Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürler canımcım ben çok hızlı verip çok hızlı alıyorum o yüzden daha verdiğime güvenemiyorum :) alışveriş çılgınlığım başladı ama 36 bedenlere sardım şimdi

36!! rüya gibi beden walla... süpersin emoşş'um

Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.
:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi

waaayy, süper venüss, ee o zaman hedefe gelince ben de isterim.. bi de hamile kalınca göbişimle çekiliriz inşallah..

ebrucum büyük ihtimalle 52 yazılmış olması gerekiyor yada 55, çok uzun zaman geçince unuttum
Ayşe'cim Püsküüt bu konuya sıcak bakmıyor. Hedefi yukarı çekmeye karşı. Boyun kaçtı bu arada? Bide zahmet olmazda geçmişe bakıp hedefin kaç yazılmış bulursan ben sorarırm yeniden püsküüt e.

Sen 50 leri düşün ben zaten senin hedef kilonu 60 olarak bildirmiştim. Zaten hedef kilona indin diye hemen mezun olman gerekmiyor. Benim hedefim 63 tü ben 61,8 le mezun olmuştum. Sorun yok yani.

Normalde ideal olan haftada bir kilo ayda 4 kilo. Demek ki senin yanlış yaptığın bişeyler var. Sonuçta kilo veriyorsun ama bu diyet işi uzadıkça insanın motivasyonu azalıyor. O nedenle menülerini yeniden düzenlemen lazım bence.

Gel canım gel. Baş köşede yerin hazır.

Maşallah de yine benim ayağım uğurlu geldi sanırım

yaaaaa ceren alıyorum ama giyemiyorum yaaaa bakıyolar bana öyle karşıdan
Bigün gelecek onlarda bol gelecek merak etme sen

Sen 50 leri düşün ben zaten senin hedef kilonu 60 olarak bildirmiştim. Zaten hedef kilona indin diye hemen mezun olman gerekmiyor. Benim hedefim 63 tü ben 61,8 le mezun olmuştum. Sorun yok yani.
kaptancığım ozaman 55'e çeksek hedefimi olur mu lütfen?
Çünkü 60 hedefim gözükürken 50'ye kadar yarışamam ki.:96: Ama 55 olursa en azından 50'ye kadar yarışabilirim. Benim en başından beri hedefim 55'ti zaten, sonra 50 yaptım.:97: Bu konuda yardımcı olur musun bana kaptişkom?:101::101::101:

50 mi

sağol busim

merhaba canım bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

merhaba canım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

Evet bebişim Eylül - Ekim 2013'de 50 kilo olmak istiyorum, 90 - 60 - 90 vücut ölçüleri ile birlikte tabisi.
:124::115::92::82::78:

hadi inş. bebegim ama uamrım tahta gbi olmazsın türk kadını hafif etli olmalı adamlar ağızlarının tadını yemeğin salçalısı hatunun kalçalısı diye belirtmişler yani

ebrum teşekkürler canım hoş bulduk..
teşekür ederim..geçti gitti çok şükür..anladım canım ekmek yrmedim onu n yerine çorbanın içine 1 çorba kaşığı yulaf kepeği kattı..:)
cnım seni gördüğüme sevindimçok geçmiş olsun üst üste gelmiş hastalıklar.hoşgeldin
sağol bende seni gördüğüme sevindim..hoşbulduk..

Afiyet olsun canım, sporu diyetisyenin falan mı yasakladı canım.
:101:

Canım alıntı yapamamışsın, okuyunca dedim Buse yeni hesap mı açtı
:90::86:
venus kadını önce sana kocaman maşallah diyelim harikasın diyetisyene gitmedim kaburga kırığından dolayı birçok hareket hala yassak..
teşekkürler canım.hoşbulduk..
Ebru kaptancığımız, Limonlubrokoli(Emoş) da kaptan yardımıcımız.:121: Bence bu konudaki deneyiminle çözersin işi.:129:

hadi inş. bebegim ama uamrım tahta gbi olmazsın türk kadını hafif etli olmalı adamlar ağızlarının tadını yemeğin salçalısı hatunun kalçalısı diye belirtmişler yani
Yok yok tahta gibi olmam büyük ihtimalle canım. Bir 55'i göreyim çözerim zaten durumu. Genetik olarak kalça kemiğim geniş ve göğüslerim büyük..dolayısıyla iyi bile olabilir hihi.

venus kadını önce sana kocaman maşallah diyelim harikasın diyetisyene gitmedim kaburga kırığından dolayı birçok hareket hala yassak..

teşekkürler canım.hoşbulduk..

Ay unuttum ya ben onu... İyi bari canım iyice iyileş ondan sonra yaparsın. Teşekkür ederim bu arada hihih.
:109:

hoş geldin tatlııım ben buse. 23 yaşındayım, geçen hafta mezun oldum. hala buralardayım, 1 kilo daha verip, kilomu koruma çabasındayım sen de tekrar vereceksin eminim kilolarını takımlaaaa

ve çook çooook geçmiş olsun, bi dua falan okutun kendinize yaa :44:

normal ekmek tam buğday olsa daha iyi olurmuş, güzel menü. afiyet olsun canım

hoşbulduk bende memnun oldum ayrıca tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza

evet canım sen de vereceksin, buna emin ooolll

harikasın emoooş süpersin süpeeer ben de gittim tabak yapıyorlardı bana müsade etmedim ve yemedim, çay içtiim 49 u görmeden bana rahat yook

merak etme tatlım, elbetteki faydası olur. diyetle birlikte spor yapmak çok mühim, harika olacak bu işin sonuu menünü de emoşun dediği gün içinde istediğin zaman paylaşabilirsin. daha sonra ekleme yapmak zorunda kalırsan, yediklerini de menüne ekleyip tekrar paylaşırsın

ay ne güzel anlatmışsın emoşum harikasııın

Hihi ay yok ben İstanbul'da olan ve fotoğraf çekilmek isteyen herkesi zayıfladıktan sonra profesyonel çekime götürürüm.
:111::115: Ben zaten çekileceğim, birlikte de çekilmiş oluruz. Hihihi

ben ben beeeeeeennn kesinlikle böyle bi hatıra fotoğrafı yapmalıyız, müthiş bir şey olur buu

venüsüm dert etme bak hedefinin kaç yazdığı önemli değil ki, 60 bile olsa hedefin 50 ye kadar yarışabilirsin 60 a geldiğinde hedefini 55 e çekmek istiyor yazarız, 55 olduğunda da 50 ye çekmek istiyor yazarız, sorun yok yani hiç sadece 60 a gelince durmak istersen durabil diye bu şekilde şuan hedefin

ben kaçamak yaptım ya ilk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım.. 1 tane lokum yedim..

aaaaaaa lütfen amaaaa lütfeeeeennnnn

azcık bi kilon var, yapma etme kurtul gitsin tatlım yaaa

ay koptuuum

Ahahahhahahahahahahhahahhahahah ay nereden geldi aklına
:90::86:

recep ivediğe bayılırım ya

kopulmayacak gibi değil ki

sabah(07:30)

1 dilim tam bugday arasına yarım haşlanmş yumurta 1/4 kk peynir

1 sade kahve

öğle(11:45)

1 kase şehriye çorba

100 gr haşlanmış tavuk

1 kase yoğurt

akşam(19:30)

1 ızgara alabalık

salata

2.5 litre su

kızlar bugün hiç spor yapacak halim yok ayak tabanlarım ağrıo yoğun bi gündü

ama 30 dakikalık öğle yürüyüşüm var

yaaaaa ceren alıyorum ama giyemiyorum yaaaa bakıyolar bana öyle karşıdan
olsun güzelim, giyeceksin, çok az kaldı.. madem aldın, azz kaldı demektir
ben daha hayalini bile kurmuyorum

Evet bebişim Eylül - Ekim 2013'de 50 kilo olmak istiyorum, 90 - 60 - 90 vücut ölçüleri ile birlikte tabisi.
:124::115::92::82::78:
wuhuuu, bombaaa venüs, taaaşşşş venüs, çıtııırrrr venüsss..

ben kaçamak yaptım ya ilk gündenmi demeyin ilk günden kendimi kın kın kınadım.. 1 tane lokum yedim..
:26: biz duymadık, görmedik, bilmiyoruz...

puhahahahahhhaha, çok komiiikkk, ben şimdi face'e koysam, halamlar falan bozulur.. kilolu baba tarafım benim... ben mecbur muyum kardeşim o kromozomların pisliğini çekmeye ömrüm boyunca

ben ben beeeeeeennn kesinlikle böyle bi hatıra fotoğrafı yapmalıyız, müthiş bir şey olur buu

ayy bence de süper olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…