Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ciddimisin günde kac balon sisiriyorlar
zor bisey degil yapilirda cok ilginc ya gercek midirki

Fulton tarafından hazırlanan bu diyette karına balon takılmıyor, balonları şişirerek inceltiyor. Kulağa ne kadar garip gelsede denenmiş ve test edilen metod 6 haftada yaklaşık yedi kilo vermeyi amaçlıyor. Diyetin en püş noktası ise uyumadan önce balonları şişirmek oluyor, ilk gün 10 balon şişirmeyle işe başlayıp günlük 2 balon daha arttırarak 6 haftada kilolarınızdan kurtulun. Diğer bir önemli tarafı ise yemenizden içmenizden kısmamak, kilolu olmayı sorun edenler hergün kesinliklek uyumadan önce balonlara üflemeliler. Nedeni hızlı yağ yaktırması balonları şişirerek hızlı oksijen alımı nedeniyle yağlardan sizi kurtaran teknik şimdi tüm uygulama programlarında öncü!

böyle yazıyo canım sitenin birinde denesek mi napsak

canim zararsiz olduguna göre balonlari sisirelim derim ayyy cok komik ya
yalniz ben balon sisirirken benim cok basim döner, sanirim beynim oksijensiz kaliyor 10 balon cok geldi yav.
nedir bunun boyu kücük balonmu büyük balonmu acep
ben bir bakayim yigenimin balonu kaldimi, yoksa yarin bir ara almaya calisirim

canım eğer başın dönüosa 3 dk ara dönmüosa 1 dk ara verecekmişsin

Kizlar KK'nün face'teki paylasimindan alintidir:

BEYAZ LEBLEBİNİN FAYDALARI

* Neredeyse yok denecek kadar az yağ içerir ve içinde bulunan yağlar vücuda yararlıdır.
* Tokluk hissi verir. Bu sebeple diyet yapanlar için kilo kaybına yardımcıdır.
* Asit fazlasını alır, mideyi rahatlatır.
* Anne sütünü artırır.

günaydın kızlar kahvaltımı yapıp okula gidicem ben bugün hareketli bigün olcak ve regl oldum karnım çok ağrıoooo

insallah öyledir ozaman ben cuma günü "tig" gibi karsinizda olucam 1 kilodan fazla vererek

hadi bakalım, dönüşün muhteşem olacak o zaman bu hafta tatlıımmmm

Kızlar aşk hikayemle ilgili topic açtım. Zamanınız varsa, olunca lütfen okuyun. Tavsiyeye ihtiyacım var.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html

tamam venüs'cümm, bakıcam mutlaka..

ay dur bu neymiş, denemekte fayda var, detaylı inceleyeyim...

saol cnm, faydalıymış gerçekten, diyetisyenler de verir arada ama fazla yememek lazım, 1 çay bardağı = 1 porsiyon diye biliyorum ben...

canım kızartma hiç olmamış. iki dilim ekmek normal ekmek mi? eğer normalse bence tam bugday yada kepek al. spor yok muydu temzlik dışında hoş oda ayrı bi spor

biliyorum kızartma olmadı da kızlar benim ikiz çocuklarım var onlar için patates kızartmıştım ondan bikaçtane yedim çocuklar daha birbucuk yaşında zaten onlarla oynamaktan ev işlerine yetişmekten bide işe gitip gelmekten çok yorgun düşüyorum ayrıca spora halim kalmıyor ama biraz biraz yapıcam bi şekilde sanırım çoğunuzun çocuğu yok yada en azından ikizi yok zaten ben en çok kilomu düzensizlik yüzünden aldım çocuklara ayrı yemek yap eve yemek yap ev işlerini tamamla i,şe git gel ne yapacağımı şaşırdım dolayısı ile hangi saatte olursa olsun ne bulduysam yedim çünkü öle kendime ayrı yemek yapıcak vaktim yok benim diyet yemeklerini eşim yemez ee çocuklara zaten ayrı yapıyorum zaten işten akşam geliyorum çocuklarlamı ilgilencem değişik değişik yemeklermi yap cam dinlencem mi ne yapacam yani açıkcası karmaşık bir durum içerisindeyim onun için özel diyet menüleri herzaman hazırlayamasam da normal yediğim yemeği azaltıp saatlerini ayarlamaya daha çok su içmeye daha fazla hareket etmeye çalışıyorum eski halim olsa yani çocuklar olmadan önce tabiki kendime daha fazla zaman ayırabilirim yani benim aslında gece yarısına kadar yemek yemeden kaldığım çocuklar uyuyunca yeyip yattığım düzensiz uyku vs. yüzünden aldığım kilolar elimden geleni yapmaya çalışıyorum kızlar benim durumun bu yoksa hiç bir şekilde keyfi davranmıyorum bilginiz olsun. Bu arada ekmek kepek ekmeğiydi :)

kızlar ben bişey sölemeliyim bu ara bende haşimato tiroidi var çok önemli bir durum değil yani hamile kalmaya çalışana kadar bilmiyodum sonradan örendim hamilelik ve öncesinde hap kullandım sonra bırakmıştım ama tiroid az çalıştığından metebolizmam yavaşlıyor bu nedenle kilo alıyor olabilirim doktora gidicem en yakın zamanda tekrar hapa başlıycam çünkü zayıflamada bunun çok önemi var.

ayrıca bişey daha ben diyet yaparken cumartesi pazar kahvaltılarını kendime serbest öğün yaparım canımım istediklerini yerim ama az yerim hemde geç yaptığımdan kahvaltıyı bide akşam yerim yani iki öğün olur hafta içi ise kesinlikle kahvaltıya vaktim yok biliyorum önemli ama sabah çocukları bakıcıya bırakıyoyum onları hazırlamam ve yedirmem gerekiyor ve sonra ben işe gidiyorum kendimide hazırlamam gerekiyo yanii ee tabi eşimlede ilgileniyorum kahvaltıya vakit olmuyor ama işe gelince kepekli limonlifli bisküvi ve yeşil çay diyet kraker ve yeşil çay ile kahvaltı yapmaya çalışıyorum haftada iki gün yürüyüş planlıyorum geri kalan günlerdede kondisyon aleti ile çalışmayı düşünüyorum inşallah iyi olurr sonuçları...

Günaydın güzellikler ben geldim sonundaaaa ben geçmişi okumaya gidiyorum uzun sürecek 3 günün geçmişi :) geç kalırsam merak etmeyin haaa

selammm kızlar.

nurcum polis değilim,eşim askeri personel,ben öğretmenim.arkadaşlık isteğini kabul ettim canım bugün sileceğim resimleri

burcucum resimlerine baktım fark muthiş canım

bugün regl oldum feci karnım ağrıyor

günaydın
Tebrikler 3. olmuşuz.. ama biz birinciliklerle ünlü bir takımdık ünvanımızı geri almaya ne dersiniz

ilk 3te olmaya alışkınız 1.likler de olacak inşallah :)
senin tahtını alamam emoşum benim

burcuuuu şu 2 günlük sapıtmamdan sonra benden iyisin iyi olursun

yürüyüş tempoluydu canım annemde de karın bölgesinde yağlanma başladı aslında çok zayıf 4 çocuk doğurdu 58 kilo 162 boyla 50 yaşında bide ama tek sıkıntısı karın yani zorla çıkartıyorum artık yürüsün diye :)

deryacim çok memnun oldum bende emine emoş dersin nasıl rahat ediyosan :) 23 yaşındayım bilgisayar mühendisliği okuyorum okuldan dolayı ıspartada yaşıyorum ama aslen denizliliyim. kaptan yardımcısıyım :)

canım vermen gereken kilo çok az senin yapman gereken spor. spor paylaşım konuları var onları tavsiye ederim sana motivasyonu da çok güzel yapılan sporların da inanılmaz faydası oluyo :)

sağol burcum ama kötüye gidiyor annemi kaybetmiş gibiyim 9 sene önce babamı kaybettim şimdide annemi hasta haline bakamıyorum sanki bi gün uyanıcam ve onuda kaybedicem gibi

zelişim bebeğim lütfen böyle düşünme bak hep diyoruz sana güçlü ol diye ama bilemeyiz tabiki yaşadıklarını yine de sen bu kadar çok sıkma canını inşallah iyi olacak annen Allah'tan ümit kesilmez derdini veren de o dermanını veren de pozitif düşün tatlım seni o kadar çok seviyorum ki böyle üzüldüğünü gördükçe ben de çok üzülüyorum

deryacım çok güzel olmuş menün gayet dengeli :) biraz sporla çok daha güzel olabilirdi :)

zeliiişşşşş turtalar börekler havada uçuşuyo hemen kendine gel bu yediklerin seni hedefinden 2 hafta daha alıkoydu haberin olsun hiç beğenmedim su içmen gerektiğini sürekli söylüyorum ama sen hala içmiyosun bir daha böyle bi menü görmek istemiyorum lütfen dikkat et artık
Kizlar sabahtan beri cocuklarla ilgileniyorum veev isi yapiyorum ustune bide regl oldum karnim sis ama israrla su iciyorum konisyon aletimi kurdum simdi biraz calisicam yemek yaicam cocuklari yedircem sonrasinda gorusuruz

kolay gelsin canım. geçmişi okuyomusun bilmiyorum ama sana yazdığım bişeyler vardı cevap gelmemiş
Kızlaaar Da Vinci's Demons'ın yeni bölümü çıkmış, izleyip dönüyorum size.:79:

benim diziiiimmmm o nasıl bir dizidir ya ilk bölümden bu kadar bağlayamaz hiç bi dizi cumartesi günlerini iple çekiyorum artık

ayşecim maşllah çok güzelsin hiç anne olmuş bir bayan gibi değilsin

gofret olamayaymş iyiymiş
canımmmmmmm teşekkür ederim.yaşlı değilim tabiki 28 cik daha yaşım ama yaşımdan daha küçük gösteriyormuşum öyle diyorlar

ayşeee seni yolda görsem taş çatlasın 20 yaşında derdim

cerencim geçmiş olsun hasta olmana rağmen menün güzel olmuş
geçmiş olsun kuzum tez zamanda iyileş inşallah

iyileştim bileeee :):) ödem gidince daha da süper olucam

regl olmadan yap canım reglde yapmıyolar genelde faydası olacaktır mutlaka :)

çok geçmiş olsun emoşuummm.. bahsettiğin iğnelerdi di mi bunlar.. biraz şişlik yapıyordu hani..
hızlıca iyileş tatlım, öpüyorum çokk..

evet canım o iğneler :) bende seni öpüyorum kocaman :) iyileştim canım en azından hastaneden çıktım

Sevgili kaptanim bu gun 5 kez paylaşım yaptım şimdi uyumaya gidiyorum çok yorgunum kızlar iyi geceler herkeze.

tamam canım not aldım ama özel mesaj atarsan bana daha iyi olur gözden kaçabilir burada çünkü
ben geldim kızlaaar

emoşuuum çok geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşirsin umarım

sağol tatlım :) ödem var sadece onun için de ilaç kullanıyorum zaten :)

çok sevindim zelişciğim iyi ol sen de :)
Emoş geçmiş olsun busim hoşgeldin özledim ben seni ya

sağol bebeğim

Kızlar jilliana başlamaya karar verdim ama önce sizin fikriniz benim için önemli siz ne dersiniz bana faydalı olurmu

zeliş sen jillian yapma daha walk at home falan yap vermen gereken çok kilo var önce güzelce kilolarını ver ondan sonra jillian yap çünkü jillian kas yapıyo kilo veremiyosun

menüm

kahvalti 11:00
menemen
1 dilim tam bugday ekmegi

16:00
adana kebap sadece salata ve adana köftesini yedim

2 lt su

1 saat yürüyüs

canım 2 öğünlerde ısrar ediyosun ama dikkat et sende ters tepebilir afiyet olsun akşam güzel olmuş :)

canım benim laktoz alerjim var da onun için iğne var onu yaptırdım da iyiyim şimdi çok teşekkürler

venüüüüüüüs bu süper bi haber :) sen taş olunca hiç bırakamıcak seni

perfectoooo :) afiyet olsun tatlım çok güzel çok beğendim

kaptancım hoşgeldin biraz geç oldu ama :)

tamam ebrucum hemen sorup not alıyorum :)

gayet güzel menü :) afiyet olsun canım :)

nurucum meyveyi 15:00den sonra yememeye çalış canım yani akşam saatlerinde yanlış anlaşılmış sanırım :)

Kizlar size 2 sorum var:

1. Yayla corbasi (yogurt) corbasi icebilirmiyiz, yada tahminimden daha mi zararli diyetime?

2. Sütlü Nescafe icmemizde sakinca var mi?

yayla çorbasını yarım porsiyon olarak içebilirsin canım kahveyi de süt tozuyla değilde normal sütle içebilirisin sıkıntı yok ama akşam yemeğinden sonra değil de gündüz saatlerinde içebilirsin :)

süpersinn burcum :) afiyet olsun bebeğim
kizlar saat 19 olmuuuuuus
ben daha yemek yemedimmmm kahvaltiylayim.
hemen gidip kendime doyurucu ve az yagli biseyler koyup yiyeyim

bu kadar ara verme canım senin tiroidin var kilo vermen zor zaten bu kadar aç kalmak daha da zorlaştırır dikkat et canım :)

ceren valla hiç bilmiyodum böyle bişey olduğunu şişkinlik oluyo ama hiç sebebini düşünmemiştim araştırmamıştım teşekkürler canım

kızlar, kociş hadi film izleyelim dio, ben kaçar...
öptüm hepinizi, yrn görüşürüzzz canlarımmm...

ayy bende esadla izlemeyi özledim bi ara bi sinema yapalım bari

akşamı hafif geçirmişsin canım ama ara çok fazla hiç iyi olmaz bu durum bünyen için arada meyve falan yesen iyi olurdu tatlım
Kızlar aşk hikayemle ilgili topic açtım. Zamanınız varsa, olunca lütfen okuyun. Tavsiyeye ihtiyacım var.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi.html

birazdan okuyacağım canım çok merak ettim

kızlar 180 squats ı da yaptım valla

burcuuu ben bıraktım tamamen iyileşeyim baştan başlıcam artık

diyette en çok önerilen kuruyemiş beyaz leblebi gerçekten çok faydalı :)

Günaydın canlarımm,
bakayım gece çok kynattınız mı?
günaydın cerencimm

az yemek iyi canım ama kızartmadan ne kadar az yersen ye zararlı yemek yapamıyosun basit haşlama yemekler de yapabilirsin mesela tavuk yapıyosun fırında yağsız yap, yada kızartıcaksan kendi yiyeceğini haşla eşin ve çocukların için olan kısmını kızart zmanla oturtmaya çalış yoksa kızartmalarla yağlı yemeklerle kilo vermek çok zor

günaydın herkeze (bira geç oldu ama)
günaydın canım :)

tiroidde kilo vermek çok sıkıntı hemen ilacına başla bnce. gece sakın yemek yeme direk kilo alırsın gece acıktığında yoğurt ya da ayranla geçiştireblrisin :)

ohhhh sonundaaa bitti geçmiş bugün yine sessizliğe bürünmüş topik 2 saattir geçmişi okuyorum kimse gelmemiş daha mesaj sayılarınızı göndermenizi söylemiştim hala göndermeyenler var birazdan listeyi paylaşıcam durum içler acısı berbat

NES84 daha önce yarışmışsın sanırım eski yarışma bilgilerini yazman lazım.

ne zaman yarışmadan ayrıldın?(hangi etapta)
ayrılma sebebin neydi bi de hangi takımda yarışmıştın?

bunların cevabını bekliyorum canım tekrar yarışablmen için bunlar gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…