Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)

ben kilomu haftaya bildirsem çünki bugün tartılmadım 74 düm ama net yazmak istiyorum sabah çocuklardan aceleyle çıktım evden unuttum tartılmayı bu hafta paylaşım yaparım kilomu haftaya bildiririm olur mu ?

arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)

hoşgeldin canım ben emoş şimdilik geçici kaptan yardımcısıyım :) 23 yaşındayım öğrenciyim bekarım :)

sen de kendini tanıtan kısa bir yazı yaz seni tanıyalım :) ayrıca hedef kilon şimdiki kilon ve boyunu not almam lazım onları da yazar mısın :)

ben kilomu haftaya bildirsem çünki bugün tartılmadım 74 düm ama net yazmak istiyorum sabah çocuklardan aceleyle çıktım evden unuttum tartılmayı bu hafta paylaşım yaparım kilomu haftaya bildiririm olur mu ?

bugünden itibaren güncel kilonu almam lazım canım 3 haftalık deneme sürecimiz var ve takım kurallarımızı okuyup onaylaman gerek hemen şimdi yazıyorum :)

13.TAKIM KURALLARIMIZ

1) Her Cuma saat 11.30 akadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. Mazereti olmadan kilo bildirimine geçkalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanmasıhalinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri buradapaylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 3 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 3 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 9. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışveriş
inde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimsedüşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir''diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır eminolun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Buamacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyonaihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:
oh be yetistim
ben türkiye saatini unuttum bura saatine göre hareket ediyorum, hatta ohooo daha zaman var diyordum
birden dank etti ki tr saati 11:30a birkac dakika kalmis

geçen hafta 69,5

bu hafta 69,1

fark 400 gr

tebrikler cnm..

merhaba;

hoşgeldin, ben ceren, 30 yaşındayım, bilgisayar mühendisiyim, evliyim, çocuğum yok, bebiş için zayıflamaya çalışıyorum..
çok yavaş kilo veriyorum bi de :) her hafta 300-500,

300-500 300-500 300-500 diye diye dans ediyorum artık

kizlar ben bu giden 600 grma inanamiyorummm
bu hafta hem regl hemde 1 kacamagim olmustu.

dün biri ne kadar cikolata yedin diye sormustu cvp vermeyi unuttum galiba alintilarken. simdi yazayim
menümdede yazmistim o gün.

1 tane su görünen minilerden yemistim (tüm pakedi yemedim)
1 tane kinder schoko-bons yemistim

yalis hatirlamiyorsam bu ikisiydi.

kizlarrr dün gecen haftaki kilomla ayni olsam sevinicem demistim ama -600gr fark beni ucurduuu
cok mutluyum.
haftayada 73lü veya 72li rakamlara düserim insallah

nurcum tebrik ederim seni de

nes84 hoşgeldin.28 yaşındayım, edebiyat öğretmeniyim.evliyim haziranda 4 yaşına girecek bir kızım var.

bugünden itibaren güncel kilonu almam lazım canım 3 haftalık deneme sürecimiz var ve takım kurallarımızı okuyup onaylaman gerek hemen şimdi yazıyorum :)

hoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar

hoşbulduk bende 28 yaşındayım ikiz kızlarım var doğum sonrası kiloları vermekistiyorum inşallah birlikte daha çook zayıflarızzz

şimdi 74 kiloyum boyum 1.60 hedef kilom şimdilik 63 (kendimi diğer mesajda tanışmıştım birdaha yazmayım artık

tam da aklımdan geçiyodu bu kız almanya saatine göre bildirim yapıcak diye neyseki yetiştin canım benim
aynen öyle yapacaktim
iyiki aklima geldi son anda fark ettim birkac dakika kala

nuuuuurrrr bu hafta listedesin artık daha çok dikkat bekliyorum senden düzenli menüler düzenli spor ve daha çok paylaşım

whaaaaaaaatttttt
inanamiyoreeee
bende artik listedeyimmmmmmmmmmmmm
ve bu listede olmak beni daha cok dikkat etmeye tetikleyecek zaten buna inanniyorummm
kacamak yooook sadece regl dönemi ayda 1 gün kücük cikolata okadar. hatta belkide onuda yapmam insallah

tsk eerim canimm

kaçamak yaptım yiine de kilo verdim demek yok nurrr ona göre kaçamak yapmasaydın 1 kg vermiş olabilirdin :) bu hafta daha çok dikkat ediceksin inanıyorum :)

hoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar
ismini belirtmemişsin canım. Allah bağışlasın canım :) hem de ikizmiş aman ne tatlıdır onlar şimdi
Başlangıç: 87.6 kg
Geçen Hafta (50.gün): 76.6 kg
Bugün (57.gün): 75.6 kg
Skor: -1 kg
Hedef: 55 kg

tebrik ederim venüsüüüümmmm süpersiiin

listede olmak sana iyi gelecek inanıyorum inşallah çok daha güzel kilolar vereceksin cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…