ben kılpayı yırtmışım o konudadedeme çekmişim boy konusunda Allahtan halalarıma ve de teyzeme çekmemişim 1.55 hepsi ben 1.70
ay yok emoş ya annemler 8 kardeş boy ortalaması 162 filan babamlar 7 kardeş boy ortalaması 173 filan geçen kuzenle oturup hesaplamıştıkbiz niye kısayız die ahahaha
173 oha be baya iyiymişbizim 2 tarafta kısa ya ben bi yırtık uzamışım erkek kardeşimden 5 cm uzunum uzamıyo o da artık sinir oluyo bana kısa olmak bazen daha cazip geliyo bana bi ara daha uzarsam evvlenemicem diye korkuyodum
selam kizlar ben geldim yine.
cok cissss bir gün yasadim. dünden daha beterdi ne oldu bana 2 gündür, 4 haftanin patlamasinimi yasiyorum nedir
kızlar bu arada dünden yani 22.04.2013 ten itibaren olan mesaj sayılarınızı bana atıyosunuz daha 2 kişi attı birikmeden atın bekliyorum
kızlar bu arada dünden yani 22.04.2013 ten itibaren olan mesaj sayılarınızı bana atıyosunuz daha 2 kişi attı birikmeden atın bekliyorum
bugünki menüm
kahvalti 11:00
menemen + 1 tam bugday ekmegi:
2 yumurta,
yarim tk zeytin yagi
1 domates
yarim kuru sogan
yarim dilim kasar peyniri (45% yag orani)
14:00
resimde görünen 9lu paketten sadece 1 tanecik yedim
Eki Görüntüle 693714
18:00
2 balik filet izgara (toplam 200gr)
salata
18:30 en kötü ögün
25 findik
1 tane kinder schoko-bons
4 tane ülker pötibör
2 bardak yesil cay
2 lt su
son ögünü yedikten sonra kendime cok kizdim 1,5 saat yürüyüse ciktim
bugün diyette en batirdigim gün olarak tarihe geciyor.
ben bu kendini tutamamazligi regle bagliyorum.
normalde dur dedimmi durudum, hatta cikolata dolaplarini hic acmadim,
bugünse didik didik ettim
iyi geceler kızlarrr yarın görüşmek üzereeeeee
zaten çok fazla yapamıorum cnm kaslar yanıo hepsi değilde içinden birini seçin istiorum ona göre düzenli yapıım yada bana bi basen eritme önerin kuzum ya
busecim
bana mesaj sayılarıyla ilgili isimlerin listesini gönderir misin?
emoşun önerisi iyiymiş, squat biliyorum ben bir tek bu konuda
canım çok uzun o liste, neredeyse bir aylık ve telefonumun not defterindetek tek yazıp geçirmem gerek pc ye sana göndermek için. :26: o yüzden sen bundan sonrasını tut canım, bendeki kısmını ben müsait zamanda komple yayınlayacağım.
yarın evimizde 14 kişi misafir olacak, annem ve ben toplam 16 kişi olacağız, işler beni bekler
dediğim gibi müsait bir zamanımda paylaşacağım kızlar şu mesaj sayılarınızı, neyse halini çıksın falini böylece
geçmişi takip edemiyorum artık, çok az bakıyorum, vaktim olmuyor, o yüzden özel bir sorunuz olursa bana özelden yazın kızlar
emoşum şimdiden mesaj sayısı uyarısı yaptığını görüyorum, harikasın canım.doğru bir karar verdiğimi gösteriyorsun bu hareketlerinle bana
ben yatıyorum kızlar, erkenden kalkıp evi toplayacağım. salatalara falan yardım edeceğim
öptüm hepinizi, iyi geceler
cnm bence regl arkasına saklanma dünde söledim tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle geçirebilirsin die ffakat çikolataya sığınmışsın yine sana şu an tecrübemi sölüüm 41 gündür diyetteyim ve 2 kere regl oldum ağzıma 1 parça çikolata sürmedim. 41 günlük diyet içinde sadece 1 parça çikolata yedim. ve şunu anladım çikolata bi anlıık zevk ve bana regl zamanımda kazandırdığı hiç bişi yok sadece cnm çekio. çikolata tatlı yemedğim içn regli dönemimde kan şekerim yükselmio ve dokularım harekete geçmio ve bu nedenle ağrım az oluo buna yardımcı olarak sporda var yani regl diyet bozmak için bi neden deil
evet haklisin canim dün tutabilmistim yanlis hatirlamiyorsam kayisi yemistim ama bugün batirdim
direkt süt bana iyi gelmiyor ama kayisi yiyebilirdim
insallah yarin güzel bir menü yaparim.
bozdukca hem kendimi kötü hissediyorum hemde verdiigm kilolar geri gelecek diye korkuyorum.
zaten bu hafta tartida reglden dolayi eksi beklemiyordum ama en azindan ayni kilada kalmaliyim arti olmamali
Yalnış anlamışsın canım. :44:Ben aşık olduğum adamın beni arkadaşlarına övüne övüne tanıtmasını istiyorum, görünümüme de hayran kalsın istiyorum. Böylece yanında kendimi daha mutlu hissederim. Ben onun tamamen karakterine aşığım, o da benim.Harika anlaşıyoruz, hayatımda beni öylesine etkileyen ilk ve tek erkek. Onun hayatında da özel bir yerde olduğum adım gibi eminim. Ama ben kremanın üstüne koskocaman bir çilek koymak istiyorum, anlatabiliyor muyum?:44:
Ki o benim daha önce çıktığım tüm erkeklerden çirkin, hiçbir arkadaşım yakıştırmıyor.Ama dediğim gibi ben neye aşık olduğumu biliyorum ve başkalarının düşünceleri dikkate alma alışkanlığım yok. (Dışardan fikirler gelir, sorgularım, mantıklı kısımları varsa alırım.) Yani bu durum sandığın gibi bir durum değil. Ben sadece fazla mükemmeliyetçiyim, beni mükemmel bulmasını ve iyice körkütük aşık olmasını istiyorum. Bu konuya kafayı takmış durumdayım. Sanırım çok hırslı ve savaşçı bir karakterim var, gereksiz bir durum ama kendime engel olamıyorum.:26:
Yoksa ben çok güzelim o da süper, ama biraz daha güzel olmam lazım falan demiyorum. Evet güzelim ama konu bu değil
Bu arada diyeti de tabiki kendim için yapıyorumO sadece 2. - 3. bir neden.
tamam cnm bulursam sanada atarım ben bi kaç yapıorum ama etkili mi değil mi bilmiorum ama walk at home u bıraktım ve kilo vermem durdu gbi
kızlar kimsecikler yok,rahatsızlığımdan sonra dudağım uçukladı,boğazım şişti.yarın yine dr a gideceğim toparlanınca anlatırım
bu arada yürüyüş iyi cnm ama yediklerine baktım artık kalori olrak deilde yani şeker yediğin için depolandı umarım artı görmezsin iyi geceler öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?