teşekkürler canımcımben çok hızlı verip çok hızlı alıyorum o yüzden daha verdiğime güvenemiyorum :) alışveriş çılgınlığım başladı ama 36 bedenlere sardım şimdi
Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi
36!! rüya gibi beden walla... süpersin emoşş'um
waaayy, süper venüss, ee o zaman hedefe gelince ben de isterim.. bi de hamile kalınca göbişimle çekiliriz inşallah..
Olur tabiki yeterki o günler gelsiiiinnnn:119::119::119:waaayy, süper venüss, ee o zaman hedefe gelince ben de isterim.. bi de hamile kalınca göbişimle çekiliriz inşallah..
Ayşe'cim Püsküüt bu konuya sıcak bakmıyor. Hedefi yukarı çekmeye karşı. Boyun kaçtı bu arada? Bide zahmet olmazda geçmişe bakıp hedefin kaç yazılmış bulursan ben sorarırm yeniden püsküüt e.ebrucum büyük ihtimalle 52 yazılmış olması gerekiyor yada 55, çok uzun zaman geçince unuttum
Sen 50 leri düşün ben zaten senin hedef kilonu 60 olarak bildirmiştim. Zaten hedef kilona indin diye hemen mezun olman gerekmiyor. Benim hedefim 63 tü ben 61,8 le mezun olmuştum. Sorun yok yani.
Canım benim göğüs ölçüm 95 dolayısıyla o kilo indiğimde olsa olsa 85'e düşer.Açıkcası ben 50'de kararlıyım , hem gerekirse kilo alırım. Kilo almak uzmanlık alanım!:89:
Ayşem ben zaten dar giyinmeyi seviyorum ya:82:, göğüs ve kalça kemiği oranım da kurtarır bu durumu diye düşünüyorum.:115: Bakalım bakalım ozamanlar gelsin de...:97::97:
Normalde ideal olan haftada bir kilo ayda 4 kilo. Demek ki senin yanlış yaptığın bişeyler var. Sonuçta kilo veriyorsun ama bu diyet işi uzadıkça insanın motivasyonu azalıyor. O nedenle menülerini yeniden düzenlemen lazım bence.Kızlar yaa,
18 martta diyete başlamıştım ben, hatta tam ebru ayrılıyor diye hemen girmiştim ekibe 1 haftada..(herkese çok teşekkür ediyorum bunun için)
neyse, 5 hafta 4 gün olmuş... verdiğim kilo 3,5! az değil mi yaaa? o kadar spor da yapıyorum...
neden ki ?
pööff, moralim bozuldu....
başkası olsa bu sürede 6-7 kilo verirdi yani...
Gel canım gel. Baş köşede yerin hazır.uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..
Maşallah de yine benim ayağım uğurlu geldi sanırımvenüüüüüs poponu kaşı nazar değmesinkaç gündür en yoğun günümüzü yaşıyoruz moralim yerine geldi valla
hepimiz birleşip fotomodel ajansı kuralım benceher boy her beden hatun bulunur sloganıyla yola çıkarız
Bigün gelecek onlarda bol gelecek merak etme senyaaaaa ceren alıyorum ama giyemiyorum yaaaa bakıyolar bana öyle karşıdan
kaptancığım ozaman 55'e çeksek hedefimi olur mu lütfen?Sen 50 leri düşün ben zaten senin hedef kilonu 60 olarak bildirmiştim. Zaten hedef kilona indin diye hemen mezun olman gerekmiyor. Benim hedefim 63 tü ben 61,8 le mezun olmuştum. Sorun yok yani.
Süper bir karar vermişsin bence canım. Önemli olan yağ oranını azaltmak sonuçta:13:
Hııı anladımcanım ozaman hiç takılmana gerek yok bu duruma :87:
Teşekkür ederim Burcumm :101:
Hihihi çok şeker oldu evet, teşekkürler. :124: O elindekini 50'ler filmlerinde falan gördüm ama ne olduğunu bilmiyorum. Böyle pıs pıs yapılıyor. :111:
Görüşürüz tatlııımm :112:
Ben de hedefimi 50'ye çekmek istiyorum :122: :122:
Çok teşekkürler kaptancığım seninle daha iyi olacak :119:
Evvveeet Ayşeciğimmm! Çok mutlu oldum buna :111: :111:
Canım sen homeoffice mi çalışıyorsun merak ettim :97:
tebrik ederim burcumm, gayet iyi bence
yetişemedim kineyseki sen ve kaptiş burdaydı diyet hayatım boyunca ilk kez 12 de uyandım
olley diyorum cereniiim, harikasın, giden kilolar artıyooorr
o da iyi fikirmiş cereeenaklımda bulunsun
olsun çok çok geç değil, yine de güzel menü bence, su kötü olmuş sadece ama yine de iyi
kaptaaaankilon doğum sonrası yine harika maşallaaah
tebrik ederim ayşecim, bu hafta biraz karataya uymadım diyordun ona göre çok iyi
canım hoş geldiiinben buse, takım kaptan yardımcılarından biriyim, diğeri ise limonlubrokoli(emoşumuz) 23 yaşındayım, bekarım. geçen hafta bu takımdan mezun oldum arkadaşlarımın desteği hep üzerimdeydi, onlara tekrar çok çok teşekkür ediyorum şuan kilomu korumaya çalışıyorum toplamda 18.3 kilo verdim, darısı başınızaa
aaa ne demek geçiciiiiiiiibasbayaa kaptan yardımcısısın bitanem
canım çok tebrik ederim ama bundan sonra daha çok dikkat et bu kaçamaklara, zaten listede olduğun için dikkat edeceğini biliyorum
diyetine uyarsan düşersin tabi ki, merak etme
memnun oldum canııım
tebrik ederim venüüüssyine harikasııın
mavera izine ayrıldığı için, bildirimde bulundu ibaresi yanlış olurdu. kaptiş burdaymış neyse ki
kaptiiişharikasın yaa, harikasııın sen çıtır olacaksın en kısa zamanda yinee, bu kesiiin
listeler sorunsuz, her şey harikaaaaaaaaa, süpersiniz yaaagurur duyuyorum takımımla, iyi ki buradan mezun oldum ben iyi ki tanıdım siziiiiiiiiiiii
bırakma burayı kaptan, gelmeye çalış. sensiz olmuyorgelip beni de fırçalaman lazım artık, hafta içi 900 gr. aldım, anca indim geçen haftaki kiloma
venüüüsscanım senin boyun uzun? 1.72 miydin kaçtın sen. yapma etme anoreksiya mı olacaksın. ben ecem vardı o da 1.72 idi ama 55 e çekti en son, ama 57 da kaldı sanırım. o bile memem kalmadı, yüzüm çöktü diyordu. kabul etmiyorum bu yaptığını ben
uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
buraya en son yazdığımda oğlum hastaydı oğlumu düzelttik ve ben zatürre oldum..onu atlattım peşine kaburgam kırıldı onuda atlattım kulak enfeksiyonu kısaca ilaç ilaç kaburgaga kırığından dolayıda hareketsizlik kilo aldırdı az gözüm açıldı iyiyim çok şükür ve koştur koştur buraya geldim ..şu an 63 kiloyum ve guruba yeniden katılmak istiyorum..EPRU UÇUK MAVİM BANA YER VARMI...HEDEF 58 BU SABAH 63.3 KISACA İMDAT MODUNDAYIM..
evet inşallah ayyy ne güzel kilo vermişin yaaa ben şu anda 64 olsam kendimi manken sanırdımm yaaa inşallah Allahım yaaa giydiklerim hiç yakışmıyıorrr şu andaa bi zayıflayım alışveriş çılgınlığı yapıcammmm
Evet bebişim Eylül - Ekim 2013'de 50 kilo olmak istiyorum, 90 - 60 - 90 vücut ölçüleri ile birlikte tabisi.:124::115::92::82::78:
Evet bebişim Eylül - Ekim 2013'de 50 kilo olmak istiyorum, 90 - 60 - 90 vücut ölçüleri ile birlikte tabisi.:124::115::92::82::78:
teşekür ederim..geçti gitti çok şükür..anladım canım ekmek yrmedim onu n yerine çorbanın içine 1 çorba kaşığı yulaf kepeği kattı..:)hoşgeldin canım ben brokoli yani emoş :):) bu arada çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin :26: ben kaptan yardımcısıyım ebru halen kaptanımız ama yeni doğum yaptığı için henüz sıksık gelemiyor. arada uğruyo prensesten vakit buluncabir mezun olaraktan zaten çoğu şeyin farkındasındır :) takımımıza yeniden hoşgeldin diyorum o zman
evet canım ebru sabah burdaydı ama 3 hafta oldu daha doğum yapalı biraz daha iyi olunca sık sık gelecektir
bir mezun menüsü de böyle olurgayet güzel fakat akşam yemeğindeki ekmek bana göre fazla çünkü çorbadan yeterince karbonhidrat alıyosun. benim eşdeğer listem var diyetisyenimin verdiği çorba içiyosam ekmek yenmiyo aklında bulunsun canım
ortalamalarınız doğru canım kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim
sağol bende seni gördüğüme sevindim..hoşbulduk..cnım seni gördüğüme sevindimçok geçmiş olsun üst üste gelmiş hastalıklar.hoşgeldin
venus kadını önce sana kocaman maşallah diyelim harikasın
Afiyet olsun canım, sporu diyetisyenin falan mı yasakladı canım.:101:
Canım alıntı yapamamışsın, okuyunca dedim Buse yeni hesap mı açtı :90::86:
teşekkürler canım.hoşbulduk..gerçekten murphi gibi... çok çok geçmiş olsun.. bundan sonra hiç bir sorun yaşamadan uzuuunn yıllar geçirin inşallah...
gel, hoşgeldin hatta..
5 kilocuğu hemen verirsin zaten, bir kere yapmışsın, şimdi niye olmasın... bizim uzun yolumuz var, sen arada kaynarsın
Ebru kaptancığımız, Limonlubrokoli(Emoş) da kaptan yardımıcımız.:121: Bence bu konudaki deneyiminle çözersin işi.:129:
ben kaçamak yaptım yamerhaba canım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm
Yok yok tahta gibi olmam büyük ihtimalle canım. Bir 55'i göreyim çözerim zaten durumu. Genetik olarak kalça kemiğim geniş ve göğüslerim büyük..dolayısıyla iyi bile olabilir hihi.hadi inş. bebegim ama uamrım tahta gbi olmazsıntürk kadını hafif etli olmalı adamlar ağızlarının tadını yemeğin salçalısı hatunun kalçalısı diye belirtmişler yani
Ay unuttum ya ben onu... İyi bari canım iyice iyileş ondan sonra yaparsın. Teşekkür ederim bu arada hihih.:109:venus kadını önce sana kocaman maşallah diyelim harikasındiyetisyene gitmedim kaburga kırığından dolayı birçok hareket hala yassak..
teşekkürler canım.hoşbulduk..
ben kaçamak yaptım yailk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım.. 1 tane lokum yedim..
Canım bizlerle ağzına bir şey atmadan önce düşünmeyi öğreneceksin hiç merak etme.:126::129::125:ben kaçamak yaptım yailk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım.. 1 tane lokum yedim..
Yok yok tahta gibi olmam büyük ihtimalle canım. Bir 55'i göreyim çözerim zaten durumu. Genetik olarak kalça kemiğim geniş ve göğüslerim büyük..dolayısıyla iyi bile olabilir hihi.
Ay unuttum ya ben onu... İyi bari canım iyice iyileş ondan sonra yaparsın. Teşekkür ederim bu arada hihih.:109:
Ahahahhahahahahahahhahahhahahah ay nereden geldi aklına :90::86:
uzun bir aradanm sonra merhaba 13 .takım..
menü..
sabah
sirkeli su
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 domates
1 salatalık
3 adet yeşil zeytin..
öğle
tavuk ızgara 100 gr kadar
1 bardak ayran
yarım domates
1 dilim normal ekmek
ara
yeşil elma
akşam
çorba
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmek..
su 3 litre olur.. spor yok henüz yasak..
hoşbulduk bende memnun oldum ayrıca tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza
cerencim menü değişikliğini deneyebilirsin menüden ufak değişikliklerin bile faydası oluyo ama çok da kötü değil durumun bazı insanlar azar azar kilo veriyo. ben çok çok verip bi anda alabiliyorum mesela o daha kötü
iviiiiit manken olucaz biz
buseeee bende yukarıya komşuya çıktım az önce pasta verdiler yemedim çayımı içtim indimkızıyolar ama yapcak bişey yok almak kolay vermek zor şu lanet kiloları
görüşürüz bebeğim
yoğurt falan ye canım salata yeşillik falan canım bi,şey istemediğinde bende o şekilde geçiriyorum yememezlik yapma
gayet güzel bi öğle yemeği :) canım akşam yemeğini yedikten sonra menümüzü toplu olarak paylaşıyoruz ki yanlışlarını görebilelim :) birazdan senin için örnek menü paylaşayım ona göre sen de hazırlarsın menülerini :)
hoşgeldin canım ben brokoli yani emoş :):) bu arada çok geçmiş olsun zor zamanlar geçirmişsin :26: ben kaptan yardımcısıyım ebru halen kaptanımız ama yeni doğum yaptığı için henüz sıksık gelemiyor. arada uğruyo prensesten vakit buluncabir mezun olaraktan zaten çoğu şeyin farkındasındır :) takımımıza yeniden hoşgeldin diyorum o zman
evet canım ebru sabah burdaydı ama 3 hafta oldu daha doğum yapalı biraz daha iyi olunca sık sık gelecektir
bir mezun menüsü de böyle olurgayet güzel fakat akşam yemeğindeki ekmek bana göre fazla çünkü çorbadan yeterince karbonhidrat alıyosun. benim eşdeğer listem var diyetisyenimin verdiği çorba içiyosam ekmek yenmiyo aklında bulunsun canım
ortalamalarınız doğru canım kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim
arkadaşlar acemiyim biraz kusura bakmayım şimdide aynı şeyi iki kere paylaştımm :26: ayrıca iş yerindeyimsanırım bilgisayarımda da bi sorun var hem alıntı yapamadım hemde geçmişe ulaşmakta zorlanıyorum çok yavaş onun için kusura bakmayım benimle ilgili yorum yapanlara teşekkürler hoşgeldin diyenlere ise hosbuldukk bahsetmiştim ikiz kızlarım var onun için akşamda onları uyutunca bakabileceğim foruma yani saat beşten sonra bi kaç saat buralarda olmayabilirim ama hafta içi paylaşımlarımı daha eri yaparımm
Bu arada dün kendime eliptik kondisyon aleti aldım henüz kurmadım ama hafta sonu hallederim hergün bir saat kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur basen ve karın için.
canım zamanla alışırsın merak etme :) toplu alıntılama yapman lazım tek tek yerine alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük bir tik işareti var onu işaretleyerek toplu alıntı yapıyosun. hepsini işaretledikten sonra da cevap ver diyince her mesajın sonuna cevabını yazabilirsin :)
canım takımın belli başlı kurallarından biri mesaj sayısı. bugünden itibaren takım topiğine yazdığın mesajları gece en son mesajından sonra (00:00a kadar olan yani) sayıp bana özel mesaj olarak atıyosun.
geçmişi okumalısın. en son yazdığın mesajdan itibaren geçmişte neler yazılmış okumalısın çünkü sana tavsiyede bulunulmuş bi konuda fikir sorulmuş olabilir
bi de menü var. hergün düzenli olarak menülerini paylaş bizde yorum yapar kontrol ederiz :)
şimdilik bu kadarı aklıma geldi yine geldikçe yazarım sorun olursa sor acemiyim diye çekinme biz de acemiydik
Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi
kaptancığım ozaman 55'e çeksek hedefimi olur mu lütfen?Çünkü 60 hedefim gözükürken 50'ye kadar yarışamam ki.:96: Ama 55 olursa en azından 50'ye kadar yarışabilirim. Benim en başından beri hedefim 55'ti zaten, sonra 50 yaptım.:97: Bu konuda yardımcı olur musun bana kaptişkom?:101::101::101:
ben kaçamak yaptım yailk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım.. 1 tane lokum yedim..
Ahahahhahahahahahahhahahhahahah ay nereden geldi aklına :90::86:
hoş geldin tatlııımben buse. 23 yaşındayım, geçen hafta mezun oldum. hala buralardayım, 1 kilo daha verip, kilomu koruma çabasındayım sen de tekrar vereceksin eminim kilolarını takımlaaaa
ve çook çooook geçmiş olsun, bi dua falan okutun kendinize yaa :44:
normal ekmek tam buğday olsa daha iyi olurmuş, güzel menü. afiyet olsun canım
evet canım sen de vereceksin, buna emin ooolll
harikasın emoooşsüpersin süpeeer ben de gittim tabak yapıyorlardı bana müsade etmedim ve yemedim, çay içtiim 49 u görmeden bana rahat yook
merak etme tatlım, elbetteki faydası olur. diyetle birlikte spor yapmak çok mühim, harika olacak bu işin sonuumenünü de emoşun dediği gün içinde istediğin zaman paylaşabilirsin. daha sonra ekleme yapmak zorunda kalırsan, yediklerini de menüne ekleyip tekrar paylaşırsın
ay ne güzel anlatmışsın emoşum harikasııın
ben ben beeeeeeennnkesinlikle böyle bi hatıra fotoğrafı yapmalıyız, müthiş bir şey olur buu
venüsüm dert etme bak hedefinin kaç yazdığı önemli değil ki, 60 bile olsa hedefin 50 ye kadar yarışabilirsin60 a geldiğinde hedefini 55 e çekmek istiyor yazarız, 55 olduğunda da 50 ye çekmek istiyor yazarız, sorun yok yani hiç sadece 60 a gelince durmak istersen durabil diye bu şekilde şuan hedefin
aaaaaaalütfen amaaaa lütfeeeeennnnn
azcık bi kilon var, yapma etme kurtul gitsin tatlım yaaa
ay koptuuum
olsun güzelim, giyeceksin, çok az kaldı.. madem aldın, azz kaldı demektiryaaaaa ceren alıyorum ama giyemiyorum yaaaa bakıyolar bana öyle karşıdan
wuhuuu, bombaaa venüs, taaaşşşş venüs, çıtııırrrr venüsss..
:26: biz duymadık, görmedik, bilmiyoruz...ben kaçamak yaptım yailk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım.. 1 tane lokum yedim..
ben ben beeeeeeennnkesinlikle böyle bi hatıra fotoğrafı yapmalıyız, müthiş bir şey olur buu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?