kola pide çigköfte olmayaymış iyimiş be minnoşumneyse acısını çıkarırsın sen inanıorum sana
yani o kadar dayan, 1 öğünde içine et resmen...
yrn 4 bardak yeşil çay içicem...
su da 2,5 lt..
hatta şu an elime bir yeşil çay aldım kızlar... hemen içiyorum...
inşallah cnm yaa, hem de bu sabah biraz eksideydim yaa
neyse tatlım, bu utançla daha fazla duramam buralarda.. çıkıyorum ben.. walla çok üzgünüm anlatamam.... hiç bu kadar pişman olmamıştım heralde...
bi de artı çıkarsam ağlıcam yani... hadi öptüm byeee...
inş.çıkmazsın kuzucum hem utanma arada olur öyle sen acısını çıkarıcaksın bunun inanıorum ben sana
kızlaarben geldim. vee bir yanlışlık yapmışım şimdi fark ediyorum. hamiş kalmak için kilosunu hedef kilosunu 65 e çekmek isteyen emoş tu dimiii :26: ben yanlışlıkla ceren nin kilosunu 65 e çektirdim 60 tan
hemen düzeltcem bu işi. cereni 60 a geri çektircem, emoşu da 65 yapcam, paylaşım alanında paylaşıyorum hemen :18:
bugünkü menüm.
sabah(10:30)
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 KK peynir
domates-salatalık
çay
ara(12:30)
light sütlü neskafe
ara(17:30)
2 kayısı 2 ceviz
ara(19:00)
2 grissini
akşamı hiç yazmak istemiyorum, kayınvalidemin doğum günüydü, pasta ağzıma sürmedim ama kebapçıya gittik..
2 lt su
1,5 saat PT
sorma Burcu yaa, 2 saat öncesine kadar süperdi de, akşam kebapçı beni mahvetti...
ama 2 gün akşamları yemicem...ancak böyle düzeltebilirim..
aslında çok bu abarttım, açık açık yazıyorum yediklerimi.. internetten kalorilerine de bakıcam..
sanırım 800-900 kalori almışımdır... tüm günü toplayınca 1250-1400 arası kalıyor aslında ama gece olması çok fena tabii...
valla emoş anlamadım ya ne çok oyalandınvalla 15 bardak içmişim ya 2 demlik değilde kçk boy bi semaver açık içtiğim için ama napım hava çok güzeldi esio filan kaptırmışım kendimi
burcu, bak açık açık yazıcam ama çüşş , oha falan yazıp üzme beni tamam mmmıııı?
1 bardak şalgam suyu
1 bardak light kola
3 çiğ köfte
3 kepekli tırnak pide
1 kaşık yoğurtlu semizotu
1 kaşık patlıcan salata
bolca salata ve yeşillik
tulum peyniri (1KK kadar anca vardır)
3-4 köfte kadar et
kocamın lahmacunundan 2 lokma
çok pişmanııııımmmm
buseeee ceren hedefini 65 e çekti die hatırlıorum bn
zaten çok fazla yapamıorum cnm kaslar yanıo hepsi değilde içinden birini seçin istiorum ona göre düzenli yapıım yada bana bi basen eritme önerin kuzum yagüzel ama çok yoğun bence yaa :26: bu kadarı inceltmez kas yaptırır, söyleyeyim bak dikkat et burcu, sonra benim gibi spora yüklendiğine pişman olursun incelemez de şişersen
kızlaarben geldim. vee bir yanlışlık yapmışım şimdi fark ediyorum. hamiş kalmak için kilosunu hedef kilosunu 65 e çekmek isteyen emoş tu dimiii :26: ben yanlışlıkla ceren nin kilosunu 65 e çektirdim 60 tan
hemen düzeltcem bu işi. cereni 60 a geri çektircem, emoşu da 65 yapcam, paylaşım alanında paylaşıyorum hemen :18:
ay doğru yapmışım yani dimi :26: ohh yaa
buseeee ben kim hamile kalmak kimben 65 değil mümkünse 55 falan olayım yaaa
burcu bunlar yerine bunu yap biraz bi kaç set yap mutlaka faydası olacaktır
Ebru şallı basen eritme hareketleri ve kalça zayıflatma egzersizleri ile bölgesel incelme - YouTube
yapıorum emoş zaten yine ebru şallıya mahkum kaldım yani
ya basen çok sıkıntı eriteyim derken tek kalan yer orası olabilir o yüzden en güvendiğim Ebru Şallı
insanın şu genetik olayı var ya valla nefret ettim halalarıma çekmişim aynı hayır boyum babama çekeydi iyiymiş adam 186 ben 160 valla çok ayıp ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?