arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
ben kilomu haftaya bildirsem çünki bugün tartılmadım 74 düm ama net yazmak istiyorum sabah çocuklardan aceleyle çıktım evden unuttum tartılmayı bu hafta paylaşım yaparım kilomu haftaya bildiririm olur mu ?
geçen hafta 69,5
bu hafta 69,1
fark 400 gr
arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
gecen hafta 74.900 kg
bu hafta 74.300 kg
fark 0.600 kg
gecen hafta 74.900 kg
bu hafta 74.300 kg
fark 0.600 kg
oh be yetistim
ben türkiye saatini unuttum bura saatine göre hareket ediyorum, hatta ohooo daha zaman var diyordum
birden dank etti ki tr saati 11:30a birkac dakika kalmis
bugünden itibaren güncel kilonu almam lazım canım 3 haftalık deneme sürecimiz var ve takım kurallarımızı okuyup onaylaman gerek hemen şimdi yazıyorum :)
tebrikler cnm..
merhaba;
hoşgeldin, ben ceren, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, evliyim, çocuğum yok, bebiş için zayıflamaya çalışıyorum..
çok yavaş kilo veriyorum bi de :) her hafta 300-500,
300-500 300-500 300-500 diye diye dans ediyorum artık
hoşgeldin canım ben emoş şimdilik geçici kaptan yardımcısıyım :) 23 yaşındayım öğrenciyim bekarım :)
sen de kendini tanıtan kısa bir yazı yaz seni tanıyalım :) ayrıca hedef kilon şimdiki kilon ve boyunu not almam lazım onları da yazar mısın :)
tam da aklımdan geçiyodu bu kız almanya saatine göre bildirim yapıcak diyeneyseki yetiştin canım benim
nuuuuurrrr bu hafta listedesin artıkdaha çok dikkat bekliyorum senden düzenli menüler düzenli spor ve daha çok paylaşım
tebrikler cnm
kizlar ben bu giden 600 grma inanamiyorummm
bu hafta hem regl hemde 1 kacamagim olmustu.
dün biri ne kadar cikolata yedin diye sormustu cvp vermeyi unuttum galiba alintilarken. simdi yazayim
menümdede yazmistim o gün.
1 tane su görünen minilerden yemistim (tüm pakedi yemedim) Eki Görüntüle 696172
1 tane kinder schoko-bons yemistim
yalis hatirlamiyorsam bu ikisiydi.
kizlarrr dün gecen haftaki kilomla ayni olsam sevinicem demistim ama -600gr fark beni ucurduuu
cok mutluyum.
haftayada 73lü veya 72li rakamlara düserim insallah
ismini belirtmemişsin canım. Allah bağışlasın canım :) hem de ikizmişhoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (50.gün): 76.6 kg
Bugün (57.gün): 75.6 kg
Skor: -1 kg
Hedef: 55 kg
aynen öyle yapacaktim
iyiki aklima geldi son anda fark ettim birkac dakika kala
whaaaaaaaatttttt
inanamiyoreeee
bende artik listedeyimmmmmmmmmmmmm
ve bu listede olmak beni daha cok dikkat etmeye tetikleyecek zaten buna inanniyorummm
kacamak yooook sadece regl dönemi ayda 1 gün kücük cikolata okadar. hatta belkide onuda yapmam insallah
tsk eerim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?