Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok kız, benim 65e çekilmek isteyen :) doğru yapmışsın, düzeltmeeeee

Günaydın canlarıııımm
hala vicdan azabı içindeyim ama aksiyonumu da aldım..

sabah sadece 2 haşlanmış yumurta ve taze nane yedim.. EKMEK YOK!!!! bu şekilde 2 gün abanıcam ki, cumaya yüzümüz kara çıkmasın...

geçmişe biraz baktım arkadaşlar.

ayşecim geçmiş olsun diliyorum sana.

cerenim cozutmuşsun ama sen toparlarsın, sana güveniyorum.

toplicam Buse, başladım harekata!! yağlara ölüüümmm!!

deme deme öyle kız çocuklar yesin çikilata

ben sana inanıorum cerenim

• 23.4.13
    Sabah (09:30 - 10:00)

• 4 yemek kaşığı
    • 1 bardak süy (%0,15 yağlı)
    Ara (11:00 - 11:30)

• 2 kuru kayısı
    • 1 ceviz
    Öğle (14:30 - 15:00)

• 1 porsiyon yeşillik
    • 1 kase yoğurt (%60 az yağlı)
    • 3 köfte
    • 1 kase hazır acılı domates çorbası
    • 1 dilim kepekli etimek
    Ara (16:00 - 16:30)

• 2 kuru kayısı
    • 1 ceviz
    Akşam (18:30 - 23:30)

• 2 kepekli etimek
    • 2 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
    • 1 avuç kuru dut, altın çilek
    • 1 avuç ceviz, fındık
    • 1 avuç kuru kayısı, incir
    • 1 sade soda
    * 2 lt su
    3 kupa sade kahve

22.4.13

Sabah (09:30 - 10:00)

• 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
    • 3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
    • 1 porsiyon yeşillik
    • 1 dilim kepekli etimek
    Ara (11:00 - 11:30)

• 2 kuru kayısı
    • 1 ceviz
    Öğle (14:30 - 15:00)

• 1 porsiyon yeşillik
    • 1 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
    • 3 köfte
    • 1 kase hazır acılı domates çorbası
    • 1 dilim kepekli etimek
    Ara (16:00 - 16:30)

• 2 kuru kayısı
    • 1 ceviz
    Akşam (18:30 - 19:00)

• 1/2 porsiyon bakla yemeği
    • 1 kase tarhana çorbası
    • 1 yemek kaşığı yoğurt
    Ara (21:00)

• 1 kutu sade activia
    * 3 lt su
    3 kupa yeşilçay
    3 kupa sade kahve

canım gözüme batanlar hazır çorba ve şu geç saatte yediğin fındıjlar fıstıklarr

Kızlar çoook mutsuzum, kötüyüm. Motivasyonum çok düştü, kendime gelemiyorum. Spora başlamam lazım bir türlü düzen bulamadım, evimin yanında spor salonu açılmış oraya mı gitsem diyorum. Ama zayıflarken de kas yapmak istemiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, doymuyorum. Ve psikolojik olarak da diyet açısından kendime gelemiyorum. Bana yardım edin.

canım bende aynen öyleyim ve sanki kilo alıo gibi hissetmeye filan başladım aslında kilo aldığım filanda yok. cnm spor salonunda mutlaka sana uygun sporları düzenleyen bir kişi varsa git bazı spor salonlarında var öyle bizim burda gerekli sporları filan ayarlıo kilo vermene göre değiştirio

Canım bir de evimin dibinde yaaa... Şansa bala gördüm açıldığını, ben en iyisi bu akşam direk gidip konuşayım orayla.. Havuz olsa evime uzak olacak, iş çıkışı çok yorulacağım. Burası evimin yan sokağında bu bir mesaj bana resmen..

aynen cnm bende bu sana bi mesaj git konuş yazıl zayıflıcazzzzz biz

ben attım mı emoş ya hatırlamıorum :26:
attın canım hatta ilk sen attın

akşam gerçekten cozutmuşsun nurcuğum 1,5 saat yürümüşsün o güzel ama bundan sonra tam dikkat istiyorum listeye girme ihtimalin varken bu tarz cozutmalar hiç iyi değil canım sadece biraz dikkat
regle siginabilirmiyim :26:
hayııııır!! o sadece bi bahane yemeyebilirdin ama yedin bu 2 gün menülerin çok düzenli olmalı nurcuğum yoksa kilo vermen çok zor gibi görünüyo

busecim özelden attım ama tekrar yazayım sen bana sadece isimleri gönder ben ona göre tektek uyarıcam herkesi

venüssss dünkü menü ne o öyle senden hiç bekleemedğim hareketler herşeyden 1er avuç yemişsin 1er tane yesen yine tamam ama çok olmuş bence artık spora başlamalısın sadece diyet bi yere kadar artık spora başlamalısın!

durduğun kabahat hemen bugün gidip yazılıyosun evinin yanında olması süper bişey eve uğramadan spora geçebilirsin spora gidicem diye ayrıca hazırlanmana ve yol gitmene gerek yok. bak birlikte başladık diyete sen daha doğru düzgün spor yapmadın ve 10 kilodan fazlaa verdin bense sporla bi o kadar verdim. metabolizman gerçekten çok iyi artık sporla desteklemelisin yoksa 100-200gr vermeye başlayacaksın ve bu seni daha çok üzecek. diyeti bırakmaya başlıyosun bi zaman sonra dünkü gibi mesela. bundan sonra yeni kaptan yardımcısı olarak ilk görevim senin menülerinde spor görmek olacak görmediğimde ceza vericem ona göre ben senden çok umutluyum çünkü haziranda sevdiğin adamın kollarında olacağını düşün derhal kendine gel!!

emoş takımın motivasyona ihtiyacı var bu hafta çok fena umarım liste çok etkilnmezzz dicem ama 2 gün kldı şurda

emoş takımın motivasyona ihtiyacı var bu hafta çok fena umarım liste çok etkilnmezzz dicem ama 2 gün kldı şurda

evet canım çok haklısın genel bir uyarı yapıcam zaten listede çok az kişi kaldı ve listede olanlar da genele olarak burda değil ben 2 gündür çok yoğundum ben bile gelemedim ama bakıyorum akşama kadar tek bir mesaj yok akşam var sadece gün içinde giren sayısı çok az buna bi çözüm getireceğim çok can sıkıcı bi durum hepimizin motivasyonunu ve takıma olan inancımızı olumsuz etkiliyo bir kaç araştırma yapıp dönücem neler yapabiliriz bakıcam canım sizin öneriniz varsa söyleyin ne yapabiliriz diye çok iyi olur

ben devamlı buralardayım cnm biliosun evet liste çok azaldı ve çok bi boşlama var bence kuralları katılaştıralım bişiler yapalım zayıflamak istemio sanki kmse

venüs mutlaka git canım, inan çok farkediyor.. normal zamanda bile daha canlı oluyorsun.. 1 ay içinde zaten alışkanlık oluyor.. hem zayıflamak için önemli, hem de vücut sağlığımız için.. git mutlaka cnm, ben şiddetle tavsiye ediyorum...

Burcum 3 gündür faranjitim, annem yazlıkta. Yiyecek başka bir şey bulamadım, babam da evde yoktu.

benim de boğazım çok kötü dün geceden berii... çok fenayıımmm.. sabahtan beri çay-pastil ama geçmio... salgın varmış..

ben devamlı buralardayım cnm biliosun evet liste çok azaldı ve çok bi boşlama var bence kuralları katılaştıralım bişiler yapalım zayıflamak istemio sanki kmse

istiyoruzzz, hepimiz istiyoruz... yoğun heralde herkes. di mi kızlar... ynt verin... herkes zayıflıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…