kizlar menümü paylasip hemen cikmak durumundayim cok isim var.
kahvalti
12:00
2 yumurta omlet yagsiz
1 kk beyaz peynir 45%yag oranli
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak yesil cay
16:00
2 balik filet izgara 200gr
salata 1 tk yag
18:00
1 kuru kayisi koyu
2 bardak yesil cay
2 lt su
1 saat orta tempo yürüyüs
Kahvalti yapmadim
oglen iki omlet domtes marul vebeyazpeynir.
Aksam
Az bulgurpilavi 4 adet sarma iki adet mercimek kofte gece boyunca bol su.
Ay ben de aynı şekildeyim, faranjit geçti nezle başladı.:2:ya kızlar burum akıntısı, öksürük , ateş vs derken hep midem bulanıyor ama tamam, daha çok içmeye çalışırım...
sağol canım bnim
Doydum canım ya hasta olduğum için canım hiç yemek istemedi.:100:venüsüm bugün az yemişin doydun mu ?
Teşekkür ederim canım, hasta olduğum için böyle oldu:93:Venüs'çüm menüler harika.. bugün biraz az gibi geldi ama... hep böyle yapma cnm, dünkü süpermiş...
Evet canım normalde etimek yiyorum hatta ama işte...:105:bugün az olmuş demişler ama bugün ekmeği abartmışsın sanki sen bu kadar çok ekmek yemezdin :26: ekmekler yerine yoğurt salata daha iyi olurdu bugün sadece peynirle geçmiş zayıf düşersin bu şekilde dikkat et kendine canımafiyet olsun bebişim
Afiyet olsun canımmm:101:kizlar menümü paylasip hemen cikmak durumundayim cok isim var.
kahvalti
2 yumurta omlet yagsiz
2 bardak yesil cay
salata 1 tk yag
1 kuru kayisi koyu
2 bardak yesil cay
2 lt su
Dünün menüsü mü bu canım? Menünün tarihini ve öğünlerin saatlarini de yazar mısın menü yazarken. Bir de menünün altına kaç litre su içtiğini ve spor yaptıysan sporunu yazar mısın?:126:Kahvalti yapmadim
Aksam
sen neşemizsin uğurumuzsun bizimne zaman gelsen takımın neşesi yerine geliyo
ay inşallah kaptancım pantolonlardan birisine sığıyorum şimdi ama düğmeyi kapatamadım
günün ilk kınaması sana gelsinen azından bilincindesin yaptığın yanlışın bir daha kaçamak yerken 2 kere düşün o zaman gerçekten yemezsin
burcuuuu yaaa alemsin kızım sen bayılıyorum sana
busişim atladığım unuttuğum bi yer olursa uyar beni mutlaka
ah bi spor olaydı eskisi gibi atacağıdım kendimi balkonlardantahtımı ele geçirmeye çalışan biri var diye yaşamak haram olacağıdı banaaaaaa afiyet olsun bebeğim süper menü bir gün ancak bu kadar güzel geçirilebilirdi harikasın
cereeeenn bende hayal edemiyodum ama tam karşımda duruyolar
cerenim çok geçmiş olsun. menün güzel olmuş akşam biraz geç o kadar bi de suyun az bi şekilde içmeye çalış canım afiyet olsun
gerçekten çok yararlı bakıp bakıp feyzalmak gerek
bugün az olmuş demişler ama bugün ekmeği abartmışsın sanki sen bu kadar çok ekmek yemezdin :26: ekmekler yerine yoğurt salata daha iyi olurdu bugün sadece peynirle geçmiş zayıf düşersin bu şekilde dikkat et kendine canımafiyet olsun bebişim
iyi geceler cerenimobu arada tekrar geçmiş olsun dikkat et canım kendine
kizlar menümü paylasip hemen cikmak durumundayim cok isim var.
kahvalti
2 yumurta omlet yagsiz
2 bardak yesil cay
salata 1 tk yag
1 kuru kayisi koyu
2 bardak yesil cay
2 lt su
günaydın
Tebrikler 3. olmuşuz..ama biz birinciliklerle ünlü bir takımdık ünvanımızı geri almaya ne dersiniz
Günaydııın! Yine süperizgünaydın
Tebrikler 3. olmuşuz..ama biz birinciliklerle ünlü bir takımdık ünvanımızı geri almaya ne dersiniz
kahvaltı günün en önemli öğünüdür..Kahvalti yapmadim
Aksam
kahvaltı neden 12 de çok geç değilmi..onun dışında menün gayet güzel..kizlar menümü paylasip hemen cikmak durumundayim cok isim var.
kahvalti
2 yumurta omlet yagsiz
2 bardak yesil cay
salata 1 tk yag
1 kuru kayisi koyu
2 bardak yesil cay
2 lt su
sen neşemizsin uğurumuzsun bizimne zaman gelsen takımın neşesi yerine geliyo
günün ilk kınaması sana gelsinen azından bilincindesin yaptığın yanlışın bir daha kaçamak yerken 2 kere düşün o zaman gerçekten yemezsin [/COLOR
eğer tempolu bir yürüyüştüys esabah kadar yağ yaktın demektir..kızlaaar ben geldimnaptınız :) annemle akşam yürüyüşüne çıktık yemekten sonra hava mükemmeldi
2 saat olmuş neredeyse baya yürüdük iyi geldigeçmişi okuyup geliyorum
oldukça başarılı menüler bu işi çözmüşsün sen ..26.4.13
Sabah (11:30 - 12:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik
1 dilim kepekli etimek
Ara
Yok
Öğle (15:00 - 15:30)
1 kase yoğurt (%60 az yağlı)
3 kuru kayısı
Ara (17:30 - 18:30)
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (19:30 - 20:00)
1 dilim tam buğday ekmeği
* 2,5 lt su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
25.4.12
Sabah (09:30 - 10:00)
4 yemek kaşığı nesfit
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
Ara (11:00 - 11:30)
3 fındık
1 orta boy yeşil elma
Öğle (13:30 - 14:00)
1 porsiyon mevsim salata
1 porsiyon zeytinyağlı kabak yemeği
1 kutu sade activia
1 kase mercimek çorbası
Ara (16:00 - 16:30)
1 orta boy yeşil elma
Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon akdeniz salata
El kadar ızgara tavuk
Rendelenmiş beyaz peynir
* 3 lt su
2 kupa yeşilçay
3 kupa sade kahve
teşekkürler..
peş peşe çok güzle menüler gerçekten hepinizi tebrik ederim..suyun içine taze nane atabilirsin hem mide bulantına iyi hemde suyu rahat tüketirsin..bugünkü menüm:
sabah(08:00)
1 yumurta
1 KK light peynir
salatalık
taze nane (ekmek yoookkk)
öğlen(12:00)
1 kase tavuk suyuna çorba
4 köfte
2 kaşık yoğurt
1 dilimden az kepekli ekmek
ara(16:30)
1 tuzsuz grissini
akşam(20:00)
2 tavuk köfte + mantar + biber (hepsi fırında yağsız)
bol salata (z.yağ ve limonlu)
şimdiye kadar 1lt su, 1,5a yaklaşırım heralde (hala hasta olduğum için çok içemiyorum, midem bulanıo sürekli zaten)
2 kupa yeşil çay (3. içerim az sonra)
spor yok çünkü hiç halim yok.. (spor artık pazar günü, yrn bizim PT hocası izinli, belki hafif yürüyüş falan yaparım durumuma göre yrn)
sabah(07:30)
1 dilim tam bugday arasına yarım haşlanmş yumurta 1/4 kk peynir
1 sade kahve
öğle(11:45)
1 kase şehriye çorba
100 gr haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
akşam(19:30)
1 ızgara alabalık
salata
2.5 litre su
kızlar bugün hiç spor yapacak halim yok ayak tabanlarım ağrıo yoğun bi gündü
ama 30 dakikalık öğle yürüyüşüm var
kahvaltı günün en önemli öğünüdür..
kahvaltı neden 12 de çok geç değilmi..onun dışında menün gayet güzel..
haklısın yedikten sonra pişman oldumburaya koştum hemen ..:26:
eğer tempolu bir yürüyüştüys esabah kadar yağ yaktın demektir..
oldukça başarılı menüler bu işi çözmüşsün sen ..
teşekkürler..
peş peşe çok güzle menüler gerçekten hepinizi tebrik ederim..suyun içine taze nane atabilirsin hem mide bulantına iyi hemde suyu rahat tüketirsin..geçmiş olsun ..
sizin menünüzde çok güzel afiyet olsun ..30 dk yürüyüş + tempolu birgün yeterince hareket var..
kahvaltı günün en önemli öğünüdür..
kahvaltı neden 12 de çok geç değilmi..onun dışında menün gayet güzel..
haklısın yedikten sonra pişman oldumburaya koştum hemen ..:26:
eğer tempolu bir yürüyüştüys esabah kadar yağ yaktın demektir..
oldukça başarılı menüler bu işi çözmüşsün sen ..
teşekkürler..
peş peşe çok güzle menüler gerçekten hepinizi tebrik ederim..suyun içine taze nane atabilirsin hem mide bulantına iyi hemde suyu rahat tüketirsin..geçmiş olsun ..
sizin menünüzde çok güzel afiyet olsun ..30 dk yürüyüş + tempolu birgün yeterince hareket var..
bu arada ben pat diye aranıza daldım oldukça eski bir 13 takım müdavimi olduğumdan direk giriş yaptım..
kendimi tanıtayım adım Derya 40 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım..kızım 9.5 yaşında oğlum 3.5 doğum sonrası kilolarımı burada 13 takımla beraber verdim o zamanki kilom 73.750 di buradan 58 kilo ile mezun oldum ..Mezun olduktan sonrada ayrılmadım malum kilo vermekten çok korumak önemli..her şey yolunda ve çok da iyi giderken üst üste hastalık olunca 13.takımdan ayrı kaldım. mart 8 de 60 kiloydum tekrar kulak enfeksiyonu ve antibiyotik artı hareketsizlik kilomda oldukça hızlı artışa sebeb oldu..Acilen sefgili takımıma geri dönmeye karar verdim..arz ederim efenim..
canım sizli bizli konuşmayalımevet dün yediklerimve o tempo bana 300gr a sebeb oldu 300 daha az çıktım bugün
o zaman hoşgeldin derya ablacımçok geçmişlerolsun bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm
hoşbulduk burcucum memnun oldum canım..abla demene gerek yok..ismimle hitap edebilirisn öyle takıntılarım yoktur ..
bana şimdilik musade..çayım soğumsın..
slm kızlar bende katılabilir miyim size? adım ayça 20 yaşındayım izmirde oturuyorum üni öğrencisiym. boyum 1.60 ve kilom 55 ama 48 ya da 50 olmak istiyorumama bu aralar çok iradesizim yardımınıza ihtiyacım var benim ince belli ince bacaklı sütun gibi bi hatun olmak istiyorum göbeğim çıkmasın basenim rahatsız etmesin istiyorum
Meraba 28 yasindayim evliuim iki kizim var ikiz memnun oldummerhaba canım ben burcu 21 yaşımdayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?