Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlaar ne var ne yok, ben pek giremiyorum artık yoğunluktan bir de dün evde annemin cocukluk arkadaşları vardı, 14 kişiii pasta börek çörek envayi çeşitti valla ama yemedim tabi ki

3 gün de kaçamak yapmadığım sadece biraz porsiyon cogalttığım için 1 kg alınca, 49 a inmeye karar verdim ben. 49 a inince ödül yemeğim olacak haftada 1 gün o günü iple çekiyooooooooommmmmmm

squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadar bacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor

Ay canım benim, süper ilerliyorsun. Hadi bakalım
eheheh dikkat et gidiyordu gizlilik

squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadar bacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor
Ay herkeste aynısı var. Yaz yaklaştıkça salıyor gibi hissediyor insan kendini. Ben biraz toparladım ama bakalım...

süpersin Buse, anneler yapınca da pek bi güzel oluyor, kutluyorum seni

ayy ben de 69u bi görsem, kıymalı makarna sözüm var kendime, 1 kerecik olur di miiii?

ceren sana bayılıyorum ben

ben de sana Buse

walla süpersin Venüs, her gün zor ama bir yeredn sonra insan alışıyor demek ki... zayıflamak kolay diil kızlar ama yapıcazzz..

Ay herkeste aynısı var. Yaz yaklaştıkça salıyor gibi hissediyor insan kendini. Ben biraz toparladım ama bakalım...

evet evet, geçici bu durum, çok bozmamak-takmamak lazım.. bu hafta bi şekilde geçti ama haftaya 13. takım bomba gibi dönmeliii

Ay canım benim, süper ilerliyorsun. Hadi bakalım

bir an önce 49 a inmem gerek venüs benim diyetimin daha güçlendirme evresi var, kilo başına 10 gün. yani 100 gün en az daha devam edecek diyetim :18: bi an önce 49 a inmeliyim ki, yazın bir süre de olsa rahatca yiyebilmeliyim dikkat ederek dışardayken

kötü örnek olmak istemem ama bence bu ödül yemeği harika motivasyon sağlayan bir şey. diyetisyenler bile 2 hafta 1 öneriyor. bence ayda 1 kere 1 öğün insan kendine ödül verebilir. eğer dukan yapmasaydım ben bu şekilde yapıyordum gayet de 9 kg vermiştim böyle ehehe

evet haftaya bomba gibi olmalısınız bence deeeee iyiki de mezun olmuşum yaa, yoksa takımı kötü etkileyebilirdim ben. yarın tartıda ne çıkacağım bilmiyorum. bugün 50 çıktım yine, yani sabit. şuan 1 lt yeşil çay yaptım kendime. gün boyu içcem. bakalım yarın tartı ne göstercek kurtulmak istiyorum artııııııkkkkkkkkk :18: benim diyetimin güçlendirme evresi de olduğundan istediğim kiloya ulaştıktan sonra 3,5 ay daha diyetim sürcek. bir an önce istediğim kiloya ulaşmalıyım bu yüzden. yoksa uzadıkça uzayacak ve çok sıkıldım sanırım :26:

busecim ve cerencim yemediğiniz için tebrik ederim sizi

teşekkürler ayşeciim aylardır bu durumdayım,kafada bitirdim yeme işini. koklayarak bakıyorum tatlarına, ciddiyim şaka değil

kızlaar ben aylardır çok canım çekince bir şeyi, gidip uzun uzun kokluyorum. doymuş oluyorum tadına bakmış gibi oluyorum. bunu başarabilirseniz, tavsiye ederim

koklayınca duramaz da yerseniz orasını bilmem

o kadar kokladıktan sonra ben durabilir miyim bilmiyorum herkeste aynı etkiyi vermeyebilir.

bugün kpss seti sipariş verdim.her ne kadar geç kalmış olsamda maksat kendimi denemek asıl maraton seneye başlayacak benim için

evdeyken öğle yemeği tarzım bu oluo canım ya

bugün menüm

12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt

sabah(06:00)

1 bardak süt

kahvaltı(07:30)

2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir

1 sade kahve

öğle(12:45)

1 kase mercimek çorba

1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)

akşam(18:30)

kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet

5 zeytin

1 kk peynir

domates salatalık

2 bardak şekersiz çay

1/4 dilim tam bugday

3 lt su şimdiye kadar

160 squats yapıcam

30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık

sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım

burcucum afiyet olsun menün güzel olmuş.sağlıklı olduğu için uzun süre doyma hissi yaşıyorsun.

yarın çok merak ediyorum kg ne çıkacak.4 gün izinliyken karatayı uygulayamadım birebir ama dikkat ettim.sonrasın hastalandım ne zaman ne yediğim belli değildi.yeri geldi midemi tutsun diye ufak ekmek arası peynir yedim.bogazım rahatsız olunca yumurta yiyemedim vs.ama bazen böyle değişiklikler olumlu etki yapabiliyor vucudu şaşırttığı için bakalım salı günü sabittim yarın kaç çıkacağım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…