Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

desene burdada umdugum motıvasyon olmadı.acılen bır seyler yapmalıyım yoksa ıcımdekı okuzlerı durduramaayacam.bırı benı sılkelemelı.

motivasyon olacak tabi beril ablacım sayımız az sadece yoksa herkes sıkı sıkı sarılıyo diyetine :)

ceren süpersin yarın çok güzel sonuçlar alıcaksın eminim

ben çok dikkat ettim busecim ama listede değilim ne yazık ki ama çok kötü menüler kaçamaklar yoktu yapanlar da toparlamaya çalıştı zaten

sen sen sen süpersin sana ne diyim ben :):) ama o 1 kiloyu da versen senden süperi yok
squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadar bacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor

canım devam et mutlaka benim popom şimdiden güzelleşti valla herkes farkediyo

ödül yemeği güzel bi düşünce bende ödül vericem kendime ama benimki dondurmaaaa

bak bu bende işe yarıyo hatta ben koklayınca hiç yiyesim gelmiyo

bugün menüm

12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt

afiyet olsun Ayşecim :) hastayken bile karataya uydurmuşsun :)

afiyet olsun burcum güzel olmuş bugün de senden güzel bir sonuç bekliyorum bu hafta :)

ayşecim inşallah güzel bir sonuç alırsın yarın bünye şaşırabiliyo hastalık zmaanlarında ve bekelenmeyen bir sonuç çıkabiliyo

kızlar ben birazdan çıkacağım haber vereyim dayımlara gidicez kuzenim gelmişti daha göremedim samsunda oturuyo da oğluyla gelmiş onları görmeye gideceğiz özledim keratayı :) geç gelebilirim merak etmeyin :)

emoşum valla bende güzel bi sonuç bekliorum bugün tekrar hormon testi yaptırdım geçen haftaya göre daha iyi geldi bakalım kısmet

tamam canım iyi eğlenceler

selam kizlar ben geldim,

birazdan menümü paylasacagim.
güzel bir gündü epey yorucuydu.
kacamak yok
ve sabah tartida gecen günden 300gr daha az ciktim ama gecen cumadan 100gr daha fazlayim su anda.
yarin insallah 74.9 ve altinda cikarim.
74,9ciksam bile sevinecegim cünkü reglen sisklik oluyor ona ragmen 74.9 kg ise balli börek olur kilo bana

kahvalti

11:00
2 dilim bugdayli tost ekmegi
2 yumurta (1tk yag)
1 kk beyaz peynir 45% yag oranli
2 bardak yesil cay

15:00
3 kuru kayisi koyu

19:00
2 balik filet izgara
salata (1 tk yag)

2 vardak yesil cay
1,5 lt su (yatana kadar 2 olur)

1 saat yürüyüs

hadi inş. canım bnm

herşey güzel su kesin 2 ve üzeri olsun cnm bide tatlı kaşığı yağ yerine hiç koyma emn ol yumurtanın tadını o zaman alıosun

kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden

anladim canim o halde disarida yemek yiyecek olursak ya iskender alirim sossuz altindaki ekmekleri yemem yada adana alirim

gecmis olsun canim, biranönce düzelirsin insallah

tesekkür ederim canim.

yürüyüs yaptigim yerin cikisindaydi canim karanlik olmaya baslamisti cok issiz sayilmaz canim ama korktum yine hani elleri sürekli cebindeydi ya herhangi bir madde ignesi cikarir bana vurur bisey yapar fln diye korktum
cocugu kacirmak gibi bir durum olmaz benim canimm askimmm var

Ay çok garipmiş, aman bir şey olmamış neyseki

aynen

iyi canim degisiklik olmustur cevreye.
murat boz ücret talep etti mi acaba?
etmediyse helal olsun diyecegim

aynen öyle olmus canim, demekki yanlis yapmadim gercekten, sevindim senin menünü görünce malum idolsün

Selam kızlar ben geldim ne var ne yok diye bir göz atayım dedim bizim prenses uyuyunca

hosgeldin canim, Allah hayirli uzun ömürler versin anne babacigiyla

cok merak ettim ben bir bakayim resimlere

sagol canım takımdakıler yenı sanırım tanısırız bugunden ıtıbaren bende menu vs.yazarım takıma ne oldu kuzum

merhaba canim hosgeldin sen eskilerdensin anlasilan, ben yenilerdenim 4hafta oldu. adim nur, 21 yasindayim, ögrenciyim yurt disindayim.
ve hedefim asagida

atese düsüp yanmamak cok zordur bravo canim tebrik ederim, hayran kaldim iradene

yemedigin icin tebrik ederim canim iyi ettin gercekten bravo okadar zayifla sonra yine yeme masallah diyelim

squat sım yalan oldu benim yaa :26: tekrar başlamam gerek onaaa, popo güzel olmalı yaza kadar bacaklarımı da iyice sıkılaştırmam gerek ama mevsimsel midir nedir, hiçbir şey yapasım gelmiyor

benimde öyle, bende yeniden baslamaliyim

herşey güzel su kesin 2 ve üzeri olsun cnm bide tatlı kaşığı yağ yerine hiç koyma emn ol yumurtanın tadını o zaman alıosun

ok canim dikkat edecegim suyuma.
yumurtayi ben yagsizda yerim ama tava yemiyor canim ya cok yapisiyor sonra yikamasi zor oluyor, saatlerce icinde su bekletiyorum ona ragmen zar zor cikiyor yumurta
hatta annem diyorki, sen 2 yumurta yiyorum diyorsun ama yumurtanin yarisi tavada ya 1 yada en fazla 1,5yumurta yiyorsun sen diyip gülüyor

kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden

iyi yaptin canim artik yarin gelsin eksiler insallah

ayyyyy inşallah hepimiz - görürüz yarınnnnnn

iyi geceler canlarım malum yarın staj sabah kilomu bildiririm gitmeden öptüm hepinizi eksili yarınlar inşallah

o kadar kokladıktan sonra ben durabilir miyim bilmiyorum herkeste aynı etkiyi vermeyebilir.

bugün kpss seti sipariş verdim.her ne kadar geç kalmış olsamda maksat kendimi denemek asıl maraton seneye başlayacak benim için

çok iyi fikir bence ayşecim, başarılar

bugün menüm

12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt

güzel menü tatlım, afiyet olsun. suyu göremedim yalnız :26: o da en az 2 dir sanırım

güzel menü burcucum, tam gaz devam ediyorsun helal sana

canım inşallah kötü bi rakamla karşılaşmazsın

ay ben de dondurma istiyooom

evet emoşum keşke sen olsaydın listede, ama yine de dikkatli menüler, güzel olabilir bu haftada 5. falan olsak yine iyidir

iyi gezmeler emoşum, öp keratayıı

ben bugün 100gr artidaydim ama yarin eksi olur insallah.
100gr eksiyi birak gecen haftaki 74,9 olsa sevinicem cünkü regl meselesi var

hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsın bu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın

emoşum valla bende güzel bi sonuç bekliorum bugün tekrar hormon testi yaptırdım geçen haftaya göre daha iyi geldi bakalım kısmet

tamam canım iyi eğlenceler

süper o zaman canım kilo vermen hızlanabilir o zaman :)

bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)
nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış

çok güzel canım ben bugün sadece yürüdüm avmye yürüyerek gidip geldim bi de dayımlara da yürüyerek gidip geldik :)
iyi geceler canlarım malum yarın staj sabah kilomu bildiririm gitmeden öptüm hepinizi eksili yarınlar inşallah

iyi geceler bebeğim yarın inşallah sonuçlarımız güzel olur

evet busecim sonuncu olmayalım da :) ama çok fazla artı çıkacağını düşünmüyorum yarın görücez bakalım nasıl olcak :)

hoş geldin canım, ben menünü beğendim, umarım yarın ekside çıkarsın bu hafta seni takıma alacağım, lütfen paylaşımların daha da artsın

tsk ederim canim.
insallah eksi cikarim 100gr bile sevinirim bu hafta
sonunda beklenen gün gelicek takima girip hedefime birlikde dvm edecegim insallah, bunu cok istiyorum

bu hafta listede olucaksın canım biraz daha fazla dikkat bekliyorum senden :)

nuuurrr ya salata ya da yumurta birisini yağsız yapabilirdin 2si de yağlı olmamış

insallah canimm edecegim mutlaka.

en iyisi ben yumurtayi tavaya yapissa bile yagsiz yapmaya dvm edeyim cünkü aksam salata yersem azda olsa yagsiz yenmiyor
ama yumurta yagsizda yeniyor tek problem tavaya yapismasi yoksa 1gr bile dökmem.
acaba tavadami sorun var dedim en kaliteli tavayi cikardim yine yapisiyor, acaba ben neyi yanlis yapiyorum, daha öncede sormustum ama tavalar benden halen cekiyor hergün

Kizlar yeni gördüm dün bir kelimeyi yazarken kalvyede baska bir harfe basmisinca 1 harfle kelime kötü kelimeye dönüsmüs.
Özür diliyorum okuyanlardan.
Cabuk yazinca karisiyor bazen ama artik daha dikkatli olacagim, özellikle o kelimede.

Kimsecikler kalmadi, bende cikayim artik.
Daha örtmüyorum sizi, yaz geldi üsütmezsiniz

Herkese iyi geceler kizlar, gelecegin citirlari

artık listede olacağın için daha dikkatli olmalısın menüler konusunda. paylaşımlarında da artış bekliyorum canım

bu arada 11:30 a kadar bildirim yapman lazım canım

valla nur ben daha bugün yaptım hemde çok iyi olmayan bi tavada ama yapışmadı sen çok fazla ateşte pişiriyosun sanırım ben kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyorum

iyi geceler canım sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…