kızlaarben geldim. vee bir yanlışlık yapmışım şimdi fark ediyorum. hamiş kalmak için kilosunu hedef kilosunu 65 e çekmek isteyen emoş tu dimiii :26: ben yanlışlıkla ceren nin kilosunu 65 e çektirdim 60 tan
hemen düzeltcem bu işi. cereni 60 a geri çektircem, emoşu da 65 yapcam, paylaşım alanında paylaşıyorum hemen :18:
geçmişe biraz baktım arkadaşlar.
ayşecim geçmiş olsun diliyorum sana.
cerenim cozutmuşsun ama sen toparlarsın, sana güveniyorum.
aslinda biraz dogru anlamisim canim, arkadaslarina övünerek tanitmasini istemen görünüse girer.
ama tabi herkesin düsüncesi farkli, sen öyle mutlu olacaksan kimsenin bisey demeye hakki yok, sonucta kimseye zarari yok
iyi olur canim bende zaman buldukca disarida yürümeye calisiyorum.
en kötü ihtimal leslie var ama acik havada yürümeyi daha cok seviyorum.
gecmis olsun canim
faydali paylasim canim sagol.
özellikle ortadaki resmi kaydettim
insallah canim
demedende gecemeyecegim,
cikolatayi bulan insani rahmetle aniyorum
Günaydın canlarıııımm
hala vicdan azabı içindeyim ama aksiyonumu da aldım..
sabah sadece 2 haşlanmış yumurta ve taze nane yedim.. EKMEK YOK!!!! bu şekilde 2 gün abanıcam ki, cumaya yüzümüz kara çıkmasın...
toplicam Buse, başladım harekata!! yağlara ölüüümmm!!
- 23.4.13
Sabah (09:30 - 10:00)
Ara (11:00 - 11:30)
- 4 yemek kaşığı
- 1 bardak süy (%0,15 yağlı)
Öğle (14:30 - 15:00)
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
Ara (16:00 - 16:30)
- 1 porsiyon yeşillik
- 1 kase yoğurt (%60 az yağlı)
- 3 köfte
- 1 kase hazır acılı domates çorbası
- 1 dilim kepekli etimek
Akşam (18:30 - 23:30)
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
* 2 lt su
- 2 kepekli etimek
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
- 1 avuç kuru dut, altın çilek
- 1 avuç ceviz, fındık
- 1 avuç kuru kayısı, incir
- 1 sade soda
3 kupa sade kahve
22.4.13
- 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
- 3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
- 1 porsiyon yeşillik
- 1 dilim kepekli etimek
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
- 1 porsiyon yeşillik
- 1 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
- 3 köfte
- 1 dilim kepekli etimek
Akşam (18:30 - 19:00)
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
Ara (21:00)
- 1/2 porsiyon bakla yemeği
- 1 kase tarhana çorbası
- 1 yemek kaşığı yoğurt
* 3 lt su
- 1 kutu sade activia
3 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve
Burcum 3 gündür faranjitim, annem yazlıkta. Yiyecek başka bir şey bulamadım, babam da evde yoktu.canım gözüme batanlar hazır çorba ve şu geç saatte yediğin fındıjlar fıstıklarr
Kızlar çoook mutsuzum, kötüyüm. Motivasyonum çok düştü, kendime gelemiyorum. Spora başlamam lazım bir türlü düzen bulamadım, evimin yanında spor salonu açılmış oraya mı gitsem diyorum. Ama zayıflarken de kas yapmak istemiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, doymuyorum. Ve psikolojik olarak da diyet açısından kendime gelemiyorum. Bana yardım edin.
Burcum 3 gündür faranjitim, annem yazlıkta. Yiyecek başka bir şey bulamadım, babam da evde yoktu.
Canım bir de evimin dibinde yaaa... Şansa bala gördüm açıldığını, ben en iyisi bu akşam direk gidip konuşayım orayla.. Havuz olsa evime uzak olacak, iş çıkışı çok yorulacağım. Burası evimin yan sokağında bu bir mesaj bana resmen..canım bende aynen öyleyim ve sanki kilo alıo gibi hissetmeye filan başladım aslında kilo aldığım filanda yok. cnm spor salonunda mutlaka sana uygun sporları düzenleyen bir kişi varsa git bazı spor salonlarında var öyle bizim burda gerekli sporları filan ayarlıo kilo vermene göre değiştirio
Canım bir de evimin dibinde yaaa... Şansa bala gördüm açıldığını, ben en iyisi bu akşam direk gidip konuşayım orayla.. Havuz olsa evime uzak olacak, iş çıkışı çok yorulacağım. Burası evimin yan sokağında bu bir mesaj bana resmen..
Ay evet gideyim her gün sporumu yapayım, çok pratik olacak benim için:26:aynen cnm bende bu sana bi mesaj git konuş yazıl zayıflıcazzzzz biz
Ay evet gideyim her gün sporumu yapayım, çok pratik olacak benim için:26:
günaydın canlarum ben geldimgeçmişi okuyup geliyorum
attın canım hatta ilk sen attınben attım mı emoş yahatırlamıorum :26:
bugünki menüm
kahvalti 11:00
menemen + 1 tam bugday ekmegi:
2 yumurta,
yarim tk zeytin yagi
1 domates
yarim kuru sogan
yarim dilim kasar peyniri (45% yag orani)
14:00
resimde görünen 9lu paketten sadece 1 tanecik yedim
Eki Görüntüle 693714
18:00
2 balik filet izgara (toplam 200gr)
salata
18:30 en kötü ögün
25 findik
1 tane kinder schoko-bons
4 tane ülker pötibör
2 bardak yesil cay
2 lt su
son ögünü yedikten sonra kendime cok kizdim 1,5 saat yürüyüse ciktim
bugün diyette en batirdigim gün olarak tarihe geciyor.
ben bu kendini tutamamazligi regle bagliyorum.
normalde dur dedimmi durudum, hatta cikolata dolaplarini hic acmadim,
bugünse didik didik ettim
hayııııır!!regle siginabilirmiyim :26:
emoşun önerisi iyiymiş, squat biliyorum ben bir tek bu konuda
canım çok uzun o liste, neredeyse bir aylık ve telefonumun not defterindetek tek yazıp geçirmem gerek pc ye sana göndermek için. :26: o yüzden sen bundan sonrasını tut canım, bendeki kısmını ben müsait zamanda komple yayınlayacağım.
yarın evimizde 14 kişi misafir olacak, annem ve ben toplam 16 kişi olacağız, işler beni bekler
dediğim gibi müsait bir zamanımda paylaşacağım kızlar şu mesaj sayılarınızı, neyse halini çıksın falini böylece
geçmişi takip edemiyorum artık, çok az bakıyorum, vaktim olmuyor, o yüzden özel bir sorunuz olursa bana özelden yazın kızlar
emoşum şimdiden mesaj sayısı uyarısı yaptığını görüyorum, harikasın canım.doğru bir karar verdiğimi gösteriyorsun bu hareketlerinle bana
ben yatıyorum kızlar, erkenden kalkıp evi toplayacağım. salatalara falan yardım edeceğim
öptüm hepinizi, iyi geceler
venüssss dünkü menü ne o öyle senden hiç bekleemedğim hareketler herşeyden 1er avuç yemişsin 1er tane yesen yine tamam ama çok olmuş bence artık spora başlamalısın sadece diyet bi yere kadar artık spora başlamalısın!
- 23.4.13
- 4 yemek kaşığı
- 1 bardak süy (%0,15 yağlı)
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
- 1 porsiyon yeşillik
- 1 kase yoğurt (%60 az yağlı)
- 3 köfte
- 1 dilim kepekli etimek
Akşam (18:30 - 23:30)
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
* 2 lt su
- 2 kepekli etimek
- 2 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
- 1 avuç kuru dut, altın çilek
- 1 avuç ceviz, fındık
- 1 avuç kuru kayısı, incir
- 1 sade soda
3 kupa sade kahve
22.4.13
- 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
- 3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
- 1 porsiyon yeşillik
- 1 dilim kepekli etimek
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
- 1 porsiyon yeşillik
- 1 kibrit kutusu beyaz peynir (%60 az yağlı)
- 3 köfte
- 1 dilim kepekli etimek
Akşam (18:30 - 19:00)
- 2 kuru kayısı
- 1 ceviz
Ara (21:00)
- 1/2 porsiyon bakla yemeği
- 1 kase tarhana çorbası
- 1 yemek kaşığı yoğurt
* 3 lt su
- 1 kutu sade activia
3 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve
Kızlar çoook mutsuzum, kötüyüm. Motivasyonum çok düştü, kendime gelemiyorum. Spora başlamam lazım bir türlü düzen bulamadım, evimin yanında spor salonu açılmış oraya mı gitsem diyorum. Ama zayıflarken de kas yapmak istemiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, doymuyorum. Ve psikolojik olarak da diyet açısından kendime gelemiyorum. Bana yardım edin.
durduğun kabahat hemen bugün gidip yazılıyosun
Canım bir de evimin dibinde yaaa... Şansa bala gördüm açıldığını, ben en iyisi bu akşam direk gidip konuşayım orayla.. Havuz olsa evime uzak olacak, iş çıkışı çok yorulacağım. Burası evimin yan sokağında bu bir mesaj bana resmen..
attın canım hatta ilk sen attın
akşam gerçekten cozutmuşsun nurcuğum 1,5 saat yürümüşsün o güzel ama bundan sonra tam dikkat istiyorum listeye girme ihtimalin varken bu tarz cozutmalar hiç iyi değil canım sadece biraz dikkat
hayııııır!!o sadece bi bahane yemeyebilirdin ama yedin bu 2 gün menülerin çok düzenli olmalı nurcuğum yoksa kilo vermen çok zor gibi görünüyo
busecim özelden attım ama tekrar yazayım sen bana sadece isimleri gönder ben ona göre tektek uyarıcam herkesi
venüssss dünkü menü ne o öyle senden hiç bekleemedğim hareketler herşeyden 1er avuç yemişsin 1er tane yesen yine tamam ama çok olmuş bence artık spora başlamalısın sadece diyet bi yere kadar artık spora başlamalısın!
durduğun kabahat hemen bugün gidip yazılıyosunevinin yanında olması süper bişey eve uğramadan spora geçebilirsin spora gidicem diye ayrıca hazırlanmana ve yol gitmene gerek yok. bak birlikte başladık diyete sen daha doğru düzgün spor yapmadın ve 10 kilodan fazlaa verdin bense sporla bi o kadar verdim. metabolizman gerçekten çok iyi artık sporla desteklemelisin yoksa 100-200gr vermeye başlayacaksın ve bu seni daha çok üzecek. diyeti bırakmaya başlıyosun bi zaman sonra dünkü gibi mesela. bundan sonra yeni kaptan yardımcısı olarak ilk görevim senin menülerinde spor görmek olacak görmediğimde ceza vericem ona göre ben senden çok umutluyum çünkü haziranda sevdiğin adamın kollarında olacağını düşün derhal kendine gel!!
emoş takımın motivasyona ihtiyacı var bu hafta çok fena umarım liste çok etkilnmezzz dicem ama 2 gün kldı şurda
evet canım çok haklısın genel bir uyarı yapıcam zaten listede çok az kişi kaldı ve listede olanlar da genele olarak burda değil ben 2 gündür çok yoğundum ben bile gelemedim ama bakıyorum akşama kadar tek bir mesaj yok akşam var sadece gün içinde giren sayısı çok az buna bi çözüm getireceğim çok can sıkıcı bi durum hepimizin motivasyonunu ve takıma olan inancımızı olumsuz etkiliyo bir kaç araştırma yapıp dönücem neler yapabiliriz bakıcam canım sizin öneriniz varsa söyleyin ne yapabiliriz diye çok iyi olur
Burcum 3 gündür faranjitim, annem yazlıkta. Yiyecek başka bir şey bulamadım, babam da evde yoktu.
ben devamlı buralardayım cnm biliosun evet liste çok azaldı ve çok bi boşlama var bence kuralları katılaştıralım bişiler yapalım zayıflamak istemio sanki kmse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?