artık listede olacağın için daha dikkatli olmalısın menüler konusunda. paylaşımlarında da artış bekliyorum canım
bu arada 11:30 a kadar bildirim yapman lazım canım
valla nur ben daha bugün yaptım hemde çok iyi olmayan bi tavada ama yapışmadı sen çok fazla ateşte pişiriyosun sanırım ben kısık ateşte yavaş yavaş pişiriyorum
nurcum, menülerine daha dikkat etmelisin emoşun da dediği gibi, ve takım ruhuna hareket etmelisin. senin artıda çıkman bütün takıma mal olacak, ya da bir başkasının artıda çıkması. bu yüzden bundan sonra bir şeyi yemeden artık 2 kere düşün ki kimsenin hakkına girme bu meşakatli yolda. çünkü bizim motivasyonumuzu sağlayan asıl şey burda cuma günkü yarışma. bunu asla unutmayalım arkadaşlar bu lafım hepinize.
zaten sizler gerekeni yapıyorsunuz ama yine de hatırlatmaktan zarar gelmez diye düşündüm kuzularım
tava konusuna gelince, ben teflon tavayı iyice kızdırıyorum, sonra tyumurtayı üzerine döküyorum, coss ediyor, sonra birazcık üzeri kabarcık olunca altını iyice kısıp bekliyorum. tahta kaşığı altna sokunca kalıp gibi sorunsuz çıkıyor canım
canım emine de söylemiş yarın 11.30 a kadar bildirim yapmalısın, bunu biliyorsun zaten ama umarım yarın unutmazsın
umarım yarın yine güzel sonuçlar alırız takımca emoşum, iyi geceler
geçen hafta:69
bu hafta:68.3
fark :700
%1.01
güüüüüünaaaydııııınnnnnnnkuzucuklarım uyanın hadi gelsin bildirimler gelsin güzel sonuçlar
kızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:
geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr
sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam
dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo
ayy hakikaten, zor kızım koklayıp da yememek :) ben ya su içiyorum, ya da kesmezse süt içiyorum... o şekilde hallediyorum...
menüler gayet başarılı kızlar, tebrikleeerrrr
hadi inşallah cnm..
Aaaa, harika, daha ne istiyosun Burcuuu,
cnm geçici bir artı olabilir bu, bence de almış olamazsın...
***13. TAKIM 306. ETAP ***
burcugncy ( 69/68.3/0.7 /%1.01)
mavera87 ( 70 /// %)
mid_night_sun ( 75.5/75.1/0.4/%0.53)
ssercecik (78.7///%) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.
mavera87 ( 70 /// %) izinli
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)
maveranın izin durumunu ekledim umarım bildirim yapar
arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
hoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar
nurcum tebrik ederim seni de
nes84 hoşgeldin.28 yaşındayım, edebiyat öğretmeniyim.evliyim haziranda 4 yaşına girecek bir kızım var.
kaçamak yaptım yiine de kilo verdim demek yok nurrr ona görekaçamak yapmasaydın 1 kg vermiş olabilirdin :) bu hafta daha çok dikkat ediceksin inanıyorum :)
ismini belirtmemişsin canım. Allah bağışlasın canım :) hem de ikizmişaman ne tatlıdır onlar şimdi
tebrik ederimvenüsüüüümmmm süpersiiin
listede olmak sana iyi gelecek inanıyoruminşallah çok daha güzel kilolar vereceksin cnmmm
edecegim canim. artik gram olarak degil net kilo olarak vermeliyim
ben elektrikli ocakta orta atesten biraz daha yüksek ayarda yapiyorum belkide o yüzdendir.
bugün yumurta yaparim yine deneyecegim kisik ateste bakalim yapisacakmi benim ellerimde mi yoksa sorun
Allah mi söyletti ne az kaldi gec kaliyordum
peki canim daha dikkatli olacagim artik hem kendim icin hem takim icin 2 kez düsünücem.
tava konusunda emosun ve senin dedigin sekil deneyecegim insallah yapismaz yine
unutmak degilde bura saatine göre yapacaktim az kalsin.
icinizemi dogdu emosla senin nedir
üzülme canim az veren yagdan, cok veren kastan diye düsün ama haftaya ikimizda 1000grmin üzerinde eksi olmaliyiz
günaydin canim,
gelsin gelsin
36 beden
sen veririsin yine onlari canim
olduu canimm olduuu
hatta 74,9 balli börek demistim ama 74,3 kg oldu yani balli börek arti gaymak
canim benim hedef 60 degil 59 ama bir bildiginiz vardir muhakkak :26:
Hosgeldin canim memnun oldum.
Ben Nur, 21 yasindayim, okuyorum, yurt disindayim ve bekarim. 80 ile basladim hedefim 59.
hepbirlikde verecegiz insallah kilolari.
takimi biraktiginda kac kiloydun canim?
sanirim ikizlerinden kilo aldin, dogru anladim galiba.
tesekkür ederim canim
mavera87 ( 70 /// %) izinli (bildirimde bulunmadı)
ssercecik (78.7/74.3/4,4/%1.40) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0,57)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1,30)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,80
kızlar liste bu şekilde maveradan bi ses çıkmadı gelmezse bildirimde bulunmadı yazacağım dün uyarmıştım ama görmedi sanırım çok iç açıcı olmasa da idare eder durumdayız bu hafta haftaya inşallah çok daha iyi oluruz :)
canım kaptanımız 60 olarak not almış 1 kilo sonuçta bişey olmaz :) sen yine 59 u hedef al
ok canim
zaten hele bir 59 olayim büyük ihtimalle dahada zayiflamak istiyorum.
cünkü benden boyu uzun olanlar bile 59dan az.
misal buse, bu konuda buseyi baz aliyorum
Evet canım. Diğer insanların diyetim hakkındaki yorumlarına, yiyeceklere ve ısrarlara ciddi bir rest çektim. Arama duvar ördüm. Ancak böyle oluyor bu işlerwalla süpersin Venüs, her gün zor ama bir yeredn sonra insan alışıyor demek ki... zayıflamak kolay diil kızlar ama yapıcazzz..
evet evet, geçici bu durum, çok bozmamak-takmamak lazım.. bu hafta bi şekilde geçti ama haftaya 13. takım bomba gibi dönmeliii
ay kaçırdık , görüyo musun venüs'cüğümüzün adını öğrenecektik...
venüüüsss, şaka hee.. dalga geçiyorum
bir an önce 49 a inmem gerek venüs benim diyetimin daha güçlendirme evresi var, kilo başına 10 gün. yani 100 gün en az daha devam edecek diyetim bi an önce 49 a inmeliyim ki, yazın bir süre de olsa rahatca yiyebilmeliyim dikkat ederek dışardayken
Benim diyetisyenim ödül yemekleri hakkında tam tersini düşünüyor.kötü örnek olmak istemem ama bence bu ödül yemeği harika motivasyon sağlayan bir şey. diyetisyenler bile 2 hafta 1 öneriyor. bence ayda 1 kere 1 öğün insan kendine ödül verebilir. eğer dukan yapmasaydım ben bu şekilde yapıyordum gayet de 9 kg vermiştim böyle ehehe
Kız öyle öğle yemeği mi olurmuş :86:evdeyken öğle yemeği tarzım bu oluo canım ya
bugün menüm
Afiyet olsun canımmm :97:12 gibi
kıymalı yumurta
peynir
ceviz
akşam 7,30 gibi
fırında tavuk,közlenmiş patlıcan
yoğurt
sabah(06:00)
Burcum sen de kahvaltını akşam yapıyon he :89:1 bardak süt
kahvaltı(07:30)
2 dilim tam bugday arasına yumurta yarım kk yağsız tuzsuz peynir
1 sade kahve
öğle(12:45)
1 kase mercimek çorba
1 porsiyon yoğurtlu köfte(suyunu içmedim yemedim sadece köftelerini yedim misket kadar 7 köfte)
akşam(18:30)
kırmızı biber yeşil biber ile yağsız omlet
5 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
2 bardak şekersiz çay
1/4 dilim tam bugday
3 lt su şimdiye kadar
160 squats yapıcam
30 dk yürüyüş öğle yemeğinde arkadaşımla hastane etrafında tur attık
sporun devamı gelirse yazcam kızlar çnkü dayımlara gidip gelcez erken gelirsek bacak egzersizi yapcam ve yeşilçay içicem yaparsam yazarım
kahvalti
Canım salatalarına yağ ekleme bence, bir de suyunu 2,5 litre yapabiliyorsan yap :101: Genel olarak gayet güzel bir menü afiyet olsun11:00
2 dilim bugdayli tost ekmegi
2 yumurta (1tk yag)
1 kk beyaz peynir 45% yag oranli
2 bardak yesil cay
15:00
3 kuru kayisi koyu
19:00
2 balik filet izgara
salata (1 tk yag)
2 vardak yesil cay
1,5 lt su (yatana kadar 2 olur)
1 saat yürüyüs
SÜPERSİN BURCUUUĞ :109:kızlar 160 squats yaptım 20 dk bacak egzersizi yaptım 50 değişik şekillerde sınav çektim kan ter içindeyim bide 30 dk lık yürüyüşüm var öğlenden
Ne somurtuyorsun yahu süper sonuç aaa - aaaa :122:geçen hafta:69
bu hafta:68.3
fark :700
%1.01
Geçmiş olsun canım, süper Nazargünaydın Kızlar,
ben hala hastayım
kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç: 78,6
Geçen Hafta: 75,5
Bu hafta: 75,1
Fark: - 400gr
% : 0,53
çok fark yok ama buna da şükür, tickerimi da güncelleyeyim
Aşkım regl falan mı olacaksın yoksa kaçamak mı yaptın ben anlamadım durumukızlar ben de yapayım kilo bildirimimi:
geçen hafta : 64,1
bu hafta : 65
fark : 900 gr
sanırım tartı etkiledi bu kadar almış olamam
dün 36 beden pantolon aldım beli kapanmıyodu ama bacaklarım sığıyo
Süper, afiyet olsun canım.dünkü menüm kızlar:
sabah(08:00)
1 yumurta
1 KK light beyaz peynir
salatalık
öğlen(13:00)
2 bardak ayran
3 kuru kayısı
ara(16:00)
2 kuru kayısı + 2 ceviz
ara(18:00)
2 grissini
akşam(20:00)
2 tavuk köfte + 2 kaşık yoğurt + domates + salatalık (hasta olduğum için uyudum, akşam yemeği kaydı)
3 kupa yeşil çay
1lt su (boğazımdan dolayı ve hasta olduğum için su içemedim fazla, midemi bulandırıyor...)
Kaptancığım ben geçen hafta Cuma 76.6 kg çıktım tartıda. :44: Bir yanlışlık mı var? Yada diyetisyen kontrolümdeki tartıyı dikkate almış olabilir misin kaptişkom. :79:***13. TAKIM 306. ETAP ***
mavera87 ( 70 /// %)
UcukMavi ( 69.5/// %)
venuskadini ( 76.1/// %)
Bakmışken boş durmak olmaz dedim. Listeyi yaptım. Hadi bakalım saat 10:30 ama bildirim yapan çok az kişi var. Bende yazayım kilomu bu sabah 70.6 kiloydum tartıda.
Süper canım hiç de korktuğun gibi olmamış tebrik ederim :89:geçen hafta 69,5
bu hafta 69,1
fark 400 gr
Tebrik ederim bebeğimmm :81:gecen hafta 74.900 kg
bu hafta 74.300 kg
fark 0.600 kg
Teşekkür ederim brokoliiiimmm :93:tebrik ederimvenüsüüüümmmm süpersiiin
kilo verdikten sonra istersen hedef kilonu aşağı çekebilirsin canım
Ne kadar azaldık yahuuu :96: Neyse olsun yine süperiz :101:***13. TAKIM 306. ETAP ***
mavera87 ( 70 /// %)izinli (bildirimde bulunmadı)
ssercecik (78.7/74.3/4,4/%1.40) Yeni üye Hedef: 60 Kilosu 4'e bölündü.
UcukMavi ( 69.5/69.1/0.4/ %0,57)
venuskadini ( 76.6/75.6/1/ %1,30)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0,80
kızlar liste bu şekilde maveradan bi ses çıkmadı gelmezse bildirimde bulunmadı yazacağım dün uyarmıştım ama görmedi sanırım çok iç açıcı olmasa da idare eder durumdayız bu hafta haftaya inşallah çok daha iyi oluruz :)
63 le hamile kalmıştım Emine'cim, 83 le doğuma gittim. Şuan için 7 kilo fazlam var ama benim yeni hedefim 55yavaş yavaş gidiyo cerencim tebrik ederim
bende tartıya yordum zaten burdaki biraz eski model de bozulmuş da olabilir :)
gayet güzel canım
ebrucum çok iyi ya o zman 10 kilo fazlan var dimihemen verirsin sen
kaptancım zelişin annesi kemoterapiye gidiyo o da onunla meşgul bu hafta pek giremedi son kilosu 97ydi yanlış hatırlamıyosam
Hayırdır canım ne iğnesi? Bu arada sen neden izne ayrıldın?evet canım ben de çok sevindm şimdilik hiç artı yok listede inşallah gelmez de :)
ben de izinli olduğuma sevindim iğne öncesinde bile artı çıktım iğne sonrasını düşünemiyorum
Öncelikle hoş geldin canım. Ben Ebru takım kaptanıyım ama şuan pasif durumdayım çünkü yeni doğum yaptım. Daha önce ki yarışma hakkında bilgi verir misin? Nasıl yarıştın? Nasıl ayrıldın?arkadaşlar merhaba...Artık bende sizinleyim ve çok mutluyum yine 13. takım çünki 2 sene öncede 13. takımla 10 kg vermiştim 2 buçuk ayda 13 ün uğuru var bende yani :)
Geçici değil resmen kaptan yardımcısısın.hoşgeldin canım ben emoş şimdilik geçici kaptan yardımcısıyım :) 23 yaşındayım öğrenciyim bekarım :)
sen de kendini tanıtan kısa bir yazı yaz seni tanıyalım :) ayrıca hedef kilon şimdiki kilon ve boyunu not almam lazım onları da yazar mısın :)
İsminide yazarsan seviniriz. Bu arada ikiz çocuk annesi olmak çok zordur eminim :26:Hangi şehirdesin?hoşbulduk kuralları okudum onaylıyorum o zaman kilomu 74 yazalım boyum 1.60 28 yaşındayım evliyim harita teknikeriyim çalışıyorum ikiz kızlarım var birbuçuk yaşında şimdilik bu kadar
Evet canım. Diğer insanların diyetim hakkındaki yorumlarına, yiyeceklere ve ısrarlara ciddi bir rest çektim. Arama duvar ördüm. Ancak böyle oluyor bu işler
hahahah
Benim diyetisyenim ödül yemekleri hakkında tam tersini düşünüyor.Hatta vermen gereken kilonun yarısını vermeden ödül yemeği yok dedi. Sen kilonu verdiğin senin için doğru bir sistem olabilir tabi bebeğim
Kız öyle öğle yemeği mi olurmuş :86:
Afiyet olsun canımmm :97:
Burcum sen de kahvaltını akşam yapıyon he :89:
Canım salatalarına yağ ekleme bence, bir de suyunu 2,5 litre yapabiliyorsan yap :101: Genel olarak gayet güzel bir menü afiyet olsun
SÜPERSİN BURCUUUĞ :109:
Ne somurtuyorsun yahu süper sonuç aaa - aaaa :122:
Geçmiş olsun canım, süper Nazar
Aşkım regl falan mı olacaksın yoksa kaçamak mı yaptın ben anlamadım durumu
Süper, afiyet olsun canım.
Kaptancığım ben geçen hafta Cuma 76.6 kg çıktım tartıda. :44: Bir yanlışlık mı var? Yada diyetisyen kontrolümdeki tartıyı dikkate almış olabilir misin kaptişkom. :79:
Süper canım hiç de korktuğun gibi olmamış tebrik ederim :89:
Tebrik ederim bebeğimmm :81:
Teşekkür ederim brokoliiiimmm :93:
Evet canım. Diğer insanların diyetim hakkındaki yorumlarına, yiyeceklere ve ısrarlara ciddi bir rest çektim. Arama duvar ördüm. Ancak böyle oluyor bu işler
hahahah
Benim diyetisyenim ödül yemekleri hakkında tam tersini düşünüyor.Hatta vermen gereken kilonun yarısını vermeden ödül yemeği yok dedi. Sen kilonu verdiğin senin için doğru bir sistem olabilir tabi bebeğim
Kız öyle öğle yemeği mi olurmuş :86:
Afiyet olsun canımmm :97:
Burcum sen de kahvaltını akşam yapıyon he :89:
Canım salatalarına yağ ekleme bence, bir de suyunu 2,5 litre yapabiliyorsan yap :101: Genel olarak gayet güzel bir menü afiyet olsun
SÜPERSİN BURCUUUĞ :109:
Ne somurtuyorsun yahu süper sonuç aaa - aaaa :122:
Geçmiş olsun canım, süper Nazar
Aşkım regl falan mı olacaksın yoksa kaçamak mı yaptın ben anlamadım durumu
Süper, afiyet olsun canım.
Kaptancığım ben geçen hafta Cuma 76.6 kg çıktım tartıda. :44: Bir yanlışlık mı var? Yada diyetisyen kontrolümdeki tartıyı dikkate almış olabilir misin kaptişkom. :79:
Süper canım hiç de korktuğun gibi olmamış tebrik ederim :89:
Tebrik ederim bebeğimmm :81:
Teşekkür ederim brokoliiiimmm :93:
yani mezun olmamda gecikmis oluyor o halde, dogrumu anladim canim?
cünkü ben tamm istedigim kiloya inene kadar takimdan ayrilmak istemem, hatta hedef kilomdan sonrada kilomu korumak icin burada olmak isterim.
Listede karşısına tekrar yazıyorum canım.Kaptancığım aşağıda seni gördümmavera paylaşım yapamadığı için buse izine ayırdı bildirim ypmazsa ne yazmam lazım ?
Bunu 1,31 olarak yuvarlayacaksın.Ebru'cuğum bi de şu yüzde yuvarlama da 1,3054 çıktığında 1,31 mi 1,30 mu alıcam
yok canım hiç kaçamak yapmadım ama tartı farklı muhtemelen ondan kaynaklandı çünkü hiç almış gibi değilim :)
mezun olman gecikir ama sana bağlı işte 10 haftada mezun olacaksan 12 haftada mezun olursun öyle olur yani
bende mezun olsam da burda olucam korumak istiyorum ömür boyu diyet yapıcam diye uğraşmak istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?