekten
sabah(07:30)
1 kepekli roll ekmek (50g) arasına yumurta yarım kk dan az yağsız peynir maydanoz
1 bardak çay (300 ml)
öğle(11:45)
1 kase domates çorbası
1 tane fırında büyük but
10 tane çilek
1 bardak (300ml) sade kahve
akşam(18:30)
menemen (nurdan duyunca cnm çekti) az yağlı bol acılı :d
5 zeytin
1 kk yağsız tuzsuz peynir
2 bardak şekersiz çay
salatalık
3 lt su
500 ml yeşilçay
110 squats yapcam
bide 50 mekik çekerim herhalde
olur zelişciğim :) ben yeşil çayın çok faydsını görüyorum :)
anladım canım. 8 gözüme geç gelmişti de :) annemler meraktan ölüyo zaten geçen gün skypedan aç dedi yok dedim gelince kendi gözünle görürsün dedim :)
bende sevmiyorum tüyü. Kolaltımdakiler görünmeye başlayınca alıyorum hemen açık giyindiğim içinde yazın sıkıntı oluyo ben hep pürüzsüz olsun istiyorum :) o yüzden kışın olsun belli oluyo derdim olmasın :)
tubaaaaaDikkat et canım biraz tatlılar kaçıyo ama kilo hiç bi yere gitmiyo. Bir an önce ver kiloları sonra ödül olarak ye :) ben öyle düşünüyorum :)
evet zeliş yaaa ne hayallerim var yarın içinYarın 18:00 itibariyle özgürüm
Venüsüm böyle düşünme herşey düzene girer mutlakaBen zayıftım derslerim kötüydü erkek arkadaşım yoktu falan filan. Kilo almaya başladım derslerim çok iyiydi erkek arkadaşım vardı hepsi bi anda olsa çok güzel olcak ama sadece sabretmek lazım şimdiki hedefim zayıf başarılı mutlu mesut
Kolay gelsin busiiiiim
Yeaaahh bende gezdim bugün sınavdan sonraHava çok güzeldi dayanaamdım yarın sınav var ama ben sokaklarda
Afiyet olsun canım bugün güzel olmuş menün
Burcu ya bide bana sor yüzüm küçülmüş gören yüzün süzülmüş diyo
Anladım canım ben bi ara spor salonunda çalışmıştım da hoca spor yaptıktan sonra bişeyler atıştırın diyodu ağır yemek değil tabi :) o yüzden hep öyle kaldı aklımda :)
inşallah faydası olmuştur canım sabah su içme olayını dene ben hergün onun sayesinde çıkıyorum :)
spor da olsaymış günün menüsü derdim zelişciğim süper olmuş bugün gözüme girdin
yarın bildirime gecikmeyin kızlar
Evden erken çıkcam yarın ben, arkadaşımla görüşeceğim, 11.30 a kadar herkes bildirimini yapmış olur dilerim.Ayşe izinli ama bildirimini yapacak inşallah yarın o da vakitlice :26: Eğer yapmazsa görevi emineye veriyorum. Listeyi hazır hale getireceğim, sadece ayşenin bildirimini bekleyeceğiz. Ben olmasam da emoş ayşeyi listeye ekleyip, ortalamayı hesaplayıp paylaşım alanında yayınlayacak.
Emine olmazsa, bunu herhangi biriniz de yapabilirsiniz. 4. Takım bizim kardeş takımımız, onlara kontrol ettirin paylaşım alanında yayınlamadan önce. 9. Takıma da kontrol ettirebilirsiniz ama onlar pek aktif olamıyor, cevap vermeleri gecikiyor.
Iyi geceler kuzularım
kızlaar bugün neden böyle oldu bilmiyorum ama doymak bilmedim :26: Sanki 42 beden halimdeki mideye sahipmişim gibi sürekli bir açlık hissim vardı :18: Zaten menümde de görüyorsunuz 1 çatal tavuk yedim, yağsızdı ama açlığımı anlayın yani o saat olmasına rağmen yedimUmarım yarın artı falan çıkmam, bu sabah tartıldığımda 50 idim. Dukanda yeme saati ve sınırı yok, gece 12 olsa da yiyebilirim eğer açlık hissediyorsam, ama işte yine de insan yapmaması gerektiğini düşünüyor, umarım kilo falan almamışımdır.
yine bir cuma ve bildirim günü geldiInşallah herkes kilo vermiş olarak gelir
Busecim yarın kilo bildirimimi yapayım bu haftadan itibaren izinli yazarsın beni. Haftaya iğnem var çünkü haftaya cuma büyük ihtimalle artı çıkarım.
Biletimi de aldırdım cumartesi sabahı denizli yolcusuyum sonundaEsada aldırmıştım akıllım bay olarak almış panik oldum bi an hemen değiştirttim allahtan
2 saat kadar uyumuşum saçma sapan uyandım bu saatte tekrar yatayım da sabah erken uyanabileyim :) öpüyorum hepinizi
Iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorummmmm
şunu da paylaşayım sizinle sonra yatayımElektrik dreklerinin canı sıkılınca ne yaparlarmış
elektrik tellerinin canı sıkılırsa; foto galerisi
biraz daha az yemeye karar verdim kızlarrrr çünkü çok yediğimi düşünüyorum. Tıka basa doyuyorum kaçamak yok cıs yemedim ama bu hafta böle oldu haftaya daha iyi olcak
günaydın kızlar şükür internetim gelmiş akşam saat 11 di hala yoktu biz vın kullanıyoruz yatar yatmaz hemen açılmıyor 6-8 saaat sonra açılıyor canımı sıkıyor.
Nasılsınız kızlar geçmişe bakamayacağım herhalde bugün çünkü çok işim var
kızı okula göndereceğim
bugün pazar var
oğlanın 2. Yaş hepatit aşısı var ve
öğleden sonra edirneye inip 23 nisan kıyafeti alacağım kızıma eşimin hafta sonu mesayisi varmış hafta sonuna bırakmayacağım
akşam geldiğim de muhakkak uğrarım
kilomu birazdan bildireceğim
bu arada buse çarşamba mesaj sayım 17
perşembe mesaj sayım 1 canım
bu hafta listeye giremem herhalde çünkü ayrıldığım da 61.3 düm şimdi ise 61.8 kiloyum
şimdilik çıkıyorum kızlar herkes umarım çok iyi kilo vermiştir
günaydın kızllaaaaarrr,
tamam kuzucum, seni de tebrik ederim
tuba bildirimini telefonla bana yaptı kızlar, ayrılmak yerine izine ayrılmayı teklif ettim, kabul ettiInşallah kısa zamanda döner
günaydın güzellikler :) hemen kilo bildirimimi yapayım :)
[sıze=3]geçen hafta:64.9
bu hafta: 64.1
fark: 800 gr
yüzde: %1,25[/sıze]
burcuuuuu sus bakiiyim yok öyle üzülmek falan metabolizman yavaş ondandır. 400 gr 400 grdır. ne kadar verirsek kargeçen hafta:69.4
günaydın canım kolay gelsin baya yoğun bi gün olcak senin için :)günaydın kızlar şükür internetim gelmiş akşam saat 11 di hala yoktu biz vın kullanıyoruz yatar yatmaz hemen açılmıyor 6-8 saaat sonra açılıyor canımı sıkıyor.
nasılsınız kızlar geçmişe bakamayacağım herhalde bugün çünkü çok işim var
kızı okula göndereceğim
bugün pazar var
oğlanın 2. yaş hepatit aşısı var ve
öğleden sonra edirneye inip 23 nisan kıyafeti alacağım kızıma eşimin hafta sonu mesayisi varmış hafta sonuna bırakmayacağım
akşam geldiğim de muhakkak uğrarım
kilomu birazdan bildireceğim
bu arada buse çarşamba mesaj sayım 17
perşembe mesaj sayım 1 canım
bu hafta listeye giremem herhalde çünkü ayrıldığım da 61.3 düm şimdi ise 61.8 kiloyum
şimdilik çıkıyorum kızlar herkes umarım çok iyi kilo vermiştir
cerencim tebrik ederim vermeye başladın artık :)günaydın kızllaaaaarrr,
buseeeeee gidiyomuşum gibi konuşma ya be hep burdayım cozutmak yok diyete aynen devamtam 50 kg ım şuan, mezun olucam bugün. zaten işlerim de yoğunlaştı, buraya katılım sağlamakta zorlanıyorum.
canım senin için sevindim, yolun açık olsun diyeyim. sakın cozutma, umarım tedavin iyi geçer, veee annenler seni görünce şok olacak şoook diyoruum
ay bu nedir yaa
kızlar üzülmeyin, ikiniz de spora çok yüklendiğiniz için kas yaptınız. burcu sen ya sporu azalt ya yediklerini demiştim ama, fazla yediğini düşünüyorsan yemeği azalt mutlaka. doyuyorum demişsin ama diyette o şekilde bir tam doyma olmamalı. ben 7-8 aydır karnımın tam doyduğunu böyle şiştiğini vs bilmiyorum
ikinizi de tebrik ederim
kilo bildirimim:
Geçen hafta: 50,4
Bu hafta: 50
Fark: 0,4
%0,79
tebrik ederim ebrucum 54ü de gördün nihayetgünaydın kızlar
geçmişe dalmadan son kilo bildirimimi yapayım bende
geçen hafta 55.1
bu hafta 54.9
fark 0,2
yüzde 0,36
gider ayak 54 ü gördüm hiçolmazsa
şimdide geçmişe akıyorum bakayım neler kaynatmışsınız güzeller....
buse beni kendi isyeğiyle ayrıldı yazarsın kuzum
***13. TAKIM 305. ETAP ***
buseb ( 50,4 / 50 /0,4 / %0,79 ) mezun olmak istiyor.
burcugncy ( 69,4 / 69 / 0,4 / %0,58 )
dontpanic ( 102 / 101,9 / 0,1 / %0,10 ) izine ayrılmak istiyor.
limonlubrokoli ( 64,9 / / / % ) izine ayrılmak istiyor.
mavera87 ( 70 / / / % )
mid_night_sun ( 75,9 / 75,5 / 0,4 / %0,53 )
prensesss016 ( 55,1 / 54,9 / 0,2 / %0,36 ) kendi isteğiyle ayrıldı.
UcukMavi ( 69,9 / / / % )
venuskadini ( 77,1 / / / %)
13. TAKIM ORTALAMASI:%
tuba'nın bildirimini yanlış yazmışım, onu düzelttim. bu halde bile 100 gr. vermiş, kilo almamış, alkış
tuğbişin izne ayrılmasına çok sevindimtuba bildirimini telefonla bana yaptı kızlar, ayrılmak yerine izine ayrılmayı teklif ettim, kabul ettiinşallah kısa zamanda döner
geldim canımgördüğünüz gibi taslağı hazırladım kızlar, geriye 4 kişi kaldı. onlar da 11.30 a kadar bildirimini yapar umarımben olmazsam emine, emine de olmazsa herhangi aranızdan bu işten anlayan kişi dediğim gibi liste işini halletsin
canım sana öyle geliyordur sonuçta zayıfladıkça değişiyorsun.. Ben şahsen gençleştiğimi o 19-20 yaşımdaki hallerime döndüğümü hissediyorum her aynaya baktığımda eşimde öyle diyo evlendiğimiz zamandaki gibi oldun diyo... Yani takma kafana canım bence sen zayıfladıkça güzelleşiceksin.
canım ben söylediğine katılmıyorum sonuçta sen diyettesin ve hiç bir diyetisyen hastasına 1,5 porsiyon döner vermez. Bide yanında ekmek var yani bence sen biraz daha dikkat etmelisin canım
beğendim canım güzel olmuş hep böyle olmasını dilerim
menün ve sporun çok güzel tatlım
bak canımı çektirdiniz ne zamandır yapmıyodum bu akşam bende yapıcam menemen şöyle bol acılı ııımmmm
iyi yapmışsın süpriz olsun canım böyle kalakalsınlar
tamam canım işim çok olmazsa bende yardımcı olmaya çalışırım.
yok yok 1 çatal tavuktan bişey olmaz.... Zaten olmamışta gördüm 50 çıkmışsın kutlarım canım azminden ve başarından dolayı seni
kıyamam sana yaaa hadi kavuşuyosun ailene bol bol hasret gider veeeeeee tebrikleri al tabiki
ay çok hoş yaaaa ilahi emoş nerden buldun bunu demek biz görmeden neler yapıyolarmış
canım eğer doyduğunu düşünüyosan kıs birazcık yediklerini zaten insan diyetteyken aç gezmeli yoksa sonuç alamaz.... Yinede tebrik ederim verdiğin için
canım kolay gelsin sana senin hayatınde benimki gibi hep koşturmacayla geçiyo
tebrik ederim canım....
Canım sen spora bağlıyosun ama ben yediklerinede bağlıyorum az kilo vermeni...
Emoşta başladığında senin kilondaydı ama çok hızlı verdi... Yinede dediğin gibi umarım spordandır.....
sağol canım darısı diğer tüm arkadaşların başına inş....
çok mutluyum ben buse 6 senedir ilk defa 54 ü gördüm ben hiç 58 in altına inememiştim burası bana çok iyi geldi kendimi disipline soktum menülerim sizin sayenizde düzeldiiii ve bana her kızmanız bana - kilo verdirdi.... Iyiki azarlayıp kızmışsınız bana hep bak zeytin bile yemiyorum artık
ben şaşırdım açıkçası canım bu kadar vermiş olmayı beklemiyodum :) dün çok hafif geçirdim muhtemelen onun bi de sınavların koşuşturmasının fydası var :) canım inşallah çok kilo almam dikkat edicem zaten buraya kadar geldim bırakmak yokinş. Canım ben zelişin ve tuğmanın kilo vermelerini çok istiyorum çünkü çok fazla kiloları sağlıklarını etkileyebilir. Inş. En kısa zamanda dönerde kaldığı yerden devam eder....
canım tebrik ederim en fazla yine sen vermişsin takımda isteyince yapılamıcak bişey yok bence senin ve busenin azmine hayranım canım...umarım çok fazla kilo almadan dönersin buraya kaldığın yerden devam edersin canım
tekrar tebrikler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?