Ayhhh sağol bebeğim uyardığın içinnnnnn
Ay canım benim, süper ilerliyorsun. Hadi bakalımkızlaar ne var ne yok, ben pek giremiyorum artık yoğunluktanbir de dün evde annemin cocukluk arkadaşları vardı, 14 kişiii pasta börek çörek envayi çeşitti valla ama yemedim tabi ki
3 gün de kaçamak yapmadığım sadece biraz porsiyon cogalttığım için 1 kg alınca, 49 a inmeye karar verdim ben.49 a inince ödül yemeğim olacak haftada 1 gün o günü iple çekiyooooooooommmmmmm
eheheh dikkat et gidiyordu gizlilik
Ay herkeste aynısı var. Yaz yaklaştıkça salıyor gibi hissediyor insan kendini. Ben biraz toparladım ama bakalım...squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadarbacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor
kızlaar ne var ne yok, ben pek giremiyorum artık yoğunluktanbir de dün evde annemin cocukluk arkadaşları vardı, 14 kişiii pasta börek çörek envayi çeşitti valla ama yemedim tabi ki
3 gün de kaçamak yapmadığım sadece biraz porsiyon cogalttığım için 1 kg alınca, 49 a inmeye karar verdim ben.49 a inince ödül yemeğim olacak haftada 1 gün o günü iple çekiyooooooooommmmmmm
ceren sana bayılıyorum ben
Süpersin canımmm...
Ben de hergün bu testten geçiyorum artık alıştım, artık insanlarda alıştı denemiyorlar bile. Bu açık büfede neler neler vardı. Ofiste neler neler vardı. Herkes önümde yedi, ikram etti. Her gün yaşıyorum bunu ama yoook.
İş arkadaşlarım, özel hayatımdaki arkadaş çevrem. Kendi kendilerine Venüs yemez diyorlar onlar da öğrendi.
squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadarbacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor
Ay herkeste aynısı var. Yaz yaklaştıkça salıyor gibi hissediyor insan kendini. Ben biraz toparladım ama bakalım...
venüüss yanlışlıkla ismini yazmışsın üstteki mesajına. sil canım onu mesaj düzenleye basıp hemen, yoksa silemezsin sonra
Ayhhh sağol bebeğim uyardığın içinnnnnn
eheheh dikkat et gidiyordu gizlilik
selam kızlar bır suredır gırmıyorum kk ya umarım hersey yolundadır.ben kılo almaya basladım yenıden bır heyecana ıhtıyacım var.takımda bana yer varmı yoksa kendıme bır yer arayımm
tamam canım not aldım dün hiç yok mu ona göre onu da not alayım :)
Ay canım benim, süper ilerliyorsun. Hadi bakalım
Ay herkeste aynısı var. Yaz yaklaştıkça salıyor gibi hissediyor insan kendini. Ben biraz toparladım ama bakalım...
süpersin Buse, anneler yapınca da pek bi güzel oluyor, kutluyorum seni
ayy ben de 69u bi görsem, kıymalı makarna sözüm var kendime, 1 kerecik olur di miiii?
ben de sana Buse
walla süpersin Venüs, her gün zor ama bir yeredn sonra insan alışıyor demek ki... zayıflamak kolay diil kızlar ama yapıcazzz..
evet evet, geçici bu durum, çok bozmamak-takmamak lazım.. bu hafta bi şekilde geçti ama haftaya 13. takım bomba gibi dönmeliii
busecim ve cerencim yemediğiniz için tebrik ederim sizi
kızlaar ben aylardır çok canım çekince bir şeyi, gidip uzun uzun kokluyorum. doymuş oluyorum tadına bakmış gibi oluyorum. bunu başarabilirseniz, tavsiye ederim
koklayınca duramaz da yerseniz orasını bilmem
Süpersin canımmm...
Ben de hergün bu testten geçiyorum artık alıştım, artık insanlarda alıştı denemiyorlar bile. Bu açık büfede neler neler vardı. Ofiste neler neler vardı. Herkes önümde yedi, ikram etti. Her gün yaşıyorum bunu ama yoook.
İş arkadaşlarım, özel hayatımdaki arkadaş çevrem. Kendi kendilerine Venüs yemez diyorlar onlar da öğrendi.
He tamam kaptancım, bir dahakine öyle yaparım.
Tımam bebeğim
Kaptancığım dön artık yahu... Seninle daha iyi düzene gireceğimizi düşünüyorum...
Ay onu diyorum işte hihihih
Hoşgeldin ozaman Berilciğim, ben seni hatırlıyorum. İlk takıma geldiğim zamanlarda aktif paylaşım yapıyordun. Bizlerinde motivasyona ihtiyacı var. Öyle deme dayanışma halinde oluyor bu işler biliyorsun :)
bugün menüm
12 gibi
kıymalı yumurta
peynir
ceviz
akşam 7,30 gibi
fırında tavuk,közlenmiş patlıcan
yoğurt
teşekkür ederim burcucum
sabah(06:00)
1 bardak süt
kahvaltı(07:30)
2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir
1 sade kahve
öğle(12:45)
1 kase mercimek çorba
1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)
akşam(18:30)
kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
1/4 dilim tam bugday
3 lt su şimdiye kadar
160 squats yapıcam
30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık
sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım
burcucum afiyet olsun menün güzel olmuş.sağlıklı olduğu için uzun süre doyma hissi yaşıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?