63 le hamile kalmıştım Emine'cim, 83 le doğuma gittim. Şuan için 7 kilo fazlam var ama benim yeni hedefim 55iki çocuklu çıtır bi anne olcam
Hayırdır canım ne iğnesi? Bu arada sen neden izne ayrıldın?
Öncelikle hoş geldin canım. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şuan pasif durumdayım çünkü yeni doğum yaptım. Daha önce ki yarışma hakkında bilgi verir misin? Nasıl yarıştın? Nasıl ayrıldın?
Geçici değil resmen kaptan yardımcısısın.
İsminide yazarsan seviniriz. Bu arada ikiz çocuk annesi olmak çok zordur eminim :26:Hangi şehirdesin?
***13. TAKIM 306. ETAP ***
burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 ///%) Geri dönmek üzere ayrıldı. mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7/74.3/1.1/%1.40) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0.57)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1.30)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.80
İzinlilere geri dönmek üzere ayrıldı demen gerekir canım. Gerçi ikiside aynı şey ama biz takım olarak geri dönmek üzere ayrıldı ibaresini kullanıyoruz haberin olsun.Ayrıca bildirim yapmadı diye not düşmene gerek yok. Ortalama çok güzel tebrik ediyorum hepinizi
inşallah busecim yaabuse bugün liste için buralarda olacak mısın :) nurun kilosu nasıl yazılacak bilmiyorum çünkü :)
burcuuuuuuuuu ağlama bakiyimhormonlar öyle hemen düzelmez senin kilo verebildiğine sevinmen lazım ve daha sıkı sarılman lazım sporun zaten çok güzel menülerinde de kaçamak hiç yok hormonlar düzelince de iyice güzelleşecek
al sana şeytan. bende hiç veremedin sanıyorum bu kadar ağlamana 700 süper bence 60lı rakamlara geldin her hafta 1 kg üzerinde vermeyi bekleme :) azar azar da olsa gidicek bu kilolar can sıkmaya moral bozmaya gerek yok
kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:
geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr
sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam
dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo
günaydın Kızlar,
ben hala hastayım
kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53
çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim
ayy hakikaten, zor kızım koklayıp da yememek :) ben ya su içiyorum, ya da kesmezse süt içiyorum... o şekilde hallediyorum...
menüler gayet başarılı kızlar, tebrikleeerrrr
hadi inşallah cnm..
Aaaa, harika, daha ne istiyosun Burcuuu,
cnm geçici bir artı olabilir bu, bence de almış olamazsın...
günaydın kızlar
burcucum tebrik ederim 700 gr gayet iyi bir sonuç
cerencim seni de tebrik ederim canım.
ben de birazdan tartılacağım:18:
mavera87 ( 70 /// %)
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7///%) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.
geçen hafta 69,5
bu hafta 69,1
fark 400 gr
arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
gecen hafta 74.900 kg
bu hafta 74.300 kg
fark 0.600 kg
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (50.gün): 76.6 kg
Bugün (57.gün): 75.6 kg
Skor: -1 kg
Hedef: 55 kg
edecegim canim. artik gram olarak degil net kilo olarak vermeliyim
ben elektrikli ocakta orta atesten biraz daha yüksek ayarda yapiyorum belkide o yüzdendir.
bugün yumurta yaparim yine deneyecegim kisik ateste bakalim yapisacakmi benim ellerimde mi yoksa sorun
Allah mi söyletti ne az kaldi gec kaliyordum
peki canim daha dikkatli olacagim artik hem kendim icin hem takim icin 2 kez düsünücem.
tava konusunda emosun ve senin dedigin sekil deneyecegim insallah yapismaz yine
unutmak degilde bura saatine göre yapacaktim az kalsin.
icinizemi dogdu emosla senin nedir
üzülme canim az veren yagdan, cok veren kastan diye düsün ama haftaya ikimizda 1000grmin üzerinde eksi olmaliyiz
günaydin canim,
gelsin gelsin
36 beden
sen veririsin yine onlari canim
olduu canimm olduuu
hatta 74,9 balli börek demistim ama 74,3 kg oldu yani balli börek arti gaymak
canim benim hedef 60 degil 59 ama bir bildiginiz vardir muhakkak :26:
Hosgeldin canim memnun oldum.
Ben Nur, 21 yasindayim, okuyorum, yurt disindayim ve bekarim. 80 ile basladim hedefim 59.
hepbirlikde verecegiz insallah kilolari.
takimi biraktiginda kac kiloydun canim?
sanirim ikizlerinden kilo aldin, dogru anladim galiba.
tesekkür ederim canim
Evet canım. Diğer insanların diyetim hakkındaki yorumlarına, yiyeceklere ve ısrarlara ciddi bir rest çektim. Arama duvar ördüm. Ancak böyle oluyor bu işler
hahahah
Benim diyetisyenim ödül yemekleri hakkında tam tersini düşünüyor.Hatta vermen gereken kilonun yarısını vermeden ödül yemeği yok dedi. Sen kilonu verdiğin senin için doğru bir sistem olabilir tabi bebeğim
Kız öyle öğle yemeği mi olurmuş :86:
Afiyet olsun canımmm :97:
Burcum sen de kahvaltını akşam yapıyon he :89:
Canım salatalarına yağ ekleme bence, bir de suyunu 2,5 litre yapabiliyorsan yap :101: Genel olarak gayet güzel bir menü afiyet olsun
SÜPERSİN BURCUUUĞ :109:
Ne somurtuyorsun yahu süper sonuç aaa - aaaa :122:
Geçmiş olsun canım, süper Nazar
Aşkım regl falan mı olacaksın yoksa kaçamak mı yaptın ben anlamadım durumu
Süper, afiyet olsun canım.
Kaptancığım ben geçen hafta Cuma 76.6 kg çıktım tartıda. :44: Bir yanlışlık mı var? Yada diyetisyen kontrolümdeki tartıyı dikkate almış olabilir misin kaptişkom. :79:
Süper canım hiç de korktuğun gibi olmamış tebrik ederim :89:
Tebrik ederim bebeğimmm :81:
Teşekkür ederim brokoliiiimmm :93:
Listede karşısına tekrar yazıyorum canım.
Bunu 1,31 olarak yuvarlayacaksın.
Bu arada Nes84 aramıza hoşgeldin!Umarım biz sana, sen bize iyi gelirsin. Eminim ki burada bulduğun motivasyon çok işine yarayacak. :129:
Ben Venüs, (asıl adımı forumda kullanmıyorum) 21 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Hem üniversite okuyorum hem de çalışıyorum. (Daha doğru okula sınavdan sınava gidiyorum, 1. öğretim olmama rağmen.) :120:
Diyet yaparken öncelikle hayallerimden:119:, sonra aşık olduğum adamla yaşanacak güzel günlerimden:123:, KK 13. Takımdan:118:, diyetisyenimden:94: ve son olarak da arkadaşlarımdandestek alıyorum.:109:
Kilo cetvelimde görebilirsin ama ben yinede kısaca söyleyeyim. Buraya ilk geldiğimde (1.3.13) 87.6 kiloydum, iki ayda 12 kilo verdim. Ve burada bir fotomodele dönüşme hayalleri kuruyorum, olacak.:103:
Sen de bizlerle başarıya ulaşırsın umarım.:109: Tekrar hoşgeldin.
o zman listeyi güncelleyeyim ortalamamız artıcak
Canım benim tabiiki çıtır olcaz hepimiz, yeter ki isteyelim55lik çıtır olalım hepimizsen benim idolümsün yaaaa
Ebrucum benim alerjim için bi iğne var da yurtdışından getirtiyoruz yoğurt peynir onun sayesinde yemeye başlamıştım babam parası tamamlanınca çok geçmeden yaptıralım dedi yarın büyük ihtimalle yaptırıcam iğne 3 tane ama 30 taneye bedel sankibi de üzerine serum yiyorum :) 2 yıl önce yaptırmıştım 5 kiloya yakın almıştım ödem çok oluyo 2 haftada normale döner sanırım. şimdi yediklerime daha çok dikkat ettiğim için çok alacağımı sanmıyorum ama yine de korktum hem takım için hem kendim için izine ayrılmayı seçtim :)
mavera87 ( 70 ///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0.58)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1.31)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.81
mavera87 ( 70 ///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0.58)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1.31)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.81
kızlar listemiz tamam sanırım bi kontrol edebilir misiniz?
İki listeyi karşılaştırın eğer aynıysa sonuçlar doğrudur
Hedefin kaçtı Ayşe'cim?ebrucum ben hedef kg mu 57 ye çekmek istiyorum.beim için 57 ideal olacak
Canlarım hepinizi tebrik ediyorum yeniden. Güzel bir ortalama. Ben kaçıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım yine. Öpüyorum hepinizi
Hedefin kaçtı Ayşe'cim?
Süper bir karar vermişsin bence canım. Önemli olan yağ oranını azaltmak sonuçta:13:canim karar verdim sabah yumurtama yag koymayacagim ki aksam salatama yag koyabileyim.
yumurta yagsiz da cok güzel yeniyor ama salata pek yagsiz gitmiyor sanki.
tesekkür ederim canim
Hııı anladımyok canım hiç kaçamak yapmadım ama tartı farklı muhtemelen ondan kaynaklandı çünkü hiç almış gibi değilim :)
Teşekkür ederim Burcumm :101:tebrikler cnm
Hihihi çok şeker oldu evet, teşekkürler. :124: O elindekini 50'ler filmlerinde falan gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum. Böyle pıs pıs yapılıyor. :111:demeden gecemeyecegim, kendini tanitma seklini cok begendim.
smileylere bayildim.
yalniz su diyetisyenin yanindaki hemsire smileyince her gördügümde takiliyorum, elindeki ne onun öyle sogana benziyor
Görüşürüz tatlııımm :112:takildim konuya cikamiyorum
ben cikayim artik gec kalacagim en sonunda
görüsürüz kizlar
Ben de hedefimi 50'ye çekmek istiyorum :122: :122:ebrucum ben hedef kg mu 57 ye çekmek istiyorum.beim için 57 ideal olacak
Çok teşekkürler kaptancığım seninle daha iyi olacak :119:Canlarım hepinizi tebrik ediyorum yeniden. Güzel bir ortalama. Ben kaçıyorum şimdilik. Uğramaya çalışırım yine. Öpüyorum hepinizi
Evvveeet Ayşeciğimmm! Çok mutlu oldum buna :111: :111:herkesi tebrik ederim kızlar yine listemiz çok iyi
Canım sen homeoffice mi çalışıyorsun merak ettim :97:ben geldiiimdün çalışmaktan çok geç yattım, gözümü bi açtım saat 12 :18:
kilom tam 50, yani aynı
geçmişe bakayım geleyim hemen
bu arada kaptişi gördüm, sahalara dönmüş sonunda şüküüürr
Süper bir karar vermişsin bence canım. Önemli olan yağ oranını azaltmak sonuçta:13:
Hııı anladımcanım ozaman hiç takılmana gerek yok bu duruma :87:
Teşekkür ederim Burcumm :101:
Hihihi çok şeker oldu evet, teşekkürler. :124: O elindekini 50'ler filmlerinde falan gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum. Böyle pıs pıs yapılıyor. :111:
Görüşürüz tatlııımm :112:
Ben de hedefimi 50'ye çekmek istiyorum :122: :122:
Çok teşekkürler kaptancığım seninle daha iyi olacak :119:
Evvveeet Ayşeciğimmm! Çok mutlu oldum buna :111: :111:
Canım sen homeoffice mi çalışıyorsun merak ettim :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?