tsk ederim canim.
insallah eksi cikarim 100gr bile sevinirim bu hafta
sonunda beklenen gün gelicek takima girip hedefime birlikde dvm edecegim insallah, bunu cok istiyorum
insallah canimmedecegim mutlaka.
en iyisi ben yumurtayi tavaya yapissa bile yagsiz yapmaya dvm edeyim cünkü aksam salata yersem azda olsa yagsiz yenmiyor
ama yumurta yagsizda yeniyor tek problem tavaya yapismasi yoksa 1gr bile dökmem.
acaba tavadami sorun var dedim en kaliteli tavayi cikardim yine yapisiyor, acaba ben neyi yanlis yapiyorum, daha öncede sormustum ama tavalar benden halen cekiyor hergün
Kizlar yeni gördüm dün bir kelimeyi yazarken kalvyede baska bir harfe basmisinca 1 harfle kelime kötü kelimeye dönüsmüs.
Özür diliyorum okuyanlardan.
Cabuk yazinca karisiyor bazen ama artik daha dikkatli olacagim, özellikle o kelimede.
Kimsecikler kalmadi, bende cikayim artik.
Daha örtmüyorum sizi, yaz geldi üsütmezsiniz
Herkese iyi geceler kizlar, gelecegin citirlari
kızlaaar sabah bol bol eksimiz olsun inşallahben de yatıyorum artık yarın erken kalkıcam öpüyorum hepinizi iyi geceler
çok iyi fikir bence ayşecim, başarılar
güzel menü tatlım, afiyet olsun. suyu göremedim yalnız :26: o da en az 2 dir sanırım
güzel menü burcucum, tam gaz devam ediyorsun helal sana
canım inşallah kötü bi rakamla karşılaşmazsın
ay ben de dondurma istiyooom
evet emoşum keşke sen olsaydın listede, ama yine de dikkatli menüler, güzel olabilir bu haftada 5. falan olsak yine iyidir
iyi gezmeler emoşum, öp keratayıı
hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsınbu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın
süper o zaman canım kilo vermen hızlanabilir o zaman :)
bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)
nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış
çok güzel canım ben bugün sadece yürüdüm avmye yürüyerek gidip geldim bi de dayımlara da yürüyerek gidip geldik :)
iyi geceler bebeğimyarın inşallah sonuçlarımız güzel olur
evet busecim sonuncu olmayalım da :) ama çok fazla artı çıkacağını düşünmüyorum yarın görücez bakalım nasıl olcak :)
çok iyi fikir bence ayşecim, başarılar
güzel menü tatlım, afiyet olsun. suyu göremedim yalnız :26: o da en az 2 dir sanırım
güzel menü burcucum, tam gaz devam ediyorsun helal sana
canım inşallah kötü bi rakamla karşılaşmazsın
ay ben de dondurma istiyooom
evet emoşum keşke sen olsaydın listede, ama yine de dikkatli menüler, güzel olabilir bu haftada 5. falan olsak yine iyidir
iyi gezmeler emoşum, öp keratayıı
hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsınbu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın
süper o zaman canım kilo vermen hızlanabilir o zaman :)
bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)
nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış
çok güzel canım ben bugün sadece yürüdüm avmye yürüyerek gidip geldim bi de dayımlara da yürüyerek gidip geldik :)
iyi geceler bebeğimyarın inşallah sonuçlarımız güzel olur
evet busecim sonuncu olmayalım da :) ama çok fazla artı çıkacağını düşünmüyorum yarın görücez bakalım nasıl olcak :)
nurcum, menülerine daha dikkat etmelisin emoşun da dediği gibi, ve takım ruhuna hareket etmelisin. senin artıda çıkman bütün takıma mal olacak, ya da bir başkasının artıda çıkması. bu yüzden bundan sonra bir şeyi yemeden artık 2 kere düşün ki kimsenin hakkına girme bu meşakatli yolda. çünkü bizim motivasyonumuzu sağlayan asıl şey burda cuma günkü yarışma. bunu asla unutmayalım arkadaşlar bu lafım hepinize.
zaten sizler gerekeni yapıyorsunuz ama yine de hatırlatmaktan zarar gelmez diye düşündüm kuzularım
tava konusuna gelince, ben teflon tavayı iyice kızdırıyorum, sonra tyumurtayı üzerine döküyorum, coss ediyor, sonra birazcık üzeri kabarcık olunca altını iyice kısıp bekliyorum. tahta kaşığı altna sokunca kalıp gibi sorunsuz çıkıyor canım
canım emine de söylemiş yarın 11.30 a kadar bildirim yapmalısın, bunu biliyorsun zaten ama umarım yarın unutmazsın
umarım yarın yine güzel sonuçlar alırız takımca emoşum, iyi geceler
evet devam buse ama işte hormonlar fena. biraz yükseldi ama kilodan yne memnun değilim yani
bilmiyorum emoş ya sanırım biraz daha beklicem düzelmek için
geçen hafta:69
bu hafta:68.3
fark :700
%1.01
kızlaar ben aylardır çok canım çekince bir şeyi, gidip uzun uzun kokluyorum. doymuş oluyorum tadına bakmış gibi oluyorum. bunu başarabilirseniz, tavsiye ederim
koklayınca duramaz da yerseniz orasını bilmem
bugün menüm
12 gibi
kıymalı yumurta
peynir
ceviz
akşam 7,30 gibi
fırında tavuk,közlenmiş patlıcan
yoğurt
sabah(06:00)
1 bardak süt
kahvaltı(07:30)
2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir
1 sade kahve
öğle(12:45)
1 kase mercimek çorba
1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)
akşam(18:30)
kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
1/4 dilim tam bugday
3 lt su şimdiye kadar
160 squats yapıcam
30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık
sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım
selam kizlar ben geldim,
birazdan menümü paylasacagim.
güzel bir gündü epey yorucuydu.
kacamak yok
ve sabah tartida gecen günden 300gr daha az ciktim ama gecen cumadan 100gr daha fazlayim su anda.
yarin insallah 74.9 ve altinda cikarim.
74,9ciksam bile sevinecegim cünkü reglen sisklik oluyor ona ragmen 74.9 kg ise balli börek olur kilo bana
kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden
geçen hafta:69
bu hafta:68.3
fark :700
%1.01
kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:
geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr
sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam
dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo
günaydın Kızlar,
ben hala hastayım
kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53
çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim
ayy hakikaten, zor kızım koklayıp da yememek :) ben ya su içiyorum, ya da kesmezse süt içiyorum... o şekilde hallediyorum...
menüler gayet başarılı kızlar, tebrikleeerrrr
hadi inşallah cnm..
Aaaa, harika, daha ne istiyosun Burcuuu,
cnm geçici bir artı olabilir bu, bence de almış olamazsın...
dünkü menüm kızlar:
sabah(08:00)
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık
öğlen(13:00)
2 bardak ayran
3 kuru kayısı
ara(16:00)
2 kuru kayısı + 2 ceviz
ara(18:00)
2 grissini
akşam(20:00)
2 tavuk köfte + 2 kaşık yoğurt + domates + salatalık (hasta olduğum için uyudum, akşam yemeği kaydı)
3 kupa yeşil çay
1lt su (boğazımdan dolayı ve hasta olduğum için su içemedim fazla, midemi bulandırıyor...)
***13. TAKIM 306. ETAP ***
burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 /// %)
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7///%) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.
Zeliş nerelerde? Fazlalıklarını verebildi mi?
geçen hafta 69,5
bu hafta 69,1
fark 400 gr
teşekkürler emoşşşbu durumda çok iyi geldi -400 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?