Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yani o kadar dayan, 1 öğünde içine et resmen...
yrn 4 bardak yeşil çay içicem...
su da 2,5 lt..

hatta şu an elime bir yeşil çay aldım kızlar... hemen içiyorum...

kola pide çigköfte olmayaymış iyimiş be minnoşum neyse acısını çıkarırsın sen inanıorum sana

inşallah cnm yaa, hem de bu sabah biraz eksideydim yaa

neyse tatlım, bu utançla daha fazla duramam buralarda.. çıkıyorum ben.. walla çok üzgünüm anlatamam.... hiç bu kadar pişman olmamıştım heralde...
bi de artı çıkarsam ağlıcam yani... hadi öptüm byeee...

inş.çıkmazsın kuzucum hem utanma arada olur öyle sen acısını çıkarıcaksın bunun inanıorum ben sana

kızlaar ben geldim. vee bir yanlışlık yapmışım şimdi fark ediyorum. hamiş kalmak için kilosunu hedef kilosunu 65 e çekmek isteyen emoş tu dimiii :26: ben yanlışlıkla ceren nin kilosunu 65 e çektirdim 60 tan

hemen düzeltcem bu işi. cereni 60 a geri çektircem, emoşu da 65 yapcam, paylaşım alanında paylaşıyorum hemen :18:

buseeee ceren hedefini 65 e çekti die hatırlıorum bn

valla emoş anlamadım ya ne çok oyalandın valla 15 bardak içmişim ya 2 demlik değilde kçk boy bi semaver açık içtiğim için ama napım hava çok güzeldi esio filan kaptırmışım kendimi

çüş demicem ben :) cerenim pide olmasaymış süper menü olurdu bugün için ne yediğin çiğ köfte ne de 2 llokma olan lahmacun göze batardı pişmansın madem bugünü dengelemek için elinden geleni yap artılar görmeyelim :) artı görmek demek bebiş hayallernin ertelenmesi demek biliyosun böyle düşün

geçmişe biraz baktım arkadaşlar.

ayşecim geçmiş olsun diliyorum sana.

cerenim cozutmuşsun ama sen toparlarsın, sana güveniyorum.

güzel ama çok yoğun bence yaa :26: bu kadarı inceltmez kas yaptırır, söyleyeyim bak dikkat et burcu, sonra benim gibi spora yüklendiğine pişman olursun incelemez de şişersen

güzel ama çok yoğun bence yaa :26: bu kadarı inceltmez kas yaptırır, söyleyeyim bak dikkat et burcu, sonra benim gibi spora yüklendiğine pişman olursun incelemez de şişersen
zaten çok fazla yapamıorum cnm kaslar yanıo hepsi değilde içinden birini seçin istiorum ona göre düzenli yapıım yada bana bi basen eritme önerin kuzum ya

zelişcim takıma girmek için paylaşımların ve disiplinin yeterli değil. üzgünüm seni takıma alamayacağım. seni seviyoruz, aramızdasın ama listede değilsin bir süre daha

zelişin paylaşım ve bildirimleri

01.04.2013 = 7
02.04.2013 = 19
03.04.2013 = bildirim yok (bundan sonrasını tarih yazmadan sıralayacağım)
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok
bildirim yok

18.04.2013 = 14
19.04.2013 = 3
20.04.2013 = 6

Son düzenleme:

ay doğru yapmışım yani dimi :26: ohh yaa

buseeee ben kim hamile kalmak kim ben 65 değil mümkünse 55 falan olayım yaaa

burcu bunlar yerine bunu yap biraz bi kaç set yap mutlaka faydası olacaktır
Ebru şallı basen eritme hareketleri ve kalça zayıflatma egzersizleri ile bölgesel incelme - YouTube

ya basen çok sıkıntı eriteyim derken tek kalan yer orası olabilir o yüzden en güvendiğim Ebru Şallı

insanın şu genetik olayı var ya valla nefret ettim halalarıma çekmişim aynı hayır boyum babama çekeydi iyiymiş adam 186 ben 160 valla çok ayıp ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…