Hihihteşekkür ederim saygı duyduğun için bebeğim. Bir şey sorucam ben de homeoffice iş istiyorum, eleman lazımsa haber verirsin bana hihihihi:86::89:
Enem heyecanlanmıştım bende:126: peki ozamanehehe canım benim yaa, bizim kendi işimiz oldğu için bana evde yapmalık iş verdiler 1 aydır rahat edeyim diyeyani öyle bir iş ben de bilmiyorum.
Kızlar hiç öğle yemeği yiyesim yok yahu.:100:Çok geç kalktım, acıkınca sağlıklı bir şeyler atıştırsam nasıl olur sizce?:83:
canım ilk menülerin pek iyi değildi, hatırla bi onları :26: moralini bozma, spor yaptığında fazla protein almazsan kilo veremiyormuşsun, ona dikkat et. spordan 1-2 saat önce mutlaka yemeğini yemiş ol ve hem karbonhidrat hem protein olsun menünde. spordan sonra da yarım saat,1 saat sonra karbonhidrat yemeliymişsin, protein almamalıymışsınbunu burcu nun burdaki paylaşımından görmüştüm.
yani tekdüze besleniyorum evet, Buse de uyardı ya, ilk menülerin çok iyi değildi diye.. 2-3 hafta daha bekleyeceğim cnm.. umarım değişir.. neyse en azından veriyorum, moralimi bozmayayım çok fazla ...
Canım hiç üzülme ya tekdüze besleniyorsun, metabolizman alıştı ya metabolizman normalden yavaş yada yediklerinin kalorileri yüksek.:106: Bir düşün bakalım..
Kızlar hiç öğle yemeği yiyesim yok yahu.:100:Çok geç kalktım, acıkınca sağlıklı bir şeyler atıştırsam nasıl olur sizce?:83:
Yok canım bugün çok hasta olduğum için işe gitmedim.:2: Yoğurt ve 2 kuru kayısı yesem? Bilemedim ya.:97:canım bence yemeğini ye mutlakaadı üstünde yani atıştırmak sağlıklı bir şey değil hem doyurucu da değil, zaten ne atıştırabilirsin ki dışarda işlenmiş gıda olmayan :26: mutlaka yemelisin
Çok iyi düşünmüşsün, sonuçta kilo veriyorsun. Bu işin çözümü sabır. Hiç moralini bozma.:13:anladım Buse'cim, tamam, 2-3 hafta daha izleyelim bakalım...
yani tekdüze besleniyorum evet, Buse de uyardı ya, ilk menülerin çok iyi değildi diye.. 2-3 hafta daha bekleyeceğim cnm.. umarım değişir.. neyse en azından veriyorum, moralimi bozmayayım çok fazla ...
cnm az da olsa ye mutlaka, hareketlendir metabolizmayı...
Gayet iyi görünüyor canım, afiyet olsun.:125: Biraz da geçmişe bak seninle ilgili bir çok şey yazdık:126:öğle yemeği menüm iki yumurta omlet domates-marul ve beyaz peynir...
Ay ben hiç anlamam ama ne kadar kalabalıkmışsınız ne güzel:119:Ben 4. takımdan buyumeyenbaby. Listemizi kontrol edebilir misiniz?
***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon5167,8/67,4 /0,4 /0,59 )
wuwum : (74 // / )bildirimde bulunmadı
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL71,9 /71,5/0,4 /0,56)
Ausencia62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar210663,1/63,1 /0 /0) kilosu sabit
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (62,3/60,9/1,4/%1,12) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(67,1/66,1/1/%0,75 )yeni üye hedef kilo 56, kilosu 2 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,17
Merhaba canım, geçmiş olsun neler neler atlatmışsın yahu!:96: Gel gel sen de takımımıza taze kan lazım.:118:uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..
Merhaba canım, geçmiş olsun neler neler atlatmışsın yahu!:96: Gel gel sen de takımımıza taze kan lazım.:118:
Ebru kaptancığımız, Limonlubrokoli(Emoş) da kaptan yardımıcımız.:121: Bence bu konudaki deneyiminle çözersin işi.:129:hoşbuldukteşekkür ederim..takımın en eskilerindenim geçen mart 58 küsürle mezun oldum çok da güzel korudum ta ki hasta olana kadar.. kaptiş kim ..eprum burada sabah gördüm...
Bu arada Nes84 aramıza hoşgeldin!Umarım biz sana, sen bize iyi gelirsin. Eminim ki burada bulduğun motivasyon çok işine yarayacak. :129:
Ben Venüs, (asıl adımı forumda kullanmıyorum) 21 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum. Hem üniversite okuyorum hem de çalışıyorum. (Daha doğru okula sınavdan sınava gidiyorum, 1. öğretim olmama rağmen.) :120:
Diyet yaparken öncelikle hayallerimden:119:, sonra aşık olduğum adamla yaşanacak güzel günlerimden:123:, KK 13. Takımdan:118:, diyetisyenimden:94: ve son olarak da arkadaşlarımdandestek alıyorum.:109:
Kilo cetvelimde görebilirsin ama ben yinede kısaca söyleyeyim. Buraya ilk geldiğimde (1.3.13) 87.6 kiloydum, iki ayda 12 kilo verdim. Ve burada bir fotomodele dönüşme hayalleri kuruyorum, olacak.:103:
Sen de bizlerle başarıya ulaşırsın umarım.:109: Tekrar hoşgeldin.
nurcum tebrik ederim seni de
nes84 hoşgeldin.28 yaşındayım, edebiyat öğretmeniyim.evliyim haziranda 4 yaşına girecek bir kızım var.
uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?