Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam cnm, hoşgeldin.
Ceren ben, 30 yaşındayım, evliyim, bebiş yok, bilgisayar mühendisiyim..
takımımla kilo vermeye çalışıyorum ve süper bir takım bu ..
sana da bravo demek istiyorum, 4 günde 3 kilo vermişsin :) ben 5 haftada 3,5 kilo verebildim...

bu gidişle, sen hızlıca hedefine ulaşacaksın, ha gayret

ay kızlar biri sormuştu, regle 4-5 gün kala şişlik olur mu diye ama bulamadım şimdi, işaretlememişim de heralde...
evet cnm ya, bende oluyor, 1 hafta önceden başlıyor walla...

aslında, doktorun açıklaması şu şekildeydi, reglinin 5. günü en hafif olduğun gündür.. sonra rahim duvarı yeniden kalınlaşmaya başlıyor, gr seviyesinde artış oluyor tabi ama bu tartıya yansımıyor.. 15. günden sonra hormanların su tutturmaya başlıyor vücuda, her gün azar azar veee, 20.günden itibarek bunu tartıda görebiliyorsun.. kimi bu donemde 500gr fazla çıkarken, kimi 3 kilo fazla çıkabiliyormuş cnm..

aynı şekilde bi foto da senden bekliyorum cerennnnn menülere yorum yok mu?

cnm senin menülerin hep çok iyi,
dikkatli bakamadım, dur bakayım hemen...

ay ben daha 3,5 kiloyla neyin resmini koyayım kız... yok walla, henüz koyamam... ama 69u göreyim, koyacağım hemen. söz, olur mu? daha valla bi şey farketmedi yani...

önce ellerine sağlık, sonra afiyet olsun Burcu'mm..
hem çok az yağlı hem çok sağlıklı olmuşş..

senin suyuna hayranım zaten...

tamam 69 u görünce bekliorum foto hoş bende 65 olmadan koymıcaktım ama daynamadım

önce ellerine sağlık, sonra afiyet olsun Burcu'mm..
hem çok az yağlı hem çok sağlıklı olmuşş..

senin suyuna hayranım zaten...

sağol canım benim

sağol canım benim bence bi foto koymalısın biz meraktan çatlarızzzzz

ama ben resim koyarsam bu forum benim güzelligimi kaldiramaz cöker
saka tabiki, ama gizlilikten yanayim cünkü actigim konularda yakin cevremin bilmesini istemedigim seyler var.

He ben kebapları soslu moslu bildiğim için söyledim canım.

Pek bir şey kaynatmadık canım, bugün sakindi dükkan

olsun canim, herkes ayni yerde yemek yemedigi icin sunumlar farkli olunca herkes gözünün önünde canlanan resme göre yorum yapiyor tabiki.
cokmus sosyolojik oldu bu yorum nedir
sanirim sosyoloji derslerimi bitirdigim icin sevinebilirim

insallah öyledir ozaman ben cuma günü "tig" gibi karsinizda olucam 1 kilodan fazla vererek

canım koyarsın bakarız hemen kaldırırsın

bugün menüm

kahvalti 11:00
2 yumurta
1 domates
1 tam bugday ekmegi
3 az tuzlu zeytin
1 kk beyaz peynir 45% yag orani
2 bardak yesil cay

18:00 1 bardak yesil cay

19:30
2 balik filet toplam 200 gr izgara
kocaman bir salata:
1 domates,
1 avuc eisberg,
yarim havuc,
1 avucdan az kirmizi lahana
1tk zeytin yagi

1,5 lt su (yatana kadar 500ml daha)
3 bardak yesil cay

kizlar bugün yürüyüs yapamadim, haftanin bugünü hareketsiz gecti ama cok halsizim, insallah hasta olmam
evde cok güzel pasta yapiliyor, kokusu odama kadar geliyor ama yemicemmmmmmmmmmmm

canım nerdeyse 8 buçuk saat bünye aç kalmış ve kastan tüketmiş olabilir bu kadarı çok uzun o yüzden 3 öğün yap bak ben bugün 3 ögün yaptım ve yne aynı hissediyorum mutlaka 3 öğün

canım nerdeyse 8 buçuk saat bünye aç kalmış ve kastan tüketmiş olabilir bu kadarı çok uzun o yüzden 3 öğün yap bak ben bugün 3 ögün yaptım ve yne aynı hissediyorum mutlaka 3 öğün

evet canim ama ben hic aclik hissetmedim son ana kadar. midem kücüldü galiba. yarin daha dikkatli olurum 3 ögün olmasa bile ara ögün yapayim en azindan tamamen ac durmamis olurum.

Kızlar aşk hikayemle ilgili topic açtım. Zamanınız varsa, olunca lütfen okuyun. Tavsiyeye ihtiyacım var.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html

hemen bakiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…