Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar menümü paylasip hemen cikmak durumundayim cok isim var.

kahvalti
12:00
2 yumurta omlet yagsiz
1 kk beyaz peynir 45%yag oranli
1 dilim tam bugday ekmegi
2 bardak yesil cay

16:00
2 balik filet izgara 200gr
salata 1 tk yag

18:00
1 kuru kayisi koyu

2 bardak yesil cay
2 lt su

1 saat orta tempo yürüyüs

Kahvalti yapmadim
oglen iki omlet domtes marul vebeyazpeynir.
Aksam
Az bulgurpilavi 4 adet sarma iki adet mercimek kofte gece boyunca bol su.

afiyet olsun canım 2 öğünle geçmiş bugünün dikkat et canım biraz tiroid vardı sende bu şekilde kilo vermen durabilir

Kahvalti yapmadim
Aksam

canım menülerini üstteki arkadaş gibi yaz saatleriyle beraber :)
yorumuma gelince

kahvaltı mutlaka yap canım çok önemli

menünde hiç protein yok çok sağlıksız bu şekilde kahvaltıda yumurta yada diğer 2 menüden birinde et ürünü olabilir

sarma ağır gibi geldi bana ama bilemedim annem hep bol z.yağlı yaptığından ağır yemek gibi gelir bana hep:) bi de pirinçle yapıldıysa diyette pirinç çok fazla tavsiye edilmiyo hatta komple yasak aklında bulunsun canım

suyunu ve içtiğin çayları kahveleri vs. menünün en altına yaz

ya kızlar burum akıntısı, öksürük , ateş vs derken hep midem bulanıyor ama tamam, daha çok içmeye çalışırım...
Ay ben de aynı şekildeyim, faranjit geçti nezle başladı.:2:
sağol canım bnim

venüsüm bugün az yemişin doydun mu ?
Doydum canım ya hasta olduğum için canım hiç yemek istemedi.:100:

Venüs'çüm menüler harika.. bugün biraz az gibi geldi ama... hep böyle yapma cnm, dünkü süpermiş...
Teşekkür ederim canım, hasta olduğum için böyle oldu
:93:

Evet canım normalde etimek yiyorum hatta ama işte...
:105:
Afiyet olsun canımmm
:101:
Kahvalti yapmadim
Aksam
Dünün menüsü mü bu canım? Menünün tarihini ve öğünlerin saatlarini de yazar mısın menü yazarken. Bir de menünün altına kaç litre su içtiğini ve spor yaptıysan sporunu yazar mısın?
:126:

günaydın
Tebrikler 3. olmuşuz.. ama biz birinciliklerle ünlü bir takımdık ünvanımızı geri almaya ne dersiniz

senin tahtını alamam emoşum benim

beğendim ama tiroid varsa 3 ögün ye canım

günaydın
Tebrikler 3. olmuşuz.. ama biz birinciliklerle ünlü bir takımdık ünvanımızı geri almaya ne dersiniz

günaydın canım bravo bizeeee haftaya daha iyi olucazzzzzzzzz canım ismin neydi

Kahvalti yapmadim
Aksam
kahvaltı günün en önemli öğünüdür..
kahvaltı neden 12 de çok geç değilmi..onun dışında menün gayet güzel..

haklısın yedikten sonra pişman oldum buraya koştum hemen ..:26:
kızlaaar ben geldim naptınız :) annemle akşam yürüyüşüne çıktık yemekten sonra hava mükemmeldi
2 saat olmuş neredeyse baya yürüdük iyi geldi geçmişi okuyup geliyorum
eğer tempolu bir yürüyüştüys esabah kadar yağ yaktın demektir..
oldukça başarılı menüler bu işi çözmüşsün sen ..
teşekkürler..
peş peşe çok güzle menüler gerçekten hepinizi tebrik ederim..suyun içine taze nane atabilirsin hem mide bulantına iyi hemde suyu rahat tüketirsin.. geçmiş olsun ..

sizin menünüzde çok güzel afiyet olsun ..30 dk yürüyüş + tempolu birgün yeterince hareket var..

canım sizli bizli konuşmayalım evet dün yediklerimve o tempo bana 300gr a sebeb oldu 300 daha az çıktım bugün

bu arada ben pat diye aranıza daldım oldukça eski bir 13 takım müdavimi olduğumdan direk giriş yaptım..
kendimi tanıtayım adım Derya 40 yaşında 2 çocuk annesiyim ev hanımıyım..kızım 9.5 yaşında oğlum 3.5 doğum sonrası kilolarımı burada 13 takımla beraber verdim o zamanki kilom 73.750 di buradan 58 kilo ile mezun oldum ..Mezun olduktan sonrada ayrılmadım malum kilo vermekten çok korumak önemli..her şey yolunda ve çok da iyi giderken üst üste hastalık olunca 13.takımdan ayrı kaldım. mart 8 de 60 kiloydum tekrar kulak enfeksiyonu ve antibiyotik artı hareketsizlik kilomda oldukça hızlı artışa sebeb oldu..Acilen sefgili takımıma geri dönmeye karar verdim..arz ederim efenim..

o zaman hoşgeldin derya ablacım çok geçmişlerolsun bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

yeşil çayımı demledim birazdan kendileriyle oldukça haz verici bir buluşmamız var.. eşil çayımı hüpleteceğim oda ödemimi sökecek ..
canım sizli bizli konuşmayalım evet dün yediklerimve o tempo bana 300gr a sebeb oldu 300 daha az çıktım bugün

tamam canım.. tebrikler hareket ne kadar önemli..:13:

o zaman hoşgeldin derya ablacım çok geçmişlerolsun bende burcu 21 yaşındayım hemşirelik öğrencisiyim sözlüyüm

hoşbulduk burcucum memnun oldum canım..abla demene gerek yok..ismimle hitap edebilirisn öyle takıntılarım yoktur ..
bana şimdilik musade..çayım soğumsın..

Son düzenleme:
hoşbulduk burcucum memnun oldum canım..abla demene gerek yok..ismimle hitap edebilirisn öyle takıntılarım yoktur ..
bana şimdilik musade..çayım soğumsın..

afiyet olsun derya abla abla desem içim daha çokrahat eder

slm kızlar bende katılabilir miyim size? adım ayça 20 yaşındayım izmirde oturuyorum üni öğrencisiym. boyum 1.60 ve kilom 55 ama 48 ya da 50 olmak istiyorum ama bu aralar çok iradesizim yardımınıza ihtiyacım var benim ince belli ince bacaklı sütun gibi bi hatun olmak istiyorum göbeğim çıkmasın basenim rahatsız etmesin istiyorum

canım aslında kilon yok sadece spora ihtiyacın var sanırım ve boyuna göre3kilo fazlan var ama göze batmaz yani

kızlar ben öğrencime derse gitcem saat 2 buçuk gibi filan gelirimmmm

Dünün menüsü mü bu canım? Menünün tarihini ve öğünlerin saatlarini de yazar mısın menü yazarken. Bir de menünün altına kaç litre su içtiğini ve spor yaptıysan sporunu yazar mısın?[/B][/FONT]:126:[/QUOTE]

Evet canim dunun menusu bu ama aksam evde degildim eve gece cec geldim onun icin cok acele yazdim bi dahaki sefere daha iyi olucak insallah simdi su kondisyon aletini kurmaya calisiyorum kursam bi cok iyi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…