Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yürü ceren kim tutar seni beaaaaaa

Kızlar meraba demek istedim annem kemoterapiye gitti ben evde değilim arkadaşımda kalıcam sonra görüşürüz

ben devamlı buralardayım cnm biliosun evet liste çok azaldı ve çok bi boşlama var bence kuralları katılaştıralım bişiler yapalım zayıflamak istemio sanki kmse

seni biliyorum zaten canım :) 4-5 kişi kaldık zaten yeni birilerini de çağırmamız lazım ama ebru çağırmayın demişti olmaadı ona danışıp yeni alım yaparız.

Kızlar meraba demek istedim annem kemoterapiye gitti ben evde değilim arkadaşımda kalıcam sonra görüşürüz

tamam zelişciğim annen daha iyi olur inşallah. arada uğra bak listeye girmen için paylaşım çok önemli bu hafta giremiyosun bu yüzden

Ay çok heyecanlandım bu konuda canım, çok iyi gelecek banaaa! Bu yaz hepimizin hayatlarının dönüm noktası olacaaak!
Güzel haberlerle dön canım arkadaşım

bebişlerim önerilerinizi bekliyorum şimdi çıkmam lazım kardeşime bisiklet kullanmayı öğreticem söz vermiştim ben de bu sayede biraz spor yapmış bisiklete binmiş olucam 1 saate dönerim sanırım öpüyorum hepinizi

bu konuda hep birlikte yeni kurallar koyabiliriz canım takımca bi spor yada bi hareket tarzı belirleyebiliriz

mesela mesaj sayısı gibi günlük spor şartı olabilir en az 30 dk falan. hedef düzeni düşündüm bende her cuuma bi sonraki cumanın hedef kilosunu belirleyip hedefimizi ne kadar gerçekleştirdiğimizi görebiliriz

aynen canım en azından hedefe yaklaşmak için hırs olur ve kurallar her zaman iyidir

bu konuda hep birlikte yeni kurallar koyabiliriz canım takımca bi spor yada bi hareket tarzı belirleyebiliriz

bence karın kası çalışalım.. çünkü hepimiz bayanız, ya doğum yaptık ya yapıcaz hayırlısıyla... ne kadar çok karın kası o kadar az çatlakmış kızlar.. bence her gün karına yönelik bir hareket yapalım, herkes kendininkini yazsın burda..

KK nin bir diğer anlamı da karın kası olsun mesela

bu arada boğazım çok fena kızlaaarrr.. çok kötü hissediyorum.. eve gidip yatıcam hemen , akşam yazmaya çalışırım size ama haberiniz olsun.. :2::2::2::2::2:

olabilir canım basen problermi olanlar veya sıkılaşmak isteyenlerde squats yapabilir.

bu arada boğazım çok fena kızlaaarrr.. çok kötü hissediyorum.. eve gidip yatıcam hemen , akşam yazmaya çalışırım size ama haberiniz olsun.. :2::2::2::2::2:

geçmiş olsun cnm bnm

kızlar takımla ilgili motivasyonu arttırmak için neler yapabiliriz hepinizden fikir bekliyorum
Doğru düzgün bir düşüneyim bu konuyu... Çok önemli...

Geçmiş olsun canım, benim de mevsim değişikliğinden faranjit oldum. Çok iyi anlıyorum, boğazım sökülüyor resmen. Dikkat et kendine

herkes kendi bölgesel problemi için çalışsın mesela ben de karın açlışırım burcu basen çalışırım diyo öyle herkes fikir belirtsin ona göre seçim yapalım

herkes kendi bölgesel problemi için çalışsın mesela ben de karın açlışırım burcu basen çalışırım diyo öyle herkes fikir belirtsin ona göre seçim yapalım

ya mesela herkese soralım kuzum ortak bi süre belirleyip en az o kadar spor yapılsın herkesin sorunu farklı çünkü mesela diyelim grupça en az 45 dk spor isteyen plates yapsın isteyen yürüyüş yenilmemesi gereken listesi koyalım mesela

emoş bide ben adana yicem bu akşam sadece adananın köftesini yani ekmek dürüm filan deil o şişte gelen köfte olur dimi

merhaba kızlar ugün tüm gün hastanedeydim.fakülteye gidince kolay bırakmıyorlar.salı günü yine gideceğim.şuan ateşim 39 (((((((

burcucum afiyet olsun adana güzel seçim

kızlar aldığınız kararlar bana uyar.inş. bir kendime geleyim.pazar gecesi çok kötüydü benim için.edirneye az bir yolumuz kalmıştı birden baş dönmesi yutkunamama nefes alamama durumu yaşadım.sonrasın ellerim ve ayaklarım uyuştu felç olmuş gibiydim,ölüyorum sandım eşimde çok korktu kendimizi hastaneye attık.bugün de nörolajiye sevk etmişti salı günü tahlil falan yapılacak yeniden korkudan dudağım uçukladı,boğazım tahriş oldu,ateşim var düzelir düzelmez aranızda olacağım inş. nazara geldim

herkes fikrini söyledikten sonra duruma göre ayarlama yapıcam süreyi de o şekilde yapabiliriz.

Adana yiyebilirsin canım sıkıntı yok bende yiyodum arada güzel de oluyo :):)

merhaba kızlar ugün tüm gün hastanedeydim.fakülteye gidince kolay bırakmıyorlar.salı günü yine gideceğim.şuan ateşim 39 (((((((

geçmiş olsun ayşecim dön artık bekliyoruz

selam kizlar.
bugün menümü düzelttim cok sükür.
eger kendimi kaybetmessem cok güzel bir gün olacak

süpersin nurcum bakıcam bugünkü menüne

çok geçmiş olsun ayşecim :26: iyi haberlerini bekliyorum çok üzüldüm ya :26:

geçmiş olsun canım benim.

selam kizlar.
bugün menümü düzelttim cok sükür.
eger kendimi kaybetmessem cok güzel bir gün olacak

hadi bakalım nurcum

umarım kötü bişi yoktur kuzum benim ablam

sağol emoşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…