Afiyet olsun canım, sporu diyetisyenin falan mı yasakladı canım.:101:menü..
sabah
sirkeli su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 adet yeşil zeytin..
öğle
tavuk ızgara 100 gr kadar
1 bardak ayran
yarım domates
1 dilim normal ekmek
ara
yeşil elma
akşam
çorba
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek..
su 3 litre olur.. spor yok henüz yasak..
Canım alıntı yapamamışsın, okuyunca dedim Buse yeni hesap mı açtı :90::86:canım hoş geldiiinben buse, takım kaptan yardımcılarından biriyim, diğeri ise limonlubrokoli(emoşumuz) 23 yaşındayım, bekarım. geçen hafta bu takımdan mezun oldum arkadaşlarımın desteği hep üzerimdeydi, onlara tekrar çok çok teşekkür ediyorum şuan kilomu korumaya çalışıyorum toplamda 18.3 kilo verdim, darısı başınızaa
memnun oldum canııım
hoşbulduk bende memnun oldum ayrıca tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza
kaçamak yaptım yiine de kilo verdim demek yok nurrr ona görekaçamak yapmasaydın 1 kg vermiş olabilirdin :) bu hafta daha çok dikkat ediceksin inanıyorum :)
ismini belirtmemişsin canım. Allah bağışlasın canım :) hem de ikizmişaman ne tatlıdır onlar şimdi
tebrik ederimvenüsüüüümmmm süpersiiin
listede olmak sana iyi gelecek inanıyoruminşallah çok daha güzel kilolar vereceksin cnmmm
kaçamak yaptım yiine de kilo verdim demek yok nurrr ona görekaçamak yapmasaydın 1 kg vermiş olabilirdin :) bu hafta daha çok dikkat ediceksin inanıyorum :)
ismini belirtmemişsin canım. Allah bağışlasın canım :) hem de ikizmişaman ne tatlıdır onlar şimdi
tebrik ederimvenüsüüüümmmm süpersiiin
listede olmak sana iyi gelecek inanıyoruminşallah çok daha güzel kilolar vereceksin cnmmm
Kızlar yaa,
18 martta diyete başlamıştım ben, hatta tam ebru ayrılıyor diye hemen girmiştim ekibe 1 haftada..(herkese çok teşekkür ediyorum bunun için)
neyse, 5 hafta 4 gün olmuş... verdiğim kilo 3,5! az değil mi yaaa? o kadar spor da yapıyorum...
neden ki ?
pööff, moralim bozuldu....
başkası olsa bu sürede 6-7 kilo verirdi yani...
Ay manken gibi olucaaazzz
Teşekkür ederim Busem.Benim göğüslerim zaten yeterince büyük bebeğim ya bişey olmaz.:90: Hihihi ben hedefimi direk 50 olarak düşünmek istiyorum, düşünüyorum.:93: En mutlu olacağım kilo 50 olacak büyük ihtimalle, olmadı alırız yahu.:89: O günler geleceeek geleceeek!:81:
o senin süperliğineline sağlık senin de ebrunun daaaaaaaa
tamam canım, ben yukarı çıkacağım komşuya, gün variş yapmak istiyordum oysa
canım ilk menülerin pek iyi değildi, hatırla bi onları :26: moralini bozma, spor yaptığında fazla protein almazsan kilo veremiyormuşsun, ona dikkat et. spordan 1-2 saat önce mutlaka yemeğini yemiş ol ve hem karbonhidrat hem protein olsun menünde. spordan sonra da yarım saat,1 saat sonra karbonhidrat yemeliymişsin, protein almamalıymışsınbunu burcu nun burdaki paylaşımından görmüştüm.
kuzularım ben hazırlanıp komşuya gidiyorum
gelince görüşürüz
Kızlar hiç öğle yemeği yiyesim yok yahu.:100:Çok geç kalktım, acıkınca sağlıklı bir şeyler atıştırsam nasıl olur sizce?:83:
öğle yemeği menüm iki yumurta omlet domates-marul ve beyaz peynir...
uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..
hoşbuldukteşekkür ederim..takımın en eskilerindenim geçen mart 58 küsürle mezun oldum çok da güzel korudum ta ki hasta olana kadar.. kaptiş kim ..eprum burada sabah gördüm...
menü..
sabah
sirkeli su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 adet yeşil zeytin..
öğle
tavuk ızgara 100 gr kadar
1 bardak ayran
yarım domates
1 dilim normal ekmek0
ara
yeşil elma
akşam
çorba
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek..
su 3 litre olur.. spor yok henüz yasak..
Merhaba Hanımlar;
Ben 4. takımdan buyumeyenbaby. Listemizi kontrol edebilir misiniz?
***4. TAKIM 306.ETAP***
topraks : (73,2/76,9 /-3,7 /%-5,05)
pegasus07 : (59 /58,8/0,2/0,34 )
pokemon5167,8/67,4 /0,4 /0,59 )
wuwum : (74 // / )bildirimde bulunmadı
eftelya_blue: (64,2 /63,7 /0,5 / 0,78)
RrapunzelL71,9 /71,5/0,4 /0,56)
Ausencia62,9 /62,8 /0,1 / %0,16)
bahar210663,1/63,1 /0 /0) kilosu sabit
buyumeyenbaby72,9 /71,9 /1 /1,37)
zeynep_canan72,8/71,8 /1/%1,37)
demmay: (62,3/60,9/1,4/%1,12) yeni üye hedef kilo 54,kilosu 2 ye bölündü
cimcimesude(67,1/66,1/1/%0,75 )yeni üye hedef kilo 56, kilosu 2 ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI % 0,17
uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..
Teşekkür ederim canım.:101: İnşallaaah ikimiz için de iyi dileklerin gerçek olur.:119: Birlikte ve doğru düşünerek başarabiliriz.hoşbulduk canımm tebrikler çok güzel kilo vermişsin inşallah devamı gelir darısı başımıza artık.
arkadaşlar acemiyim biraz kusura bakmayım şimdide aynı şeyi iki kere paylaştımm :26: ayrıca iş yerindeyimsanırım bilgisayarımda da bi sorun var hem alıntı yapamadım hemde geçmişe ulaşmakta zorlanıyorum çok yavaş onun için kusura bakmayım benimle ilgili yorum yapanlara teşekkürler hoşgeldin diyenlere ise hosbuldukk bahsetmiştim ikiz kızlarım var onun için akşamda onları uyutunca bakabileceğim foruma yani saat beşten sonra bi kaç saat buralarda olmayabilirim ama hafta içi paylaşımlarımı daha eri yaparımm
Bu arada dün kendime eliptik kondisyon aleti aldım henüz kurmadım ama hafta sonu hallederim hergün bir saat kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur basen ve karın için.
1 kase yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim canım. :125:iviiiiit manken olucaz biz
yoğurt falan ye canım salata yeşillik falan canım bi,şey istemediğinde bende o şekilde geçiriyorum yememezlik yapma
arkadaşlar acemiyim biraz kusura bakmayım şimdide aynı şeyi iki kere paylaştımm :26: ayrıca iş yerindeyimsanırım bilgisayarımda da bi sorun var hem alıntı yapamadım hemde geçmişe ulaşmakta zorlanıyorum çok yavaş onun için kusura bakmayım benimle ilgili yorum yapanlara teşekkürler hoşgeldin diyenlere ise hosbuldukk bahsetmiştim ikiz kızlarım var onun için akşamda onları uyutunca bakabileceğim foruma yani saat beşten sonra bi kaç saat buralarda olmayabilirim ama hafta içi paylaşımlarımı daha eri yaparımm
Bu arada dün kendime eliptik kondisyon aleti aldım henüz kurmadım ama hafta sonu hallederim hergün bir saat kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur basen ve karın için.
Canım sadece kendinle ilgili kısımları alıntılama yapılmıyor. Alıntıların arasından diğerlerini silmen gerekiyor. Ayrıca nasıl daha kolay kullanacağını zamanla öğreneceksin hiç merak etme.:112:bu arada yazdıklarınızdan sadece kendimle ilgili kısmı alıntı nasıl yapabilirim.
bu arada yazdıklarınızdan sadece kendimle ilgili kısmı alıntı nasıl yapabilirim.
Teşekkür ederim canım.:101: İnşallaaah ikimiz için de iyi dileklerin gerçek olur.:119: Birlikte ve doğru düşünerek başarabiliriz.
Bu arada aşağıda 8 üye online görünüyor. :82:
1 kase yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim canım. :125:
Fotomodel olacağımmmm, olacağım, olacağım, olacağım!:109:
Canım sadece kendinle ilgili kısımları alıntılama yapılmıyor. Alıntıların arasından diğerlerini silmen gerekiyor. Ayrıca nasıl daha kolay kullanacağını zamanla öğreneceksin hiç merak etme.:112:
venüüüüüs poponu kaşı nazar değmesinkaç gündür en yoğun günümüzü yaşıyoruz moralim yerine geldi valla
hepimiz birleşip fotomodel ajansı kuralım benceher boy her beden hatun bulunur sloganıyla yola çıkarız
Canım sadece kendinle ilgili kısımları alıntılama yapılmıyor. Alıntıların arasından diğerlerini silmen gerekiyor. Ayrıca nasıl daha kolay kullanacağını zamanla öğreneceksin hiç merak etme.:112:
Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi
alıntı yaptıktan sonra diğer üyelerle ilgili olan kısımları silebilrsin canım
tamam anladım bu arada menüleri paylaşmanın bir saati varmı yani gece 23 gibi falan paylaşsam olurmu şimdi tereddütlerim var hani çocuklara göre hayatım şekil alıyor neyi ne zaman yapıcam açıkcası çekindim biraz ama olucak sonuçta daha bu gün ilk gün sanırım bir kaç güne kadar bir düzene girer
yok canım saat önemli değil sen paylaş. bikaç güne alışırsın canım ilk günlerde oluyo nasıl olcak napcam telaşı
Rica ederim canımmm:13:teşekkürler anladımm
Ay ne güzel olurdu aslındaaa:105:Napalım artık...olsun o kilolara düşelim de değil mi?:108:yaaa bende çok isterim ama ben istanbulda değilim malesef
evet inşallah ayyy ne güzel kilo vermişin yaaa ben şu anda 64 olsam kendimi manken sanırdımm yaaa inşallah Allahım yaaa giydiklerim hiç yakışmıyıorrr şu andaa bi zayıflayım alışveriş çılgınlığı yapıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?