venüs mutlaka git canım, inan çok farkediyor.. normal zamanda bile daha canlı oluyorsun.. 1 ay içinde zaten alışkanlık oluyor.. hem zayıflamak için önemli, hem de vücut sağlığımız için.. git mutlaka cnm, ben şiddetle tavsiye ediyorum...
benim de boğazım çok kötü dün geceden berii... çok fenayıımmm.. sabahtan beri çay-pastil ama geçmio... salgın varmış..
istiyoruzzz, hepimiz istiyoruz... yoğun heralde herkes. di mi kızlar... ynt verin... herkes zayıflıcak..
ben devamlı buralardayım cnm biliosun evet liste çok azaldı ve çok bi boşlama var bence kuralları katılaştıralım bişiler yapalım zayıflamak istemio sanki kmse
Kızlar meraba demek istedim annem kemoterapiye gitti ben evde değilim arkadaşımda kalıcam sonra görüşürüz
Ay çok heyecanlandım bu konuda canım, çok iyi gelecek banaaa! Bu yaz hepimizin hayatlarının dönüm noktası olacaaak!venüs mutlaka git canım, inan çok farkediyor.. normal zamanda bile daha canlı oluyorsun.. 1 ay içinde zaten alışkanlık oluyor.. hem zayıflamak için önemli, hem de vücut sağlığımız için.. git mutlaka cnm, ben şiddetle tavsiye ediyorum...
benim de boğazım çok kötü dün geceden berii... çok fenayıımmm.. sabahtan beri çay-pastil ama geçmio... salgın varmış..
istiyoruzzz, hepimiz istiyoruz... yoğun heralde herkes. di mi kızlar... ynt verin... herkes zayıflıcak..
Güzel haberlerle dön canım arkadaşımKızlar meraba demek istedim annem kemoterapiye gitti ben evde değilim arkadaşımda kalıcam sonra görüşürüz
[sıze=3][ı]kızlar takımla ilgili motivasyonu arttırmak için neler yapabiliriz hepinizden fikir bekliyorum [/ı][/sıze]
bu konuda hep birlikte yeni kurallar koyabiliriz canım takımca bi spor yada bi hareket tarzı belirleyebiliriz
mesela mesaj sayısı gibi günlük spor şartı olabilir en az 30 dk falan. hedef düzeni düşündüm bende her cuuma bi sonraki cumanın hedef kilosunu belirleyip hedefimizi ne kadar gerçekleştirdiğimizi görebiliriz
bu konuda hep birlikte yeni kurallar koyabiliriz canım takımca bi spor yada bi hareket tarzı belirleyebiliriz
bence karın kası çalışalım.. çünkü hepimiz bayanız, ya doğum yaptık ya yapıcaz hayırlısıyla... ne kadar çok karın kası o kadar az çatlakmış kızlar.. bence her gün karına yönelik bir hareket yapalım, herkes kendininkini yazsın burda..
KK nin bir diğer anlamı da karın kası olsun mesela
bu arada boğazım çok fena kızlaaarrr.. çok kötü hissediyorum.. eve gidip yatıcam hemen , akşam yazmaya çalışırım size ama haberiniz olsun.. :2::2::2::2::2:
Doğru düzgün bir düşüneyim bu konuyu... Çok önemli...kızlar takımla ilgili motivasyonu arttırmak için neler yapabiliriz hepinizden fikir bekliyorum
Geçmiş olsun canım, benim de mevsim değişikliğinden faranjit oldum. Çok iyi anlıyorum, boğazım sökülüyor resmen. Dikkat et kendinebu arada boğazım çok fena kızlaaarrr.. çok kötü hissediyorum.. eve gidip yatıcam hemen , akşam yazmaya çalışırım size ama haberiniz olsun.. :2::2::2::2::2:
bence karın kası çalışalım.. çünkü hepimiz bayanız, ya doğum yaptık ya yapıcaz hayırlısıyla... ne kadar çok karın kası o kadar az çatlakmış kızlar.. bence her gün karına yönelik bir hareket yapalım, herkes kendininkini yazsın burda..
KK nin bir diğer anlamı da karın kası olsun mesela
herkes kendi bölgesel problemi için çalışsın mesela ben de karın açlışırım burcu basen çalışırım diyo öyle herkes fikir belirtsin ona göre seçim yapalım
herkes fikrini söyledikten sonra duruma göre ayarlama yapıcam süreyi de o şekilde yapabiliriz.ya mesela herkese soralım kuzum ortak bi süre belirleyip en az o kadar spor yapılsın herkesin sorunu farklı çünkü mesela diyelim grupça en az 45 dk spor isteyen plates yapsın isteyen yürüyüş yenilmemesi gereken listesi koyalım mesela
emoş bide ben adana yicem bu akşam sadece adananın köftesini yani ekmek dürüm filan deil o şişte gelen köfte olur dimi
merhaba kızlar ugün tüm gün hastanedeydim.fakülteye gidince kolay bırakmıyorlar.salı günü yine gideceğim.şuan ateşim 39(((((((
burcucum afiyet olsun adana güzel seçim
selam kizlar.
bugün menümü düzelttim cok sükür.
eger kendimi kaybetmessem cok güzel bir gün olacak
kızlar aldığınız kararlar bana uyar.inş. bir kendime geleyim.pazar gecesi çok kötüydü benim için.edirneye az bir yolumuz kalmıştı birden baş dönmesi yutkunamama nefes alamama durumu yaşadım.sonrasın ellerim ve ayaklarım uyuştu felç olmuş gibiydim,ölüyorum sandım eşimde çok korktu kendimizi hastaneye attık.bugün de nörolajiye sevk etmişti salı günü tahlil falan yapılacak yeniden korkudan dudağım uçukladı,boğazım tahriş oldu,ateşim vardüzelir düzelmez aranızda olacağım inş. nazara geldim
merhaba kızlar ugün tüm gün hastanedeydim.fakülteye gidince kolay bırakmıyorlar.salı günü yine gideceğim.şuan ateşim 39(((((((
burcucum afiyet olsun adana güzel seçim
selam kizlar.
bugün menümü düzelttim cok sükür.
eger kendimi kaybetmessem cok güzel bir gün olacak
kızlar aldığınız kararlar bana uyar.inş. bir kendime geleyim.pazar gecesi çok kötüydü benim için.edirneye az bir yolumuz kalmıştı birden baş dönmesi yutkunamama nefes alamama durumu yaşadım.sonrasın ellerim ve ayaklarım uyuştu felç olmuş gibiydim,ölüyorum sandım eşimde çok korktu kendimizi hastaneye attık.bugün de nörolajiye sevk etmişti salı günü tahlil falan yapılacak yeniden korkudan dudağım uçukladı,boğazım tahriş oldu,ateşim vardüzelir düzelmez aranızda olacağım inş. nazara geldim
herkes fikrini söyledikten sonra duruma göre ayarlama yapıcam süreyi de o şekilde yapabiliriz.
Adana yiyebilirsin canım sıkıntı yok bende yiyodum arada güzel de oluyo :):)
geçmiş olsun ayşecim dön artık bekliyoruz
süpersin nurcumbakıcam bugünkü menüne
çok geçmiş olsun ayşecim :26: iyi haberlerini bekliyorum çok üzüldüm ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?