Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu çok iyi bir haber tatlım sevio kız seni

27.4.13

Sabah (06:30 - 07:00)

1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)

3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)

1 porsiyon yeşillik

1 dilim kepekli etimek

Ara (11:00 - 11:30)

3 fındık

1 orta boy yeşil elma

Öğle (12:30 - 13:00)

1 porsiyon mevsim salata

1 kase yoğurt (%60 az yağlı)

1 porsiyon zeytinyağlı kabak yemeği

1/2 kase mercimek çorbası

Ara (16:00 - 16:30)

1 orta boy yeşil elma

Akşam (17:30 - 18:00)

1 porsiyon yeşillik

3 köfte

1 dilim kepekli etimek

1 kutu yoğurt (%0,1 yağlı)

* 2,5 lt su

2 kupa yeşil çay

4 kupa sade kahve

Selam millet ne var ne yok? Herkese mutlu, huzur dolu güzel bir pazar diliyorum Kahve molası verdim minik prenses uyurken akşama misafirim var temizlik yapmaya çalışıyorum arada da size bakayım dedim. Malum bebiş küçük olunca misafir çok oluyor

Emine'cim Neslihan için bir mesaj yazmıştım. Daha önce 3. takımda yarışmış. O mesajımı okumadı sanırım. Ne zaman, nasıl ayrıldı yarışmadan? Bunları yazması lazım. Yeniden yarışabilmesi için önemli çünkü bu bilgiler. Geçmişi okuyamadım ama gördüğüm kadarıyla cevap yazmamış bu sorulara. Sen ilgilenirsen sevinirim.

hoşgeldin kaptancımmmmmmm

sevecek her türlü sever
:123:
Tünaydın kaptancığım, benim içinde ilginç ve tatlı bir Pazar. Kolay gelsin sanaaa
:112:

kızlarrrr dün ceren resim koy demişti aynı kıyafetle çektiğim 2 resmi koydum before after yaptım bakın albüme ben bile farkı resimleri yan yana koynca gördüm

hoş geldinnn..kolay gelsin minik prensesini öperim..o şimdi mis kokuyordur ya..
bu menüye yorum yok malum diyetisyen menüsü ana var ama menüne sadık kaldığın için sana bir
Canım Reikici falan mısın? :119:Çok merak ettim enerjist doktor derken?:111: Anlatır mısın biraz?:122:

canım 12 yıldır bu işlerle iligleniyorum öyle evrağım diplomam yok ama şu an face özel sayfam var her hafta özle çalışmalarımız oluyor ..reikide diğer isimlerinden birisi..:)

menü :
sabah (8:00)

sirkeli su
kahvaltı(8:30)

1minik dilim tam buğday ekmeği
1 salatalık
1 domates
3 ince dilim kaşar
1 adet yumurta

ara(10:45)
yeşil çay

öğle (13:00)

1 el ayası kadar tavuk göğsü
kıvırcık salat bol limonlu
1 bardak ayran
1 minik dilim tam buğday ekmeği

ara (15:30)
yeşil elma
çay bardağı süt

akşam (18:00)
6 kaşık taze fasulye yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su akşam 3 litre olur..
bugün hafif hafif bölgesel hareketler yaptım..totoya yönelik

afiyet olsn ablacımmmm begendim ben

ben göndermismiydim unutum bi bakayim ona göre göndereyim

canim nedense dün baya bir siskinlik vardi karnimda, kendimi az yememe ragmen cok tok hissediyordum bu nedenle 16dan sonra yemememe bende sasirdim
birde canim grup olarak ögleden sonra meyve yemiyoruz seker olarak vucuda depolaniyormus.
ben ögleden sonrayi saat 13den sonra yemiyoruz diye algiladim.
burada ögleden sonranin kasti nedir yanlismi anladim acaba? tüm kizlara sorayim bunu

ciddimisin canim, bende ekstra gittigimiz yerde adana aldim diyetime uygun olur diye.
cünkü gecen biri adana güzel secim demisti. kimdi unuttum ama

ok canim ama 3. ögün olmuyor bende kolay kolay, kendimi cok yemis gibi hissedicem

iyilik kaptancigim, sen nasilsin.
kolay gelsin canim

kızlarrrr dün ceren resim koy demişti aynı kıyafetle çektiğim 2 resmi koydum before after yaptım bakın albüme ben bile farkı resimleri yan yana koynca gördüm

bende bakayim hemen. ama arkadas listemde degilsen arkadaslik istegi göndericem kabul edersen sevinirim canim

Kizlar size 2 sorum var:

1. Yayla corbasi (yogurt) corbasi icebilirmiyiz, yada tahminimden daha mi zararli diyetime?

2. Sütlü Nescafe icmemizde sakinca var mi?

canım adananın güzel seçim olduğunu bana ayşe demişti köfteyle aynı oldğu için bana yağlı gelmedi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…