Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah(10:30)

2 yumurtadan yağsız omlet

5 zeytin

1.5 dilim kepek

1 kk dan az peynir

domates salatalık

4 bardak şekersiz çay

öğle(15:00)

7 8 tane fındık

500 ml yeşil çay

akşam(19:00)

1 porsiyon adana (ekmeğini yemedim)

1 dilim kepek

salata

2.5 litre su

500 ml yeşilçay

1 saat walk at home

25 dk bacak egzersizi

50 mekik

150 squats yapıcam

Son düzenleme:

burcum 2 öğüne indirdin sanki diyetini. ama düzenli ve güzel menü afiyet olsun

kızlar murat boz konseri varmış bugün kardeşimle oraya gidip gelicez 1-2 saat sürer sanırım. konser yeri 2 sokak ilerde olduğundan bi gidip bakalım dedik öpüyorum hepinizi görüşürüz

mantıklı valla ama ben yiyorum ya fındık fıstıkla geçiremiyorum içimde bir hayvan var sanırım benim

ahahahha çok ayıp emoş ya hayvan filan ben geçiriorum ya alışmam lazım emoş yoksa yarın hayvan gbi yice yemekhanede bundan korkuorum yarın yemekte ne var salata var die hatırlıorum

kizlar kendime yeni bir oyuncak aldim
saatlerdir onunla ugrastigim icin yazamadim,
bende bagimlilik yapti
gecmisi okuyup gelecegim

menüm

12:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir (45% yag orani)
1 tatli kasigi zeytin yagi
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak yesil cay

16:00
2 kuru kayisi koyu

18:00
1 tabak ispanak yemegi
2yk et
1 kase yogurt

2lt su
2 bardak yesil cay

yarim saat yürüyüs

deme deme öyle kız çocuklar yesin çikilata

tamam yiyelim canim

benimde dün ve önceki gün öyleydi, ama ben kendimi durduramami bugün daha net sekilde regle bagladim.
dün reglin arkasina siginabilirmiyim demistim o kafadaydim ama bugün daha objektif düsündüm ve evet regldendi bence.
benki cikolata dolabina 4 haftadir yaklasmamistim dün kendimi o dolapta buldum.
bugün daha iyi kontrol edebildim kendimi. canim dünkinden daha az tatli istedi ve iradem dünkinden dahah kuvvetli.
hatta pilavi sevmeme ragmen ve bugün evde olmasina ragmen yemedim
insallah taviz vermem daha. ama benim kendi kuralim vardi ayda 1 kez azcikda olsa cikolata yiyecegim.
artik kendimi birdahaki regle kadar tutacagim

ayrica genel olarak suan hepimiz ayni durumda oldugumuza göre demek ki mevsimselde olabilir.

benim 2 patlama ayni zamana denk geldi

okadar bartinca knedimi cezalandirdim.
hatta basim bir olay geldi yürüyüsten sonra.

Kızlar meraba demek istedim annem kemoterapiye gitti ben evde değilim arkadaşımda kalıcam sonra görüşürüz

Allah sifalar versin

kızlar takımla ilgili motivasyonu arttırmak için neler yapabiliriz hepinizden fikir bekliyorum

su icme yarismasi yapalim
haftada 1 gün herkes hafta byounca ictigi su miktarini litre olarak versin. en cok su iceni haftanin su kralicesi yapalim.
hatta kazanan kisi rumuz yazan yere "Su Kralicesi" yazsin
suan spontane aklima geldi ama cok eglenceli olabilir
hem suyu güzel tüketenler dikkat etmeye dvm eder, hemde su fazla icmeyenlerede motivasyon olur yarisma seklinde olunca

merhaba kızlar ugün tüm gün hastanedeydim.fakülteye gidince kolay bırakmıyorlar.salı günü yine gideceğim.şuan ateşim 39 (((((((

burcucum afiyet olsun adana güzel seçim

cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin

Adana yiyebilirsin canım sıkıntı yok bende yiyodum arada güzel de oluyo :):)

süpersin nurcum bakıcam bugünkü menüne

Adana cok yagli dgl mi :26:

bak canim bak, ben begendim sizde begenirsiniz insallah

kızlar murat boz konseri varmış bugün kardeşimle oraya gidip gelicez 1-2 saat sürer sanırım. konser yeri 2 sokak ilerde olduğundan bi gidip bakalım dedik öpüyorum hepinizi görüşürüz

bi kosu ugra gel murata

Son düzenleme:
aksam o korkuyla anlatamadim, bugün gülüyorum anlatayim:
o 1,5 saat yürüyüsten sonra zenci bir genc bu sehre yeni gelmis dili bilmiyordu sadece ingilizce biliyordu.
önce birsey sorabilirmiydim bu alan hakkinda diye konuya girdi cvp verdim gidiyordum sonra dvm sordu cvp verdim.
kendini tanitmaya basladi, 1 aydir buradaymis univ. okumaya gelmis.
beni tanimak istedi. ben kendim hakkinda birsey demedim, cvp vermeden yoluma hizlica dvm ettim, ürktüm acikcasi.
ben gittikce yanimdan ayrilmadi. karsiya gectim, güldü gitme dedi. evlimisin diye sordu.
seni ilgilendirmez dedim. ismimi sordu söylemedim bu arada hizlica yüüryorum.
kendi ismini söyledi. müslümansin dglmi diye sordu. evet eve gitmem lazim dedim iyi aksamlar.
ama yok yanimdan ayrilmadi bizim kara cocuk
nerede oturuyorsun dedi. gözü korksun diye hemen surada oturuyorum dedim.
yine benimle geldi. en son bizim oturdugumuz yerin demir kapisini anahtarla acip iceri girdim onun girmesini engellemek icin dar actim kapiyi girince hemen kapattim. kara disarida kaldi. döndüm gidiyordum.
böyle gidecekmisin, seni birdaha görebilecekmiyim lütfen dedi ismini bile söylemedin.
hayir iyi aksamlar diyip hizlica eve geldim. bu arada o kadar tirstim ki korkudan sesim kisildi
bizim sokakta oturuyormus, ben surada oturuyorum demeden o kendini tanitirken söyledi.
karayi birdaha görmek istemiyorum, insallah karsilasmayiz daha.

yürüdügüm yerde cok güzel biryer, artik korkudan daha oraya gitmem sanirim

ahahahha çok ayıp emoş ya hayvan filan ben geçiriorum ya alışmam lazım emoş yoksa yarın hayvan gbi yice yemekhanede bundan korkuorum yarın yemekte ne var salata var die hatırlıorum

salata varsa süper :):)bizim yemekhane döktürüyo maşallah bazen yememek için tabldota almıyorum yemekleri bu da bi çözüm yolu
iyi geceler çıtırlarımmmmm

iyi geceler bebeğim
kizlar kendime yeni bir oyuncak aldim
saatlerdir onunla ugrastigim icin yazamadim,
bende bagimlilik yapti
gecmisi okuyup gelecegim

ne oyuncağı aldın nurcum çok merak ettim :):)

et de haşlamaysa senden iyisi yok bugün hep böyle olur inşallah menülerin

su kraliçesi güzel hatta hepsinin kraliçesi yapabiliriz su, spor, en çok kilo veren,en çok mesaj yazan şeklinde

nuuuuuurrr bu çocuk sana aşık olmuş kızım bak o hareketler normal değil kara çocuğa bak seeennnn yanlış adama çattı bizden kız almak zordur hele karaya hiç kız vermeyiz

et kendi yaginda ve su ile pisti süzmeden. bu haslama mi yada kavurma mi oluyor bilemedim simdi :26:

evet hepsinin kralicesi olabilir dahada güzel olur

bencede öyle oldu, zaten benim korkudan sesim kisilinca oda utangac hallere girdi ama pesimi birakmadi
bari sevdigi olmayan birine catsaydi
ben askima deliler gibi asigimmmm zaten pesimi birakmayip sürekli yanimda yürümesi konusmaya calismasi beni en cok bu yüzden korkuttu. Allah korusun kötü bisey yapar, sonra ben askimin yüzüne nasil bakardim
hep en kötüsünü düsünüyorum bende

Son düzenleme:

evet canım o da haşlama oluyo :):)

bende aynı şekilde düşünüyorum biri bana baktığında falan aynı senin gibi hissediyorum esada nasıl anlatıcam ne dicem diye şekilden şekile giriyorum :)

Bugünkü Menüm
sabah09:00)
1 h. yumurta
1 kk peynir
1 domates+salatalık
yeşillik
1 dilim t.b. ekmeği
öğle(12:00)
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
2yk yoğurt
ara(15:30)
1 elma
ara(16:30)
8 erik
akşam(18:30)
1 kase haşlanmış et
yoğurtlama(haşlanmış taze fasulye+közlenmiş biber+yoğurt)

3 lt su, 2 bardak yeşilçay, 2 bardak siyah çay, 1 türk kahvesi
1 saat yürüyüş,1.5 saat bisiklet peşinde koşturmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…