Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben kılpayı yırtmışım o konuda dedeme çekmişim boy konusunda Allahtan halalarıma ve de teyzeme çekmemişim 1.55 hepsi ben 1.70

ay yok emoş ya annemler 8 kardeş boy ortalaması 162 filan babamlar 7 kardeş boy ortalaması 173 filan geçen kuzenle oturup hesaplamıştık biz niye kısayız die ahahaha

ay yok emoş ya annemler 8 kardeş boy ortalaması 162 filan babamlar 7 kardeş boy ortalaması 173 filan geçen kuzenle oturup hesaplamıştık biz niye kısayız die ahahaha

173 oha be baya iyiymiş bizim 2 tarafta kısa ya ben bi yırtık uzamışım erkek kardeşimden 5 cm uzunum uzamıyo o da artık sinir oluyo bana kısa olmak bazen daha cazip geliyo bana bi ara daha uzarsam evvlenemicem diye korkuyodum

kızlar yaa ben bugün de erkenden çıkıyorum ama yarın gün içinde daha çok burda olacağım kusura bakmayaın lütfen çok yorgunum

yarın görüşürüz
hepinizi çok sevirem öpüyorum kocaman iyi geceler

oda çok fena yaaaa Allah tan kardeşim yok döverdim valla ama kuzenlerm var hırsımı onlardan çıkarıorum adamlar 180 daha yaşları 17 18 filan

selam kizlar ben geldim yine.

cok cissss bir gün yasadim. dünden daha beterdi ne oldu bana 2 gündür, 4 haftanin patlamasinimi yasiyorum nedir

kızlar bu arada dünden yani 22.04.2013 ten itibaren olan mesaj sayılarınızı bana atıyosunuz daha 2 kişi attı birikmeden atın bekliyorum

bugünki menüm

kahvalti 11:00

menemen + 1 tam bugday ekmegi:
2 yumurta,
yarim tk zeytin yagi
1 domates
yarim kuru sogan
yarim dilim kasar peyniri (45% yag orani)

14:00
resimde görünen 9lu paketten sadece 1 tanecik yedim

18:00
2 balik filet izgara (toplam 200gr)
salata

18:30 en kötü ögün
25 findik
1 tane kinder schoko-bons
4 tane ülker pötibör

2 bardak yesil cay
2 lt su

son ögünü yedikten sonra kendime cok kizdim 1,5 saat yürüyüse ciktim

bugün diyette en batirdigim gün olarak tarihe geciyor.
ben bu kendini tutamamazligi regle bagliyorum.
normalde dur dedimmi durudum, hatta cikolata dolaplarini hic acmadim,
bugünse didik didik ettim

cnm bence regl arkasına saklanma dünde söledim tatlı ihtiyacını tarçınlı sütle geçirebilirsin die ffakat çikolataya sığınmışsın yine sana şu an tecrübemi sölüüm 41 gündür diyetteyim ve 2 kere regl oldum ağzıma 1 parça çikolata sürmedim. 41 günlük diyet içinde sadece 1 parça çikolata yedim. ve şunu anladım çikolata bi anlıık zevk ve bana regl zamanımda kazandırdığı hiç bişi yok sadece cnm çekio. çikolata tatlı yemedğim içn regli dönemimde kan şekerim yükselmio ve dokularım harekete geçmio ve bu nedenle ağrım az oluo buna yardımcı olarak sporda var yani regl diyet bozmak için bi neden deil

zaten çok fazla yapamıorum cnm kaslar yanıo hepsi değilde içinden birini seçin istiorum ona göre düzenli yapıım yada bana bi basen eritme önerin kuzum ya

emoşun önerisi iyiymiş, squat biliyorum ben bir tek bu konuda

busecim
bana mesaj sayılarıyla ilgili isimlerin listesini gönderir misin?

canım çok uzun o liste, neredeyse bir aylık ve telefonumun not defterinde tek tek yazıp geçirmem gerek pc ye sana göndermek için. :26: o yüzden sen bundan sonrasını tut canım, bendeki kısmını ben müsait zamanda komple yayınlayacağım.

yarın evimizde 14 kişi misafir olacak, annem ve ben toplam 16 kişi olacağız, işler beni bekler

dediğim gibi müsait bir zamanımda paylaşacağım kızlar şu mesaj sayılarınızı, neyse halini çıksın falini böylece

geçmişi takip edemiyorum artık, çok az bakıyorum, vaktim olmuyor, o yüzden özel bir sorunuz olursa bana özelden yazın kızlar

emoşum şimdiden mesaj sayısı uyarısı yaptığını görüyorum, harikasın canım. doğru bir karar verdiğimi gösteriyorsun bu hareketlerinle bana

ben yatıyorum kızlar, erkenden kalkıp evi toplayacağım. salatalara falan yardım edeceğim

öptüm hepinizi, iyi geceler

iyi gecelerrrr canım benim

evet haklisin canim dün tutabilmistim yanlis hatirlamiyorsam kayisi yemistim ama bugün batirdim
direkt süt bana iyi gelmiyor ama kayisi yiyebilirdim

insallah yarin güzel bir menü yaparim.
bozdukca hem kendimi kötü hissediyorum hemde verdiigm kilolar geri gelecek diye korkuyorum.

zaten bu hafta tartida reglden dolayi eksi beklemiyordum ama en azindan ayni kilada kalmaliyim arti olmamali

bu arada yürüyüş iyi cnm ama yediklerine baktım artık kalori olrak deilde yani şeker yediğin için depolandı umarım artı görmezsin iyi geceler öptüm

aslinda biraz dogru anlamisim canim, arkadaslarina övünerek tanitmasini istemen görünüse girer.
ama tabi herkesin düsüncesi farkli, sen öyle mutlu olacaksan kimsenin bisey demeye hakki yok, sonucta kimseye zarari yok

tamam cnm bulursam sanada atarım ben bi kaç yapıorum ama etkili mi değil mi bilmiorum ama walk at home u bıraktım ve kilo vermem durdu gbi

iyi olur canim bende zaman buldukca disarida yürümeye calisiyorum.
en kötü ihtimal leslie var ama acik havada yürümeyi daha cok seviyorum.

kızlar kimsecikler yok,rahatsızlığımdan sonra dudağım uçukladı,boğazım şişti.yarın yine dr a gideceğim toparlanınca anlatırım

gecmis olsun canim

faydali paylasim canim sagol.
özellikle ortadaki resmi kaydettim

bu arada yürüyüş iyi cnm ama yediklerine baktım artık kalori olrak deilde yani şeker yediğin için depolandı umarım artı görmezsin iyi geceler öptüm

insallah canim
demedende gecemeyecegim,
cikolatayi bulan insani rahmetle aniyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…