sabah(10:30)
2 yumurtadan yağsız omlet
5 zeytin
1.5 dilim kepek
1 kk dan az peynir
domates salatalık
4 bardak şekersiz çay
öğle(15:00)
7 8 tane fındık
500 ml yeşil çay
akşam(19:00)
1 porsiyon adana (ekmeğini yemedim)
1 dilim kepek
salata
2.5 litre su
500 ml yeşilçay
1 saat walk at home
25 dk bacak egzersizi
150 squats yapıcam
burcum 2 öğüne indirdin sanki diyetini. ama düzenli ve güzel menü afiyet olsun
evdeyken 2 öğün canım çnkü çok yorulmuorum bide fındık ceviz filan yiyorum o nedenle fazla acıkmıorum sanırım bundan
mantıklı valla ama ben yiyorum ya fındık fıstıkla geçiremiyorum içimde bir hayvan var sanırım benim
farkettim de yakında gezme konusunda buseyi geçeceğim
deme deme öyle kız çocuklar yesin çikilata
Kızlar çoook mutsuzum, kötüyüm. Motivasyonum çok düştü, kendime gelemiyorum. Spora başlamam lazım bir türlü düzen bulamadım, evimin yanında spor salonu açılmış oraya mı gitsem diyorum. Ama zayıflarken de kas yapmak istemiyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, doymuyorum. Ve psikolojik olarak da diyet açısından kendime gelemiyorum. Bana yardım edin.
akşam gerçekten cozutmuşsun nurcuğum 1,5 saat yürümüşsün o güzel ama bundan sonra tam dikkat istiyorum listeye girme ihtimalin varken bu tarz cozutmalar hiç iyi değil canım sadece biraz dikkat
hayııııır!!o sadece bi bahane yemeyebilirdin ama yedin bu 2 gün menülerin çok düzenli olmalı nurcuğum yoksa kilo vermen çok zor gibi görünüyo
Kızlar meraba demek istedim annem kemoterapiye gitti ben evde değilim arkadaşımda kalıcam sonra görüşürüz
kızlar takımla ilgili motivasyonu arttırmak için neler yapabiliriz hepinizden fikir bekliyorum
merhaba kızlar ugün tüm gün hastanedeydim.fakülteye gidince kolay bırakmıyorlar.salı günü yine gideceğim.şuan ateşim 39(((((((
burcucum afiyet olsun adana güzel seçim
Adana yiyebilirsin canım sıkıntı yok bende yiyodum arada güzel de oluyo :):)
süpersin nurcumbakıcam bugünkü menüne
kızlar murat boz konseri varmış bugün kardeşimle oraya gidip gelicez 1-2 saat sürer sanırım. konser yeri 2 sokak ilerde olduğundan bi gidip bakalım dediköpüyorum hepinizi görüşürüz
ahahahha çok ayıp emoş ya hayvan filanben geçiriorum ya alışmam lazım emoş yoksa yarın hayvan gbi yice yemekhanede bundan korkuorum yarın yemekte ne var salata var die hatırlıorum
iyi geceler çıtırlarımmmmm
kizlar kendime yeni bir oyuncak aldim
saatlerdir onunla ugrastigim icin yazamadim,
bende bagimlilik yapti
gecmisi okuyup gelecegim
menüm
12:00
2 yumurta
1 kk beyaz peynir (45% yag orani)
1 tatli kasigi zeytin yagi
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak yesil cay
16:00
2 kuru kayisi koyu
18:00
1 tabak ispanak yemegi
2yk et
1 kase yogurt
2lt su
2 bardak yesil cay
yarim saat yürüyüs
tamam yiyelim canim
benimde dün ve önceki gün öyleydi, ama ben kendimi durduramami bugün daha net sekilde regle bagladim.
dün reglin arkasina siginabilirmiyim demistim o kafadaydim ama bugün daha objektif düsündüm ve evet regldendi bence.
benki cikolata dolabina 4 haftadir yaklasmamistim dün kendimi o dolapta buldum.
bugün daha iyi kontrol edebildim kendimi. canim dünkinden daha az tatli istedi ve iradem dünkinden dahah kuvvetli.
hatta pilavi sevmeme ragmen ve bugün evde olmasina ragmen yemedim
insallah taviz vermem daha. ama benim kendi kuralim vardi ayda 1 kez azcikda olsa cikolata yiyecegim.
artik kendimi birdahaki regle kadar tutacagim
ayrica genel olarak suan hepimiz ayni durumda oldugumuza göre demek ki mevsimselde olabilir.
benim 2 patlama ayni zamana denk geldi
okadar bartinca knedimi cezalandirdim.
hatta basim bir olay geldi yürüyüsten sonra.
Allah sifalar versin
su icme yarismasi yapalim
haftada 1 gün herkes hafta byounca ictigi su miktarini litre olarak versin. en cok su iceni haftanin su kralicesi yapalim.
hatta kazanan kisi rumuz yazan yere "Su Kralicesi" yazsin
suan spontane aklima geldi ama cok eglenceli olabilir
hem suyu güzel tüketenler dikkat etmeye dvm eder, hemde su fazla icmeyenlerede motivasyon olur yarisma seklinde olunca
cok gecmis olsun, Allah acil sifalar versin
Adana cok yagli dgl mi :26:
bak canim bak, ben begendim sizde begenirsiniz insallah
bi kosu ugra gel murata
aksam o korkuyla anlatamadim, bugün gülüyorum anlatayim:
o 1,5 saat yürüyüsten sonra zenci bir genc bu sehre yeni gelmis dili bilmiyordu sadece ingilizce biliyordu.
önce birsey sorabilirmiydim bu alan hakkinda diye konuya girdi cvp verdim gidiyordum sonra dvm sordu cvp verdim.
kendini tanitmaya basladi, 1 aydir buradaymis univ. okumaya gelmis.
beni tanimak istedi. ben kendim hakkinda birsey demedim, cvp vermeden yoluma hizlica dvm ettim, ürktüm acikcasi.
ben gittikce yanimdan ayrilmadi. karsiya gectim, güldü gitme dedi. evlimisin diye sordu.
seni ilgilendirmez dedim. ismimi sordu söylemedim bu arada hizlica yüüryorum.
kendi ismini söyledi. müslümansin dglmi diye sordu. evet eve gitmem lazim dedim iyi aksamlar.
ama yok yanimdan ayrilmadi bizim kara cocuk
nerede oturuyorsun dedi. gözü korksun diye hemen surada oturuyorum dedim.
yine benimle geldi. en son bizim oturdugumuz yerin demir kapisini anahtarla acip iceri girdim onun girmesini engellemek icin dar actim kapiyi girince hemen kapattim. kara disarida kaldi. döndüm gidiyordum.
böyle gidecekmisin, seni birdaha görebilecekmiyim lütfen dedi ismini bile söylemedin.
hayir iyi aksamlar diyip hizlica eve geldim. bu arada o kadar tirstim ki korkudan sesim kisildi
bizim sokakta oturuyormus, ben surada oturuyorum demeden o kendini tanitirken söyledi.
karayi birdaha görmek istemiyorum, insallah karsilasmayiz daha.
yürüdügüm yerde cok güzel biryer, artik korkudan daha oraya gitmem sanirim
ne oyuncağı aldın nurcum çok merak ettim :):)
et de haşlamaysa senden iyisi yok bugünhep böyle olur inşallah menülerin
su kraliçesi güzel hatta hepsinin kraliçesi yapabiliriz su, spor, en çok kilo veren,en çok mesaj yazan şeklinde
nuuuuuurrr bu çocuk sana aşık olmuş kızım bak o hareketler normal değil kara çocuğa bak seeennnn yanlış adama çattı bizden kız almak zordurhele karaya hiç kız vermeyiz
et kendi yaginda ve su ile pisti süzmeden. bu haslama mi yada kavurma mi oluyor bilemedim simdi :26:
evet hepsinin kralicesi olabilir dahada güzel olur
bencede öyle oldu, zaten benim korkudan sesim kisilinca oda utangac hallere girdi ama pesimi birakmadi
bari sevdigi olmayan birine catsaydi
ben askima deliler gibi asigimmmmzaten pesimi birakmayip sürekli yanimda yürümesi konusmaya calismasi beni en cok bu yüzden korkuttu. Allah korusun kötü bisey yapar, sonra ben askimin yüzüne nasil bakardim
hep en kötüsünü düsünüyorum bende
evet canım o da haşlama oluyo :):)
bende aynı şekilde düşünüyorum biri bana baktığında falan aynı senin gibi hissediyorum esada nasıl anlatıcam ne dicem diye şekilden şekile giriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?