Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

edecegim canim. artik gram olarak degil net kilo olarak vermeliyim

ben elektrikli ocakta orta atesten biraz daha yüksek ayarda yapiyorum belkide o yüzdendir.
bugün yumurta yaparim yine deneyecegim kisik ateste bakalim yapisacakmi benim ellerimde mi yoksa sorun

Allah mi söyletti ne az kaldi gec kaliyordum

peki canim daha dikkatli olacagim artik hem kendim icin hem takim icin 2 kez düsünücem.

tava konusunda emosun ve senin dedigin sekil deneyecegim insallah yapismaz yine

unutmak degilde bura saatine göre yapacaktim az kalsin.
icinizemi dogdu emosla senin nedir

geçen hafta:69

bu hafta:68.3

fark :700

%1.01

üzülme canim az veren yagdan, cok veren kastan diye düsün ama haftaya ikimizda 1000grmin üzerinde eksi olmaliyiz

güüüüüünaaaydııııınnnnnnn kuzucuklarım uyanın hadi gelsin bildirimler gelsin güzel sonuçlar

günaydin canim,

gelsin gelsin

36 beden
sen veririsin yine onlari canim

olduu canimm olduuu
hatta 74,9 balli börek demistim ama 74,3 kg oldu yani balli börek arti gaymak

canim benim hedef 60 degil 59 ama bir bildiginiz vardir muhakkak :26:

arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
hoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar

Hosgeldin canim memnun oldum.
Ben Nur, 21 yasindayim, okuyorum, yurt disindayim ve bekarim. 80 ile basladim hedefim 59.
hepbirlikde verecegiz insallah kilolari.

takimi biraktiginda kac kiloydun canim?
sanirim ikizlerinden kilo aldin, dogru anladim galiba.

nurcum tebrik ederim seni de

nes84 hoşgeldin.28 yaşındayım, edebiyat öğretmeniyim.evliyim haziranda 4 yaşına girecek bir kızım var.

tesekkür ederim canim

***13. TAKIM 306. ETAP ***

burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 /// %)
izinli (bildirimde bulunmadı)
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7/74.3/4,4/%1.40) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0,57)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1,30)

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,80

kızlar liste bu şekilde maveradan bi ses çıkmadı gelmezse bildirimde bulunmadı yazacağım dün uyarmıştım ama görmedi sanırım çok iç açıcı olmasa da idare eder durumdayız bu hafta haftaya inşallah çok daha iyi oluruz :)

canim yok onun icin paylasmadim.
biri ne kadar cikolata yedin diye sormustu ben alinti yaptim sandim ama dün gece yatarken cvp yazmadigim aklima geldi icimde kaldi cvp vermedim diye bugün yazdim.
evet canim tabikide kacamak olmamasi gerekiyor ben ilk defa bu kadar az kilo verdim 600gr hemde okadar kücük seylerden dolayi en az 400gr kaybim var.
giden zamandan gidiyor ben daha 2 aya kadar cok kilo vermek zorundayim cünkü bikiniye ve aldigim elbiseye ve pantolona rahatca sigmak istiyorum.

bende inaniyorum canim, ben bu listeye girme anini iple cekiyordummmm
ve artik cok dahah dikkatli olmak zorundayim cünkü verdigim kilo sadece beni degil takimida etkileyecek.
sarkimida yazdim
artik lsiteli oldum, bosluklari doldurdum, takim bizim motivemiz yasasin takimimiz
cok costum ben ya tartida gördügüme inanamadim halen
kaybim var ama neyseki "ucuz" atlattim.
o kaybim olan 400grminda benden bu hafta cekecegi var

canım kaptanımız 60 olarak not almış 1 kilo sonuçta bişey olmaz :) sen yine 59 u hedef al

insallah canim haftaya en az 1 kilo ekside cikmak istiyorum

benim hedef kilom 59 canim, ama az önce yazdgm gibi belki bir bildiginiz vardir

Evet canım. Diğer insanların diyetim hakkındaki yorumlarına, yiyeceklere ve ısrarlara ciddi bir rest çektim. Arama duvar ördüm. Ancak böyle oluyor bu işler
ay kaçırdık , görüyo musun venüs'cüğümüzün adını öğrenecektik...
venüüüsss, şaka hee.. dalga geçiyorum
hahahah
Benim diyetisyenim ödül yemekleri hakkında tam tersini düşünüyor. Hatta vermen gereken kilonun yarısını vermeden ödül yemeği yok dedi. Sen kilonu verdiğin senin için doğru bir sistem olabilir tabi bebeğim
evdeyken öğle yemeği tarzım bu oluo canım ya
Kız öyle öğle yemeği mi olurmuş :86:
12 gibi

kıymalı yumurta
peynir
ceviz

akşam 7,30 gibi

fırında tavuk,közlenmiş patlıcan

yoğurt
Afiyet olsun canımmm :97:
Burcum sen de kahvaltını akşam yapıyon he :89:
Canım salatalarına yağ ekleme bence, bir de suyunu 2,5 litre yapabiliyorsan yap :101: Genel olarak gayet güzel bir menü afiyet olsun
kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden
SÜPERSİN BURCUUUĞ :109:
geçen hafta:69

bu hafta:68.3

fark :700

%1.01

Ne somurtuyorsun yahu süper sonuç aaa - aaaa :122:
günaydın Kızlar,
ben hala hastayım

kilo bildirimimi yapayım

Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53

çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim
Geçmiş olsun canım, süper Nazar
kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:

geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr

sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam

dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo
Aşkım regl falan mı olacaksın yoksa kaçamak mı yaptın ben anlamadım durumu
Süper, afiyet olsun canım.
Kaptancığım ben geçen hafta Cuma 76.6 kg çıktım tartıda. :44: Bir yanlışlık mı var? Yada diyetisyen kontrolümdeki tartıyı dikkate almış olabilir misin kaptişkom. :79:
geçen hafta 69,5

bu hafta 69,1

fark 400 gr
Süper canım hiç de korktuğun gibi olmamış tebrik ederim :89:
gecen hafta 74.900 kg
bu hafta 74.300 kg
fark 0.600 kg
Tebrik ederim bebeğimmm :81:
tebrik ederim venüsüüüümmmm süpersiiin
Teşekkür ederim brokoliiiimmm :93:

Ne kadar azaldık yahuuu :96: Neyse olsun yine süperiz :101:

kizlar heyecana kapildim konuya daldim simdi aklima geldi ben daha kahvalti yapmadim
cikip hapimi icip yemegimi yiyeyim, sonra uni.ye gidecegim.
aksama görüsürüz insallah

63 le hamile kalmıştım Emine'cim, 83 le doğuma gittim. Şuan için 7 kilo fazlam var ama benim yeni hedefim 55 iki çocuklu çıtır bi anne olcam

evet canım ben de çok sevindm şimdilik hiç artı yok listede inşallah gelmez de :)
ben de izinli olduğuma sevindim iğne öncesinde bile artı çıktım iğne sonrasını düşünemiyorum
Hayırdır canım ne iğnesi? Bu arada sen neden izne ayrıldın?

arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
Öncelikle hoş geldin canım. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şuan pasif durumdayım çünkü yeni doğum yaptım. Daha önce ki yarışma hakkında bilgi verir misin? Nasıl yarıştın? Nasıl ayrıldın?

Geçici değil resmen kaptan yardımcısısın.

hoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar
İsminide yazarsan seviniriz. Bu arada ikiz çocuk annesi olmak çok zordur eminim :26:Hangi şehirdesin?

***13. TAKIM 306. ETAP ***

burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 ///%) Geri dönmek üzere ayrıldı.
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7/74.3/1.1/%1.40) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0.57)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1.30)

13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.80

İzinlilere geri dönmek üzere ayrıldı demen gerekir canım. Gerçi ikiside aynı şey ama biz takım olarak geri dönmek üzere ayrıldı ibaresini kullanıyoruz haberin olsun. Ayrıca bildirim yapmadı diye not düşmene gerek yok. Ortalama çok güzel tebrik ediyorum hepinizi

canim karar verdim sabah yumurtama yag koymayacagim ki aksam salatama yag koyabileyim.
yumurta yagsiz da cok güzel yeniyor ama salata pek yagsiz gitmiyor sanki.

tesekkür ederim canim

yok canım hiç kaçamak yapmadım ama tartı farklı muhtemelen ondan kaynaklandı çünkü hiç almış gibi değilim :)

yani mezun olmamda gecikmis oluyor o halde, dogrumu anladim canim?
cünkü ben tamm istedigim kiloya inene kadar takimdan ayrilmak istemem, hatta hedef kilomdan sonrada kilomu korumak icin burada olmak isterim.

mezun olman gecikir ama sana bağlı işte 10 haftada mezun olacaksan 12 haftada mezun olursun öyle olur yani

bende mezun olsam da burda olucam korumak istiyorum ömür boyu diyet yapıcam diye uğraşmak istemiyorum :)

Bu arada Nes84 aramıza hoşgeldin! Umarım biz sana, sen bize iyi gelirsin. Eminim ki burada bulduğun motivasyon çok işine yarayacak. :129:
Ben Venüs, (asıl adımı forumda kullanmıyorum) 21 yaşındayım, İstanbul'da yaşıyorum.
Hem üniversite okuyorum hem de çalışıyorum. (Daha doğru okula sınavdan sınava gidiyorum, 1. öğretim olmama rağmen.) :120:
Diyet yaparken öncelikle hayallerimden
:119:, sonra aşık olduğum adamla yaşanacak güzel günlerimden:123:, KK 13. Takımdan:118:, diyetisyenimden:94: ve son olarak da arkadaşlarımdan destek alıyorum.:109:
Kilo cetvelimde görebilirsin ama ben yinede kısaca söyleyeyim. Buraya ilk geldiğimde (1.3.13) 87.6 kiloydum, iki ayda 12 kilo verdim. Ve burada bir fotomodele dönüşme hayalleri kuruyorum, olacak.
:103:
Sen de bizlerle başarıya ulaşırsın umarım.
:109: Tekrar hoşgeldin.

aynen canim.
zaten yediklerim bana yetiyor, önceden baya fazlalik yermisim. misal ayda yilda bir olsada nutella gereksizmis.
cilek veya ayva receli her kahvaltimada yerdim, hatta ayva recelini kendim pisirirdim, bunlar gereksizmis.
belki hefed kiloma ulastgmda az sekerli ayva receli yaparim kendime özel, ben ayvanin tek basina pismis halini bile cok seviyorum.
neyse bunlar suan bana cok uzak seyler

sonucta ac kalmiyorum, saglikli seylere odaklanmaya calisiyorum bu daha iyi sürekli alip vermekten vücudumuzu bozmaktansa sürekli düzgün sekilde yiyip kiloyu korumak daha saglikli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…