Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nurcum, menülerine daha dikkat etmelisin emoşun da dediği gibi, ve takım ruhuna hareket etmelisin. senin artıda çıkman bütün takıma mal olacak, ya da bir başkasının artıda çıkması. bu yüzden bundan sonra bir şeyi yemeden artık 2 kere düşün ki kimsenin hakkına girme bu meşakatli yolda. çünkü bizim motivasyonumuzu sağlayan asıl şey burda cuma günkü yarışma. bunu asla unutmayalım arkadaşlar bu lafım hepinize.

zaten sizler gerekeni yapıyorsunuz ama yine de hatırlatmaktan zarar gelmez diye düşündüm kuzularım

tava konusuna gelince, ben teflon tavayı iyice kızdırıyorum, sonra tyumurtayı üzerine döküyorum, coss ediyor, sonra birazcık üzeri kabarcık olunca altını iyice kısıp bekliyorum. tahta kaşığı altna sokunca kalıp gibi sorunsuz çıkıyor canım

canım emine de söylemiş yarın 11.30 a kadar bildirim yapmalısın, bunu biliyorsun zaten ama umarım yarın unutmazsın

kızlaaar sabah bol bol eksimiz olsun inşallah ben de yatıyorum artık yarın erken kalkıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler

umarım yarın yine güzel sonuçlar alırız takımca emoşum, iyi geceler

evet devam buse ama işte hormonlar fena. biraz yükseldi ama kilodan yne memnun değilim yani

bilmiyorum emoş ya sanırım biraz daha beklicem düzelmek için

evet devam buse ama işte hormonlar fena. biraz yükseldi ama kilodan yne memnun değilim yani

inşallah busecim yaa buse bugün liste için buralarda olacak mısın :) nurun kilosu nasıl yazılacak bilmiyorum çünkü :)

burcuuuuuuuuu ağlama bakiyim hormonlar öyle hemen düzelmez senin kilo verebildiğine sevinmen lazım ve daha sıkı sarılman lazım sporun zaten çok güzel menülerinde de kaçamak hiç yok hormonlar düzelince de iyice güzelleşecek

geçen hafta:69

bu hafta:68.3

fark :700

%1.01

al sana şeytan. bende hiç veremedin sanıyorum bu kadar ağlamana 700 süper bence 60lı rakamlara geldin her hafta 1 kg üzerinde vermeyi bekleme :) azar azar da olsa gidicek bu kilolar can sıkmaya moral bozmaya gerek yok

kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:

geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr

sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam

dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo

günaydın Kızlar,
ben hala hastayım

kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53

çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim

Son düzenleme:

ayy hakikaten, zor kızım koklayıp da yememek :) ben ya su içiyorum, ya da kesmezse süt içiyorum... o şekilde hallediyorum...

bugün menüm

12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt

menüler gayet başarılı kızlar, tebrikleeerrrr

hadi inşallah cnm..

kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden

geçen hafta:69

bu hafta:68.3

fark :700

%1.01

Aaaa, harika, daha ne istiyosun Burcuuu,

cnm geçici bir artı olabilir bu, bence de almış olamazsın...

dünkü menüm kızlar:

sabah(08:00)
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık

öğlen(13:00)
2 bardak ayran
3 kuru kayısı

ara(16:00)
2 kuru kayısı + 2 ceviz

ara(18:00)
2 grissini

akşam(20:00)
2 tavuk köfte + 2 kaşık yoğurt + domates + salatalık (hasta olduğum için uyudum, akşam yemeği kaydı )

3 kupa yeşil çay
1lt su (boğazımdan dolayı ve hasta olduğum için su içemedim fazla, midemi bulandırıyor...)

Günaydın kızlar Kimsecikler yok yine ortalıklarda

***13. TAKIM 306. ETAP ***

burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 /// %)
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7///%) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)

13. TAKIM ORTALAMASI: %

Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.

günaydın kızlar

burcucum tebrik ederim 700 gr gayet iyi bir sonuç

cerencim seni de tebrik ederim canım.

ben de birazdan tartılacağım:18:

Zeliş nerelerde? Fazlalıklarını verebildi mi?

günaydın Kızlar,
ben hala hastayım

kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53

çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim

yavaş yavaş gidiyo cerencim tebrik ederim

bende tartıya yordum zaten burdaki biraz eski model de bozulmuş da olabilir :)

gayet güzel canım

ebrucum çok iyi ya o zman 10 kilo fazlan var dimi hemen verirsin sen

Zeliş nerelerde? Fazlalıklarını verebildi mi?

kaptancım zelişin annesi kemoterapiye gidiyo o da onunla meşgul bu hafta pek giremedi son kilosu 97ydi yanlış hatırlamıyosam

***13. TAKIM 306. ETAP ***

burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 /// %) izinli
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7///%) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)

13. TAKIM ORTALAMASI: %

maveranın izin durumunu ekledim umarım bildirim yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…