Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım, sporu diyetisyenin falan mı yasakladı canım.:101:
Canım alıntı yapamamışsın, okuyunca dedim Buse yeni hesap mı açtı
:90::86:

ben Neslihan kızların çok tatlı ve yaramazlar onlarla yeme içme düzenin tamamen altüst oldu onun için kilo aldım onlar uyuyunca saat 22 de akşam yemeği yedim kış boyunca ve sonuç 74 kilo

ben Neslihan kızlarım çok tatlı ve yaramazlar onlarla yeme içme düzenin tamamen altüst oldu onun için kilo aldım onlar uyuyunca saat 22 de akşam yemeği yedim kış boyunca ve sonuç 74 kilo

cerencim menü değişikliğini deneyebilirsin menüden ufak değişikliklerin bile faydası oluyo ama çok da kötü değil durumun bazı insanlar azar azar kilo veriyo. ben çok çok verip bi anda alabiliyorum mesela o daha kötü

iviiiiit manken olucaz biz

buseeee bende yukarıya komşuya çıktım az önce pasta verdiler yemedim çayımı içtim indim kızıyolar ama yapcak bişey yok almak kolay vermek zor şu lanet kiloları
kuzularım ben hazırlanıp komşuya gidiyorum

gelince görüşürüz

görüşürüz bebeğim
Kızlar hiç öğle yemeği yiyesim yok yahu.:100:Çok geç kalktım, acıkınca sağlıklı bir şeyler atıştırsam nasıl olur sizce?:83:

yoğurt falan ye canım salata yeşillik falan canım bi,şey istemediğinde bende o şekilde geçiriyorum yememezlik yapma

öğle yemeği menüm iki yumurta omlet domates-marul ve beyaz peynir...

gayet güzel bi öğle yemeği :) canım akşam yemeğini yedikten sonra menümüzü toplu olarak paylaşıyoruz ki yanlışlarını görebilelim :) birazdan senin için örnek menü paylaşayım ona göre sen de hazırlarsın menülerini :)

hoşgeldin canım ben brokoli yani emoş :):) bu arada çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin :26: ben kaptan yardımcısıyım ebru halen kaptanımız ama yeni doğum yaptığı için henüz sıksık gelemiyor. arada uğruyo prensesten vakit bulunca bir mezun olaraktan zaten çoğu şeyin farkındasındır :) takımımıza yeniden hoşgeldin diyorum o zman
hoşbulduk teşekkür ederim..takımın en eskilerindenim geçen mart 58 küsürle mezun oldum çok da güzel korudum ta ki hasta olana kadar.. kaptiş kim ..eprum burada sabah gördüm...

evet canım ebru sabah burdaydı ama 3 hafta oldu daha doğum yapalı biraz daha iyi olunca sık sık gelecektir

bir mezun menüsü de böyle olur gayet güzel fakat akşam yemeğindeki ekmek bana göre fazla çünkü çorbadan yeterince karbonhidrat alıyosun. benim eşdeğer listem var diyetisyenimin verdiği çorba içiyosam ekmek yenmiyo aklında bulunsun canım

ortalamalarınız doğru canım kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim

cnım seni gördüğüme sevindimçok geçmiş olsun üst üste gelmiş hastalıklar.hoşgeldin

arkadaşlar acemiyim biraz kusura bakmayım şimdide aynı şeyi iki kere paylaştımm :26: ayrıca iş yerindeyimsanırım bilgisayarımda da bi sorun var hem alıntı yapamadım hemde geçmişe ulaşmakta zorlanıyorum çok yavaş onun için kusura bakmayım benimle ilgili yorum yapanlara teşekkürler hoşgeldin diyenlere ise hosbuldukk bahsetmiştim ikiz kızlarım var onun için akşamda onları uyutunca bakabileceğim foruma yani saat beşten sonra bi kaç saat buralarda olmayabilirim ama hafta içi paylaşımlarımı daha eri yaparımm
Bu arada dün kendime eliptik kondisyon aleti aldım henüz kurmadım ama hafta sonu hallederim hergün bir saat kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur basen ve karın için.

hoşbulduk canımm tebrikler çok güzel kilo vermişsin inşallah devamı gelir darısı başımıza artık.
Teşekkür ederim canım.
:101: İnşallaaah ikimiz için de iyi dileklerin gerçek olur.:119: Birlikte ve doğru düşünerek başarabiliriz.
Bu arada aşağıda 8 üye online görünüyor.
:82:

bu arada yazdıklarınızdan sadece kendimle ilgili kısmı alıntı nasıl yapabilirim.

canım zamanla alışırsın merak etme :) toplu alıntılama yapman lazım tek tek yerine alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük bir tik işareti var onu işaretleyerek toplu alıntı yapıyosun. hepsini işaretledikten sonra da cevap ver diyince her mesajın sonuna cevabını yazabilirsin :)

canım takımın belli başlı kurallarından biri mesaj sayısı. bugünden itibaren takım topiğine yazdığın mesajları gece en son mesajından sonra (00:00a kadar olan yani) sayıp bana özel mesaj olarak atıyosun.

geçmişi okumalısın. en son yazdığın mesajdan itibaren geçmişte neler yazılmış okumalısın çünkü sana tavsiyede bulunulmuş bi konuda fikir sorulmuş olabilir

bi de menü var. hergün düzenli olarak menülerini paylaş bizde yorum yapar kontrol ederiz :)

şimdilik bu kadarı aklıma geldi yine geldikçe yazarım sorun olursa sor acemiyim diye çekinme biz de acemiydik

iviiiiit manken olucaz biz

yoğurt falan ye canım salata yeşillik falan canım bi,şey istemediğinde bende o şekilde geçiriyorum yememezlik yapma
1 kase yoğurt ve 3 kuru kayısı yedim canım.
:125:
Fotomodel olacağımmmm, olacağım, olacağım, olacağım!
:109:

bu arada yazdıklarınızdan sadece kendimle ilgili kısmı alıntı nasıl yapabilirim.
Canım sadece kendinle ilgili kısımları alıntılama yapılmıyor. Alıntıların arasından diğerlerini silmen gerekiyor. Ayrıca nasıl daha kolay kullanacağını zamanla öğreneceksin hiç merak etme.
:112:

Teşekkür ederim canım.
:101: İnşallaaah ikimiz için de iyi dileklerin gerçek olur.:119: Birlikte ve doğru düşünerek başarabiliriz.
Bu arada aşağıda 8 üye online görünüyor.
:82:

venüüüüüs poponu kaşı nazar değmesin kaç gündür en yoğun günümüzü yaşıyoruz moralim yerine geldi valla

hepimiz birleşip fotomodel ajansı kuralım bence her boy her beden hatun bulunur sloganıyla yola çıkarız

Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi

alıntı yaptıktan sonra diğer üyelerle ilgili olan kısımları silebilrsin canım

tamam anladım bu arada menüleri paylaşmanın bir saati varmı yani gece 23 gibi falan paylaşsam olurmu şimdi tereddütlerim var hani çocuklara göre hayatım şekil alıyor neyi ne zaman yapıcam açıkcası çekindim biraz ama olucak sonuçta daha bu gün ilk gün sanırım bir kaç güne kadar bir düzene girer

yok canım saat önemli değil sen paylaş. bikaç güne alışırsın canım ilk günlerde oluyo nasıl olcak napcam telaşı

yok canım saat önemli değil sen paylaş. bikaç güne alışırsın canım ilk günlerde oluyo nasıl olcak napcam telaşı

evet inşallah ayyy ne güzel kilo vermişin yaaa ben şu anda 64 olsam kendimi manken sanırdımm yaaa inşallah Allahım yaaa giydiklerim hiç yakışmıyıorrr şu andaa bi zayıflayım alışveriş çılgınlığı yapıcammmm

teşekkürler canımcım ben çok hızlı verip çok hızlı alıyorum o yüzden daha verdiğime güvenemiyorum :) alışveriş çılgınlığım başladı ama 36 bedenlere sardım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…