desene burdada umdugum motıvasyon olmadı.acılen bır seyler yapmalıyım yoksa ıcımdekı okuzlerı durduramaayacam.bırı benı sılkelemelı.
motivasyon olacak tabi beril ablacım sayımız az sadece yoksa herkes sıkı sıkı sarılıyo diyetine :)
Kızlar bu arada, salı akşamki kebapçı faciasını atlattım sanırım...
çok fena ceza vermiştim ya kendime , dünkü menümü biliyosunuz zaten...
bugün sanahı da yazmıştım ... öğlen pideciye gidelim dedi arkadaşlar... 20 kişi falan, ee iyi gidelim ama ben yemem, ayran içerim dedim.. AAaaaooOOOOooo yersin falan dediler.. ama yooook, cezalıyım ben biliyorum.. neyse işte.
sonuç mu??
YE - ME - DİMMM
sadece ayran içtim
yrn cuma nasıl yerim kızlar aşkolsun, yoksa yediğimi mi düşündünüz?
2 bardak ayran içtim, sonra geldim 3 kayısı yedim... açım şimdi ama yemicem.. bi yeşil çay içerim, akşama da ızgara et ya da haşlanmış sebze..
yrn gelsin eksillleeeeerrrr
ama çok bi şey yok yani yine -300-500 falan olur heralde..
ceren süpersin yarın çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim
evet sen gittin ben bizimkilerle işe başladımkendi işimiz olduğu için rahatım ama işleri hep boşladığımdan son zamana bıraktığımdan oluyor hep böyle :18: ama şu sıra iyiyim, işlere yüklendim. çalışmak güzel
kaptiş ne zaman döneceksin yaasenin menü yorumlarını, şeytancıklarını özledim ben
hemen bakıyorum bebeşe deeee
beriilgel canım gel bakim sen böyleeeeee al sana silkeleyi göstereyim şimdi nasıl aldın bakim 3 kg 70 den 73 e mi çıktın
hemen kendine geliyorsun, vermek zor almak kolay biliyorsun, yine şişko beril mi olmak istiyorsun yoksaben mezun oldum geçen hafta, 900 gr aldım hafta ortası, şimdi tam 50 kg ım yine. verdim çok şükür en az 6 ay dikkat etmek zorundayız yoksa aynen geri alırız beriil
ay evet cumaaaaaabu hafta benim açımdan iyi değil, kilom yine 50 takımın menüleri bu hafta pek takip edemedim ama sanki pek iyi değildi, umarım iyi sonuçlar gelir yarın :18:
ceren sana bayılıyorum ben
ben çok dikkat ettim busecim ama listede değilim ne yazık ki
kızlaar ne var ne yok, ben pek giremiyorum artık yoğunluktanbir de dün evde annemin cocukluk arkadaşları vardı, 14 kişiii pasta börek çörek envayi çeşitti valla ama yemedim tabi ki
3 gün de kaçamak yapmadığım sadece biraz porsiyon cogalttığım için 1 kg alınca, 49 a inmeye karar verdim ben.49 a inince ödül yemeğim olacak haftada 1 gün o günü iple çekiyooooooooommmmmmm
sen sen sen süpersin
squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadarbacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor
canım devam et mutlaka benim popom şimdiden güzelleşti valla herkes farkediyo
süpersin Buse, anneler yapınca da pek bi güzel oluyor, kutluyorum seni
ayy ben de 69u bi görsem, kıymalı makarna sözüm var kendime, 1 kerecik olur di miiii?
ben de sana Buse
walla süpersin Venüs, her gün zor ama bir yeredn sonra insan alışıyor demek ki... zayıflamak kolay diil kızlar ama yapıcazzz..
evet evet, geçici bu durum, çok bozmamak-takmamak lazım.. bu hafta bi şekilde geçti ama haftaya 13. takım bomba gibi dönmeliii
ödül yemeği güzel bi düşünce bende ödül vericem kendime ama benimki dondurmaaaa
kızlaar ben aylardır çok canım çekince bir şeyi, gidip uzun uzun kokluyorum. doymuş oluyorum tadına bakmış gibi oluyorum. bunu başarabilirseniz, tavsiye ederim
koklayınca duramaz da yerseniz orasını bilmem
bak bu bende işe yarıyo hatta ben koklayınca hiç yiyesim gelmiyo
bugün menüm
12 gibi
kıymalı yumurta
peynir
ceviz
akşam 7,30 gibi
fırında tavuk,közlenmiş patlıcan
yoğurt
afiyet olsun Ayşecim :) hastayken bile karataya uydurmuşsun :)
sabah(06:00)
1 bardak süt
kahvaltı(07:30)
2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir
1 sade kahve
öğle(12:45)
1 kase mercimek çorba
1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)
akşam(18:30)
kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
1/4 dilim tam bugday
3 lt su şimdiye kadar
160 squats yapıcam
30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık
sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım
afiyet olsun burcum güzel olmuş bugün de senden güzel bir sonuç bekliyorum bu hafta :)
yarın çok merak ediyorum kg ne çıkacak.4 gün izinliyken karatayı uygulayamadım birebir ama dikkat ettim.sonrasın hastalandım ne zaman ne yediğim belli değildi.yeri geldi midemi tutsun diye ufak ekmek arası peynir yedim.bogazım rahatsız olunca yumurta yiyemedim vs.ama bazen böyle değişiklikler olumlu etki yapabiliyor vucudu şaşırttığı için bakalım salı günü sabittim yarın kaç çıkacağım bakalım
ayşecim inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın