Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Brokoliiimmm aşağıda ismini gördüm, nasılsın? Aaaa dur sana mesaj sayılarımı atayım. Hangi tarihten itibaren olacaktı?:44:
iyiyim canım sen nasılsın :) 22.04 ten itibarenn atıyosun canım :)
Selam kızlar ben geldim ne var ne yok diye bir göz atayım dedim bizim prenses uyuyunca

hoşgeldin kaptancığımmmm biz iyiyiz asıl sen nasılsın :) gaz sorunun ne oldu? prensesimiz nasıl iyi mi

Kaptişkoooooooooooommmmm!!! Yerim ben o prensesi!!! Ay ne tatlı bir duygu şu annelik yani en azından dışardan bakınca Ay nasıl gidiyor kaptancığım
Sorma Venüs'cüm yaaaaaaaaaaaaa çok güzel bir duygu melek gibi bebişim ama benim gecem gündüzüm karıştı. Dengem şaştı. Bütün zamanımı minik prenses alıyor.

Doldurdum canım boşlukları, benim de keyfim daha iyi bugün sabah tartısından dolayı

teşekkür ederim kızlar.

emoş canım iyiyim bugün bogaz ağrımda geçti çok rahatladım

ayy sevindim canım seni buralarda görmeye alıştığımdan merak ediyorum

venüsüüüüüm toparlamışsın süper olmuş menün afiyet olsun bebeğim

hoşgeldin kaptancığımmmm biz iyiyiz asıl sen nasılsın :) gaz sorunun ne oldu? prensesimiz nasıl iyi mi
Hoşbulduk canım benim. Ben eskisine göre çok daha iyiyim ama prensesin sağı solu pek belli olmuyor. Bi gün iyi bi gün kötü. Unutmuşum bebek bakmayı zor geldi şimdi Dedim yaaa uyuyor şuan bende fırsattan istifade bi bakayım dedim. Bugün sabah 6 da uyandı. O ara ara uyudu ama ben hala uykusuz ve ayaktayım.

[TABLE="width: 454"]
[TR]
[TD="class: xl27, width: 115, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl32, width: 69, bgcolor: transparent"]22.04.2013
[/TD]
[TD="class: xl32, width: 75, bgcolor: transparent"]23.04.2013
[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]24.04.2013
[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]25.04.2013
[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]26.04.2013
[/TD]
[TD="class: xl32, width: 71, bgcolor: transparent"]27.04.2013
[/TD]
[TD="class: xl33, width: 64, bgcolor: transparent"]Toplam
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]burcugncy
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]25
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]32
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]26
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]83
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]limonlubrokoli
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]12
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]14
[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]38
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mavera87
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]0
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]mid_night_sun
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]5
[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]29
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]ssercecik
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]8
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]7
[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]27
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]UcukMavi
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]0
[/TD]
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]venuskadini
[/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]11
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]4
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]7
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]zaum
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl25, bgcolor: transparent"]61
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]64
[/TD]
[TD="class: xl26, bgcolor: transparent"]52
[/TD]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"]177
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Doldurdum canım boşlukları, benim de keyfim daha iyi bugün sabah tartısından dolayı
Bence yukardaki gibi düzeltme ve doldurma yap Venüs'cüm OUOTE leri silersen düzeltmeyi sen yapmış olursun. Aksi takdirde asıl listede düzeltme olmaz. Bu arada paylaşımlar düşmüş iyice. :44:

ebrucum Allah analı babalı büyütsün canım.mis kokuyordur şimdi
Amin canım benim çok teşekkürler. Haklısın evin her yeri mis gibi bebiş kokuyor. Öyle güzel geliyor ki o koku anlatamam. Sanada geçmiş olsun canım. Sanırım hastaymışsın?

tamam bebeğim not aldım onu da :)

yaaa kıyamam ben ona sağlığı keyfi yerinde olsun tek isteğimiz bu

ebrucum hazır seni yakalmışken soracaklarımı sorayım sana :)

buse yoğunluğundan dolayı kaptan yardımcılığını bana bıraktı daha doğrusu onun yerine bakıyorum diyelim :) şu anda listede 5 kişi kaldı yeni üye alalım mı? dontpanic süresiz izne ayrıldı, buse mezun oldu, prenses ebru da yarışmadan ayrıldı şu anda takım çok sessiz kaldı 3-4 kişi götürüyoruz senden bi öneri bekliyorum öm atacaktım ama yakalamışken sorayım dedim

Canlarım benim, ben aslında faturaları yatırmak için oturdum bilgisayarın başına sonra bi bakayım dedim ki özlemişim burayı baktıkça bakasım geliyor En kısa zamanda tekrar geleceğim. O zaman benim şu kaptanlık olayını ve takımı yeniden bir konuşalım istiyorum. Anlatacağım konuşacağım çok şey var ama bu aralar başımı kaşıyacak halim yok. Hayırlısıyla bebiş az daha büyüseydi herşey daha güzel olacaktı. Bu arada çıkmadan fotoğrafta ekleyeyim bakın.

evet ebrucum sayımız çok azaldı toplamda8 kişiyiz ama listede 5 kişi kaldı bu 2 hafta bende izinliyim sıkıntıdayız çözüm bulmaya çalışıyoruz ama bırakmak yok :)

o öğle yemeği deil cnm atıştırmalık

yardırmışım yine bu hafta
Selam kızlar ben geldim ne var ne yok diye bir göz atayım dedim bizim prenses uyuyunca

hoşgeldin kaptan bizde paylaşım düşmesine çözüm arıoduk üretcez haftasonu

Keşke şimdiye kadar çağırsaydınız canım benim. Katılmak isteyenler topiğinden çağırabildiğin kadar çağır canım. Zaten bir kısmı gelmiyor. Bir kısmı deneme süresinde gidiyor. Geriye zaten az kişi kalıyor. Ama çağırdığın kişilerin takıma geldikleri tarihi, kilosunu, hedef kilosunu ve boyunu mutlaka not al. İlerde listeye gireceği zaman lazım oluyor. Kuralları ben bir kez daha buraya yazayım. Kopyala kaydet. Takımın başındaki kurallar eski. Benim yazdıklarım yeni. Hemen yazıyorum kuralları

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi
alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

tamam ebrucum :) sen giderken kimseyi çağırmayın demiştin bende ona takılı kaldım :) bugün çağırayım artık :) kuralları da not alayım

Buse'yi gördüm aşağıda Tebrik ederim canım benim mezuniyetini.

tamam ebrucum :) sen giderken kimseyi çağırmayın demiştin bende ona takılı kaldım :) bugün çağırayım artık :) kuralları da not alayım
Ben giderken herşey toz pembe görünmüştü. Hemen dönerim diye düşünmüştüm ama bugün üç hafta oldu bebiş doğalı hala dönemedim Gerçi dediğin gibi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

Sorma Venüs'cüm yaaaaaaaaaaaaa çok güzel bir duygu melek gibi bebişim ama benim gecem gündüzüm karıştı. Dengem şaştı. Bütün zamanımı minik prenses alıyor.

Buse'yi gördüm aşağıda Tebrik ederim canım benim mezuniyetini.

teşekkür ederim kaptiişş

yerim sizii konuşmalara katılıyorum. çok yoğunum ya esek gibi calışıyorum artık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…